Rødberg

Innholdsrik vertikaldelt halvpart av tomannsbolig på romslige 174 kvm. Innh. bla. 4 soverom, to bad, to stuer

Gamle Stavernsveien 43 , 3267 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 163 m²
Bruksareal 174 m²
Bruttoareal 191 m²
Tomt 487 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 5
Byggeår 2019
Gårdsnummer 4050
Bruksnummer 95
Energimerking B
FINN.no 218722782
Sist endret 11.06.2021 09:05
Prisantydning 5 400 000
Totalpris 5 548 992
Ligningsverdi 996 411,-

Beregnet totalkostnad

5 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 148 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 548 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Gamle Stavernsveien 43!
Innholdsrik vertikaldelt bolig på romslige 174 kvm bruksareal. Boligen har god planløsning og er idag innredet med fem soverom, ønskes to stuer så passer flere av de store soverommene godt som stue. Videre er det to bad, stue med åpen kjøkkenløsning samt utgang til overbygget terrasse og takterrasse. Parkering i carport med Easee elbil-lader.
Boligen ble ferdigstilt i 2019 og holder normal god boligstandard med blant annet delikate flislagte bad, kjøkken med integrerte hvitevarer og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning.
Området byr på nærhet til både Larvik og Stavern, samt gode turmuligheter med kyststien, kort vei til badestrand og god offentlig kommunikasjon.
Håper vi ses på visning!

Innhold

Boligene har inngang fra takoverbygget inngangsparti med tilkomst til utvendig bod og carport.
I boligens 1. etasje er det romslig hall, fire soverom eller tre soverom og en stue, bad/vaskerom og teknisk rom/bod.
I 2. etasje er det romslig stue og kjøkken i åpen løsning, hovedsoverom, bad og bod. Fra stua er det utgang til romslig veranda som også har trapp opp til stor takterrasse.
1 ETG:
Entre/gang: 19,8
Bad: 5,9
Bod: 1,7
Bod/teknisk rom: 3,6
Soverom 1: 12,3
Soverom 2: 15,6
Soverom 3: 10,7
Soverom 4: 10,2
Utvendig bod: 5,0
2 ETG:
Stue/spisestue/kjøkken: 57,5
Bad: 9,5
Soverom: 14,6

Standard

Boligen ble ferdigstilt i 2019 fremstår innflytningsklar, tiltalende med meget god planløsning  og holder normalt god standard fra byggeår.
Boligen får tilstandsgrad 1 på alle hovedpunkt i vedlagte tilstandsrapport.
Takstmannen har alikevel et par kommentarer der han gir TG2 på underpunkt.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 av takstmann:
Veggkonstruksjoner/fasader - Noen sprukket kledningsbord og feil kapp på noenskjøter på kledningen mot vest.
Terrasse, balkong og utv. trapp - Løst rekkverk
VVS - Manglende sluk/vannføler v/vv-tank
Selger har tatt kontakt med utbygger og reklamert på ovennevnte. For nærmere informasjon kontakt megler.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i veletablert boligområde på Rødberg mellom Larvik (ca. 2 km) og Stavern (ca. 3 km), med nærhet til alt innen servicetilbud, restauranter, dagligvare, sport og kultur. Barnevennlig område med kort vei til barnehager og skole. Det er kort ruslevei til Rødbergstranden og sjøen, samt Golfbanen. Golfbanen holder internasjonal standard og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Ved Golfbanen arrangeres den årlige Stavernfestivalen som byr på kjente artister.
I nærheten er det flere gode turområder som blant annet Fjordstien, Kyststien, blåmerkede sommerløyper, turstier og flere skogsbilveier som egner seg godt for sykkelturer. På snørike vintre er det kort vei til skiløypene.
I Indre Havn finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad, der sistnevnte har en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. Kort kjøretur til Stavern med koselig trehusbebyggelse, butikker, restauranter, kafeer og yrende liv i sommermånedene.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Villaforsikring kr 4.759,- per år.
Internett og TV fra Telenor
Kabel-tv fra ca. kr. 499,- pr. mnd.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Boligens areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 174 kvm, Bruttoareal: 191 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 79 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad og fire soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 84 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/spisestue/kjøkken, bad og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Direkte fra Gamle Stavernsveien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 487 kvm, Eierform: Eiet tomt
Solrik og flat tomt - opparbeidet med gressplen og gruset gårdsplass. Hekk mot naboeiendom i nord.

Garasje / Parkering

Parkering i carport - plass til to biler.

Byggemåte

Boligen er oppført på støpt plate på grunn. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk, det er stående kledning på fasader. Takkonstruksjon med "flatt" tak, det er papp som tekking.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 22.02.2019.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Elektrisitet + ved.
Det er installert vedovn i stue. Varmekabler i gulv i oppholdsrom i 1. etasje og bad i 2. etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 403 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 996 411 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 587 078 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.
I kommuneplanens arealdel er eiendommen avsatt til boligbebyggelse og inngår i bestemmelsessone varierende bebyggelsesstruktur.
Det pågår reguleringsarbeider med områdeplan for Tenvik i området, blant annet på jordet på andre siden av Gamle Stavernsvei.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Naboeiendommene, Gamle Stavernsvei 47 (gbnr 4050/7) og Gamle Stavernsvei 49 (gbnr 4050/90) har rett til utkjøring over tomten langs tomtegrense mot syd. Vedlikehold/brøyting mm. av veien fordeles med 1/3 på hver bolig og 1/3 på naboeiendommen gbnr. 4050/7. Naboen mot syd (gbnr 4050/90) har rett til inn- og utkjøring uten å betale andel av kostnadene.
1913/900229-1/30  Bestemmelse om gjerde
1926/901924-1/30  Bestemmelse om gjerde
1950/1615-1/30  Erklæring/avtale
1955/972-1/30  Bestemmelse om vannledn.
2002/8597-1/30  Bestemmelse om veg
2018/820063-1/200  Jordskifte
2018/830798-1/200  Bestemmelse om veg
2018/1578893-1/200  Bestemmelse om veg
Kopi av grunnboksutskriften og de enkelte heftelsene kan fås ved henvendelse megler. Kjøpers pant vil få prioritet bak ovennevnte heftelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thomas@leinaes.no eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Vi oppfordrer til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gamle Stavernsveien 43, 3267, Larvik, Gnr. 4050 bnr. 95 i Larvik kommune

Eier

Mette Torbjørg Wisløff Roger Wisløff

Oppdragsnummer

22-21-0133

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.