Stavern

Lettstelt og trivelig 2-roms leilighet med sentral beliggenhet - innglasset balkong - perfekt for førstegangskjøpere

Kongeskogveien 1E , 3290 Stavern

BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 39 m²
Bruksareal 52 m²
Bruttoareal 57 m²
Tomt 2 269 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 329
Energimerking E
FINN.no 221200635
Sist endret 15.06.2021 15:05
Prisantydning 1 400 000
Totalpris 1 471 400
Ligningsverdi 577 958,-

Beregnet totalkostnad

1 400 000,- (Prisantydning) 63 418,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 463 418,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 471 400,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Kongeskogveien 1E!
Dette er en lys og lettstelt leilighet i et etablert borettslag på Auserød i Stavern. Leiligheten ligger i 3. etasje og har entré med plass til å henge bort yttertøy, kjøkken og stue i åpen løsning, bad med opplegg til en liten vaskemaskin og soverom med skyvedørsgarderobe. Fra stua er det utgang til en flott innglasset terrasse som sommerstid blir til en forlengelse av stua. Her er det god plass til sittegruppe og glassene i front kan åpnes slik at du får mest mulig ut av de fine sommerdagene. I kjelleren er det felles vaskerom for beboerne i tillegg til at leiligheten disponerer en egen bod til oppbevaring.
Her bor du i et barnevennlig område med kort vei til Stavern sentrum med et godt og variert tilbud. Det er også kort vei til flotte turområder, strender, svaberg og fine bademuligheter. Stavern er særlig godt kjent for sitt yrende sommerliv. Ta gjerne turen ned til sentrum en varm sommerdag for å rusle i "Leiren" eller ta en is på brygga. Det er gode bussforbindelser til bla. Larvik med busstopp like ved.
Dette er en super leilighet for førstegangskjøpere, studenter eller deg som ikke trenger så stor plass.
Ditt neste hjem?

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Entré: 2.9 kvm
Bad: 2.3 kvm
Soverom: 9 kvm
Kjøkken og stue: 24.2 kvm

Standard

Toroms leilighet over ett plan beliggende i 3. etasje i borettslagsblokk sentralt i Stavern. Blokka ble oppført i ca. 1970 og leiligheten er siden den gang oppusset ved flere anledninger. Leiligheten besitter normalt god innvendig standard.
Innvendige overflater:
Gulv av parkett.
Vegger av malt glassfiberstrie på betong.
Himling av malt betong.
Bad:
Badet ble sist oppusset på 90-tallet. Det er vinylbelegg på gulv med oppkant til vegg, vegger av malt glassfiberstrie på betong, samt himling av malt betong. Av installasjoner finnes dusjanretning med glassdører, servant med skapinnredning, opplegg til smal vaskemaskin og toalett. Rommet er ventilert via ventil tilkoblet avtrekksanlegget i bygget. Det er fuktskader i del av servantinnredningen.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har parkett på gulv (fliser under del av innredning), vegger av malt glassfiberstrie på betong, samt himling av malt betong. Kjøkkeninnredningen har fronter av malt MDF, skrog av foliert spon, samt benkeplate av foliert sponkjerne. Det er frittstående hvitevarer. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg. Jevnt over eldre rørføringer.
El. anlegg registreres å være oppgradert med nye automatsikringer i el.skap i 2020.
Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1990-tallet-Badet sist gang oppusset.
2000-tallet-Ny kjøkkeninnredning.
2020-Nye automatsikringer i el.skap i felles trappegang.
2010-tallet-Generell innvendig overflateoppussing.
Det er noen få punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
Bad: Baderommets forventede levetid er utgått.
Vinduer: Utgått statistisk forventet levetid.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til ved Auserød med kort vei til Stavern sentrum. Her bor du i barnevennlige omgivelser med nærhet til flotte turområder, idrettshall, barnehage og skole.
Stavern er en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
Nærmeste bussholdeplass ligger ved Helgeroveien like i nærheten. Herfra er det gode bussforbindelser til bla. Larvik sentrum.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Forretningsførsel, styrehonorarer, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, renter og avdrag på fellesgjeld, forsikring på bygningen, strøm i fellesarealer, vedlikehold og annen drift.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, beslutninger fattet av styret som f.eks. vedlikeholdsarbeider ol. kan medføre økning i felleskostnadene og/eller fellesgjelden.  I flg. styreleder foreligger det ingen konkrete planer i borettslaget som vil kunne medføre en slik økning. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiftene.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld for denne boligen utgjør kr 63 418,- pr. siste tilgjengelige opplysninger fra forretningsfører.

Andel formue

Andel formue utgjør for denne leiligheten kr. 17 624,-. En slik andel formues brukes ofte til vedlikehold av bygningsmassen, og spares opp gjennom månedlige fellesutgifter.

Borettslag

Borettslaget Kongeskogveien 1 Borettslag org.nr. 852 820 462 består av 30 andeler.
Forretningsfører for borettslaget er Larvik Boligbyggelag.
Styreleder i borettslaget er Jan Erik Pedersen.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Saker som styret har under arbeid og planlegging (fremtidig vedlikehold) ref. generalforsamlingen avholdt 04.06.2020:
- Nytt inntak strømforsyning.
- Rengjøring Coronatid.
Styreleder opplyser også at borettslaget er i dialog med kommunen vedrørende separering av avløp, men at det pr. i dag ikke er kjent hva kostnaden knyttet til dette vil bli.
I forbindelse med nytt inntak av strømforsyning vil det bli etablert punkt ute for elbil-lader. Det vil da være opp til andelseierne å videre montere og bekoste ladestasjon.
Se vedtektenes punkt 5. ang. vedlikeholdsplikt, dokumentet er inntatt i salgsoppgaven.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er med i en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder er Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11491164, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.05.2021: 0.82% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26
Saldo per 27.05.2021: 1 483 215
Andel av saldo: 49 441
Første termin: 30.12.2003Første avdrag: 30.06.2004 ( siste termin 30.12.2033 )
Lånenummer: 25107704054, Larvikbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.05.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 27.05.2021: 419 345
Andel av saldo: 13 978
Første termin/første avdrag: 27.12.2015 ( siste termin 27.12.2040 )

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (Polisenummer: SP0000562071) via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Siste tilgjengelige regnskap er for året 2019. Regnskapet viste et overskudd på kr. 222 858,-. I budsjett for 2020 er det lagt til grunn at borettslaget skal gå med kr. 136 000,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler og regnskap før bud inngis.

Husdyrhold

Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets Regler for dyrehold.

Boligens areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, bad, kjøkken og stue.
I tillegg finnes en innglasset balkong på 9 kvm og en kjellerbod på 4 kvm som s-rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Kongeskogveien og inn på borettslagets tomt.
Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 2 269 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal for borettslaget.
Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 07.05.1951. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Parkering på borettslagets tomt. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er oppført med betongkonstruksjoner i yttervegger, bærende delevegger og etasjeskillere. Leiligheten har vinduer og terrasseskyvedør fra ca. 1990. Innglasset balkong med gulvdekke av impregnerte terrassebord over bjelker, samt glassparti i front av komposittplater, alumiumsprofiler og glass.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.09.1970 for eiendommen.
Det foreligger også ferdigattest for balkongutvidelse med innglassing datert 24.11.2003.
Dokumentene følger inntatt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Ved utleie skal styret gi samtykke og godkjenne leietaker.
Man kan ihht. Lov om borettslag §5-4 leie ut boligen i opptil 30 døgn i løpet av året dersom man selv bor i boligen.
I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 577 958 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 080 648 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til bolig i kommunedelplan for Stavern by. Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 som sier at det i området kan fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Relevant bestemmelse fra kommunedelplanen følger vedlagt i salgsoppgaven.
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033 med sentrumsstrategi er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/rettigheter på borettslagets eiendom:
1969/5610-4/30 Forkjøpsrett/Bestemmelse om gjerde tinglyst 06.11.1969
Rettighetshaver: Larvik kommune
Kommunale rettigheter/påbud i henhold tilskjøte/festekontrakt
Prioritet etter lån med nedskrivningsbidrag i offentlige banker eller innretninger
- Kommunen har bekreftet at de ikke vil gjøre forkjøpsretten gjeldene ved dette salget.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei inn på borettslagets tomt. Offentlig vann og avløp i henhold til tilstandsrapporten. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget har forkjøpsrett til boligen.
Forkjøpsretten avklares ved fastprisavklaring etter at boligen er solgt. Boligen blir annonsert på www.labo.no, påfølgende torsdag etter salg. Frist for å hevde forkjøpsrett er torsdag uken etter, innen kl. 15:00. Dette gjelder forhåndsvarsling av forkjøpsrett og boliger til avtalt pris. Påfølgende arbeidsdag vil saksbehandlere fra LABO orientere om eventuelle interessenter med ansiennitet.
Kjøperen må styregodkjennes av borettslaget. Borettslaget kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Adresse og matrikkel

Kongeskogveien 1E, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 329, andelsnr. 29 i Kongeskogv 1 borettslag med orgnr. 852820462 i Larvik kommune

Eier

Mats Benjamin Nordbø

Oppdragsnummer

22-21-0154

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.