Stavern

Innholdsrik vertikaldelt halvpart av tomannsbolig med solrike uteplasser og flott hage - Garasje

Minnehallveien 7A , 3290 Stavern

VISNINGER

14. juni mandag kl. 16:30-17:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 159 m²
Bruksareal 204 m²
Bruttoareal 226 m²
Tomt 595 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1956
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 456
Energimerking F
FINN.no 220867315
Sist endret 05.06.2021 14:49
Prisantydning 3 350 000
Totalpris 3 447 742
Ligningsverdi 735 600,-

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 97 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 447 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig opprinnelig fra 1956, samt tilbygget i 1997 med forlengelse av stue i 1. etasje og soverom i 2. etasje. Boligen er jevnlig oppgradert og oppusset over tid.
 I 1. etasje er det gang, kjøkken og romslig stue og spisestue med utgang til veranda. I 2. etasje er det mellomgang/kontor, 3 soverom og bad. Fra to av soverommene er det utgang til balkong, samt til garderoberom/bod mellom rommene. I kjelleren er det vaskerom, bod og kjellerstue. Det er oppført en frittstående garasje med ekstra rom i bakkant.
Pent opparbeidet eiet tomt med steinlagt gårdsplass, usjenert uteplass ved inngangspartiet og solrik veranda. Her er det god boltreplass for store og små! Koselig hage med gressplen, trær, busker og blomster. Gode solforhold.
Kort vei til Stavern sentrum med dagligvarebutikker, bakeri, vinmonopol, restauranter, kafeer, butikker og båthavn for å nevne noe. Kort vei også til barnehage, skoler, idrettsanlegg og flotte turområder på bl.a. Kyststien.
Velkommen til visning!

Innhold

Halvpart av tomannsbolig over to plan og kjeller. I 1. etasje er det vindfang/gang, kjøkken og romslig stue med utgang til veranda.
I 2. etasje er det mellomgang/kontor, 3 soverom og bad. Fra 2 av soverommene er det utgang til balkong, samt til garderoberom/bod mellom rommene.
I underetasjen er det vaskerom, bod og kjellerstue.
Det er oppført en frittstående garasje på tomta med rom i bakkant.

Standard

Innholdsrik halvpart av vertikaldelt tomannsbolig opprinnelig fra 1956, samt tilbygget i 1997 med forlengelse av stue i 1. etasje og soverom i 2. etasje. Boligen er jevnlig oppgradert og oppusset over tid.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1997-Komplett nytt taktekke
2018-2020-Kledning sist gang overflatebehandlet
1997-Påbygget stue i 1.etg og soverom i 2.etg
2008-Kjøkken oppgradert med ny innredning og hvitevarer
2008-Montert motorisert terrassemarkise utenfor stue 1.etg
2010-Montert luft-til-luft varmepumpe i stue
2014-Skiftet tofløyet terrassedør i stue
2015-2020-El.anlegg delvis oppgradert
2016-Montert servantinnredning og toalett på bad
2018-Stue oppusset med maling og nytt enstavs eikeparkett
2019-Montert nytt dusjkabinett på bad
2021-Entrè oppusset
2021-Ny termostat til varmekabel på bad
Boligen har nyoppusset gang med skyvedørsgarderobe og inngang videre til kjøkken og stue. Kjøkkenet har god plass i innredning fra 2008 med blant annet en flott kjøkkenøy med sitteplasser rundt. Kjøkkenet er utstyrt med benkeplater i solid Larvikitt, integrerte hvitevarer og stort kjølehjørne.
Det er lagt nyere flott 1-stavs eikeparkett på kjøkken og videre inn i stua. Romslig stue med god plass til blant annet møblering av spisestue og sofagruppe. Det er også montert peisovn ved spisestua, samt luft-luft varmepumpe.
Fra stua er det utgang til veranda og hage. På verandaen har du gode solforhold, plass til hagemøbler og det er montert elektrisk markise.
I boligens 2. etasje er det bad, 3 romslige soverom og en mellomgang som kan brukes til f.eks. hjemmekontor. Hovedsoverommet er i tilbygget over stua og har utgang til balkong. Det er også montert en flott skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene har inngang til felles bod mellom rommene, samt at det ene også har utgang til egen balkong.
Flislagt bad med servant i innredning og toalett fra 2016, samt dusjkabinett fra 2019. Badet forøvrig er vurdert oppusset på slutten av 1990-tallet.
Det er i tillegg et praktisk vaskerom i kjelleren. På vaskerommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, servant, badekar og varmtvannstank. Det er også praktisk innredning med benkeplate og skuffer.
I kjelleren er det også bodrom og kjellerstue - praktisk for familier med barn og ungdom. Kjellerstua er romslig og er innredet med garderobeskap for ekstra lagring og ellers god plass til møblering. Det er montert vedovn. Kjellerstua har ikke tilstrekkelig lysinnslipp eller rømningsvei ift. kravene til rom med varig opphold.
Boligens innvendige overflater er jevnlig oppusset over tid, senest med ny 1 stavs parkett og malte overflater i stue og kjøkken i 2018, samt nyoppusset gang i 1. etasje i 2021.
Det er loft via luke med nedfellbar stige. Loftarealet deles med nabo.
Utvendig er taktekking, takrekker og nedløp skiftet i 1997, samt at det er skiftet tofløyet terrassedør ut fra stua i 2014. Forøvrig er de fleste vinduer og dører fra 90-tallet. Boligen er malt utvendig sist i perioden 2018-2020. Ny inngangsdør, men denne vil bli skiftet grunnet en reklamasjon.
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som er gitt TG2, samt et punkt som er gitt TG3 (punktert glass i kjøkkenvindu). Hovedsaklig er TG2 gitt grunnet forventet levetid på bygningsdeler og innredninger, slitasjegrad på f.eks. balkonger, noe slitasje på kledning, planavvik på gulv, innredet rom under terreng etc. For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært, rolig område i Stavern. Her bor du med kort avstand til blant annet dagligvarebutikk, apotek og vinmonopol. En kort rusletur unna ligger Stavern sentrum som tilbyr restauranter, cafe, bakeri, barer og sommeråpent marked. Nærområdet byr også på sjø, strender og en flott skjærgård.
Boligen ligger med kort avstand til Kyststien som strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. Kyststien passer utmerket for den aktive, og her kan du gå i eget tempo i naturskjønne omgivelser.
Larvik og Stavern Tennisklubb er et av Norges beste tennisanlegg. På sommeren kan du spille utendørs en kort rusletur fra leiligheten. På vinteren kan du spille innendørs i en flott hall i Stavern. Her arrangeres det turneringer, kurs, sosiale arrangementer og mer.
En kort kjøretur unna ligger Larvik Golfklubb. Her kan du spille golf i idylliske omgivelser på Fritzøe gård. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen holder internasjonal standard og er et av Norges beste golfanlegg.
Larvik sentrum ligger et kvarters kjøretur unna. Larvik tilbyr et større utvalg av restauranter, butikker og bymessige fasiliteter. Bølgen kulturhus arrangerer blant annet konserter, gallerier og kinoforestillinger.

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 204 kvm, Bruttoareal: 226 kvm
Halvpart av tomannsbolig:
Bruksareal: 168 m².
Primærrom: 159 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
1. etg: Entrè, kjøkken og stue
2. etg: Trappegang, dusjbad og 3x soverom
Kjeller: Trappegang, 1x innredet rom (se kommentarer), samt vaskerom
Kjellerstuen har ikke rømningsvindu eller tilstrekkelig lysinnslipp til å være godkjent til varig opphold.
Garasje:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 0 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Larvik følger du skilt til Stavern, og i Stavern sentrum tar du Helgeroveien mot Helgeroa. På toppen av bakken ved Stavernshallen tar du til høyre inn Minnehallveien. Boligen ligger på venstre side av veien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 595 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet eiet tomt med steinlagt gårdsplass, garasje, usjenert uteplass ved inngangspartiet, veranda og flott hage. Her er det god boltreplass for store og små! Koselig hage med gressplen, trær, busker og blomster. Gode solforhold.
Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 02.12.1972. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Det er oppført frittstående garasje på eiendommen, samt at det er plass til biloppstilling foran garasjen. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning med støpt betongdekke og grunnmurer av betongblokker. Eldre drenering og utvendig fuktsikring. Boligen har innredet kjeller under opprinnelig del av boligen. Under tilbygget del av stue finnes krypkjeller.
Yttervegger av stenderverk med 10cm isolasjon. Kledning av liggende trepanel fra bygge- og tilbyggingsåret 1997. Selger opplyser at all kledning er malt i perioden 2018-2020.
Boligen har hovedsakelig vinduer fra 1990-tallet hvor brorparten av den statistisk forventede levetid er medgått - påregn utskiftning. Ny tofløyet terrassedør i stue i 2014 - framstår hel og pen.
Takkonstruksjonen er begrenset luftet med spalter ved takutsikk/gesims - dette kan gi noe kondensering mot overflater på loft. Presiserer at loftet er åpent inn mot naboens loft.
Tak er tekket med betongtakstein som opplyses å være skiftet i 1997 - takrenner og nedløp skiftet samme tid.
4kvm stor balkonger utenfor soverom2 og 3 i 2.etg - begge med et vedlikeholdsbehov. 22kvm stor veranda utenfor stue. Godt fundamentert med betongsøyler til grunn. Moderat slitasjegrad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Vertikaldelt tomannsbolig godkjent 1953, tilbygg godkjent i 1997 og garasje godkjent i 1981.
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Godkjente bygningstegninger av bolig, tilbygg og garasje følger vedlagt i salgsoppgaven. Rom i kjeller innredet til stue er ikke bruksendret fra bod til oppholdsrom hos kommunen. Det er uklart om rommet oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold. Kjøper bærer selv ansvaret for å eventuelt søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bruke disse rommene som soverom og kjellerstue.

Barnehage / skole i området

Grevle barnehage, Stavern barneskole og Brunla ungdomsskole.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Det er montert peisovn og varmepumpe i stue, og vedovn i kjelleren. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 839 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Oppgitt årsbeløp er kommunens årsprognose for inneværende år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 735 600 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 648 158 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er uregulert, og er avsatt til boligbebyggelse i Kommunedelplan for Stavern by 2015-2027, ikraft 16.09.2016.
Eiendommen omfattes av bestemmelsessone VAR_1: Variert bebyggelsesstruktur. Utdrag fra kommuneplan: "I områdene kan det fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Ulike takformer kan tillates etter en konkret vurdering."
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt rullering av
• Kommuneplanens arealdel for Larvik og Lardal
• Kommunedelplan for Larvik by, Stavern by og Svarstad
Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen utgangen av 2020.
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1981/3776-2/30  Erklæring/avtale, tgl. 12.06.1981 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:5001 Bnr:270 
Gjelder østre langside av garasjen
Det er laget en avtale med naboen mot øst vedr. plassering av garasjen, samt noen retningslinjer vedr. vedlikehold. Kopi av avtalen følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter bes sette seg inn i denne.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via septiktank. Ved fremtidig separering av avløpsledninger i området, vil det bli gitt pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank. Per dags dato foreligger det ingen konkrete planer om separering i dette området, men det er grovt anslått i 2024 iflg. kommunen.

Tilbehør

Taklampe over spisestuebordet medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Minnehallveien 7A, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 456 i Larvik kommune

Eier

Ulf Arne Hansen Mona Lundquist

Oppdragsnummer

22-21-0132

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.