Brunla

Nyere enebolig med god planløsning - 4 soverom - pent opparbeidet hage - dobbel garasje

Brunlabakken 26 , 3292 Stavern

BE OM SALGSSUM
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 210 m²
Bruksareal 322 m²
Bruttoareal 348 m²
Tomt 760 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2015
Gårdsnummer 4044
Bruksnummer 722
Energimerking B
FINN.no 230549884
Sist endret 14.09.2021 21:15
Prisantydning 6 700 000
Totalpris 6 887 242
Ligningsverdi 1 729 380,-

Beregnet totalkostnad

6 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 171 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 187 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 887 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Brunlabakken 26!
Her bor du i rolige og solrike omgivelser i et populært boligområde med nærhet til Larvik og Stavern sentrum. Jordet skole ligger like i nærheten.
Boligen går over tre etasjer og ble ferdigstilt i 2015.
Kort oppsummert:
• Pent opparbeidet hage
• Stue med åpen kjøkkenløsning
• TV-stue og loftstue
• 4 soverom
• Hovedsoverom med eget bad og walk-in
• 2 bad, gjestetoalett og vaskerom
• Kjeller med potensiale
• Dobbel garasje
Håper vi ses på visning!

Innhold

1 ETG:
Entre: 4,8
Gang: 7,3
Gang m/trapp: 7,5
Soverom: 12,3
Toalettrom: 1,3
Stue: 12,5
Stue/spisestue/kjøkken: 43,9
2 ETG:
Gang m/trapp: 7,5
Gang: 4,3
Bad 1: 5,2
Bad 2: 5,1
Soverom 1: 12,5
Soverom 2: 14,7
Soverom 3: 10,7
Omkledningsrom: 8,8
Stue: 20,5
KJELLER ETG:
Gang: 8,8
Vaskerom: 11,1
Teknisk rom/bod: 2,2
Bod 1: 57,5
Bod 2: 12,4

Standard

Nyere og innholdrik enebolig med god standard.
Kjøkken i åpen løsning til stue med hvite høyglansede fronter og laminat benkeplate. Integrert koketopp, stekeovn og mikro. Frittstående oppvaskmaskin og nisje til side-by-side kjøleskap. Godt med arrbeidsplass.
To delikate flislagte bad - det ene har adkomst fra hovedsoverom og har dusjkabinett, wc, badekar og servant. Det andre badet har dusj, wc og servant. Separat toalettrom i 1. etasje og vaskerom i kjeller.
Vedlikehold/oppgraderinger:
2021 - Beiset 2 stk. fasader
2021 - Malt noen innvendige overflater
Følgende punkter har fått TG2:
Drenering - Noe åpninger mellom fuktsikring og klemlist
Etasjeskillere - Skjevheter
Innvendige overflater - Uferdig del av kjeller
Garasje - Manglende snøfangere

Beliggenhet

Her bor du i rolige og solrike omgivelser i et populært boligområde med nærhet til Larvik og Stavern sentrum. Jordet skole ligger like i nærheten. Nærbutikkene Rema 1000 og Coop Extra ligger innen gangavstand fra boligen.
Stavern er en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
Larvik sentrum er også kun en kort sykkel-, bil- eller busstur unna. Her finnes butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Larvik sentrum kan også by på nærhet til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden.
En kort kjøretur unna finner man også Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Boligens areal

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 322 kvm, Bruttoareal: 348 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 20 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, soverom, gang
m/trapp, toalettrom, stue, stue/spisestue/kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang m/trapp, gang, 2 x bad, 3 x
soverom, omkledningsrom, stue. 
Garasje:
Bruksareal: 37 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Direkte fra Brunlabakken. Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 760 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vi gjør oppmerksom på at grense mot nabo i syd går nærmere garasjeveggen enn dagens skille mellom eiendommene, ifølge kart mottatt fra kommunen. Kart følger vedlagt salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Parkering på tomten og i dobbel garasje.

Byggemåte

Det er grunnmur av lettklinker blokker og det er støpt plate i kjeller. Veggkonstruksjoner av standard mur- og trekonstruksjoner/reisverk, det er liggende kledning på fasader. Takkonstruksjon er ukjent, trolig isolert kontsruksjon. Det er takstein som tekking.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for boligen i 2021. Byggegodkjente tegninger følger vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Det er følgende oppvarmingsmetoder:
- Varmekabler i gulv
- Luft-luft varmepumpe
- Balansert ventilasjon

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 403 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 729 380 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 225 769 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan "Brunlaskogen" fra 2010. Reguleringsbestemmelser med kart følger vedlagt salgsoppgaven.
I kommunedelplan for Stavern by er eiendommen avsatt til boligbebyggelse. Mindre del av eiendommen er avsatt til veg. Utdrag fra kommunedelplanen med tilhørende kart følger vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for kopi av hele planen.
Det pågår for tiden rullering av kommuneplan og kommunedelplan.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2014/296490-1/200ERKLÆRING/AVTALE
Tinglyst: 10.04.2014
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
2014/563741-2/200BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
Tinglyst: 07.07.2014
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
2015/130058-1/200BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Tinglyst: 12.02.2015
:Knr:3805 Gnr:4044 Bnr:721
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kopi av dokumentene følger vedlagt salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thomas@leinaes.no eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Vi oppfordrer til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Brunlabakken 26, 3292, Stavern, Gnr. 4044 bnr. 722 i Larvik kommune

Eier

Oksana Paukstiene Andrius Paukstys

Oppdragsnummer

22-21-0225

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.