Rekkevik

Stor og solid bolig - sen kveldssol - sjøutsikt - frittliggende - 2,4 måls tomt

Vindlyveien 10B , 3260 Larvik

VISNINGER

20. september mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 554 m²
Bruksareal 776 m²
Bruttoareal 840 m²
Tomt 2 422 m² / Eiet tomt
Soverom 7
Byggeår 1984
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 310
Energimerking E
FINN.no 231437299
Sist endret 17.09.2021 10:29
Prisantydning 9 500 000
Totalpris 9 753 492
Ligningsverdi 1 525 953,-

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 253 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 753 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vindlyveien 10B er en særdeles innholdsrik enebolig beliggende på Rekkevik - ett av Larviks mest attraktive boligområder. Området har umiddelbar nærhet til flere flotte strender og deilige badeplasser med bl.a. Rekkeviksbukta. Flere muligheter for båtplass i nærheten på blant annet Flatstrand, Hølen og Seilerhytta.
Eiendommen er på hele 2,4 mål med en åpen og luftig beliggenhet i høyden med sol hele dagen. Flere deilige uteplasser med sen kveldssol og fin utsikt over Larviksfjorden. Eiendommen ligger likevel usjenert til uten innsyn. Ute finner du i tillegg et lysthus med store vindusflater mot sjøen.
Hovedhuset ble oppført i 1984 med solid konstruksjon og har normalt god standard.
Garasjeanlegg og lysthus ble oppført i ca.1990. Meget gode parkeringsmuligheter i romslig garasje og på steinlagt gårdsplass.
Eiendommen passer perfekt for deg som trenger god plass og som er glad i sol og utsikt. Velkommen til visning!

Innhold

Eneboligen går over tre plan i tillegg til et kaldtloft.
Sokkeletasjen består av:
To soverom, to oppholdsrom, to kjøkken, stue, tre bad, toalettrom, vaskerom, snekkerverksted, seks boder, kjellergang, gang og entré.
Hovedetasjen består av:
Fire soverom, tre bad, vaskerom, to kjøkken, kjølerom, to stuer, TV-stue, spisestue, hall, gang, garderobe, trapperom, entré, samt utvendig bod ved terrassen.
Toppetasjen består av:
To stuer, ett soverom, gang og seks boder.
Ute finner du flere usjenerte og solrike uteplasser.
Stor garasje i tilknytning til boligen med leddport og elektrisk portåpner. På eiendommen er det i tillegg oppført et lysthus, samt en frittstående utebod.

Standard

Hovedhuset ble oppført med solid konstruksjon i 1984, og boligen holder normalt god standard fra byggeår. Det er noen punkter i tilstandsrapporten som har fått tilstandsgrad 2 hovedsakelig på grunn av alder. Det må påregnes modernisering/påkostninger.
Badet i leiligheten i hovedetasjen opplyses å være renovert i 2014/2015. Det ble i tillegg lagt nytt belegg på kjøkkengulv. Samtlige vegger malt.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 3:
Ildsted i leilighet i underetasjen - Det er ikke etablert ubrennbar plate under ildsted
Terrasse på loftsetasjen mot øst - Lysåpning i rekkverk på kortsider inn mot tak har for stor lysåpning i forhold til dagens forskriftskrav.
Takstmannen observerte svertesopp stedvis i undertaket på kaldtloftet, samt på innsiden av vinduer i underetasjen med noe insekter som trives i fuktig miljø. Fuktmerker ble påvist ved stort soverom i leiligheten i underetasjen
Svømmebassenget i underetasjen er bygget igjen med gulv i trekonstruksjon. Takstmannen fikk ikke undersøkt bassenget grunnet manglende tilkomst, og bassenget har derfor ukjent teknisk standard.
Interessentene gjøres oppmerksom på at varmekablene i huset ikke er undersøkt av elektriker, men at varmekabler i enkelte rom fremstår defekte ifølge arvingene.
Det ble tidligere observert maur som kom inn utenfra til kjøkken i hovedetasjen og tilhørende rom i hoveddelen. Ifølge arvingene antas det at det var sort jordmaur, og arvingene har ikke observert maur i boligen de siste månedene.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på gang i loftetasje, gang i hovedboenhet, i entre i leilighet 1. etasje og i kjeller. Fordelingsskap med
automatsikringer i garderobeskap i leilighet i underetasje.
Boligen består blant annet av seks bad, to vaskerom, fire kjøkken og kjølerom. Interessentene oppfordres til å sette seg inn i tilstandsrapporten fra takstmann vedlagt for nærmere informasjon om boligens tilstand.

Beliggenhet

Eiendommen har svært attraktiv beliggenhet i blindvei på Rekkevik. Tomten ligger høyt og fritt, med sol hele dagen. Flere usjenerte uteplasser med sen kveldssol og fin sjøutsikt over Larviksfjorden.
Dette er et ettertraktet og barnevennlig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Stedet kan skilte med vakker natur, fine turområder, samt mulighet for fisking og bading. Fra eiendommen er det bare en kort rusletur ned til Sandvika med flotte badeplasser. Det er også kort vei til Rekkeviksbukta - en fin badeplass med flott sandstrand og glattskurte svaberg. Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang.
Fra eiendommen er det gangavstand til Halsen idrettsplass på Bergeskogen med hall, baner og klubbhus. Klubben har et svært godt tilbud innen fotball og håndball. Ønsker du å spise ute, så er det bare en kort spasertur til populære Seilerhytta med en variert og god meny i hyggelige omgivelser ved sjøen.
En kort kjøretur unna finner du Larvik Golfklubb. Her kan du spille golf i vakre omgivelser på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard og er en av banene i landet med lengst spillesesong.
Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand fra eiendommen, og byr på blant annet Bølgen kulturhus, Farris Bad, samt alt av bymessige fasiliteter.

Boligens areal

Primærrom: 554 kvm, Bruksareal: 776 kvm, Bruttoareal: 840 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 350 m².
Primærrom: 175 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Leilighet: Gang, bad, toalettrom, stue, kjøkken, vaskerom, og 2 soverom. Hovedenhet: entre, kjøkken, 2 oppholdsrom og 2 bad.
Hovedetasje:
Bruksareal: 285 m².
Primærrom: 260 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hovedboenhet: Hall, gang, 3 soverom, 2 bad, vaskerom, trapperom, stue, tv-stue, spisestue og kjøkken. Leilighet: Entre, bad, stue, kjøkken og 1 soverom.
Toppetasje:
Bruksareal: 141 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hobbyrom, gang, loftstue og 1 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Øya i Larvik følg Tjøllingveien og kjør broen over Lågen. Ta til høyre rett etter broen mot Østre Halsen. Følg veien og kjør rett fram i rundkjøringen ved Musikkhuset. Følg Gonveien 1,2 km og ta til venstre inn på Vindlyveien og deretter høyre. Ta første avkjøring til høyre og boligen ligger rett frem i enden av blindveien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse. Er du i tvil, ring megler

Tomt

Areal: 2 422 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen er på hele 2,4 mål med en åpen og luftig beliggenhet i høyden med sol hele dagen. Flere deilige uteplasser med sen kveldssol og fin utsikt over Larviksfjorden. Eiendommen ligger likevel usjenert til uten innsyn.
Gårdsplassen er steinlagt og asfaltert. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse prydbusker.
Eiendommen er etablert i grunnboka via oppmålingsforretning i 1957. Kommunen har registrert noen mindre nøyaktige eiendomsgrenser, og kjøper må derfor påregne noe avvik i grenser/tomteareal ved en nærmere oppmåling. Viser til målebrevet fra 1957 vedlagt i salgsoppgaven for grensebeskrivelse.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter i romslig garasje og på steinlagt gårdsplass.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Anticimex v/ Jon Simonsen:
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn. Grunnmur i plasstøpt betong. Grunnmur i garasje i naturstein.
Etasjeskiller i betong og trekonstruksjon.
Yttervegger i trekonstruksjon med utvendig teglforblending og stående trekledning.
Vinduer i 2-lags glass med karmer og rammer i tre.
Yttertaket har valmtaksform og tekket med takstein.
Ifølge arvingene er sokkeletasjen samt bassenget bygget på utsprengt fjell.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.07.1979 for eiendommen med følgende gjenstående arbeid:
Innredning av kjelleretasje.
I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Toppetasjen er tegnet inn på originale fasadetegninger, men det foreligger ikke dokumentasjon hos kommunen på at etasjen er omsøkt eller godkjent til varig opphold.
Det foreligger ikke godkjente byggetegninger av planløsningen i sokkeletasjen, men etasjen er tegnet inn i opprinnelige fasadetegninger med både vinduer og dør. I brukstillatelsen står det at gjenstående arbeid den gangen var innredning av kjelleren.
Det medfølger to utleieforhold med boligen. Leiligheten i hovedetasjen er opprinnelig byggesøkt som garasje. Kommunen har ikke dokumentasjon på at leiligheten er omsøkt, eller at det er søkt om bruksendring til rom for varig opphold. Leiligheten i sokkeletasjen er ikke omsøkt og godkjent. Kommunen var på tilsyn i 2006 og avdekket at leilighetene ikke var godkjente. I 2008 sendte kommunen et brev til daværende eier med krav om innsending av søknad med ansvarsrett som ikke ble sendt inn. Ulovligheten er meldt inn til kommunens tilsynsavdeling.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger dokumentasjon på at lysthuset er omsøkt eller godkjent som ble registrert i 2013. Dagens retningslinjer åpner for at man kan bygge et tilsvarende bygg uten å søke kommunen om godkjenning, men at bygget må meldes inn til kommunen.
Brukstillatelsen for eneboligen, samt godkjente tegninger av boligen og garasjen følger vedlagt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Det vil ikke kunne fremmes krav mot selger eller megler som følge av at kommunen gir pålegg om endring/riving/tilbakeføring eller lignende for toppetasjen, sokkeletasjen eller utleieleilighetene. Konferer megler dersom du har spørsmål til dette.

Barnehage / skole i området

Gonveien barnehage, Østre Halsen barneskole og Mellomhagen ungdomsskole. Alle i kort avstand fra eiendommen.
Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne på 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet for valg av skole.

Adgang til utleie

Det medfølger to utleieforhold med boligen, men leilighetene er ikke søkt om/godkjent. Se forøvrig punktet "Ferdigattest/brukstillatelse" i salgsoppgaven for nærmere informasjon.
Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Det gjøres oppmerksom på at det kun er registrert og godkjent én boenhet på eiendommen.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, luft-til-luft varmepumper og vedfyring. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner i deler av boligen.
Kommunen har registrert tre ildsted og tre røykløp, og opplyser at siste feiing var i 2018, og siste branntilsyn var i 2002.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 33 375 pr. år
Det betales kommunale avgifter for tre bruksenheter og det betales avgift for vann, avløp, renovasjon, samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 525 953 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 493 431 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplanen Rekkevik - Gon fra 1965.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel, og er underlagt bestemmelsesområde for variert bebyggelsesstruktur: I områdende kan det fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse.
Reguleringskart, bestemmelser og kommuneplankart følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Kommuneplaner under arbeid:
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2033.
Status: Planforslag.

Konsesjon / Odel

Da tomten er over 2 mål må kjøper undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Veien opp fra Vindlyveien og inn til eiendommen er privat. Det vil bli tinglyst en adkomstrett i forbindelse med overdragelsen av veigrunnen fra gårdsbruket bnr. 1 til naboen Vindlyveien 10A.
Offentlig vann og avløp ihht. informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Bassengutstyret medfølger handelen.
Innbo/løsøre i hoveddelen fjernes og medfølger ikke.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo og bostyrer kjenner ikke til eiendommen da det er et offentlig skifte.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.
Boligen overleveres som forevist uten ytterligere ren- og ryddiggjøring.

Diverse

Søppeldunkene har tidligere stått plassert på naboens eiendom i nord-øst. Ny eier må ta kontakt med naboen for å videreføre avtalen om plassering av søppeldunkene. Eventuelt må søppeldunkene stå plassert på eiendommen hvor det påløper et ekstra gebyr fra kommunen for å hente og tømme disse. Tilleggsgebyret påløper grunnet avstanden til kommunal vei og kommunens ordinære renovasjonsrute.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vindlyveien 10B, 3260, Larvik, Gnr. 1002 bnr. 310 i Larvik kommune

Eier

Bjørn Ernfred Nilssons dødsbo v/ advokat Merete S. Aune iht. bobestyrerattest.

Oppdragsnummer

22-21-0202

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.