Farriseidet

Pen og oppusset enebolig på solrik tomt - hybel med utleiemuligheter - kort vei til Farris og Bøkeskogen

Brunlanesveien 13 , 3268 Larvik

VISNINGER

20. september mandag kl. 16:00-17:00

21. september tirsdag kl. 17:15-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 117 m²
Bruksareal 146 m²
Bruttoareal 173 m²
Tomt 724 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1940
Gårdsnummer 4067
Bruksnummer 53
Energimerking G
FINN.no 231833751
Sist endret 14.09.2021 12:24
Prisantydning 3 250 000
Totalpris 3 345 242
Ligningsverdi 469 536,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 95 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 345 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Brunlanesveien 13!
Dette er en fin enebolig beliggende på Farriseidet. Her bor du med kort vei til barnehage, skoler, og fine turområder. Har du glemt å handle inn melk til middagen, så kan du rusle rett over veien hvor matbutikken KIWI ligger. Det er ellers kort vei til fine badeområder både langs sjøen og i Farris. Det er også busstopp like i nærheten med gode forbindelser. I tillegg er det kort vei til sentrum med et godt og variert tilbud av butikker, spisesteder og mye mer.
Boligen går over 2 plan og er innredet med en hoveddel og en hybel. I 1. etasje er det entré, gang, praktisk separat toalettrom, 3 soverom, stue og kjøkken. Stua er boligens hjerte og har en sosial atmosfære takket være den åpne løsningen med kjøkkenet. Vinduene mot Brunlanesveien er utført med ekstra lydglass, noe som tar bort støy fra veien. Tar du trappa ned til kjelleren så finner du en koselig kjellerstue, bad og vaskerom. Fra kjellerstua finnes det en dør inn mot hybelen - denne er pt. platet igjen i hybelen, men kan enkelt åpnes slik at hybelen kan leies ut som del av egen bolig. Hybelen har også egen inngang fra utsiden og inneholder stue, kjøkken, bad og soverom.
Boligen ligger fint til på en solrik tomt som er opparbeidet med hage, blomsterbed og gruset gårdsplass. Det er gode parkeringsmuligheter på tomta i tillegg til en garasje med bod til oppbevaring. Hagen byr på god boltreplass for både to- og firbente. Her kan du skape fine uteplasser med behagelige sittegrupper slik at du kan få mest mulig ut av de mange fine sommerdagene.
Boligen har i senere tid blitt vesentlig oppgradert og nærmest totalrenovert innvendig. Det er bla. skiftet ut og pusset opp innvendige overflater i boligen hvor det er benyttet tidsriktige materialer og farger - her kan du flytte rett inn.
Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje:
Entré: 2,6 kvm
Mellomgang: 3,4 kvm
Trappegang: 1,7 kvm
WC: 1,6 kvm
Stue og kjøkken: 27 kvm
Soverom: 5,1 kvm
Soverom: 6,9 kvm
Soverom: 13 kvm
Kjeller - hoveddel:
Kjellerstue: 18,3 kvm
Bad: 3,7 kvm
Vaskerom: 3,2 kvm
Kjeller - hybel:
Kjellerstue: 13 kvm
Kjøkken: 5 kvm
Bad/wc: 2,6 kvm
Soverom: 4,8 kvm

Standard

Boligen ble oppført i ca. 1940, og vesentlig oppgradert i senere tid. Innvendig er boligen nærmest totalrenovert. Alle innvendige overflater er skiftet ut eller pusset opp i senere tid - ca. 2016. Boligen fremstår generelt i god stand, alder tatt i betraktning, og innvendig holder boligen gjennomgående god standard.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malt panel, MDF-plater og flis.
Tak: Slette malte flater og MDF-panel.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har laminat på gulv, vegger av malt panel, samt himling av slette malte flater. Kjøkkeninnredning fra 2016 med slette fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum i stål, mekanisk ventilator, frittstående kjøleskap og komfyr, samt integrert oppvaskmaskin. Det er montert komfyrvakt.
Bad:
Badet er renovert i senere tid og har fliser på gulv og vegger, samt himling av MDF-panel. Av installasjoner finnes toalett, dusjnisje med nedsenket gulv og servant med innredning. Rommet er ventilert via mekanisk ventilasjon i tak.
Vaskerom:
Vaskerommet er pusset opp i senere tid og har fliser på gulv, vegger av malt betong og plater, samt himling av malt MDF-panel. Av installasjoner finnes opplegg til vaskemaskin og varmtvannstank. Rommet er ventilert med lufteventil i tak.
Toalettrom:
Toalettrommet har laminat på gulv, vegger av malt panel, samt himling av malt MDF-panel. Av installasjoner finnes toalett og servant. Rommet er ventilert med lufteventil på vegg.
Kjøkken - hybel:
Kjøkkenet har fliser på gulv, samt vegger og himling av malte flette flater. Kjøkkeninnredning fra 2016 med slette fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum i stål, mekanisk ventilator og frittstående hvitevarer. Det er fliser mellom benkeskap og overskap og opplegg til vaskemaskin.
Bad - hybel:
Badet har fliser på gulv og vegger, samt himling av MDF-panel. Av installasjoner finnes toalett, dusjnisje og servant med innredning. Rommet er ventilert via mekanisk ventilasjon og det er varmekabler i gulvet.
VVS/Teknisk:
Boligen til tilknyttet kommunalt vann og avløp.
Alt røropplegg i boligen og ut til kommunalt nett er skiftet i 2014.
Vannrør av kobber og plast. Avløpsrør av plast. Hovedvannledning av plast.
Hovedstoppekran er plassert i vaskekjeller.
200 liter VV-tank fra 2005 plassert på vaskerom. Bereder til wc og kjøkken i kjeller er plassert under trapp - denne er fra 2016.
Oppvarming via varmekabler, varmepumpe og vedfyring.
Sikringsskap med automatsikringer.
Det er i senere tid utført utskiftninger og oppgraderinger som:
Utvendig isolering og fuktsikring av grunnmur 2016.
Skifte av drenering 2016.
Skifte av enkelte kjellervinduer 2016.
Innredet kjeller 2016.
Lydisolert og skiftet kledning på utvendige fasader 2014.
Skifte til vinduer med støyglass mot gate 2014.
Skiftet alt røropplegg i boligen 2014.
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
Grunn og fundamenter grunnet alder.
Vegg og takkonstruksjon grunnet alder TG:2.
Enkelte vinduer fra 1986.
Eldre taktekking.
Eldre takrenner og nedløp.
Garasje og bod grunnet alder og tilstand.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Farriseidet med kort vei til matbutikk, barnehage, skoler, og togstasjonen. Det er kort vei til fine turområder og deilige badeplasser i Farris eller sjøen. Bøkeskogen og Vestmarka byr på flotte turområder både sommer og vinter. Innen noen minutters gangen finner du Batteristranda - en perle av en sandstrand og ved siden av stranda ligger Farris Bad - kåret til landets beste spa-hotell. Deretter finner man Fritzøe brygge med forretninger, restauranter og leiligheter. Fra gangbro over Farriselva kommer man til det nye kulturhuset Bølgen. Herfra er det strandpromenade langs havneområdet til idylliske Tollerodden, hvor den kjente båtbyggeren Colin Archer hadde sitt hjem og verft. Langs strandpromenaden er det flere serveringssteder som er perfekte på varme sommerkvelder. Det er også kort vei til Larvik sentrum med alle sentrumsfunksjoner.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Boligens areal

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 173 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, trappegang, tre soverom, stue og kjøkken.
Kjeller - hoveddel:
Bruksareal: 26 m².
Primærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, bad og vaskerom.
Kjeller - hybel:
Bruksareal: 26 m².
Primærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, kjøkken, bad og soverom.
I tillegg finnes en garasje og bod på totalt 29 kvm som s-rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Direkte fra Brunlanesveien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 724 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av TA Takst og Eiendom AS v/Thorbjørn Andersen:
Boligen er oppført på støpt plate og med grunnmur i betongblokker. Antagelig reist i tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende dobbeltfalset kledning. Valmtak av plassbygget takstoler med rupanel som undertekking og dobbeltkrummet betongstein som taktekking. Takrenner og nedløp i lakkert aluminium. Boligen har glidehengslede husmorvinduer og fastkarmsvinduer med to- lags isolerglass.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i kjeller (hybelleilighet).
Larvik kommune opplyser at tilbygget ble godkjent i 1971.
Garasje med uthus er ikke omsøkt hos kommunen.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.
Boligen er i dag innredet med en hybel i kjelleren. Det er satt inn dør fra kjellerstua tilknyttet hoveddelen, men denne er platet igjen i stua i hybelen. Ved å åpne opp veggen ved døren vil man oppfylle kravet om innvendig adkomst og hybelen kan leies ut som del av egen bolig. Det er også egen inngang fra utsiden inn til hybelen.
Megler har ikke foretatt vurdering om øvrig offentligrettslig regelverk, herunder blant annet forholdet til brann og lydisolasjon er fulgt.
Hybelen er pt. utleid for kr 6.000,- pr. mnd., ny eier kan selv ta stilling til leieforholdet videre.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe og vedfyring.
Larvik kommune opplyser at siste branntilsyn på eiendommen ble utført 16.04.2002. Siste feiing var i 2013, da ingen var hjemme ved varslet feiing i 2018.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 838,75 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 469 536 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 565 121 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er avsatt til bolig i kommunedelplan for Larvik by (en liten del av eiendommen, 3 kvm, er avsatt til grønnstruktur. Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 som sier at det kan fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Eiendommen omfattes også av BYFORM_A som sier at kulturminneverdiene i området skal ivaretas og synliggjøres. Eiendommen omfattes av hensynssone H120_1 som omhandler sikring av injeksjonsområde for Farriskilden - restriksjoner ang. tiltak i grunnen. Se kommunedelplan for Larvik by for mer informasjon eller utdrag av de relevante bestemmelsene som følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes også av Kommunedelplan for InterCity jernbane Stokke-Larvik, hvorav planen har status vedtatt plan med utsatt rettsvirkning. Hensynssone H710_1: båndlegging for regulering etter pbl. Se "generelle opplysninger om arealplaner" som følger inntatt i salgsoppgaven.
En del av eiendommen omfattes av reguleringsplan for E-18 Bommestad-Sky. Endring ved Farriseidet og Martineåsen. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Det foregår arbeid med reguleringsplan for Bergeløkka. Formålet med planarbeidet er å fastsette rammene for utviklingen av en ny bydel på Bergeløkka. Se http://tema.webatlas.no/larvik/planinnsyn og søk opp ID 202104 for ytterligere informasjon eller kontakt megler.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi er under arbeid.
Det pågår planleggingsarbeid for ny jernbane gjennom Larvik. Larvik kommune har vedtatt at stasjonen skal ligge i Kongegata. Arealer som vil kunne disponeres til et framtidig jernbaneanlegg er derfor båndlagt for framtidig regulering, og eiendommen Brunlanesveien 13 omfattes av denne båndleggingen. Nøyaktig plassering av anlegget er ikke avklart, men en utbygging kan medføre at bygningsmassen i Brunlanesveien 13 må rives. Eier vil da erstattes markedspris. Det gjøres oppmerksom på at utbyggingen fortsatt er på planleggingsstadiet og at det pr. dags dato ikke er bestemt når byggingen skal starte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om dette.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1939/1246-1/30  Bestemmelse om gjerde tinglyst 23.06.1939
- Tinglyst erklæring om at gjerdehold var selgeren uvedkommende den gangen eiendommen ble overskjøtet i 1939.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema at leietaker har sett skjeggkre/sølvkre - det har ikke blitt fastslått hva slags kre det er snakk om.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Brunlanesveien 13, 3268, Larvik, Gnr. 4067 bnr. 53 i Larvik kommune

Eier

Per Martin Nilsen

Oppdragsnummer

22-21-0230

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.