Larvik sentrum

Tiltalende sentrumsleilighet fra 2013 med 2 soverom og balkong - høy standard - heis - garasjeplass

Nedre Torggate 9 , 3256 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 73 m²
Bruksareal 76 m²
Bruttoareal 83 m²
Tomt 394 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2013
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 2618
Energimerking B
FINN.no 220073727
Sist endret 14.09.2021 08:31
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 893 742
Ligningsverdi 746 353,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder romslig gang med skyvedørsgarderobe, flislagt bad, romslig stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong, samt 2 soverom, bad og bod.
Leilighetene i bygget disponerer i tillegg to felles takterrasser i 4. etasje. Den ene med flott utsikt, mens den andre er en stor terrasse med kveldssol og utsikt mot Bøkeskogen.
Felles sykkelparkering og søppelrom i parkeringskjelleren, samt stor bod i kjelleren. Tilhørende parkeringsplass i garasjekjeller.

Standard

Bygget ble ombygget og leiligheter innredet i 2013. Bygget har romslige og fine fellesarealer. Det er blant annet heis fra kjelleren og til alle etasjer.
Leilighetene er bygget i 2013 og holder gjennomgående god standard fra ombyggingsåret med minimal slitasjegrad. Høy standard med bl.a. vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir svært energieffektive leiligheter.
De innvendige overflatene består av enstavs eikeparkett fra Boen Coral på gulv, samt sparklet og malt gips på vegger og i himling.
Stilig kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer fra Siemens som kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. God skap- og benkeplass. Benkeplate av heltre eik.
Det er 2 soverom i leiligheten. Romslig flislagt bad med servant i innredning, vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Innvendig bod.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg. Trykkvannsrør i form av rør-i-rør-system, samt avløp av PVC.
Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner og varmekabel i gulv.
Ventilasjonsanlegg plassert på vegg i bod.
Stoppekran i fordelerskap.
Sikringsskap med automatsikringer i opprinnelig stand fra renoveringsåret i 2013.
For nærmere informasjon om leilighetens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt til i sentrum av Larvik kommune. Her har du alle fasiliteter rett på utsiden av døren. Gangavstand til Indre Havn med Farris Bad, Fritzøe brygge, Kulturhuset Bølgen og strandpromenaden til Tollerodden. Umiddelbar nærhet til butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi, samt et mangfold av andre tilbud og tjenester.
Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen, samt gangavstand til flotte turområder i blant annet Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Utallige turstier og flere flotte badesteder. Kort vei også til togstasjon, skoler og barnehager.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer og restauranter. Rett ved eiendommen ligger også kjøpesenteret Amfi.
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Stavern, 18 min til Sandefjord lufthavn, 30 min til Skien og 28 min til Tønsberg.
Eiendommen har gangavstand til Mesterfjellet skole, samt barneskole på Langestrand. Thor Heyerdahl videregående skole ligger kort vei unna, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

1 507 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer: felles strøm, felles vask, ventilasjonsfilter, heis, brannalarm, spinkelanlegg, samt generelle driftsutgifter. Utgifter til varmtvann og den vannbårende varmen vil bli fakturert akonto sammen med felleskostnadene og avregnes individuelt.

Sameie

Sameiets navn er Sameiet NT9/11, og består av 10 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Sameiebrøk: 74/1038
Forretningsfører er Laura Eiendom AS.
Formann i sameiet er Hans Olaf Elgesem.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det påligger den enkelte sameier å besørge og bekoste innvendig vedlikehold av bruksenheten. For nærmere informasjon om sameiernes vedlikeholdsplikt se punkt 3 i vedtektene.
Alt vedlikehold av fellesarealer og fellesanlegg ute og inne, så som tomten, hele bygningskroppen med vegger, trapperom, ganger, rør og ledninger, påhviler sameierne i fellesskap (sameiet). Dette omfatter ikke arealer som er underlagt en eller flere sameieres eksklusive bruksrett og derav følgende vedlikeholdsansvar. Utskifting av vinduer og inngangsdører til seksjonene påhviler sameiet. For nærmere informasjon om sameiets vedlikeholdsansvar se punkt 3.2 i vedtektene.
Det er ikke planlagt økning i fellesutgiftene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert

Regnskap

Regnskapet/budsjettet for 2020/2021 er ikke klart pt., men regnskapet for 2019 viste et underskudd på kr. 11 688,-. Underskuddet skyldtes hovedsaklig større utgifter til TV, vask, brann og diverse enn hva som var budsjettert.
I budsjett for 2020 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 0,- i overskudd/underskudd.
Sameiets regnskap for 2019 kan fås ved henvendelse til megler.

Vedtekter / husordensregler

Husordensreglene og vedtektene følger vedlagt i salgsoppgaven. Sameierne plikter å følge de til enhver tid gjeldende vedtekter og husordensregler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i disse før et eventuelt bud gis.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt. Dyreeiere må gjøre det de kan for at dyrene ikke er til plage for naboene. Se forøvrig § 12 i husordensreglene angående dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, stue og kjøkken, samt to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Nedre Torggate.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.
Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 394 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Fellesområdene er opparbeidet med bl.a. sittegrupper og sykkelparkering. Det er to felles takterrasser i 4. etasje med både gode solforhold og fantastisk utsikt.
Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 06.06.1967. Kommunen har derfor registrert mindre nøyaktige eiendomsgrenser. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i garasjekjelleren under bygget. Heis opp til leiligheten. Det er lagt opp stikk for el-billader i garasjen.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/ Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder av betong, tre og stålkonstruksjoner.
Vinduer og terrassedør av fabrikkmalt kvalitet utvendig kledd med aluminium (såkalt alu-tre) - denne løsningen gir begrenset vedlikeholdsbehov.
6kvm stor utsiktsbalkong utenfor stue. Gulvdekke av rillefresede terrassebord, samt rekkverk av glass og stål.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 03.02.2015 for eiendommen. Dokumentet og godkjente tegninger følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Ved utleie skal styret ha beskjed.

Oppvarming

Elektrisitet og vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 772 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 746 353 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 686 870 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er detaljregulert, men er avsatt til sentrumsformål i kommuneplanen. Eiendommen er underlagt hensynsone for område for grunnvannsforsyning (H120_1): For alle tiltak i grunnen innenfor restriksjonsområdet for «Farriskilden» som kan påvirke
grunnvannet, skal grunneier for kilden varsles og gis anledning til å uttale seg før ny arealbruk, grunnboringer og lignende tiltak eventuelt godkjennes. Nødvendig dokumentasjon på virkningene av byggeaktivitet skal foreligge før rammetillatelse gis.
Båndlegging for regulering etter pbl. (H710_1): Bevaringsformål i eksisterende reguleringsplaner skal gjelde. Dvs. at bebyggelse, kulturminner
og/eller naturmiljø skal bevares og sikres i henhold til vedkommende reguleringsplan. Se forøvrig punktet "offentlige planer".
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det pågår planleggingsarbeid for ny jernbane gjennom Larvik. Larvik kommune har vedtatt at stasjonen skal ligge i Kongegata og gå over Nedre Torggate. Arealer som vil kunne disponeres til et framtidig jernbaneanlegg i Nedre Torggate er derfor båndlagt for framtidig regulering, og deler av eiendommen Nedre Torggate 9 omfattes av denne båndleggingen. Nøyaktig plassering av anlegget er ikke avklart, men en utbygging kan medføre at bygningsmassen i Nedre Torggate 9 må rives. Seksjonseierne vil da erstattes verdien av leiligheten tilsvarende markedspris. Det gjøres oppmerksom på at utbyggingen fortsatt er på planleggingsstadiet og at det pr. dags dato ikke er bestemt når byggingen skal starte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om dette.
Kommuneplaner under arbeid:
Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi.
Status: Planforslag.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter):
Navn: Brannvaktsgate 5.
Status: Planlegging igangsatt.
Sydvest for eiendommen er det igangsatt detaljregulering for Brannvaktsgate 5. Formålet er å legge til rette for å bygge ut eiendommen til bolig- og næringsformål. Det legges opp til varierte boliger i én bygning med næringsareal på gateplan. Planen forutsetter riving av eksisterende bygning. Spørsmål om planarbeidet kan rettes til kommunen v/ Eli Malmquist, e-post: eli.malmquist@larvik.kommune.no.
Navn: Kvartal 27, (Faugstad og Micasa).
Status: Planlegging igangsatt.
Nordvest for eiendommen
Planen ble meldt inn i 2009, men er ikke fullført. Eiendommen ligger i dag i båndleggingssonen i påvente av planleggingsarbeidet for jernbanen, og det er den overordnede planen, kommunedelplan for Larvik by, som er gjeldene.
Navn: Brannvaktsgate 8.
Status: Planlegging igangsatt.
Nordvest for eiendommen er det varslet igangsetting av arbeid med detaljert reguleringsplan og forhandling om utbyggingsavtale for Brannvaktsgate 8.Formålet med planen er å legge til rette for utbygging av området med boliger i form av leilighetsbygg på 3-5 etasjer samt et næringslokale på gateplan. Det antas at planen vil legge til rette for ca. 8-12 boenheter i tillegg til næring. Utforming og antall boenheter vil bli endelig avklart i løpet av reguleringsprosessen. Den eksisterende bebyggelsen i planområdet planlegges revet. Spørsmål til planarbeidet kan rettes til PV arkitekter AS v/ Andreas Berg, e-post: andreas@pvarkitekter.no.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp ihht. informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til marius@leinaes.no eller SMS: 45 40 40 09 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett eller krav til godkjenning av ny eier i sameiet.

Adresse og matrikkel

Nedre Torggate 9, 3256, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 2618 snr. 6 orgnr. 915995861 i Larvik kommune

Eier

Ingar Løver

Oppdragsnummer

22-21-0143

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.