Nanset

Stilig selveierleilighet i 1 etg, flott beliggenhet på Nanset i lekkert bygg.

Skogveien 12 , 3256 Larvik

VISNINGER

31. januar mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 53 m²
Bruksareal 53 m²
Tomt 811 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1900
Gårdsnummer 2011
Bruksnummer 685
Energimerking G
FINN.no 239046445
Sist endret 24.01.2022 10:05
Prisantydning 2 190 000,-
Totalpris 2 253 742,-
Fellesutgifter 1 120,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 63 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 253 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Skogveien 12!

Skogveien 12 - også kjent som "Villa Russia" er en av Farris Bads villaer fra slutten av første verdenskrig. Badet var da inne i en storhetstid med flere hundre gjester i løpet av sesongen. Senere har dette flotte bygget blitt omgjort til leiligheter, og nå kan du sikre deg en av dem.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder entré med plass til å sette fra seg sko og yttertøy, stue med plass til sofagruppe og spisebord, pent kjøkken med hvit klassisk innredning, bad med opplegg til vaskemaskin og ett soverom. Leiligheten er gjennomgående lys og trivelig. I stua gir de store vindusflatene mye lys i rommet. Leiligheten har 3-stavs parkett på gulvet og slette malte flater på vegger og himling. Fargevalgene er tidsriktige og moderne, så her kan du flytte rett inn. Leiligheten disponerer også en egen bod i kjelleren til oppbevaring. Har du gjester på besøk så er det gode parkeringsmuligheter i de omkringliggende gatene.

Her bor du rolig, men likevel sentralt til med kort vei til det aller meste som Larvik sentrum kan by på. Området er attraktivt og veletablert. Det er herlig gangavstand til flotte Bøkeskogen og Farris med utallige turmuligheter sommer og vinter. Kort vei også til Larvik sentrum med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området har nærhet til skoler, barnehager og god offentlig kommunikasjon.

Ditt neste hjem?

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.

Standard

Selveierleilighet i flermannsbolig fra ca. 1900-1924, seksjonert på 50-tallet og renovert i 2012. Leiligheten har en normal god innvendig standard.

Innvendige overflater:
Gulv: Tre-stavs parkett.
Vegger: Malte slette flater.
Himlinger: Malte slette flater.

Bad:
Badet er fra 2012 og har belegg på gulv, vegger av panelplater samt himling av malte og slette flater med innfelte downlights. Av installasjoner finnes toalett, dusjkabinett, servant med innredning og opplegg til vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet, vannrør av typen "rør i rør" system og avløpsrør i plast fra 2012.

Kjøkken:
Kjøkkenet er fra 2012 og har tre-stavs eikeparkett på gulv, samt vegger av malte flater og veggplater bak komfyr, samt himling av malte slette flater med innfelte downlights. Kjøkkeninnredningen har lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate. Vannrør i kobber og "rør i rør" system, samt avløpsrør i plast fra 2012.

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
Bad - Overflater vegger, membran, tettesjikt og overganger til sluk, fukt i tilliggende konstruksjoner, fallforhold gulv.
Kjøkken - Slitasje/alder på gulv.
Øvrige rom - Slitasje/alder på gulv.
Etasjeskiller - Skjevhetsmåling.
Elektrisk anlegg - Det mangler samsvarserklæring for deler av anlegget.
Dører og vinduer - Ytterdør mangler lyd og brannklassifisering.

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Nanset nær Larvik sentrum med kort vei til butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Det er også kort vei til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden.

Fra sentrum er det gangavstand til Mesterfjellet barne- og ungdomsskole, Thor Heyerdahl videregående skole og barnehager, samt idrettsanlegg med mange fritidstilbud for store og små.

Nydelige sommerperler som Stavern, Nevlunghavn og Helgeroa er kun en liten kjøretur unna. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

Larvik Golfklubb ligger ca. 7 min. kjøring unna. Dette er en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Felleskostnader

1 119,64,- pr. mnd. Felleskostnader inkluderer: Felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer og felles forefallende på fellesarealer.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, beslutninger fattet av styret som f.eks. vedlikeholdsarbeider ol. kan medføre økning i felleskostnadene og/eller fellesgjelden. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiftene.

Sameie

Sameiet Villa Russia består av 8 seksjoner.

Styreleder i sameiet er Heidi Rognlien.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Hver seksjonseier besørger selv det inn/og utvendig vedlikehold av den seksjon en er eier til.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (polisenummer: SP556186.71) via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Siste tilsendte regnskap gjelder for året 2020. Regnskapet viser et overskudd/saldo på kr. 104 028,84,-. Budsjett for 2021 er rekvirert, men ikke mottatt.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter og regnskap før bud inngis.

Husdyrhold

I følge opplysninger fra styreleder er det tillatt med dyrehold. Det tillates ikke lufting av hund på fellesområder.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Skogveien.

Leiligheten er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 811 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal for sameiet.

Garasje / Parkering

Sameiet har opparbeidet biloppstillingsplasser hvor denne leiligheten benytter en plass. Det gjøres oppmerksom på at disse er opparbeidet på  kommunal grunn.

Byggemåte

Følgende informasjon vedrørende byggemåte fremkommer i tilstandsrapport utarbeidet av Anticimex AS:

Bygget er oppført på grunnmur av naturstein. Yttervegger, etasjeskillere og tak i trekonstruksjoner. Yttervegger belagt med stående trekledning og
yttertak med formen valmtak belagt med betongtakstein.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Larvik kommune opplyser at det ikke finnes godkjente bygningstegninger i deres arkiv.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Ved utleie bør styret informeres.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 660,65 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 582 207 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 095 945 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område og er avsatt til bolig i kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 (en liten del av eiendommen, 14 kvm, er avsatt til vei). Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nanset vest. kopi av dokumentet  kan fås ved henvendelse til megler.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2011/991226-2/200 Seksjonering tinglyst 28.11.2011
Opprettet seksjoner
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 56/606

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og vann i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via septiktank som ligger inne i kommunal tømmeordning. Larvik kommune har planer om separering av vann og avløpsledninger i området. Dette vil føre til mulig pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank. Foreløpig planer tar sikte på anleggsstart 2023 (Nanset vest VA, etappe 2).

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema om noe fukt i kjeller. Styreleder bekrefter at det har vært snakk om at man burde ha oppgradert dreneringen rundt bygget, men at dette ikke er vedtatt eller tatt opp på sameiermøtet.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Adresse og matrikkel

Skogveien 12, 3256, Larvik, Gnr. 2011 bnr. 685 snr. 2 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-21-0296

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.