Blefjell

Høykvalitets stavlaftshytte fra 2019 med store vindusflater - to stuer - 4/5 soverom og to bad, et med badstue

Glimmervegen 52 , 3623 Lampeland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 149 m²
Bruksareal 149 m²
Bruttoareal 170 m²
Tomt 1 016 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2019
Gårdsnummer 146
Bruksnummer 96
FINN.no 237514947
Sist endret 19.11.2021 10:47
Prisantydning 6 500 000
Totalpris 6 673 742

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 173 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 673 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs &Partners v/ Thomas A. Østmo har gleden av å presentere Glimmervegen 52!
Høykvalitets stavlaft hytte beliggende i attraktivt hytteområde på Blefjell, med umiddelbar nærhet til særdeles gode turområder hele året og skiløyper vinterstid. Hytta er oppført i 2019 og har en god planløsning med to romslige stuer, fem soverom og to bad - her er det stor plass å boltre seg på. Uteområdet er pent opparbeidet og hytta ligger høyt og fritt. Rundt deler av boligen er det markterasse lagt med skifter som legger tilrette for god bruk av uteområdet, sommer som vinter. Med under to timer reisevei fra både Oslo og Vestfold er Blefjell den "korteste" veien til fjells. Hytta ble oppført i 2019 og har derfor ca. 3 år igjen av nybygg-garantien.
Velkommen til visning!

Innhold

Boligen er bygget over to plan med flesteparten av arealet på et plan i 1. etasje på 116 kvm..
Planløsningen er god og inneholder:
1. etasje: Entré, vaskerom/teknisk rom, bad med badstue, to soverom, og bad nummer to. Kjøkken i åpen løsning mot spisestuen og videre har boligen to gode stuer nede.
2. etasjen er på ca 33,5 kvm og inneholder: Hovedsoverom/loftstue og to soverom. Det er også en koselig lesekrok i soveromsgangen.
UTE: Praktisk sportsbod

Standard

Boligen har gjennomgående god standard på både materialer og håndverk fra 2019. For å gi maksimal boligkomfort er det vannbåren gulvvarme i hele 1.etasje.
Gulv: Heltre gulv og flislagte gulv.
Vegger: Laftet tømmer, glatt panel.
Himlinger: Panelte himlinger
Kjøkken: Mørkt kjøkken fra Drømmekjøkken med integrert hvitvarepakke.
Badene: Begge badene har flislagte gulv og vegger. Baderomsinnredning med servant samt wc.
Boligen har dowlights i alle rom.

Beliggenhet

Glimmervegen 52 har en veldig god beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!
Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.
Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det.
Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.
Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.
Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Løpende kostnader

- Årlig avgift Bleva kr. 7.138,- inkl.mva pr år.
- Snømåking er estimert til kr. 3.500,- inkl mva pr år.
Vei: Søndre blefjellveien bomkort 1.215,-
Vann: Vannforsyning besørges av grunneier/hytteeierne i fellesskap. Godkjent vannforsyning leveres fra borebrønner. Årlig kostnad for drift av felles pumpehus tilkommer.
Avløp: Avløp besørges av Blefjell vann og avløpsselskap AS som er eid av grunneierne i området. Avløp føres til felles renseanlegg i Ådalen. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløpsselskap AS.
Løypeavgift: Løypeavgift er obligatorisk og er pt. kr 500.- til Blefjell Løypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften øremerkes oppkjøring av skiløyper. For mer informasjon se gjerne http://www.bleva.no http://www.bleloyper.no
Kommunale avgifter: Årlige avgifter til Flesberg kommune betales ihht. gebyrregulativ som fastsettes årlig.
Årlig renovasjonsavgift for hytter er kr. 1.933,- pr år (2021)
Eiendomsskatt vil med dagens takster påløpe seg kr. 6.116,- pr år.

Boligens areal

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 170 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom, 2 soverom, 2 bad, kjøkken, 2 stuer
2. etasje:
Bruksareal: 33 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom og hovedsoverom/loftstue
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).
De oppgitte arealene er hentet fra de opprinnelige tekningene til arkitekt A-Tre konsult AS datert 15.03.2019 samt godkjent byggetillatelse datert 28.05.2019. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være mindre eller større enn markedsført areal. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Fra Oslo/Drammen følg skilt mot Kongsberg retning Geilo ca 16km kjører du rett frem (ikke over jernbroen). Etter ca 9 km på FV98 kjør av vei mot Blefjell syd og Blestua gjennom bom (75kr). Kjør videre oppover retning Blestua. Etter ca 6 km kommer et stort fireveis kryss, ta til venstre mot Blestølen og følg veien ca 3 km til skilt Blestølen Hyttegrend så ta av til venstre. Følg så veien inn på feltet.

Tomt

Areal: 1 016 kvm, Eierform: Eiet tomt
Opparbeidet gruset stikkvei. Tomten ligger høyt og har flott utsikt.

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

FUNDAMENTER
Stablilt underlag av stein, pukk og grus. Bunnledninger er lagt inn og såle komprimert. Bygget er fundamentert med armert betong. Ringmurs-elementer med Steni plater og støpt plate på mark.
BÆREKONSTRUKSJONER/ YTTERVEGGER
Hytta er i stavlaft med 8-10" tømmer i bærekonstruksjonen. Tradisjonelt reisverk 48x148 mm med 150mm isolering. Utvendig utlektet 48x48 mm med 50 mm kryssisolering. Utvendig kledd med ru slettpanel. Gavelvegger i tømmer med nødvendig isolasjon mellom stokkene. Etasjeskille i tre med nødvendig isolasjon.
INNERVEGGER
Innvendige vegger er i tre med nødvendig isolasjon, glatt panel og beiset overflate.
VINDUER
H-vinduer med 3 lag glass, U-verdi 1,06 W/m2K - sidesving sidehengslet og fastkarmsvinduer i tre, hvite med sprosser. Grå varmkantprofil. Habo vridere og beslag.
TAKVERK OG TAKTEKKING
Bærende takkonstruksjon med isolasjon. Taket er tekket med underlagspapp, knotteplast og torv på taket.
TERRASSER
Terrasser 1. etasje er støpt i betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 23.10.2019  for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle gulv i 1.etasje. Moderne peisovn i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 694 pr. år Det betales kommunale avgifter for renovasjon, branntilsyn/feiing og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Flesberg kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 1 497 000,- pr. 31.12.2019
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i reguleringsplan "Blestølen" fra 2012. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Blestølen: Reguleringsbestemmelser for fritidsbebyggelse Blestølen, del av GNR/BNR 144/2, 146/5,6,147/1,148/1,146/7,8 i Flesberg kommune med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 08.11.2012.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst flere avtaler og rettigheter på eiendommen. Disse har fulgt med fra hovedbølet ved fradeling av tomten.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet Blefjell vann og avløp AS (privat).
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thomas@leinaes.no eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Vi oppfordrer til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra arkitekt. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Glimmervegen 52, 3623, Lampeland, Gnr. 146 bnr. 96 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-21-0293

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.