Larvik

Lekker vestvendt 4-roms selveier med gjennomgående god standard - Garasje - Ingen boplikt

Berglyveien 2 B , 3260 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

74%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 1 004 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2018
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 311
Energimerking B
FINN.no 270517516
Sist endret 21.10.2022 16:21
Prisantydning 4 450 000,-
Totalpris 4 570 270,-
Fellesutgifter 1 500,-

Beregnet totalkostnad

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 120 270,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 570 270,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/ Thomas Østmo har gleden av å presentere Berglyveien 2 B!

Lekker nyere 4-roms leilighet fra 2018 på Rekkevik/Gon drøye hundre meter fra fjorden. Boligen har god planløsning og holder gjennomgående god standard. Vestvendt i 1. etasje med trappefri adkomst.

Leiligheten har entré med garderobe, stue og kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer og utgang til vestvendt terrasse med gode solforhold og fint utsikt ned mot fjorden. Videre er det delikat bad, tre soverom, kombinert vaskerom/gjestetoalett, samt innebod. Sportsbod ved inngangspartiet.

Leiligheten har egen garasjeplass med bod i bakkant med god lagringsplass.

Området har umiddelbar nærhet til flere flotte strender og deilige badeplasser med bl.a. Rekkeviksbukta. Stedet kan skilte med vakker natur, fine turområder, samt mulighet for fisking og bading.

Området har umiddelbar nærhet til flere flotte strender og deilige badeplasser med bl.a. Rekkeviksbukta. Stedet kan skilte med vakker natur, fine turområder, samt mulighet for fisking og bading. Fra eiendommen er det bare en kort rusletur ned til både Gonstranda og Gamlebukta med flotte badeplasser. Det er også kort vei til Rekkeviksbukta - en fin badeplass med flott sandstrand og glattskurte svaberg. Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang.

Velkommen til visning!

Innhold

1 etasje:

Entre: 4,6 kvm
Gang: 6,6 kvm
Bad: 5,9 kvm
Vaskerom: 2,7 kvm
Soverom 1: 6,6 kvm
Soverom 2: 6,9 kvm
Soverom 3: 9,2 kvm
Kott/bod: 0,9 kvm
Stue/kjøkken: 30,4 kvm
Utvendig bod: 4,4 kvm

Garasje på ca. 19 m2 i felles arealer er ikke med i arealberegninger.

Standard

Dette er en leilighet fra 2018, flott beliggende på Rekkevik med fin utsikt og gangavstand til flere flotte badestrender. Den har god tilstand og standard, med normal bruksslitasje. Boligen har ca. 1 år igjen på garantitiden for leiligheten og hvitevarer.

Innvendige overflater
Gulv: Parkett
Vegger: Malte flater
Himling: Malte flater

Kjøkken
Kjøkken fra JKE design med glatte fronter på innredning og skap. Parkettgulv med varmekabler, malte flater på vegger og himling. Det er montert innebygde enheter som oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Det er kjøl/fryseskap med innlagt vann, kan kjøpes av selger om ønskelig. Det ble ikke registrert fukt i typiske fuktutsatte steder som oppvaskbenk, oppvaskmaskin eller kjøleskap. Montert vannføler i benkeskap og komfyrvakt ved vifte. Det er HØIAX varmtvannstank i benkeskap og vifte over induksjonstopp med avtrekk ut.

Bad
Flislagt bad på gulv og vegger, malte flater i himling. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Det er vegghengt toalett, dusjnisje, skap, rør i rør skap og
innredning/vask.

Vaskerom/wc
Rommet har varmekabler og flis med oppkant på gulv, malte flater på vegger og i himling. Av installasjoner finnes vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og innredning/vask. Det ble observert noe drypping fra blandebatteri på vask. 

Det er blitt utført lite oppussing/renovering de senere år. Det meste er fra byggeår. Det som er utført etter byggeår er bl.a:
2022 - Nytt glass i vindu på ett soverom
2022 - Laget oppkant m/membran ved dør på vaskerom
2019 - Utbedret lydhimling i de fleste rom

Vindu på soverom mot nordøst har merker etter sprut fra vinkelkutter. Glass byttes i august 2022 i følge glassmester Odberg og selger.

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være oppmerksom på:
Tilstandsgrad 2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak)
- Radon: Ikke dokumentasjon på radonmåling
- Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
- Vaskerom og Bad: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen har svært attraktiv beliggenhet på Rekkevik. Tomten ligger høyt med uteplass mot sjøen. Dette er et ettertraktet og barnevennlig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Stedet kan skilte med vakker natur, fine turområder, samt mulighet for fisking og bading. Fra eiendommen er det bare en kort rusletur ned til Sandvika med flotte badeplasser. Det er også kort vei til Rekkeviksbukta - en fin badeplass med flott sandstrand og glattskurte svaberg. Hummerberget ved Gon er et yndet turområde hvor du kan følge kyststien nesten helt til Kaupang.

Fra eiendommen er det gangavstand til Halsen idrettsplass på Bergeskogen med hall, baner og klubbhus. Klubben har et svært godt tilbud innen fotball og håndball. Ønsker du å spise ute, så er det bare en kort spasertur til populære Seilerhytta med en variert og god meny i hyggelige omgivelser ved sjøen.

En kort kjøretur unna finner du Larvik Golfklubb. Her kan du spille golf i vakre omgivelser på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard og er en av banene i landet med lengst spillesesong.

Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand fra eiendommen, og byr på blant annet Bølgen kulturhus, Farris Bad, samt alt av bymessige fasiliteter.

Felleskostnader

Kr. 1.500 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer utvendig forsikring, gressklipp, snømåking og vedlikehold.

Løpende kostnader

Internett og kabel-tv fra Altiboks ca. 1.200,- pr mnd.
Alarm fra Sector alarm ca. 300,- pr. mnd.
Innboforsikring kommer i tillegg, og må tegnes av kjøper.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameie: Sameiet Berglyveien 2, Orgnr: 921984308
Leiligheten har ikke fellesgjeld. Megler har ikke fått oversikt over andel formue i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Beise gjerdet som ble satt opp i fjor, samt bjelke langs plen
- Generell rydding på tomt, luking av ugress bak garasje, spyle vaske gårdsplass og fasade på bygget

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet i Gjensidige (Polisenummer: 88576275) og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 34 421,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 28 224,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er lov med dyrehold i sameiet. Ekskrementer fra hunder, katter og andre kjæledyr skal plukkes opp. Hunder skal holdes i bånd på eiendommen.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Fuktighet i garasjetak og svartsopp i innvendig garasjetak. Er utbedret av utbygger.
- El-anlegget er kontrollert og ok.
- Vedrørende trinnlyd fra leiligheten over er utbedring foretatt av Trulsen AS.. Dokumentasjon foreligger.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 83 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad og vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Eiendommen har innkjøring fra Gonveien og inn til Franklinveien, deretter inn til Berglyveien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 1 004 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten er opparbeidet med plen, bedd, busker og blomster. Det er asfaltert innkjøring.
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

En garasjeplass medfølger leiligheten som tilleggsdel, og den enkelte seksjonseier har eksklusiv bruksrett til arealet utenfor sin garasjeplass. Dette kan brukses som en ekstra biloppstillingsplass. Garasjeplassen er ca 19 kvm ifølge takstmann. Ellers er det parkering på oppmerkede plasser på tomten.

Byggemåte

Det er støpt dekke. Ringmur av elementer. Veggkonstruksjoner av standard trekonstruksjoner/reisverk og mur konstruksjoner, med pussede flater og kledning på fasader. Takkonstruksjon av type "flatt" tak, det er papp/membran som tekking.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.2018 for eiendommen og garasjene. Dokumentene følger vedlagt.

Utvendig bod er satt opp i ettertid av fagfolk. Dette et ikke-søknadspliktig tiltak som er meldt inn til kommunen, ifølge selger.

Barnehage / skole i området

Oversikt over nærmeste barnehager og skoler:
Gonveien barnehage (0-6 år) ca. 0.4 km
Bergeskogen barnehage (0-5 år) ca. 1.4 km
Bisjord FUS barnehage (0-6 år) ca. 3.6 km

Østre Halsen skole (1-7 kl.) ca. 1.9 km
Mellomhagen ungdomsskole (8-10 kl.) ca. 2.3 km
Thor Heyerdahl videregående skole ca. 3.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Sameier som leier ut sin leilighet plikter å melde dette til styret i sameiet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten. Det er varmekabler i alle rom i leilighet, unntatt i kott/bod ved soverom.

Det er ikke montert ildsted i leiligheten. Feieluke ble observert i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10.500 kwh pr. år
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 482 pr. år.

Det betales kommunal avgift for vann, avløp og renovasjon.
Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 684 838 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 465 415 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplanen Rekkevik - Gon fra 1965, med et mindre område avsatt til kjørevei (59kvm)

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel.

Reguleringskart, bestemmelser og kommuneplankart følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og platetopp, samt innvendig solskjerming i stua, persienner på soverom. Kjøleskap kan kjøpes etter avtale med selger. Dobbeltseng på soverom kan medfølge, om ønskelig.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Berglyveien 2 B, 3260, Larvik, Gnr. 1002 bnr. 311 snr. 3 orgnr. 921984308 i Larvik kommune
Ideell andel av sameiet: 79/316

Oppdragsnummer

22-21-0246

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.