Nevlunghavn

Idyll med 4 sov og 2 bad - sen kveldssol - kort vei til strender og båthavn

Oddaneveien 25 , 3296 Nevlunghavn

VISNINGER

14. juni mandag kl. 17:30-18:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Larsen Sundet
Martin Larsen Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 136 m²
Bruksareal 167 m²
Bruttoareal 180 m²
Tomt 611 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1995
Gårdsnummer 4090
Bruksnummer 183
Energimerking D
FINN.no 220883812
Sist endret 09.06.2021 20:23
Prisantydning 6 490 000
Totalpris 6 666 242
Ligningsverdi 776 871,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 176 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 666 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innerst i en blindvei i Nevlunghavns koseligste boligfelt ligger en sjarmerende enebolig i skipperhus-stil. Med flere fine og solrike utplasser kan du sitte usjenert til, eller velge den koselige og mest sosiale uteplassen i inngangspartiet. Med gangavstand til alt området har å by på, bor man som plommen i egget - men likevel tilbaketrukket.
Med flere restauranter, Baker'n, saltvannsbasseng med 34 grader hele året, marina, kyststien og områdets beste strand rett i nærheten har du en sikker oppskrift for en god tilværelse!
Huset inneholder gang, to bad, 4 soverom, loftstue, kjøkken og stue med utgang til terrasse med sen kveldssol! Romslig garasje.

Innhold

Velkommen til Oddaneveien 25 - en sjarmerende bolig i skipperhus-stil i et rolig nabolag. Boligen fremstår tidsriktig og moderne med gjennomført stil og fargevalg.
Ingenting er som et godt førsteinntrykk, noe gårdsplassen her gir. Gårdsplassen er pent opparbeidet med en kombinasjon av steinlagt uteområde og asfalt foran garasjen. Her finner du et hyggelig uteområde som ligger vestvendt til med fin kveldssol.
Inngangspartiet er delvis takoverbygd hvor du kommer inn til en romslig entré som er tøft flislagt på gulvet. Tar du døren til høyre kommer du til ett av boligens totalt fire soverom, mens døren rett frem fører til et praktisk bad/vaskerom med egen utgangsdør.
Stor stue i 1. etasje med gode møbleringsmuligheter og utgang til stor terrasse. I stuen finner du i tillegg en fin vedovn som er plassert sentralt i rommet. Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning til stuen med plass til langbord. Kjøkkenet fremstår stilrent med hvit innredning, integrerte hvitevarer og overskap helt opp til himlingen. Komfyren ligger i praktisk høyde som skaper en enklere kokkelering.
Trappen opp fører deg til en fin loftstue som byr på ekstra med spillerom. Badet i 2. etasje er pent flislagt og inneholder badekar med dusjanretning, vegghengt toalett, samt servant med skapinnredning. 2. etasje består i tillegg av tre soverom, hvor to av soverommene har plassbygd garderobe.
Ute har du tre lune uteplasser hvor du kan nyte lange og late sommerdager.

Standard

Eneboligen ble oppført i 1995 og går over to plan. Boligen holder god standard fra byggeår, og fremstår godt vedlikeholdt over tid med flere, jevnlige tiltak av selger. Fasaden ble løftet i 2009 hvor deler av loftstuen ble omgjort til et soverom.
Kjøkken
Kjøkkenet ligger i 1. etasje i delvis åpen løsning til stuen. Hvit og stilren innredning fra 2005 med hvitevarer fra samme år. Enkelte av hvitevarene er av nyere dato. Innredningen har fronter, skrog og benkeplate av foliert spon.
Bad:
Boligen har to bad - ett i hver etasje. Begge rommene opplyses å være oppusset i ca. 2007. Gulvet på bad i 1.etg fra byggeår.
Bad 1. etasje
Kombinert dusjbad og vaskerom i boligens 1.etg. Gulv og vegger av fliser, himling av malt panel med innfelte downlights.
Badet inneholder dusjhjørne, servant med skapinnredning, samt vegghengt toalett. Bak skyvedører finnes innredning med vaskekum, samt vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte til friluft.
Bad 2. etasje
Pent flislagt bad med badekar og dusjanretning, servant med skapinnredning, samt vegghengt toalett.
Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte til friluft, samt mulighet til å lufte via vindu.
VVS/Teknisk
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg.
Innvendig stoppekran tilkoblet hovedvannledning av plast.
Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner/varmekabel i enkelte gulv, luft-til-luft-varmepumpe, samt vedfyring i vedovn.
Elektrisk anlegg som opplyses å være delvis oppgradert over tid. Selger oppgir at ingen arbeider ved anlegge er utført som ufaglært egeninnsats, og at det ble utført kontroll av el-anlegget i 2018. Sikringsskap med automatsikringer montert på vegg i gang 1.etg.
Nyere el-anlegg i garasjen med oppgraderte sikringer i sikringsskap.
Elbillader montert i 2019
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2005 - Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
2007 - Bad 1.etg renovert som egeninnsats
2007 - Bad 2.etg oppgradert som egeninnsats, dog er gulv fra byggeår
2008 - Bygget terrasse på nær terrengnivå utenfor stue
2010 - Bygget takoppløft på tak
2010 - Montert luft-til-luft varmepumpe
2012 - Vindskier/vannbord samt beslag på taket skiftet. Samme året ble deler av kledningen mot øst skiftet.
2015 - Montert ny rentbrennende peisovn
2015 - Nytt laminatgulv, samt malt vegger og himlinger i deler av 1.etg
2015 - Nytt flislagt gulv med ny varmekabel i gang 1.etg
2016 - Montert ny garasjeport
2020 - Nybygget terrasse mot sør utenfor stue
2020 - Deler av kledningen på sydsiden av garasjen skiftet. Det er i tillegg skiftet deler av kledningen på endeveggen mot vest.
2020 - Ny terrassedør fra kjøkken til terrasse
2020 - Ny dør i garasje
2020 - Nytt el.anlegg i garasje
2020 - Stoppekran på hovedvanninntak av vann.
2021 - Skiftet en del kledning på sørvestvendt gavelvegg
2021 - Skiftet vindskier med tilhørende israftbeslag
2021 - Ny trapp utvendig ved inngangsparti
Følgende rapportpunkter er gitt tilstandsgrad 2:
Baderommene - dels på grunn av tid, og dels på grunn av egeninnsats
Vinduer - Alder
Yttervegger - Eldste kledning har naturlig nok noe slitasje, dog er ikke omfanget av dette å oppfatte som vesentlig eller uventet.
Ingen punkter har fått tilstandsgrad 3. For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann og selgers egenerklæringsskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

I "Løkka", Nevlunghavn, finner du denne flotte eiendommen med en svært attraktiv beliggenhet. Her bor du sjønært med gangavstand til Oddane sand som må være Larviks beste sandstrand. I tillegg er det fire andre sjarmerende strender kun en kort gåtur unna. Eiendommen har en stor og skjermet hage med optimale solforhold og sen kveldssol. Boligen ligger innerst i en blindvei med lite gjennomgangstrafikk og støy. Området forøvrig er et etablert og koselig boligfelt med egen nærlekeplass.
Idylliske Nevlunghavn er en tidligere fiskerlandsby, som står på UNESCOs liste over verneverdige tettsteder, med trange smågater med eldre trehusbebyggelse omkranset av vakker og naturskjønn skjærgård. I Nevlunghavn er det et koselig miljø med fiskeutsalg på brygga, populært bakeri, trivelige små restauranter og gjestgiveri.
Fra Nevlunghavn er det kort avstand til fine badestrender, bl.a. Oddane Sand og svabergene på Saltstein. Flotte turområder i nærheten med fine naturopplevelser, med bl.a. Kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa og Mølen.
Idylliske Helgeroa ligger ikke langt unna, og er en perfekt destinasjon for en sykkeltur. På veien hjem bør du ta turen innom populære Nevlunghavn Bakeri & Conditori - et samlingssted for fastboende og turister. I Helgeroa er det bla. kiosk, restauranter, matbutikk og marina. Helgeroa kan også by på flere sandstrender, svaberg og flott turterreng.
En kort kjøretur unna finner du populære Stavern som er en liten perle langs Vestfoldkysten. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud, alt fra Stavernsfestivalen, Stavernfesten og Kruttårnteateret til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted.
Larvik sentrum er kun en biltur unna. Her finnes butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Larvik sentrum kan også by på nærhet til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 2113908

Boligens areal

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 167 kvm, Bruttoareal: 180 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue, tre soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

1.etg
Gang: 10.6kvm
Soverom1: 9.3kvms
Dusjbad/vaskerom: 6.7kvm
Stue: 38kvm
Kjøkken: 19kvm
Garasje: 30.5kvm
2.etg
Stue: 18.5kvm
Soverom1: 8.8kvm inkl skyvedørsgarderobe
Soverom2: 7kvm
Soverom3: 8.4kvm
Baderom: 5.3kvm
Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Følg Brunlanesveien inn til Nevlunghavn. Når du kommer inn til Nevlunghavn får du Nevlunghavn Bakeri & Conditori på høyre side. Ta til høyre i første Y-krysset på Oddaneveien. Følg veien ca. 230 meter til ta til venstre inn på "Løkka". Hold til høyre i første sving, og ta rett frem ved første kryss. Eiendommen ligger på venstre hånd like etter krysset.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.
Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 611 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent og ryddig opparbeidet med en kombinasjon av asfaltert og steinlagt gårdsplass, samt stor hage med gressplen. Hvitt stakittgjerde som gir et naturlig skille fra gårdsplassen til gressplenen. Plenen har stor tumleplass som gir godt med spillerom for sommeraktiviteter. Skjermet hage i bakkant av boligen hvor du kan be inn til kubbeturnering. Med tre deilige uteplasser rundt boligen ligger forholdene godt til rette for å nyte lange sommerdager med sen kveldssol.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/ Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Ca 1m høy krypkjeller under boligens opprinnelig del. Ringmur av leca, samt grus og løsmasser på gulv. Arealet er godt ventilert via flere ventiler i ringmur.
Yttervegger av stenderverk med 15cm isolasjon. Kledning av type stående med profilfrest overligger. Kledningen er montert uten bakenforliggende luftespalte.
Det er benyttet trevinduer med enkeltglass og innvendige koblede rammer med glass.
Boligens tak er tekket med betongtakstein fra byggeår.
32kvm stor terrasseplatting på nær terrengnivå i bakhagen - tilkomst fra hagen og dør fra bad/vaskerom. 22kvm stor terrasse utenfor boligens gavelvegg mot øst. Tilsvarende gulvbord og bjelkelag som overnevnte, samt et lavere, tett rekkverk og trapp til terreng.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.11.1995 med følgende gjenstående arbeid:
- Lufting av soilen
- Barnesikring på alle vinduer i 2. etasje
- Rest håndlist trapp
- Beslag under verandadør
- Terrassedør må ikke kunne åpnes før eventuelt trapp er ferdig.
Frist for utløp var 31.12.95. Brukstillatelsen ligger vedlagt i salgsoppgaven.
I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Se forøvrig punktet "Boplikt" i salgsoppgaven.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe og fyring i vedovn.
Larvik kommune opplyser om at siste utførte tilsyn av røykløpet var i 2007, mens siste feiing var i 2019.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 839 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 776 871 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 796 735 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse med offentlig friområde (11 kvm) og bevaring av landskap og vegetasjon (11 kvm) i reguleringsplanen Nevlunghavn - BEVARING fra 1991. Ihht. bebyggelsesplanen "Løkka" fra 1994 er eiendommen regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanen med et mindre delareal avsatt til vei (4 kvm) og grønnstruktur (2 kvm).
Reguleringskart, bestemmelser og kommuneplankart følger vedlagt salgsoppgaven.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2033.
Status: Planforslag.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei. I enden av blindveien er veien privat. Offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser i egenerklæringsskjemaet at det har vært observert små, sorte maur på vaskerommet/badet i 1. etasje hver vår de siste årene. Dette varer i en til to uker i løpet av våren ifølge selger som har avtale med Pelias for å begrense omfanget.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Oddaneveien 25, 3296, Nevlunghavn, Gnr. 4090 bnr. 183 i Larvik kommune

Eier

Bjørn Arnfinn Moi

Oppdragsnummer

22-21-0147

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.