Larvik

Hel tomannsbolig m/ renoveringsbehov. Stor, solrik tomt. Flott hage. To separate leiligheter. Garasje. Sentralt.

Olavs gate 19 , 3257 Larvik

VISNINGER

4. desember lørdag kl. 11:30-12:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 167 m²
Bruksareal 204 m²
Bruttoareal 219 m²
Tomt 608 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1906
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 1531
Energimerking G
FINN.no 239646814
Sist endret 25.11.2021 14:45
Prisantydning 2 890 000
Totalpris 2 976 242

Beregnet totalkostnad

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 976 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Olavs gate 19. Dette er en sjarmerende tomannsbolig med renoveringbehov over 2 etasjer m/ uinnredet kjeller. Eiendommen har en stor, solrik tomt med en pent opparbeidet hage. Her kan man bo med en svært god og sentral beliggenhet i Larvik sentrum med umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud.
1.etg innredet med Trappegang, toalettrom, entrè til stue, kjøkken, 1x soverom, dusjbad og 2x stuer, samt et mindre kott innenfor kjøkken. 2.etg har planløsning med trappegang, entrè, toalettrom, alkove, mellomgang, 1x soverom, dusjbad, spisestue, kjøkken og stue. De innvendige overflater består eksempelvis av parkett, heltrebord og vinylbelegg på gulv, samt malte plater og tapeter på vegger og i himlinger. Flere himlinger med strukket strieduk. Strekt strieduk i stuehimling 2.etg har en del sprekker, delvis på grunn av tidligere fuktgjennomtrenging. Framstår tørt pr i dag. I stue i 1.etg registreres sig i himlingsplater av Takess, samt flere store fuktskjolder med svell. Framstår tørt pr i dag, men omfanget tilsier at plater bør fjernes for å avdekke følgeskader i overkant.
Kjøkkeninnredninger i begge etasjer er gjennomgående eldre med en slitasjegrad som forventet hensyntatt alder. Brukstilstanden er OK, men en oppgradering faller naturlig innen rimelig tid. Bygget har to bad - et i hver etasje. Dusjbadene er sist gang oppusset på 1990-tallet og således er den statistisk forventede levetid medgått. Bruk av dusjkabinett begrenser i stor grad fuktbelastningene av rommenes overflater. Det er i begge rommene registrert avvik som tilsier at oppgraderinger må forventes - se egne rapportpunkt for ytterligere omtale.
På eiendommen står oppført to sidebygg - ett uthus med høy slitasjegrad og skjevheter, samt en mindre garasje av stålplaterammer. Begge sidebyggene er slitt og trenger vedlikehold. Ingen ytterligere bygningsteknisk omtale av sidebyggene gis, men begge bygg er medtatt i rapportens arealmåling.
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg. Eldre rørføringer i grunn - noe nyere internt i bygget. Ingen kjente lekkasjer, men en oppgradering av eldste rør faller naturlig innen rimelig tid. To stk varmtvannstank i kjeller; produsert i henholdsvis 1987 og 2001. El. anlegg er ikke teknisk vurdert i dette rapportdokument, men registreres å være oppgradert med nytt sikringsskap på 2010-tallet - en kombinasjon av eldre og nyere kabler og kontaktpunkter. Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner, samt vedfyring i flere ovn tilkoblet byggets pipestokk som sist gang ble feiet i 2021.

Innhold

Kjeller
Bod: 20kvm
1.etg
Trappegang: 8kvm
Toalettrom: 1kvm
Entrè til stue: 3.6kvm (benyttet som klesrom pr i dag)
Kjøkken: 16kvmd
Soverom1: 6.6kvm
Dusjbad: 3.2kvm
Stue1: 24kvm
Stue2: 22.7kvm
Kott innenfor kjøkken: 0.5kvm
2.etg
Trappegang: 8.3kvm
Entrè: 2.7kvm
Toalettrom: 1.1kvm
Alkove: 3.5kvm - ikke godkjent som soverom
Mellomgang: 4.2kvm
Soverom1: 10.3kvm
Dusjbad: 5.4kvm
Spisestue: 17.2kvm
Kjøkken: 11.7kvm
Stue: 14.8kvm

Standard

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, utover normal elde og slitasje, herunder:
Følgende rapportpunkter er gitt TG:2
- TAKTEKKE: Godt over 50% av forventet levetid medgått
- KLEDNING: Alder utløser forhøyet TG
- TAKRENNER OG NEDLØP: Generelt elde
- DRENERING: Minimal funksjonsgrad grunnet elde
- ROM UNDER TERRENG: Ikke tilstrekkelig ventilert
- GRUNNMURER: Tilstandgrad er satt med bakgrunn i konstruksjonenes alder. Dette er således ingen indikasjon på at muren ikke fungerer i henhold til sin tiltenkte funksjon.
PIPE: Pipestokkens alder utløser TG:2 grunnet risikoen for uavdekkede avvik
- VINDUER: Eldste vinduer er medågtt
- VVS: Til tross for at rørene framstår inntakt og velfungerende gis TG:2 i henhold til rapportens instruks.
- KJØKKEN: Brukstilstanden oppleves grei, men TG er oppjustert med bakgrunn i alder.
- TOALETTROM: Generell elde og slitasje gir TG:2
- ETASJESKILLER: Planavvik er registrert, dog intet mer enn hva som typisk forventes hensyntatt alder
- VINDUER: Slitasje og elde
- YTTERVEGGER: Kjernekonstruksjonen gis Tilstandgrad 2 grunnet alder. Vurderingsmuligheten er svært begrenset grunnet minimal tilgjengelighet, men erfaringsmessig må det påregnes at for eksempel veggens bunnstokker har hatt slitasje og ekstern, negativ påvirkning over tid
Følgende rapportpunkter er gitt TG:3
- BEGGE BAD: Registret flere løse fliser og fuger - dette kan ha medført brudd i underliggende membran. Rommene har medgått forventet levetid.
- TAKKONTRUKSJON: Synlig tegn til tidligere lekkasje i himling i bod innenfor trappegang i 2.etg - framstår tørt pr i dag, men mindre tegn til soppdannelse er registrert i et begrenset område. Følgende rapportpunkter er gitt TG:3
- BEGGE BAD: Registret flere løse fliser og fuger - dette kan ha medført brudd i underliggende membran. Rommene har medgått forventet levetid.
- TAKKONTRUKSJON: Synlig tegn til tidligere lekkasje i himling i bod innenfor trappegang i 2.etg - framstår tørt pr i dag, men mindre tegn til soppdannelse er registrert i et begrenset område.
Det er gjort følgende oppgraderinger:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1990-tallet: Nytt taktekke av betongtakstein
1980-90-tallet: Bad 1.etg oppgradert under forrige eierskap
2001: Ny varmtvannstank i kjøkkenbenk 2.etg
2000: Enkelte nye innvendige rørføringer
2002: Nye vinduer på fasade mot gårdsplass, samt nytt vindu kjøkken 2.etg
2005: Ny asfalt og overflate på 2 av 4 fasader rundt grunnmurer
2006: Utført tilsyn ved pipe/ildsted
Ca 2010-tallet: Nytt, felles sikringsskap i gang 2.etg
2021: Pipa sist gang feiet
Sammendrag fra selgers egenerklæring
6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
"Forrige eier antydet det hadde vært litt lekkasje ved pipe da huset ble kjøpt av dem i ca. 1985".
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
"Garasje har "hull" i bakvegg, dette for å få plass til å oppbevare en fritidsbåt".

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et boligområde som er attraktivt og sentralt midt i smørøyet av Larvik. Her er det umiddelbar nærhet til alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Skog og mark befinner seg like i nærheten, her ligger Bøkeskogen som en naturperle på toppen av Larvik. Området byr på mange fasiliteter blant annet serveringssted, utescene, friidrettsbane, løyper, badesteder mm.
Fra boligen er det gangavstand ned til sjøen, her ligger Indre Havn som de senere årene er vesentlig oppgradert. Her er det tilrettelagt for aktiviteter og det er ypperlig med bl.a. volleyball, bading fra stupetårn og minigolf. Langs strandpromenaden er det også flere spisesteder.
Området byr på flere gode rekreasjonsmuligheter med fine turområder. Det er også muligheter for å spille golf på ett av Norges beste anlegg. Banen ligger i naturskjønne omgivelser midt mellom Larvik og Stavern og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 78324683

Boligens areal

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 204 kvm, Bruttoareal: 219 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 20 m² boder ikke målbart, men med bruksverdi
1. etasje:
Bruksareal:  87 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Trappegang, toalettrom, entrè til stue, kjøkken, 1x soverom, dusjbad og 2x stuer
2. etasje:
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Trappegang, entrè, toalettrom, alkove, mellomgang, 1x soverom, dusjbad, spisestue, kjøkken og stue
Uthus:
Bruksareal: 24 m².
Garasje:
Bruksareal: 12 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning.

Tomt

Areal: 608 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja. Garasje. Denne er av de mindre, så ingen garanti for at alle personbiler får plass. Anbefales å undersøke når man er på visning.

Byggemåte

Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser / eldre skogsbunn. Grunnmurer av steinblokker som i stor grad ivaretar sin støttefunksjon. Etasjeskiller av eldre trekonstruksjoner med registrerbare svanker og skjevheter i bjelkelag - dette anses å være innenfor hva som må forventes i et trehus av denne alder. Utvendig er veggen kledd med trepanel av eldre dato. Kledningen av type stående faspanel med staff er montert uten luftesjikt bak panelbordene. Forholdsvis høy slitasje, dog er intet større råteproblem avdekket.
Nye vinduer på et bad og på fasade mot gårdsplass i 2001, for øvrig eldre vinduer med høy slitasjegrad. Eldste vinduer har betydelig slitasje og utskiftning faller naturlig. Taktekke av betongtakstein er anslått skiftet på ca 1990-tallet, dog uten at konkret alder er kjent for undertegnede. Godt over 50% av forventet levetid er medgått.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Det foreligger ingen godkjente byggetegninger i kommunens arkiver.

Adgang til utleie

Det er et pågående utleieforhold på eiendommen i 2. etasje som ny kjøper overtar ansvaret for i sin helhet. Leieforholdet strekker seg til 15.07.2023. Leieprisen for leiligheten i 2. etasje er på kr. 5.500,- + strøm.  Det er ingen pågående leieforhold i 1. etasje, men denne har tidligere vært leid ut for kr. 5.400,- + strøm. For spørsmål vedr. dette ta kontakt med megler.

Oppvarming

Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner, samt vedfyring i flere ovn tilkoblet byggets pipestokk som sist gang ble feiet i 2021.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 276 pr. år
Dette inkluderer vann, avløp, feiing og renovasjon

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 775 785 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 792 827 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er detaljregulert, men som er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2015-2027. Eiendommen er underlagt bestemmelsesområde HAG_1: Nye tiltak skal samsvare eller underordnes eksisterende bebyggelse. Dvs. høyde,
lengde/bredde, grunnflate, volumoppbygging, takform, farge- og materialbruk. Fradeling av nye tomter kan vurderes tillatt, forutsatt at ny, fradelt tomt er mindre enn gjenværende del av opprinnelig tomt og minimum 600m2.
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplaner under arbeid:
Navn: Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi.
Status: Planforslag.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder eiendomsmeglingsbransjen liste over løsøre og tilbehør i forhold til hva som følger med eiendommen ved salg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer særskilt i salgsoppgaven. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.
Selger forbeholder seg retten til å ikke akseptere høyeste bud. Selger ønsker å ha en mening om hvem som eventuelt kjøper eiendommen. Spørsmål vedrørende dette kan rettes til megler.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Olavs gate 19, 3257, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 1531 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-21-0286

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.