Fritzøe Brygge

Stor og pen leilighet på Fritzøe Brygge - Stor, solrik terrasse på 15m² med nydelig sjøutsikt - Garasjeplass - Heis

Fritzøe Brygge 3C , 3264 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 115 m²
Bruksareal 118 m²
Bruttoareal 125 m²
Tomt 7 889 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2004
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 1929
Energimerking C
FINN.no 236168348
Sist endret 25.01.2022 15:59
Prisantydning 7 000 000,-
Totalpris 7 191 443,-
Fellesutgifter 2 698,-

Beregnet totalkostnad

7 000 000,- (Prisantydning) 7 281,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 007 281,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 175 170,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 007 281,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 184 162,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 191 443,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Knut Leinæs har gleden av å presentere Fritzøe brygge 3C. Dette er en stor og sjønær leilighet på Fritzøe brygge som kan by på særdeles flotte kvaliteter. Leiligheten befinner seg i en høy 1. etasje med to soverom, to bad, delvis åpen stue-/kjøkkenløsning, balkong og en stor terrasse. Svært sentral og attraktiv beliggenhet med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Kvaliteter ved eiendommen:
- Stor leilighet på hele 118 m² BRA
- Svært god takhøyde som gir en god romfølelse
- Stor terrasse på hele 15m² med nydelig sjøutsikt og gode solforhold
- Direkte heisadkomst til leilighetens etasje fra inngangsparti samt garasjekjeller
- Privat garasjeplass i oppvarmet og lukket garasjeanlegg
- To store, flislagte baderom fra byggeår

Innhold

Vindfang m/garderobe, hall med skyvedørsgarderobe, bod, gjesterom, gjestebad med dusjkabinett, wc og opplegg for vaskemaskin, hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, utgang til terrasse og eget bad, stue m/ åpen kjøkkenløsning med utgang til stor og solrik terrasse med flott utsikt.

Standard

Gjennomgående god standard fra byggeår, med fliselagte bad, eikeparkett, gulvvarme på badene.
Leiligheten har svært god takhøyde, gode solforhold og utsikt til sjøen.
Heis og garasjeplass, samt bod i kjeller.

Følgende rapportpunkter er gitt tilstandsgrad 2:
Vinduer og dører - Leiligheten har hovedsakelig fastkarm og standard åpningsvinduer fra byggeåret. Vinduene har trerammer og isolerglass.
Samtlige vinduer framstår i god, fabrikkmalt stand. Presiserer at over 50% av forventet levetid er medgått
Bad -  Tilstandgrad er satt med bakgrunn i den statistisk forventede levetid for våtrom.
Bad - Sprekk i to stk fliser på vegg inn mot indre hjørne, ned mot gulv, i dusj. Ingen tegn til følgeskader, men erfaringsmessig kan slikt medføre brudd i membran. Bør utbedres.

Ingen punkter har fått tilstandsgrad 3. For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Tiltalende leilighet med utsikt over Larviksfjorden. Fritzøe Brygge ligger i et maritimt miljø i sjøkanten på Langestrand. Fritzøe Brygge har umiddelbar nærhet til brygge, strand, kulturhuset Bølgen, Farris Bad og Fritzøe Brygges servicetilbud som legesenter, frisør, matbutikk, interiør- og klesbutikker, bank og restauranter.
Gangavstand til skoler, barnehage, butikker, Larvik sentrum, Bøkeskogen, Farris.

Felleskostnader

2 698 pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer bl.a.: Kabel-tv og bredbånd, utvendig vedlikehold, felles husforsikring, fjernvarme, strøm fellesareal, gass og garasje mm.

Andel fellesgjeld

7.281,-

Andel formue

44 937,-

Sameie

Sameiet Fritzøe Brygge, org.nr. 886478542, består av 51 seksjoner
Styreleder i sameiet er Petter Falkgård Andersen
Forretningsfører i sameiet er Larvik boligbyggelag

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ved behov for vedlikehold er sameiet godt stilt økonomisk og har midler i vedlikeholdsfond. Ifølge styreleder er det ingen planlagte utbedringer som skal øke felleskostnadene i nær fremtid.

Det foreligger nå en godkjent reguleringsplan for sjøfrontsikringen langs Fritzøe Brygge og Farris Bad. Det er innhentet tilbud fra entreprenør, tilbudet lyder på MNOK 3,5. Det er forskuttert ca. MNOK 0,7 i reguleringskostnader. Den totale kostnaden for sikringsarbeidene anslås til ca. MNOK 4,5. Kostnaden fordeles 50/50 mellom Sameiet Fritzøe Brygge og Farris Bad. Dette betyr en kostnad for sameiet på MNOK 2,25 som fordeles etter sameiebrøken. Styreleder har informert om at dette ikke er vedtatt ennå.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP0000562150

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et negativt resultat på kr. 158.678. Sameiet foreslo at underskuddet skulle dekkes av sameiets egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det ingen krav om styregodkjenning. Styret skal varsles skriftlig om ny eier.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund eller katt uten skriftlig tillatelse fra styret. Andre typer husdyr krever skriftlig godkjennelse. Dyrehold må ikke være til sjenanse for andre i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
2. etasje:
Bruksareal:  118m².
Primærrom: 115m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, 2x soverom, baderom, dusjbad, kjøkken og stue
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 1x bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 20.01.2021 utført av Einar Schau. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Adkomst direkte fra fellesarealene på Fritzøe Brygge, samt adkomst via lukket garasjeanlegg i underetasjen på Fritzøe Brygge med heis opp til leiligheten.

Tomt

Eierform:  7889 m² Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sameiets tomt begrenser seg til bygningskroppen parkeringsplassen mot Stavernsveien, samt den øvre delen av atriumet. Utearealene rundt er for øvrig eid og forvaltes av Fritzøe Eiendom AS. Disse er pent opparbeidet med steinsettinger, beplantning, lekeareal, fontene og bryggeanlegg.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i lukket parkeringskjeller med automatisk portåpner. Parkeringsplassen er seksjonert som tilleggsdel til leiligheten. Det er beboerparkering og gjesteparkering i garasjekjelleren som kan benyttes med kode gjennom EasyPark. Parkeringen varer kostnadsfritt i 48 timer.

Byggemåte

Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er hovedsakelig en betongkonstruksjon, samt med elementer av treverk i både eksponerte takkonstruksjon og veggbekledning. En større beskrivelse av byggets tekniske konstruksjon er ikke omtalt i denne forenklede rapporten.
Leiligheten har hovedsakelig fastkarm og standard åpningsvinduer fra byggeåret - tilsvarende for terrassedører. Samtlige vinduer framstår i god, fabrikkmalt stand. Presiserer at over 50% av forventet levetid er medgått for vinduer.

15kvm stor balkong utenfor stue har gode solforhold og fin utsikt retning sjøen. Gulvdekke av impregnerte terrassebord over underliggende tettesjikt, samt rekkverk av glass og stål med topprekke i treverk som anbefales vedlikeholdt. 5kvm balkong utenfor soverom. 15kvm uteplass ved inngangsparti forventes å være fellesareal pr seksjonering, men er naturlig tilfallende leilighetens inngangsparti.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 13.03.2004 . Dokumentet følger vedlagt prospektet.

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Barnehage / skole i området

Flere skoler og barnehager i nærområdet.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Elektrisitet, fjernvarme og gass.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har ikke oppgitt årlig energiforbruk. Ta kontakt med megler vedrørende dette.

Kommunale avgifter

Kr. 10.293
Kommunale avgifter for 2020 var på kr. 10.293.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 947 021 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 409 274 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er i hovedsak regulert til Annet kombinert formål(bolig, næring mv) samt i hovedsak avsatt til Kombinert bebyggelse og anleggsformål i kommuneplanen med hensynsone . Deler av eiendommen er også regulert til kjørevei og gang-/sykkelvei.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Servitutter i grunn, erklæring/avtale, rettighetshaver: Allmenheten datert 06.11.2003 nr. 8369.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Larvik kommune v/plan- og byggesak.
Gjelder denne matrikkelenheten med flere.

Erklæring/avtale, denne seksjon har tilleggsdel - bygning, datert 07.01.2004 nr. 71.
Gjelder denne matrikkelenheten med flere.

Erklæring avtale, bestemmelser om benyttelse, rettighetshaver:gbnr 9301/1, gjelder et areal ved rundkjøringen, datert 20.02.2006, nr. 1421.
Gjelder denne matikkelenheten med flere.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker, og følgende salgsbetingelser vil gjelde:

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett på eiendommen.

Adresse og matrikkel

Fritzøe Brygge 3C, 3264, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 1929 snr. 11 orgnr. 886478542 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-21-0262

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.