Risøya i Stavern

Tiltalende og innholdsrik bolig med attraktiv beliggenhet - 3 soverom - 2 bad - vinterhage og oppvarmet garasje

Risøyveien 25 , 3290 Stavern

BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 111 m²
Bruksareal 131 m²
Bruttoareal 146 m²
Tomt 419 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2000
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 1073
Energimerking D
FINN.no 229914684
Sist endret 16.09.2021 10:23
Prisantydning 6 500 000
Totalpris 6 653 842
Ligningsverdi 711 209,-

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 153 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 653 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Knut H. Leinæs har gleden av å presentere Risøyveien 25!
Dette er en innholdsrik og flott halvpart av tomannsbolig beliggende på populære Risøya i Stavern. Området er rolig med lite biltrafikk i tillegg til at det er herlig kort vei til Stavern sentrum. I Stavern sentrum er det et godt og variert utvalg av butikker, restauranter, cafeer, strender, svaberg og båthavn. Særlig sommerstid yrer det i Staverns gater av både fastboende og turister. Det er også flere fine turmuligheter i området slik at søndagsturen alltid blir en fin opplevelse.
Boligen fremstår som tiltalende og har en god planløsning. Vel inne i boligen blir du møtt av en fin gang med plass til å sette fra seg sko og yttertøy. Videre inn ligger stua som har god plass til både salong og spisestue. Her er det også en flott peisovn hvor du kan tenne opp på kalde dager. Fra stua er det utgang til en flott vinterhage. Vinterhagen er rammet inn av store vindusflater som gir en god atmosfære - her får du følelsen av å sitte ute selv om du sitter inne i le for vær og vind. Det er skyvedører som kan åpnes og lukkes etter behov og som gir deg direkte tilkomst til hagen. Her kan du skape din egen oase med deilige sittegrupper, blomster og levende lys. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestua og har en fin, klassisk innredning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og praktisk kjølehjørne. Her er det god plass til matlaging og oppbevaring av kopper og kar. Det er også et kombinert bad og vaskerom i 1. etasje. I 2. etasje er det en fin stue som også egner seg utmerket til hjemmekontor. Herfra er det utgang til en koselig balkong med fin utsikt mot sjøen. Videre er det ett lyst og trivelig bad og 3 gode soverom.
Tomta er flott opparbeidet med asfaltert gårdsplass, vakker hage med prydbusker og frodig gressplen som er pent rammet inn av en hekk. Det er flere fine uteplasser på tomta. Ved inngangspartiet er det plass til et café-sett hvor du kan nyte morgenkaffen. Utenfor vinterhagen er det en fin platting med god plass til hagemøbler, solsenger og grill. Det er gode solforhold på tomta slik at du kan få mest mulig ut av Staverns mange soldager. Det er også en fin uteplass syd-vest på tomta hvor hekken rundt skaper en god og lun stemning. Til boligen medfølger det også en parkeringsplass i garasjeanlegg tilknyttet det store leilighetskomplekset i Risøyveien.
Risøya er et godt sted å bo - hele året. Sommeren er tiden for sol og bading. Herlige Nordstranda ligger like ved boligen og er et supert badested for både store og små. Sommerstid bør du også ta turen over båthavna og inn til Stavern. På turen bort kan du nyte synet av et yrende båtliv i havna, samt et rikt folkeliv i Staverns koselige gater. Høsten er tiden for fine turer, enten en liten rusletur langs vannet i nærområdet, eller en lengre tur på fantastiske Kyststien. Vintrene i Stavern er ofte milde med lite snø, og dette er tiden for å kose seg inne med fyr på peisen. Våren kommer tidlig og bringer med seg etterlengtet sol og lengre dager.
Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje:
Gang: 10.9 kvm
Bad: 5.3 kvm
Stue: 31 kvm
Kjøkken: 10.6 kvm
Vinterhage: 14.3 kvm
Innebod: 3 kvm
Utebod: 1.8 kvm
2.etg
Stue: 18 kvm - inkl. areal av trapp
Soverom 1: 8.2 kvm
Soverom 2: 8.5 kvm
Soverom 3: 9.6 kvm - inkl. deler av skapareal med skråtak
Bad: 4.9 kvm
Med eiendommen følger parkeringsplass i oppvarmet parkeringsgarasje under boligsameiet på Risøya - kun få meter fra boligen.

Standard

Vertikaldelt tomannsbolig på Risøya. Boligen ble oppført i 2000 og har hovedsakelig overflater og konstruksjoner fra byggeår. Boligen fremstår som godt fungerende med normalt god innvendig standard.
Innvendige overflater:
Gulv av parkett.
Vegger av malt glassfiberstrie.
Himling av sparklet og malt gips.
Bad 1. etasje:
Kombinert bad og vaskerom med fliser på gulv og vegger, samt himling av sparklet og malt gips. Av installasjoner finnes toalett, opplegg til vaskemaskin, dusjhjørne og servant med skapinnredning. Det er montert Legalett gulvvarme i rommet.
Bad 2. etasje:
Badet har malte fliser på gulv, fliser på vegger, samt himling av sparklet og malt gips. Av installasjoner finnes toalett, Porsgrund Showerama dusjkabinett, samt servant med skapinnredning. Det er montert elektriske varmekabler i gulvet.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har parkett på gulv, vegger av malt glassfiberstrie, samt himling av sparklet og malt gips. Kjøkkeninnredningen har fronter av malt MDF, samt skrog og benkeplater av foliert sponkjerne. Det er integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjølehjørne.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.
Rørledninger i grunn antas å være fra byggetiden.
Hovedvannledning og avløp av plast.
200liter vv-tank fra byggeår plassert i bod med sluk i gulv.
Balansert ventilasjonsanlegg med hovedenhet plassert i bod.
Elektrisk anlegg med sikringsskap med automatsikringer.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2010-Oppført vinterhage i tilknytning til boligen
2015-Parkett 1. etg. slipt
2020-To stk. nye soveromsvinduer
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er Tilstandsgrad 2:
VVS: Godt over 50% av varmtvannstankens forventede levetid er medgått.
Takrenner og nedløp: Mekanisk skade på ett takrennenedløp på søndre hjørne.
Begge bad: Forventet levetid er medgått.
Etasjeskiller: Registrerte planavvik / skjevhet i gulv begge etasjer.
Vinduer: Godt over 50% av forventet levetid er medgått, dette gir TG:2.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et etablert boligområde på Risøya i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.
Larvik sentrum ligger heller ikke langt unna med bil. Her har du bla. populære Amfi kjøpesenter og ellers mange gode servicetilbud og fasiliteter. Fra sentrum er det ikke langt til Nordbyen kjøpesenter, Bølgen kultursenter, samt flotte tur og rekreasjonsområder med Bøkeskogen, Farris-vannet og Vestmarka, samt kort vei til Fritzøe Brygge, Indre Havn og bystranda.
Torp Flyplass ligger under 30 min kjøring fra eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 146 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, stue og kjøkken.
I tillegg finnes en vinterhage, inne- og utebod på totalt 20 kvm som s-rom.
2. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Larvik følger du Stavernsveien over i Larviksveien. Ta til venstre inn Risøyveien og følg denne. Boligen ligger på venstre side som nest siste bygg før veien slutter ved parkeringsplassen.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 419,5 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta er flott opparbeidet med asfaltert gårdsplass, vakker hage med prydbusker og frodig gressplen som er pent rammet inn av en hekk.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt. I tillegg disponerer denne boligen en garasjeplass i felles garasjeanlegg tilknyttet det store leilighetskomplekset i Risøyveien. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:
Bygget er fundamentert med betongringmur/dekke til terreng. Bygningen er oppført i normalt lett bindingsverk fra byggetiden, kledd med tradisjonell trepanel. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein fra byggetiden. De fleste vinduer er fra byggeår.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommens bebyggelse er kun byggesøkt i henhold til tegninger vedlagt salgsoppgaven, som er mottatt fra kommunen.
Det foreligger ferdigattest datert 05.12.2001 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
Larvik kommune opplyser at vinterhagen ble godkjent i 2005, men det foreligger ikke ferdigattest for denne.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og vedfyring.
Det er montert Legalett luftbårent gulvvarmeanlegg, peisovn i stue 1. etasje og elektrisk varmekabel i gulv på bad i 2. etasje.
Larvik kommune opplyser at siste branntilsyn på eiendommen ble utført 13.05.2014. Siste feiing den 16.06.2020 ble ikke utført da eier ikke ønsket feiing.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 146,25 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 711 209 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 560 352 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område og er avsatt til bolig i kommunedelplan for Stavern by. Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde ENH_1 som sier at nye tiltak skal tilpasse/videreføre den enhetlige bebyggelsesstrukturen i området, dvs. volum, takform, materialbruk og fargebruk. Se Kommunedelplan for Stavern by for mer informasjon eller utdrag av den relevante bestemmelsen som følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Risøya - Stavern Havn og bebyggelsesplan for Risøya felt FO9 og B8C. Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.
Det foregår arbeid med reguleringsplan for Risøybukta. Planområdet ligger som nabo i vest til denne eiendommen. Det planlegges arbeid med detaljert reguleringsplan for området for å legge til rette for boligutbygging. Se http://tema.webatlas.no/larvik/planinnsyn og søk opp ID 201806 for ytterligere informasjon eller kontakt megler.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033 er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2002/1772-1/30 Bestemmelse om veg tinglyst 08.03.2002 
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1071  
Kan ikke slettes uten samtykke fra Larvik kommune v/plan- og byggesak.
Gjelder denne registerenheten med flere
- Naboeiendommen Risøyveien 23 (Gbnr: 5001/1071) har kjørbar veirett over Gbnr: 5001/1070, 1072 og 1073 som vist på kartbilag.
2003/7918-2/30 Bestemmelse iflg. skjøte tinglyst 23.10.2003 
Ved salg må ideelle 1/87 av gnr 5001 bnr 1065 snr 41 (garasje) medfølge.
Gjelder denne registerenheten med flere
- Ved overdragelse av eiendommen må ideell 1/87-del av garasjeseksjonen 41 av 5001/1065 medfølge hver overdragelse.
Rettigheter på 3805-5001/1070, 3805-5001/1071, 3805-5001/1072
2002/1776-1/30 Bestemmelse om veg tinglyst 08.03.2002 
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1073  
Kan ikke slettes uten samtykke fra Larvik kommune v/plan- og byggesak.
Gjelder denne registerenheten med flere
- Risøyveien 25 har kjørbar veirett fra Risøyveien over Gbnr: 5001/1070, 1071 og 1072 som vist på kartbilag.
Rettigheter på 3805-5001/1065/0/1-41:
2002/4524-5/30  Best. om adkomstrett tinglyst 28.06.2002 
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1069  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1070  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1071  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1072  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1073  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1074  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 1075  
Bruksrett
Gjelder boder i fellesareal
Gjelder denne registerenheten med flere
- Overnevnte rettighetshavere skal ha adkomst- og bruksrett til boder beliggende i sameiets fellesarealer i 1. etasje.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Risøyveien 25, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 1073 i Larvik kommune

Eier

Kåre Christoffersen

Oppdragsnummer

22-21-0205

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.