Langestrand

Utsiktsleilighet med god standard - sjarmerende Langestrand - sjøutsikt - deilig balkong samt hage - ikke boplikt

Stallbakken 19 , 3264 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Bruttoareal 61 m²
Tomt 216 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1900
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 111
Energimerking G
FINN.no 220171321
Sist endret 15.09.2021 08:40
Prisantydning 3 125 000
Totalpris 3 212 112
Ligningsverdi 461 846,-

Beregnet totalkostnad

3 125 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 125 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 87 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 212 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Stallbakken 19!
Dette er en lekker utsiktsleilighet med fin beliggenhet øverst på Langestrand. Her får du både bolig og ferieleilighet i ett. Langestrand er et attraktivt sted å bo - her er det kort vei til strand, butikker, restauranter, Farris Bad, Kulturhuset Bølgen, Larvik sentrum, skoler og barnehager mm. E18 ligger ikke langt unna - perfekt for deg som f.eks. pendler til og fra jobb. Det er reisemuligheter fra Larvik med Superspeed til Hirtshals i Danmark, fra Sandefjord går båt til Strømstad i Sverige, samt at nærmeste flyplass ligger kun 20. minutters kjøring unna. Det er også flotte turmuligheter i nærområdet i tillegg til bad og båtliv i både sjøen og Farris-vannet. Det er ellers kort vei til noen av Larvik sine fineste sommerperler som Stavern, Helgeroa og Nevlunghavn.
Boligen har i nyere tid blitt totalrenovert innvendig. Det er også nytt tak, ny balkong, støyisolert mellom leilighetene, nytt el-anlegg og oppgradert VSS, opparbeidede fellesarealer, samt nye vinduer og dører for å nevne noe. Vinduene mot Brunlanesveien er utført med ekstra lydglass, noe som tar bort støy fra veien. Leiligheten har egen inngangsdør med kodelås på bakkenivå. Herfra kommer du inn i en entré med trapp som tar deg med opp i leiligheten. Stua er lys og luftig med god takhøyde. Her legger du raskt merke til den fantastiske utsikten mot Larviksfjorden. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har flott innredning fra IKEA med integrert mikro, dampstekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Den åpne løsningen gjør at arealet i leiligheten blir effektivt utnyttet i tillegg til at man enkelt kan møblere etter eget ønske. Hovedsoverommet byr også på fantastisk utsikt og har god plass til dobbeltseng. Det er også et disponibelt rom som i dag er innredet til kombinert soverom/kontor. Badet er flislagt og har bla. praktisk dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.
Alle årstider i Stallbakken 19 har sin sjarm, men særlig sommeren er fantastisk her. Da kan du trekke ut på den flotte balkongen og virkelig nyte fine sommerdager. Her har du ikke bare fantastisk utsikt, men også meget gode solforhold slik at alt ligger til rette for å skape fine minner her. Det er god plass til hagemøbler, grill og krukker med vakre blomster. Her kan du slappe av også på lune sommerkvelder og bare nyte lysene som glitrer langs fjorden. I tillegg er det en koselig hage som er felles med naboen hvor det også er plass til hagemøbler. Her finnes det også en utebod der begge leilighetene har hver sin bod til oppbevaring.
Her har du en virkelig flott leilighet hvor du kan flytte rett inn, og ikke minst en utsikt som bare må oppleves.
Ditt neste hjem?

Innhold

Boligen ligger i 2. etasje og inneholder:
Stue:19,3 kvm
Kjøkken: 8,8 kvm
Gang: 3,7 kvm
Bad: 3,9 kvm
Soverom 1: 9 kvm
Disponibelt rom / soverom 2: 4,6 kvm (Rommet har mindre areal enn det som er kravet for soverom)
Til leiligheten er det en halvpart av en utvendig bod. 8 m2.

Standard

1/2-part av horisontaldelt tomannsbolig beliggende øverst på Langestrand. Boligen ble oppført i 1900, men har i 2012/2013 gjennomgått en  totalrenovering av alle overflater. Boligen besitter en normal god innvendig standard.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Tapet, slette malte flater og flis.
Tak: Slette malte flater.
Bad:
Badet ble renovert i 2012/2013 og fremstår å være i god stand. Det er fliser på gulv og vegger, samt himling av slette malte flater med downlights. Av installasjoner er det servant på benk av børstet stål, toalett, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er ventilert via lufteventil i tak og det er varmekabler i gulvet.
Kjøkken:
Kjøkkenet har laminat på gulv, tapet på vegger (fliser mellom benk og overskap), samt himling av malte slette flater. Kjøkkeninnredningen er fra 2012 fra IKEA og har slette folierte fronter og benkeplate av laminat. Det er integrerte hvitevarer i form av mikro, dampstekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Rommet er ventilert via mekanisk ventilator over koketopp.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilknyttet offentlig vann- og avløp.
Røropplegg fra boligen er skiftet ut til kommunalt nett i gate.
Boligens VVS installasjoner er fra 2012 og har god restlevetid.
Vannrør og avløpsrør av plast.
120 liter VV-tank er plassert under trapp 1. etg.
Boligen har skjult elektrisk anlegg.
Sikringer av type automatsikringer.
Det er nylig utført kontroll av lokalt E-verk.
Det er lagt fiber inn til boligen.
Det er i senere tid utført oppgraderinger og utskiftninger som:
- Totalrenovert innvendig.
- Nytt kjøkken og innredning.
- Nytt bad.
- Nye vinduer.
- Nytt el. anlegg og VVS opplegg.
- Ny terrasse.
- Ny taktekking.
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
Grunn og fundamenter - alder.
Grunnmur - alder.
Veggkonstruksjon - alder.
Takkonstruksjon - alder.
Pipe - alder.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Langestrand er et attraktivt og svært sjarmerende boligområde, som de senere årene blitt forvandlet til et av de mest spennende områdene i Larvik. Utviklingen med spahotellet Farris Bad, Fritzøe Brygge og Kulturhuset Bølgen, samt oppgraderingen av Batteristranda og Indre Havn med flotte grøntarealer og flere serveringssteder har gjort området til et av de mest levende bomiljøene i Larvik. I dette området er det ikke boplikt.
Her bor du med gangavstand til Larvik sentrum med alle sentrumsfunksjoner, samt kort vei til Farris, Bøkeskogen og Vestmarka som byr på flotte turområder både sommer og vinter. Batteristranda er en perle av en sandstrand i Larvik sentrum. Ved siden av stranda ligger Farris Bad - kåret til landets beste spa-hotell. Deretter finner man Fritzøe brygge med forretninger, restauranter og leiligheter. Fra gangbro over Farriselva kommer man til det nye kulturhuset Bølgen. Herfra er det strandpromenade langs havneområdet til idylliske Tollerodden, hvor den kjente båtbyggeren Colin Archer hadde sitt hjem og verft. Langs strandpromenaden er det flere serveringssteder som er perfekte på varme sommerkvelder.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Felleskostnader

Det betales ca. kr. 800,- pr. mnd. som dekker kommunale avgifter og felles bygningsforsikring.

Sameie

Boligen er seksjonert, men det praktiseres ikke fellesutgifter ol. i sameiet.
Det betales dog. ca. kr. 800,- pr. mnd. som dekker kommunale avgifter og felles bygningsforsikring.
Det er heller ingen fellesgjeld, og finnes heller ikke regnskap, ordensregler etc. i sameiet.
Vedtektene følger inntatt i salgsoppgaven. Selger opplyser at det i forbindelse med salget må lages ny sameieavtale.

Forsikring

Innboforsikring må besørges av kjøper. Bygningsforsikring er felles med naboen under.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 61 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 4 m².
Primærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang.
2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom og ett disponibelt rom innredet til soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Stallbakken.
Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 216 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal som deles med naboen i 1. etasje.
Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 26.01.1881. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Selger opplyser at det er muligheter for parkering på arealet mot veien (dette arealet eies ikke av denne eiendommen). Det er også muligheter for å kjøre mindre bil inn i gårdsplassen. Ellers gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Thorbjørn Andersen:
Boligen er fundamentert med støpt plate og ringmur av gråsteinsblokker og betong. Reist i tømmer og tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med stående raftekeldning. Boligen har saltak av plassbygget trekonstruksjoner, tekket med dobbeltkrummet betongstein. Takrenner og nedløp i lakkert stål.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommens bebyggelse er kun byggesøkt i henhold til tegninger vedlagt salgsoppgaven, som er mottatt fra kommunen.
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Larvik kommune opplyser at det i 1959 ble godkjent et påbygg, samt ombygging i 1957 og 58. Fasadeendring og endring av terrasse ble godkjent i 2012.
På tomten står det oppført en utebod med ukjent oppføringsdato, dette er ikke omsøkt hos kommunen.
Det disponible rommet i boligen er i dag innredet til soverom. Dette rommet har et areal som er på 4,6 kvm, dette er mindre enn det som er kravet for soverom.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og varmepumpe. Boligen har pipe, men det er ikke montert ildsted i leiligheten.
Det er varmekabler i gulv på bad og gang i 1. etg.
Larvik kommune opplyser at siste utført tilsyn på eiendommen var 02.02.2016. Det er ikke utført feiing da eiendommen ikke har fyringsanlegg.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Da eiendommen består av 2 boenheter betales det kommunale avgifter for 2 stk. abonnementer (denne leiligheten og naboen under).
Dette utgjør totalt kr. 15 575,- pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
De kommunale avgiftene for denne boligen utgjør halvparten av dette kr. 7 787,5,- pr. år.
Det betales avgift for: Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 461 846 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 662 645 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er avsatt til bolig i kommunedelplan for Larvik by.  Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde BEV_1 som sier at bygninger og anlegg skal bevares, nye tiltak skal underordnes eksisterende bebyggelse, samt at bygningens form, farge og materialbruk skal opprettholdes ved utbedringer. Eiendommen omfattes av hensynssone H710_1 som sier at bebyggelse, kulturminner og naturmiljø skal bevares og sikres i henhold til vedkommende reguleringsplan. Eiendommen omfattes også av hensynssone H120_1 som omhandler sikring av grunnvannet i Farriskilden mtp. tiltak i grunnen. Se kommunedelplan for Larvik by for mer informasjon eller utdrag av de relevante bestemmelsene som følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Langestrand, dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
Reguleringsplan for Martineåsen er under arbeid. Formålet med planarbeidet er å legge til rette for boligutvikling. Se http://tema.webatlas.no/larvik/planinnsyn og søk opp ID 201505 for ytterligere informasjon eller konferer megler.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2014/294328-1/200  Seksjonering 09.04.2014 
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 70/128

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Stallbakken 19, 3264, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 111 snr. 2 i Larvik kommune
Ideell andel av sameiet: 70/128

Eier

Per Martin Nilsen

Oppdragsnummer

22-21-0140

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.