Larvik sentrum

Innbydende leilighet i rolig gate. Veranda med utsikt mot Bøkeskogen. Fantastiske solforhold. 2 soverom. Garasjeplass

Høyers gate 18 , 3257 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Tori Fremmerlid Glasø
Tori Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 56 m²
Bruksareal 59 m²
Bruttoareal 66 m²
Tomt 1 056 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1997
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 359
Energimerking E
FINN.no 244802722
Sist endret 21.01.2022 08:55
Prisantydning 2 590 000,-
Totalpris 2 663 742,-
Fellesutgifter 1 300,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 73 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 663 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje. Den inneholder romslig entré, stue med peis og utgang til delvis innglasset og overbygget veranda på ca. 10 kvm, kjøkken i åpen løsning mot stue, to soverom og flislagt bad. Praktisk lagringsbod i leiligheten.

Parkeringsplass i garasje. Sportsbod i sidebygning.

Standard

Flott leilighet i veletablert sameie. Bygget stod ferdig i 1997 og leiligheten er i gjennomgående god stand. De fleste overflater er fra byggeår, og ble malt i 2020. Det ble lagt gulvfliser på bad samme år.

Innvendig
De innvendige overflater består av laminat på gulv, vegger av malte plater, samt panel i himlinger. Forrige salgsprospekt oppgir at
en større innvendig oppussing ble foretatt i 2009. Moderat slitasjegrad - greit fungerende. En mindre skade i laminat på kjøkken. Elementpipe (antagelig leca) i opprinnelig stand fra byggeår med tilhørende peisinnsats i stue. Tidligere salgsprospekt oppgir at leilighetens ytterdør ble skiftet i 2018. Denne framstår i god stand.

Kjøkken
Kjøkken i delvis åpen løsning med stue har innredning fra byggeår. I 2020 ble rommet oppgradert med følgende; maling av fronter, nye håndtak, ny benkeplate, ny vaskekum og nytt blandebatteri. Ventilatorløsning over platetopp med utblåsning til friluft. Det er på «typiske steder» ikke registrert tegn til fuktskader av betydning.

Bad
Dusjbad med dør fra gang er i opprinnelig stand fra byggeår, med unntak av gulvflisene som ble lagt nye over eksisterende underlag i 2009. Opplysningene om nye gulvfliser er gitt i tidligere takstrapport anno 2020. Ny tappekran til vaskemaskin montert i år 2020. Gulvsluk av plast med tilstøpt fall, dog begrenset mengde fall. Noe vann vil bli liggende etter dusjing. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte på yttervegg, mulighet til å lufte via vindu - tilluftspalte under dør. Det registreres mindre riss i flisfuger for vegg i dusj - omfanget er ikke stort, men skal nevnes. Da rommets vegger og gulvmembran er fra 1997 vil rommet automatisk gis TG:3 i denne rapporten. Dette betyr ikke at rommet er defekt, men det betyr at rommet har en alder som tilsier at ny eier ikke kan tillegge rommet en restverdi. En kommende oppgradering må derimot forventes. Av samme årsak, alder, er ikke hulltaking i vegg inn mot våtrommet foretatt. Det skal tydelig presiseres at rommet er i daglig bruk og oppleves av selger å være normalt godt fungerende.

VVS/Teknisk
Vannledninger av kobber tilgjengelig flere steder i leiligheten. Stoppekran tilgjengelig ved varmtvannstank i bod. Vanntrykk kontrollert OK. Ingen lekkasjer registrert. Avløpsrør av plast i sin opprinnelige stand fra oppføringsåret. Framstår OK. Ingen kjente lekkasjer. Stakeluke ikke tilgjengelig pr befaring, men det forventes å finne løsning for dette annet sted i bygget. Avtrekksvifte på kjøkken og bad med utblåsning til yttervegg. Ventiler i enkelte vinduer i boligrommene forøvrig.

Elektrisk anlegg i opprinnelig stand fra oppføringsåret. Sikringsskap med automatsikringer montert på vegg i entrè/gang.

Brannslukkeutstur/apparat er under bestilling og blir montert under sameiets administrasjon desember 2021. Det er montert totalt tre stk seriekoblede, batteridrevne røykvarslere - en i stue/kjøkken, samt en på hvert soverom. Etter dagens krav skal røykvarsler være tilkoblet fast 220v anlegg - dette kravet var ikke gjeldende pr oppføringsår.

Rømning kan skje via trappesjakt til terreng, samt via balkong. Høyde fra balkongrekkverk til terreng er 4.5 m. Avstand til underliggende balkong er lavere enn til terreng.

Overflater
Leilighetens overflater fremstår i god stand uten større bruksslitasje. Det er benyttet panel i tak, malte plater på vegg og laminat på gulv.
Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i Høyers gate - en rolig sentrumsgate med gangavstand til butikker, kafeer, bibliotek og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester i Larvik sentrum.

Det er også kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter.

Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden ligger kun noen minutters gange unna leiligheten.

Felleskostnader

1 300 pr. mnd.
Felleskostnadene dekker driftsutgifter, vedlikehold, avsetning bank og forsikring av bygg. Faktureres per kvartal.

Andel formue

25 377 pr. 31.12.2021

Sameie

Sameiet Grevekvartalet.

Styreleder i sameiet er Ellen Lisbeth Holt.

Det gjennomføres dugnad i sameiet. Trappevask og snømåking fordeles mellom beboerne.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder opplyser om at sameiet har oppspart ca. 100.000,- som er avsatt til diverse vedlikehold i fremtiden.
Det opplyses om at det skal skiftes ut vinduer i sameiet i årene fremover og at det settes av poenger til dette.

For en detaljert oversikt over all vedlikehold som er gjort i sameiet de siste årene: se vedlagt oversiktsark.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 86166438

Regnskap

Styreleder opplyser at de per 31.12.2020 stod kr. 355.287,- på sameiets konto. Regnskap ligger vedlagt salgsoppgaven

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler for sameiet følger vedlagt salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, men det er begrensninger på ett dyr per leilighet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 56 m². Gang, stue, kjøkken, 2x soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 1 056 kvm, Eierform: Fellestomt

Sameiet har fine fellesarealer med blant annet felles steinlagt uteplass til bruk i sommerhalvåret.

Tomten er fellesareal. Larvik kommune opplyser at eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev. Dette betyr at eiendommens areal og plassering kan avvike fra det digitale kartgrunnlaget som er registrert i kommunens systemer. Ved en eventuell tvist om eiendommens grenser vil det analoge målebrevet gjelde foran det som er registrert i kommunens digitale karter hvis det skulle vise seg å være avvik.

Garasje / Parkering

Leiligheten har parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Bygning trolig oppført i tre- og betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Takkonstruksjonen er ukjent, det er takstein som tekking.

Ferdigattest / brukstillatelse

Leiligheten har midlertidig brukstillatelse fra 1997. Ved utstedelse av midlertidig brukstillatelse gjenstod følgende arbeider i leilighetene: installere barnesikring på vinduer, installere brannvarslere og brannslukningsapparat. Se kopi av midlertidig brukstillatelse vedlagt salgsoppgaven. Larvik kommune opplyser at kjellernedgang ble godkjent i 2005.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Ved og elektrisitet.

Det er installert peis med innsats i stue. Larvik kommune opplyser at siste branntilsyn ble utført i 2019, det er ikke registrert avvik ved tilsynet. Siste feiing ble utført i 2013, det skulle også vært feiing i 2017 men dette ble ikke utført pga. lite bruk

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 384 pr. år
Inkluderer vann/avløp, renovasjon og feiing. Faktureres kvartalsvis

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 494 798 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 781 271 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er hovedsakelig regulert til boligbebyggelse, mindre del av eiendommen er avsatt til gang-/sykkelveg.

I kommunedelplan for Larvik by er eiendommen avsatt til boligbebyggelse og inngår i bestemmelsessone BEV_1 med formål hensyn, bevaring bygning og annet kulturmiljø.

Vedlagt salgsoppgaven følger reguleringsplan  med kart og utdrag fra kommunedelplan med kart. Komplett versjon av kommunedelplan kan fås ved henvendelse til megler eller på Larvik kommune sine hjemmesider. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På sameiets eiendom er det tinglyst bestemmelse om bebyggelse fra 1973, i forbindelse med betingelser satt av Statens vegvesen. Det er også tinglyst seksjonering på eiendommen, denne ble tinglyst i 1997. Kopi av dokumentene kan fås ved henvendelse til megler. Det er ikke funnet tinglyste rettigheter på andre eiendommer.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, og har privat septikanlegg tilknyttet kommunalt avløp.

Adkomst via kommunal vei.

Offentligrettslig pålegg

Ved fremtidig separering av avløpsledninger i området, vil det bli gitt pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank. Kostnadene til dette vil måtte betales av beboerne i sameiet. Larvik kommune opplyser at det per i dag ikke foreligger konkrete planer som kan føre til pålegg.

Tilbehør

Selger opplyser følgende i selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Firmanavn: Larvik Rørhandel: Byttet kran til vaskemaskin.

Oversikt over tilstandsgrader (2 og 3) i takstrapport:
Våtrom >Generell > Bad TG3
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Innvendig > Pipe og ildsted TG2
Ildfast plate mangler på gulvet under feieluken. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Utvendig > Vinduer TG2
Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
Kostnadsestimat: egeninnsats

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser TG2
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. I forhold til byggetidens krav er rekkverk tilstrekkelig høyt. Rapportens instruks vurderer det også mot dagens krav - dagens krav er ikke ivaretatt.
Kostnadsestimat: egeninnsats

Innvendig > Radon TG2
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Kostnadsestimat: egeninnsats

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger i handelen hvis kjøper ønsker det. Selger skal ha med seg to gamle taklamper. Det er mulighet for kjøp av enkelte møbler etter avtale med selger. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør..

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tori@leinaes.no eller SMS: 97 53 34 03 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Høyers gate 18, 3257, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 359 snr. 12 orgnr. 988329541 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-21-0357

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.