Breivann

Velholdt hytte med flott utsikt og gode solforhold - 3 soverom + hems - båtplass med jolle medfølger!

Breivann - Gnr. 71 Bnr. 6 Fnr. 45 , 3277 Steinsholt

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 67 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 81 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2001
Gårdsnummer 71
Bruksnummer 6
Energimerking C
FINN.no 220812243
Sist endret 20.08.2021 15:28
Prisantydning 2 980 000
Totalpris 3 065 742
Ligningsverdi 339 406,-

Beregnet totalkostnad

2 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 74 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 980 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 85 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 065 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Breivann og denne flotte hytta i Siljuvannsåsen!
Hytta stod ferdig på tidlig 2000-tallet og er godt vedlikeholdt. Det ble nylig lagt inn vann og avløp til privat renseanlegg.
Den inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, bad med separat toalettrom, tre soverom (det ene byggesøkt som bod) og sovehems. I tillegg er det gode oppbevaringsmuligheter i romslig bod.
Fra stue er det utgang til delvis overbygget og solrik terrasse med flott utsikt mot Breivann.
Nærområdet byr på gode turmuligheter hele året.
Det følger båtplass og jolle med hytta - hyttefeltet har opparbeidet en fin grillplass ved Breivann.
Håper vi ses på visning!

Innhold

- Vindfang 2,6 m2
- Soverom 5,7 m2
- Stue/kjøkken 29,8 m2
- Gang 3,4 m2
- Soverom 7,4 m2
- Soverom 7,2 m2
- Bad 3,9 m2
- WC 1,2 m2
- Bod 5,8 m2

Standard

Hytta stod ferdig i 2001 og ble tilbygget i 2007 med større vedbod. Den fremstår I dag som godt vedlikeholdt.
Kjøkkenet har åpen løsning mot stue. Det er benyttet malte fronter i heltre. Frittstående komfyr og kjøleskap medfølger.
Bad med separat toalettrom og flislagt gulv. Innredning med veggskap og god lagringsplass. Dusjkabinett. Gulv på bad er gitt tilstandsgrad 2, på grunn av manglende fall til sluk.
Det er innlagt vann og avløp til privat renseanlegg.
Følgende oppgraderinger er gjort de senere år:
- varmepumpe 2005.
- tilbygg 2007.
- dusjkabinett 2010.
- overbygd inngangsparti 2012.
- beiset utvendige vegger 2019.
- innlagt vann 2020.
- nytt toalett 2020.

Beliggenhet

Hytta ligger solrikt til med flott utsikt mot Breivann. Nærområdet byr på naturskjønne omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo.
Breivann er et populært, veletablert hytteområde med kort kjøreavstand fra sentrale Østlandsområder. Umiddelbar nærhet til områder med bær og sopp.
Gode skimuligheter vinterstid fra Viddaseter, fine bademuligheter om sommeren i Breivann. Flere fine fiskevann i nærheten.

Løpende kostnader

Velforening/Avløp: 7 800,- per år (faktureres 4. ganger per år). Dekker serviceavgift, analyser, septik og strøm for renseanlegget, samt brøyting og diverse utgifter som måtte komme.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue/kjøkken, bad, gang, 3 soverom og WC. 
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2079, Festeavgift: 5734
Tomten festes av Hans Even Smukkestad. Festetiden er 80 år regnet fra 29.10.1999. Årlig festeavgift utgjør kr 5.734,-. Festeavgiften kan reguleres hvert 10. år etter konsumprisindeks. Grunneier skal godkjenne ny fester. Festeavtalen ligger vedlagt.
Eiendommen er etablert i grunnboka via festekontrakt som punktfeste. Ved punktfeste er det ikke definerte grenser til eiendommen. Man disponerer det som faller seg naturlig i marka, oppad begrenset til ett mål. Det gjøres oppmerksom på at bebyggelse og installasjoner skal holdes i direkte tilknytting til boligen slik at man opptar minst mulig areal.

Garasje / Parkering

Parkering på felles parkeringsplass like ved hytta.

Byggemåte

Hytta er fundamentert på pilarer. Gulvbjelkelag i tre med stubbloft. Yttervegger oppført i tradisjonelle trekonstruksjoner isolert med mineralull, utvendig kledd med villmarkspanel. Innvendig vegger kledd med panel.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for hytta i 2011. Byggesøkte tegninger følger vedlagt salgsoppgaven.
I følge tegninger mottatt fra Larvik kommune er soverom med adkomst fra vindfang godkjent som bod. Det er ikke undersøkt om rommet tilfredsstiller kravene til å bli omgjort til soverom.
Larvik kommune opplyser at det ikke finnes dokumentasjon på at den frittliggende boden er byggesøkt. Kjøper overtar risikoen for dette. Det er ikke undersøkt om hvorvidt boden kunne bygges søknadsfritt.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Merk at festekontrakten har forbud mot næringsvirksomhet, herunder herberge.

Oppvarming

Ved og elektrisitet.
Det er installert varmepumpe, vedovn og peis i stue.
Larvik kommune opplyser at det ikke er foretatt feiing og branntilsyn på eiendommen. Dette har trolig sammenheng med at det ikke er registrert ildsted på eiendommen i kommunens registre.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 390 pr. år
Det betales kommunale avgifter for renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 339 406 pr. 2019.

Regulering

Eiendommen er regulert til friluftsområde i reguleringsplan "Siljuvannsåsen vest" fra 1999.
I kommuneplanens arealdel for Lardal kommune er eiendommen avsatt til fritidsbebyggelse, og inngår i hensynssone H910: Reguleringsplan skal fortsatt gjelde.
Det pågår for tiden rullering av kommuneplanens arealdel. Høringsutkast er tilgjengelig på Larvik kommunes nettsider.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert tinglyste heftelser på eiendommen, utover festekontrakten. Festekontrakten inneholder rettighet om vei og båtplass.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vannforsyning og avløpsanlegg.
Adkomst via private veier. Det betales bomavgift til Fritzøe skoger for bruk av Breivannsveien. Enkeltpassering kr. 75,- / Årskort kr. 1.000,- per utarbeidelse av salgsoppgaven. For mer informasjon, se https://onepark.no/bomveier/

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Båt.
Følgende hvitevarer medfølger handelen: stekeovn og kjøleskap.
Hytta selges inkludert større møbler som spisestue, sofa og senger. Vi oppfordrer kjøper til å avklare innbo med selger etter kjøp av hytta.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til marius@leinaes.no eller SMS: 45 40 40 09 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Breivann - Gnr. 71 Bnr. 6 Fnr. 45, 3277, Steinsholt, Gnr. 71 bnr. 6 Fnr. 45 i Larvik kommune

Eier

Sveinung Hillestad Arild Gjone

Oppdragsnummer

22-21-0145

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.