Torsrød/Stavern

Enebolig i attraktivt og barnevennlig område - gangavstand til Stavern sentrum - skap ditt drømmehjem - stor og fin hage

Kurerveien 9 , 3290 Stavern

BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 92 m²
Bruksareal 197 m²
Bruttoareal 215 m²
Tomt 826 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1973
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 745
Energimerking G
FINN.no 220763782
Sist endret 11.06.2021 12:14
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 591 242
Ligningsverdi 612 752,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 101 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 591 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Kurerveien 9!
Ønsker du deg enebolig i Stavern? Nå har du muligheten til å skape ditt drømmehjem i Kurerveien 9. Boligen ligger fint til på en hjørnetomt i et attraktivt og barnevennlig boligområde. Robotgressklipper medfølger :) Fra boligen er det gangavstand til Stavern sentrum med restauranter, butikker, båthavn og strender. Sommerstid blomstrer Stavern med et yrende folkeliv og gode tilbud av sommeråpne spisesteder, butikker og en rekke kulturelle tilbud. Ta gjerne turen ned til sentrum en varm sommerdag for å rusle i "Leiren" eller ta en is på brygga. Det er også kort vei til barne- og ungdomsskole, samt gode bussforbindelser til Larvik med bla. videregående skole. Det er flere fine turområder i nærheten - som kan brukes året rundt.
Boligen har en god planløsning med alt på en flate. Hovedetasjen inneholder entré, gang, stor stue med plass til spisestue, kjøkken, praktisk separat toalettrom, bad og 3 soverom i god størrelse. Fra stua er det utgang til en terrasse med adkomst til hagen. I kjelleren er det rikelig med lagringsplass - her har du hele 90 kvm fordelt på 6 boder og det er i tillegg lagringsplass på loftet. Det er fin takhøyde i kjelleren. Bilen parkerer du på gårdsplassen - her finnes det også en praktisk utebod i tilknytning til boligen.
Hagen er frodig og lettstelt med fin gressplen, prydbusker og blomster. Her er det rikelig med boltreplass for både store og små. Stavern er særlig godt kjent for sine mange soldager, så her ligger alt til rette for å skape fine minner.
Boligen ble oppført i 1973 og fremstår som "original", og har blitt normalt vedlikeholdt over tid. Boligen har nå behov for både oppgraderinger og moderniseringer og passer nok aller best for deg som ønsker å ta i et tak. Så dersom du alltid har drømt om å skape din drømmebolig - her har du et meget godt utgangspunkt.
Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje:
Entré: 3.3 kvm
Gang: 8.2 kvm
Toalettrom: 1.5 kvm
Kjøkken: 9.4 kvm
Stue: 39 kvm
Soverom 1: 9 kvm
Soverom 2: 10.2 kvm
Soverom 3: 7.8 kvm
Dusjbad: 3.7 kvm
Utebod: 14.7 kvm
Kjeller:
Bod 1: 13.8 kvm
Bod 2: 22.5 kvm
Bod 3: 23.3 kvm
Bod 4: 13 kvm
Bod 5: 8.1 kvm
Bod 6: 8.5 kvm

Standard

Boligen ble opprinnelig oppført i 1973 og har hatt normalt vedlikehold over tid. Boligen besitter normalt grei innvendig standard, men de fleste konstruksjoner, bygningsdeler og overflater er eldre, så oppussing og oppgraderinger vil falle naturlig.
Innvendige overflater:
Gulv av vinylbelegg.
Vegger av tapetserte plater.
Himling av Takess-plater.
Bad:
Badet er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er vinylbelegg på gulv med oppkant til vegg, vegger av malt tapet, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes  servant med skapinnredning og blandebatteri for tidligere badekar på vegg. Rommet er ventilert via ventil med naturlig avtrekk, samt mulighet til å lufte via vindu. Det er fuktopptak i en del av veggen ved tidligere badekar/dusj. Det må påregnes en totalrenovering av rommet.
Toalettrom:
Toalettrommet er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er vinylbelegg på gulv, vegger av tapetserte flater, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes toalett og servant. Rommet er ventilert via ventil med naturlig avtrekk, samt mulighet til å lufte via vindu.
Kjøkken:
Kjøkkenet har vinylbelegg på gulv, vegger av malt glassfiberstrie, samt himling av Takess-plater. Innredningen er fra byggeår og har fronter av heltre, skrog av foliert spon, samt benkeplate av foliert sponkjerne. Det er frittstående hvitevarer og rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til over tak.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett.
Alle rørføringer er i opprinnelig stand fra byggeår - påregn utskiftning av rørføringer i både grunn og internt i bygget.
Innvendig stoppekran tilkoblet hovedvannledning av galvanisert stål i kjellerbod - utgått levetid.
150 liter varmtvannstank fra byggeår plassert i rom med sluk - påregn utskiftning.
Elektrisk anlegg som opplyses å være delvis oppgradert, dog er brorparten av anlegget av eldre stand. En oppgradering i forbindelse med innvendig oppussing vil falle naturlig.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1990-tallet-Ny terrassedør i stue
2000-Enkelte nye vinduer
2010-Nye vinduer på tre soverom
2016-Ny kledning på gavelvegg mot sør
2017-Nytt taktekke, samt ny pipehatt
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
VVS: Til tross for at rørene framstår intakt og velfungerende gis TG:2 i henhold til rapportens instruks for aldershåndtering.
Innvendige overflater: Generell slitasje.
Toalettrom: Tilstandgrad oppjusteres til TG:2 grunnet alder - tross god funksjonsevne.
Rom under terreng: Noe, mindre saltutslag på grunnmursvegger.
Pipe og ildsted: Generell elde.
Vinduer: Eldste vinduer har utgått forventet levetid.
Drenering: Drenering som har passert 30 år har pr teori og levetidsbetraktninger utgått forventet levetid.
Grunnmur: Tilstandgrad er satt med bakgrunn i konstruksjonenes alder. Dette er således ingen indikasjon på at muren ikke fungerer i henhold til sin tiltenkte funksjon.
Dette er tilstandsgrad 3:
Vinduer: Råteskader i enkelte kjellervinduer.
Bad: Fuktskadet del av vegg.
Balkong/veranda: Betydelig vedlikeholdsetterslep.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 215 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 0 m².
I kjelleren er det 6 boder på totalt 90 kvm som s-rom.
1. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, toalettrom, kjøkken, stue, 3 soverom og bad.
I tillegg finnes en utebod på 15 kvm som s-rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Kurerveien.
Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 826 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning med støpt betongdekke og grunnmurer av pussede betongblokker. Drenering fra byggeår har utgått forventet levetid. Noe saltutslag på eksponert betongflate i uinnredet kjellerbod, men sett over ett oppleves kjelleren minimalt fuktig pr befaringsdagen. Yttervegger av isolert stenderverk med kledning av type stående tømmermannspanel, samt liggende vestlandskledning i gaveltrekanter. Ny kledning på sørvendt gavelvegg 1. etg. i 2016. Etterslep av vedlikehold for øvrig, men ingen betydelig råtebroblematikk. Kledningen er montert uten bakenforliggende luftespalte - det kan medføre at kledningen har skader som ikke er avdekket i forbindelse med utarbeidelse av tilstandsrapporten. Skiftet enkelte vinduer i år 2000, samt tre nye soveromsvinduer i 2010 - disse framstår i god stand med ytterligere god forventet restlevetid. Eldste vinduer, samt terrassedøra i stue fra 1990 må påregnes skiftet på sikt. Kjellervinduer betydelig slitt. Boligens tak er tekket med betongtakstein som opplyses å være skiftet i 2017 - betydelig forventet restlevetid. 19 kvm stor balkong utenfor stue med gulvdekke av terrassebord over bjelkelag av konstruksjonsvirke. Betydelig etterslep av vedlikehold - påregn utskiftninger.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.05.1973 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven. Denne er gitt med følgende merknader:
- Kjelleren mangler rominndeling for vaskerom, mat, ved etc.
- Støping/muring av inngangstrapp og terrasse er ikke utført.
- Gjenfylling langs grunnmurene gjenstår delvis.
I 1980 ble det godkjent tilbygging av bod ved inngangspartiet.
Eiendommens bebyggelse er kun byggesøkt i henhold til tegninger vedlagt salgsoppgaven, som er mottatt fra kommunen.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og vedfyring.
Larvik kommune opplyser at siste utførte feiing var 04.09.2013 (eier ønsket ikke feiing 01.10.2019) og siste utførte tilsyn var 15.01.2014.
Tidligere nedgravd parafintank er ifølge selger fjernet - parafinbrenner finnes fortsatt i stue.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 838,75 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 612 752 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 205 908 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område og er avsatt til bolig i kommunedelplan for Stavern by. En liten del av eiendommen (11kvm) er avsatt til veg. Boligen omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 som sier at det i området kan fortettes, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Se kommunedelplan for Stavern by for mer informasjon eller utdrag av den relevante bestemmelsen som følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Torsrød Søndre. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033 med sentrumsstrategi er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1972/6618-2/30  Forkjøpsrett/rettigheter/påbud ihht. skjøte  tinglyst 21.12.1972 
Rettighetshaver: Larvik kommune
- Kommunen har forkjøpsrett ved salg. (Kommunen har bekreftet at de ikke vil gjøre forkjøpsretten gjeldene ved dette salget).
- Rett for kommunen til å plassere veiskjæringer og evnt. fyllinger inne på tomten, samt vederlagsfri rett til å bygge, betjene og holde vedlike kiosker, luftledninger, stolper og kabler som finnes nødvendig for elektrisitetsforsyningen.
- Tomten må ikke beplantes med trær som kan virke sjenerende for naboene. Uttynning må skje etter anvisning fra Frilufts- og naturvernnemda.
- Gjerdehold er kommunen uvedkommende. Eier må selv besørge og bekoste nødvendig forstøtningsmur mot gate.
Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
1973/5862-1/30 ** Nye vilkår tinglyst 09.10.1973
- Dokumentet er rekvirert hos Kartverket, men ikke mottatt.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kurerveien 9, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 745 i Larvik kommune

Eier

Karin Christensen v/Bjørn Christensen etter fullmakt.

Oppdragsnummer

22-21-0141

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.