Langestrand

Innbydende villa med utsikt og nærhet til sjøen. Sjarmerende uteplasser. Romslig og betydelig påkostet. Ikke boplikt.

Øvre Fritzøegate 1 , 3264 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 223 m²
Bruksareal 223 m²
Bruttoareal 244 m²
Tomt 317 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1865
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 2464
Energimerking G
FINN.no 231205297
Sist endret 16.09.2021 14:37
Prisantydning 6 200 000
Totalpris 6 368 992
Ligningsverdi 1 099 055,-

Beregnet totalkostnad

6 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 368 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Øvre Fritzøegate 1!
Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet på nedre del av Langestrand med kort gangavstand til Fritzøe Brygge og Batteristranda.
Herskapelig enebolig oppført på slutten av 1800-tallet. Boligen er vesentlig påkostet i nyere tid hvor store deler av boligen ble renovert i 2010. Det ble da støpt nye gulv i 1. etasje med varmekabler - hvor alt av gammelt bjelkelag mv ble skiftet ut. Det ble også lagt ny kledning på fasaden og etterisolert. De innvendige overflater er av meget god kvalitet, som for eksempel heltre eikegulv og skifer på gulv i 1. etasje.
Boligen inneholder to soverom (hvorav ett er innredet som stue i dag) samt to sovealkover, to bad, dusjrom, kjøkken, spisestue, to stuer og vinterhage. Flere fine uteplasser med balkong, terrasse og et meget hyggelig uteområde.

Innhold

Eneboligen går over to plan med en innholdsrik planløsning.
1. etasje.
Fra inngangsdøren kommer du inn i en romslig entré med flott skiferlagt gulv. Herfra er det tilkomst til bad, kjøkken og stue. Ved kjøkkenet er det en kjellerluke ned til kjelleren under kjøkkenet. Videre fra kjøkkenet kommer du til spisestuen som ligger i delvis åpen løsning til stuen. Stuen var tidligere delt inn i to rom men er i nyere tid slått sammen til ett rom. Vinterhagen ligger i tilknytning til stuen og har utsikt til indre havn og har store vindusflater som slipper inn godt med lys. Herfra er det en koselig trapp ned til et meget pent opparbeidet uteområde.
2. etasje.
Lekker eiketrapp opp i 2. etasje gir tilgang til en lun lesekrok nesten på toppen av trappen. Når du kommer opp trappen får du et praktisk dusjrom på venstre side. Fra gangen er det også tilkomst til stue, samt et stort, flislagt bad med boblebadekar, toalett og to servanter.
Fra stuen i 2. etasje er det utgang til balkong og flott utsikt over Larviksfjorden med Svenner og horisonten i det fjerne.
I 2. etasje finner du også to store soverom (hvorav ett er innredet som stue i dag), samt to sovealkover.
På baksiden av boligen finner du en skjermet bakgård med koselig uteplass.
Eiendommen er omkranset av et hvitt stakittgjerde som gir en fin innramming av eiendommen.

Standard

Herskapelig og klassisk enebolig oppført på slutten av 1800-tallet. Boligen er vesentlig påkostet i nyere tid hvor store deler av boligen ble renovert i 2010. Det ble da støpt nye gulv i 1. etasje med varmekabler - hvor alt av gammelt bjelkelag mv ble skiftet ut. Det ble også lagt ny kledning på fasaden og etterisolert. De innvendige overflater er av meget god kvalitet, som for eksempel heltre eikegulv og skifer på gulv i 1. etasje.
Bad
Badet i 2. etasje er renovert i 2007 av tidligere eier og har flislagte gulv og vegger. Badet er romslig og inneholder toalett, innebygd boblekar med ny motor fra 2020, dobbel vask med innredning, samt rør-i-rør skap på vegg. Kraner fra Alessi både på vaskene og boblekaret. Varmekabler i gulv.
Eget praktisk dusjrom i 2. etasje, som ble renovert i 2010. Rommet er flislagt på gulv og vegger og inneholder dusjnisje og vask. Varmekabler i gulv.
Badet i 1. etasje ble renovert i 2010 hvor det ble støpt nytt gulv med varmekabler, lagt ny membran, nytt sluk og deretter pent flislagt. Badet fungerer også som vaskerom og har rør-i-rør skap på vegg.
Kjøkken
Kjøkkenet er renovert i 2019 med flott kjøkkeninnredning fra Nanset Kjøkkensenter. Her er det rikelig med skap- og benkplass, samt integrerte hvitevarer av topp kvalitet(AEG og Miele). Kjøkkenet inneholder bl.a. integrert kjøleskap, fryseskap, stekeovn, keramisk topp, oppvaskmaskin, mikro ovn og vinskap. Benkeplate av heltre, flislagt gulv og vegger med Borås tapet.
VVS/Teknisk
Boligen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett. Hovedkran plassert i rør-i-rør skap på badet i 2. etasje. Røropplegget er fra 2007, 2010 og 2019 ihht. de renoveringer som er gjort. VV-tank på 198 liter fra 2006 plassert i kjelleren.
Det er montert nytt elektrisk anlegg med flere nye kurser i perioden 2007-2019. Sikringsskapet har automatsikringer og er plassert i entréen.
Det er noen punkter i rapporten som har fått tilstandsgrad 2 hovedsakelig på grunn av alder. For nærmere informasjon om boligens tilstand og oppgraderinger, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet på nedre del av Langestrand med kort gangavstand til togstasjon og to min fra påkjøring til E-18.
Langestrand er et veletablert og populært boligområde, og karakteriseres med koselige gater, eldre trehusbebyggelse og hvite stakittgjerder. Området har vært i utvikling de senere årene med flere spennende prosjekter. Farris Bad, Fritzøe Brygge og Kulturhuset Bølgen, samt oppgraderingen av Batteristranda og Indre Havn med flotte grøntarealer og flere serveringssteder har gjort området til et av de mest attraktive og levende bomiljøene i Larvik.
Gangavstand også til flotte Batteristranda og Farris Bad - kåret til landets beste spa-hotell. Herfra er det strandpromenade langs havneområdet til idylliske Tollerodden. Langs strandpromenaden er det fiskerestaurant og flere serveringssteder.
Det er gangavstand til Larvik sentrum, samt kort vei til Farris, Bøkeskogen og Vestmarka med flotte turområder både sommer og vinter. Gangavstand til Fritzøe Brygge med restauranter og butikker, samt legekontor. Kulturhuset Bølgen ligger rett ved og tilbyr en rekke kulturelle opplevelser og kino.
Stavern ligger i sykkelavstand fra eiendommen hvor man passerer en av Norges flotteste golfbaner på Fritzøe gård.

Boligens areal

Primærrom: 223 kvm, Bruksareal: 223 kvm, Bruttoareal: 244 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, bad, kjøkken, spisestue og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, dusjrom, bad, stue, omkledningsrom/soverom og tre soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Farris Bad ta opp mot Langestrand på Nedre Fritzøegate. Kjør forbi Verksgården og hold til høyre ved krysset etter 100 meter. Boligen ligger til venstre etter 100 meter.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen for å lage adkomstbeskrivelse. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 317 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er meget pent opparbeidet med et hyggelig uteområde. Hagen er rikt beplantet hvor du finner bl.a. solbær, bringebær, markjordbær, rips, hengebjørk, roser og et urtebed.
Eiendommen er etablert i grunnboka via skylddelingsforretning og senere oppmålt med analogt målebrev. Kommunen har derfor registrert mindre nøyaktige eiendomsgrenser. Kjøper må derfor påregne noe avvik i tomtestørrelsen ved en nærmere grensegang/oppmåling.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplass.

Byggemåte

Grunnmur av stein/støp og lettklinker blokker.
Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk (noe bindingsverk m/støp i eldre deler), det er
stående kledning på fasader.
Takkonstruksjon med kaldt loft, det er takstein som tekking.

Ferdigattest / brukstillatelse

Larvik kommune har ikke opplysninger om ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for den opprinnelige eneboligen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger godkjente tegninger av boligen fra 1906. Dokumentet følger vedlagt.
Godkjente tegninger av tilbygg fra 1916, samt tegninger av balkongen fra 1978 følger vedlagt salgsoppgaven.
Kommunen opplyser om at det er gitt tillatelse for riving og gjenoppføring av uthus i 2011. Uthuset er revet, men ikke gjenoppført. Byggetillatelsen er utgått. Godkjente tegninger vedlegges salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Leikvang barnehage på Langestrand og Langestrand barneskole. Langestrand skole ligger fint plassert inntil Fritzøeparken med skogen og sjøen i umiddelbar nærhet. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring i vedovn. Det er montert luft-til-luft varmepumpe i entréen. Det er også lagt varmekabler på baderommene og dusjrommet samt entréen.
Larvik kommune opplyser at siste tilsyn på røykløpet var i 2015, og siste utførte feiing var i 2013. Det er registrert en anmerking ifht. en innekledd pipeside.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Ca. kr. 12 058 pr. år.
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 099 055 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 956 599 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål i et bevaringsområde i reguleringsplan for Langestrand fra 1984
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse samt bevaring i kommuneplanen: Bygninger og anlegg skal bevares. Deling av eiendommer, sammenføying av eiendommer og fradeling av bebygde tomter kan tillates, men slik at det bevaringsverdige miljøet ikke forringes. Ved utbedring og reparasjon skal bygningens karakter dvs. form, farge- og materialbruk og detaljering, opprettholdes eller tilbakeføres.
Eiendommen er underlagt en hensynssone der bebyggelse, kulturminner og naturmiljø skal bevares. Det er også en hensynssone for sikring av grunnvannsforsyning: For alle tiltak i grunnen innenfor restriksjonsområdet for «Farriskilden» som kan påvirke grunnvannet, skal grunneier for kilden varsles og gis anledning til å uttale seg før ny arealbruk, grunnboringer og lignende tiltak eventuelt godkjennes. Nødvendig dokumentasjon på virkningene av byggeaktivitet skal foreligge før rammetillatelse gis.
Naboen i nord-vest har søkt og fått godkjent riving og gjennoppføring av uthuset som grenser til eiendommen. Det er søkt om å gjenoppføre et bygg med tilsvarende plassering, størrelse og utseende som dagens uthus.
Nord-øst for eiendommen er det varslet om igangsetting av arbeid med detaljert reguleringsplan om utbyggingsavtale for Nannaraa. Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for ny variert boligbebyggelse, beholde eksisterende boliger og legge til rette for nye gangforbindelser til tilliggende grøntområder og øvrige områder på Langestrand, samt areal for mulig etablering av gangbro over Hammerdalen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2020-2032.
Status: Planlegging igangsatt

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Fritzøegate 1, 3264, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 2464 i Larvik kommune

Eier

Morten Anton Haug Siri Hoff Haug

Oppdragsnummer

22-21-0235

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.