Larvik

Rekkevik - Arkitekttegnet og innholdsrike boliger med høy standard - fine uteplasser - 4 soverom - utsikt - 1 SOLGT

Tolstrupveien 9 A og B , 3260 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 77
FINN.no 218628733
Sist endret 02.06.2021 08:40
Prisantydning 6 900 000
Totalpris 6 936 092

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0101 4 141 m2 177 m2 6 900 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Velkommen til Tolstrupveien 9 A og B på Rekkevik!
Her bygges nå to vertikaldelte arkitekttegnede boliger med gjennomgående høy boligstandard. Boligene har meget god planløsning og er innredet med bla.  fire soverom, to bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning samt tv-stue og separat vaskerom. 
På hovedplanet finner du stue med store vindusflater og takhøyde på luftige 270 cm. Åpen kjøkkenløsning med innredning fra kvalitetsleverandøren Svane kjøkken. I denne etasjen finnes også egen foreldreavdeling med hovedsoverom, bad og omkledningsrom.
Utbygger har benyttet interiørarkitekt ved prosjektering noe som har sikret et svært smakfullt interiøruttrykk.
Begge boligene får fine uteplasser med to store solrike og skjermede terrasser - både ut fra stue i 2. etasje og en romslig usjenert takterrasse. Utsikten fra takterrassen bør oppleves.  Det er tilrettelagt for utedusj på takterrassen med både kaldt og varmt vann. Terrassene har delikate flislagte gulv. Flisene ligger på pidestall for enkelt vedlikehold.
Eiendommen ligger på Rekkevik med gangavstand til alt i nærområdet. Rekkevik er ett av Larviks mest attraktive boligområder og ikke uten grunn. Her bor du øst for Larviksfjorden som gir et godt utgangspunkt for en solrik beliggenhet med en sen kveldssol. Området har umiddelbar nærhet til flere flotte strender og deilige badeplasser. Rekkeviksbukta er en populær badestrand og som ligger rett på nedsiden av eiendommen. For øvrig byr området på flere muligheter for båtplass på blant annet Flatstrand, Hølen og Seilerhytta.

Forventet fremdrift

Boligene er forventet ferdigstilt i august september 2021.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Rekkevik med gangavstand til alt i nærområdet. Rekkevik er ett av Larviks mest attraktive boligområder og ikke uten grunn. Her bor du øst for Larviksfjorden som gir et godt utgangspunkt for en solrik beliggenhet med en sen kveldssol. Området har umiddelbar nærhet til flere flotte strender og deilige badeplasser. Rekkeviksbukta er en populær badestrand og som ligger rett på nedsiden av eiendommen. For øvrig byr området på flere muligheter for båtplass på blant annet Flatstrand, Hølen og Seilerhytta.
For den aktive, er det fantastiske turmuligheter i området. Kyststien mellom Østre Halsen og Gon byr på flere populære destinasjoner. En tur til Sukkersletta og Hvittensand kan anbefales. Ønsker du en lenger tur kan du legge ferden til Seilerhytta med en hyggelig restaurant som tilbyr uteservering sommerstid.
I Bergeskogen Idrettspark holder Halsen IF til med hall, baner og klubbhus. Klubben har over 700 medlemmer, og et svært godt tilbud innen håndball og fotball.
En kort kjøretur unna finner du Larvik Golfklubb. Her kan du spille golf i vakre omgivelser på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard og er en av banene i landet med lengst spillesesong.
Larvik sentrum ligger i behagelig sykkelavstand fra eiendommen, og byr på blant annet Bølgen kulturhus, Farris Bad, samt alt av bymessige fasiliteter.

Adkomst

Direkte fra Tolstrupveien. Benytt gjerne kartet i nettannonsen for å lage adkomstbeskrivelse.

Bebyggelsen

Det er planlagt en vertikaldelt tomannsbolig. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

9A:
Bruksareal: 175 m².
Primærrom: 141 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, fire soverom, omkledningsrom, tv-stue, to bad og vaskerom samt gangareal
9B:
Bruksareal: 151 m².
Primærrom: 141 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, fire soverom, tv-stue, to bad og vaskerom samt gangareal.
Beregningene er foretatt av utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 28.04.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Felles, eiet tomt på ca. 647 kvm. Det vil bli vedtektsbestemt bruksrett for hver bolig til den del av tomten som faller seg naturlig, slik vedtektsbestemmelse er gyldig i 30 år.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan.

Parkering

Det etableres parkeringsplass i felles carport samt frittstående parkeringsplasser på eiendommen.

Boder

Hver boenhet vil bli levert med utvendig sportsbod, samt bod innvendig. Bod innvendig blir levert med ubehandlet gips på vegger og tak. Gulv i innvendige boder vil være spongulv, gulv i utvendig bod vil være ubehandlet betong. Utvendig bod er uisolert. 9A: Bod på 14,9m2 vil bli levert med herdet tregulv. Sparklet og malt gips.

Internett / TV

Det leveres klargjort for bredbånd i teknisk rom og utvendig skap. Det vil bli lagt opp tv/internettuttak i TV-stue oppe og nede.

Oppvarming / Ventilasjon

Det blir levert varmekabel i hele 1 etg. I 2 etasje blir det levert varmekabel på bad. Det kan gjøres tilvalg på varmefolie i 2 etg. Varmen i de forskjellige rommene kan styres via wifi på mobiltlf. eller annet medie. Det levers også digital termostat.
Boligene leveres med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Kjøkkenvifte føres ut gjennom yttervegg. Ventilasjonsaggregat plasseres på tekniskrom/vaskerom.
Det vil bli levert peis fra Nordpeis i modell Davos med innsyn fra to sider, peisen leveres med stålpipe i sort utførelse.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.
Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.
Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.
Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
 
Eventuelle gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører

Det vil bli opprettet ett sameie på eiendommen, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse.
Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette. Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adgang til utleie

Det blir ingen hindringer mot utleie av hele boenheter.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Adkomst fra kommunal vei.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Reguleringsmessige forhold

Deler av eiendommen mot Tolstrupveien er regulert til boligformål i reguleringsplan "Rekkevik - Gon" vedtatt i 1965. Øvrig del av eiendommen ligger i uregulert område.
Hele eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.
Ta kontakt med megler ved spørsmål om regulering.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Kr. 1.000,- per mnd.
Felleskostnader dekker felles forsikring og avsetning til fremtidig felles vedlikehold.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Larvik kommune.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.
Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.
Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. 
Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Adresse og matrikkel

Tolstrupveien 9 A og B, 3260, Larvik, Gnr. 1002 bnr. 77 i Larvik kommune

Eier

Tolstrupveien 9 AS v. Lars Ingvart Halvorsen

Oppdragsnummer

22-21-9030

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.