Stavern

Visn. i romjulen - Store og moderne leiligheter med god planløsning - p-plass i kjeller - KUN 1 IGJEN

KYSTABAKKEN , 3294 Stavern

VISNINGER

28. desember onsdag kl. 11:00-12:00

29. desember torsdag kl. 11:00-12:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

74%

eier sin egen bolig

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

30%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 1 m²
Bruksareal 1 m²
Soverom 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 4040
Bruksnummer 13
FINN.no 247254980
Sist endret 07.12.2022 14:24
Prisantydning 3 250 000,-
Totalpris 8 126 160,-
Fellesutgifter 19 286,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0102 3 124 m2 124 m2 3 250 000,-

Beskrivelse av prosjektet

I Kystabakken bygges det nå 8 leiligheter fordelt over 2 bygg. Byggene får et tøft og moderne utseende, og leilighetene får en praktisk og lettstelt planløsning med alt på ett plan samt trappefri adkomst. Leilighetene vil variere i størrelse så her er det flere gode valgmuligheter.

Leilighetene har en gjennomtenkt planløsning og vil inneholde 2-3 soverom, 2 bad, stor stue og kjøkken i åpen løsning, samt stor terrasse. Leilighetene F2-4 får i tillegg en innvendig bod. Det medfølger en parkeringsplass til hver leilighet i garasjekjeller. Ellers gjesteparkering på borettslagets eiendom. Det blir heis opp til leilighetene/atriumet som gir en trappefri adkomst til alle leilighetene. I tillegg medfølger det bod på minimum  5 kvm i garasjekjelleren.

Boligene blir organisert som et borettslag med 40% innskudd og 60% fellesgjeld. USBL blir forretningsfører for borettslaget. Etter at samtlige andelsleiligheter er overtatt av nye eiere kan borettslaget søke opptak i sikringsordning mot tap av felleskostnader. Når sikringsordning er etablert vil borettslaget kunne bestille IN-ordning fra USBL. Andelseiere kan da selv velge å nedbetale sin andel av fellesgjelden helt eller delvis. Se forøvrig punktet Sikringsordning/IN-ordning i salgsoppgaven for mer informasjon.

Beliggenheten er ypperlig for deg som vil bo sentralt, men likevel tilbaketrukkent. Her bor du i gangavstand til Stavern sentrum som byr på cafeer og bakeri, butikker, dagligvare og vinmonopol. Drøye 350 meter unna eiendommen finner du Kyststien - en fantastisk tursti som strekker seg fra Stavern til Helgeroa.

Forventet fremdrift

Boligene antas ferdigstilt i 4. kvartal 2022.

Beliggenhet

Her bor du i et tilbaketrukkent og rolig område nær Rakke ved Stavern. En kort spasertur unna finner du en deilig sandstrand og svaberg med gode bademuligheter.

Stavern sentrum ligger ikke langt unna - her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt. Med koselige smågater, eldre trehusbebyggelse og en flott skjærgård er Stavern et populært sted å bo og feriere i. Fra eiendommen er det gangavstand til matbutikk, apotek, vinmonopol og flotte turstier.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. Deler av Kyststien er også fremkommelig med rullestol.

En runde med diskgolf i Stavern kan anbefales. Banen, som ligger et steinkast unna, er godt opparbeidet i nyere tid hvor du finner flere hull i et trivelig skogs- og parkområde. Diskgolf har blitt en meget populær idrett i Norge og passer for hele familien.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Adkomst

Fra Stavern sentrum følger du Helgeroveien mot Helgeroa. Etter ca 1 km tar du til venstre etter Stavernshallen mot Kysthospitalet. Leilighetene vil ligge på venstre hånd etter 200 meter.

Standard

Leilighetene vil ha god innvendig standard med tidsriktige farge- og materialvalg av god kvalitet. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren gulvvarme i alle rom som gir et godt inneklima. Leilighetene har god planløsning og er av forskjellig størrelser med blant annet 2 eller 3 soverom. F2 får i tillegg en egen hybeldel i tilknytning til leiligheten.

Kjøkken
Leilighetene får et stilig kjøkken fra Norema av typen Nøtterøy trøffelgrå tre. Benkebelysning under overskap på kjøkken. Integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, kombiskap, steketopp, vifte og stekeovn. Benkeplate av høytrykkslaminat. Det leveres stålvask samt ettgreps armatur med avstenging for oppvaskmaskin eller lignende. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet.

Kjøkken og stue blir i åpen løsning med mye lys og god romfølelse. Det blir varme i gulv samt downlights i himling.

Stue
Lys og romslig stue med god plass til møblering av spisestue og sofagruppe. Stuen vil få store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp til rommet. Det blir varme i gulv samt downlights i himling. Fra stuen blir det utgang til stor terrasse med gode solforhold.

Bad
Leilighetene leveres med 2 bad. Badene får store, flotte fliser på gulv av typen Beton grey 60x60, samt 25x50 på vegg.  I nedsenket dusjsone leveres tilsvarende Partner Bianco mosaikk 5x5. Det blir varme i gulv, samt downlights i himling.

Det leveres veggehengt toalett, dusjhjørne typen Celeste sort 90x90 og takdusj av typen Celeste heathall sort. Dusjsonen blir nedsenket ca. en flishøyde. Innredningen som er valgt på begge bad er Lind luxury 100 sort med speilskap og heldekkende hvit servant. Det er blir plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel).

Soverom
F3: 2 soverom
F1, F2, F4, B1, B2, B3 og B4: 3 soverom.

Innvendige overflater
Leilighetene får flott enstavs pop eikeparkett fra Boen i alle rom bortsett fra våtrom. Slette vegger og himlinger av gips som blir sparklet og malt i tidsriktige farger.

Oppvarming
Det installeres strømbesparende balansert ventilasjon med varmegjenvinning, varmepumpe og VV-tank i samme enhet, type NIBE F750. Avtrekkspumpen forsyner varme via luft-til-vann til det vannbårne gulvvarmeanlegget som legges i alle rom i leiligheten. Aggregatet monteres i bod/vaskerom.

Det monteres i tillegg varmekabler i felles gangareal.

Garderobeskap
Det leveres 1 meter garderobeskap pr soverom med fronter i type hvit glatt.

Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven for nærmere informasjon.

Takterrasser

Takene på leilighetsbyggene vil bli konstruert og bygget for å kunne tåle at det senere bygges terrasser på deler av taket. Interessenter gjøres særskilt oppmerksom på at en eventuell utbygging av takene forutsettes å skje etter overlevering av borettslaget og at borettslaget/andelseierne selv må innhente eventuell kommunal godkjenning av tiltaket dersom dette er søknadspliktig. Andelseierne med utbyggingsrett bærer også kostnaden forbundet med opparbeidelsen av takterrassene.

Samtidig gjøres alle kjøpere oppmerksom på at utbyggingsretten for det bakre taket tilligger andelseierne av de to leilighetene i toppetasjen (B3 og B4) med en halvpart på hver. Utbyggingsretten for taket på det fremre bygget tilligger borrettslaget, dog slik at andelseierne i det bakre bygget ikke kan nekte etablering av en takterrasse. Ved en eventuell etablering av en takterrasse er det den med utbyggingsretten som har ansvaret for konstruksjonen, herunder vedlikehold av denne.

Areal

F1
Bruksareal: 102
Primærrom: 102

F2
Bruksareal: 132
Primærrom: 128

F3
Bruksareal: 101
Primærrom: 97

F4
Bruksareal: 115
Primærrom: 111

B1
Bruksareal: 123
Primærrom: 123

B2
Bruksareal: 124
Primærrom: 124

B3
Bruksareal: 122
Primærrom: 122

B4
Bruksareal: 124
Primærrom: 124

Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2/3 soverom, 2 bad, stue/kjøkken samt gang.

Beregningene er foretatt av utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Noe avvik må påregnes. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet fellestomt på ca. 3 321 kvm som eies av borettslaget.

Tomten vil planeres og asfalteres på gårdsplass, interne gangveier gruses. Det etableres noe plen 4 meter fra leilighetene, men øvrige del av tomten blir anlagt som naturtomt og sådd med naturblanding.                                

Det er avsatt plass til søppelcontainere og sykkelparkering inne i parkeringskjeller.

Det gjøres oppmerksom på at allmenheten gis gangrett over stien på eiendommen i sydøst for å bevare områdets tur- og rekreasjonsadkomst. Gangretten kan ikke tilbakekalles av borettslaget eller andelseierne. Kontakt megler ved spørsmål tilknyttet til dette.

Parkering

Alle leiligheter leveres med en garasjeplass og bod som fordeles av utbygger. Utbygger gis rett til å selge to ekstra plasser som tilleggsplasser til to av leilighetene. Vedtektene vil bli justert for dette pr overtakelse. Vedtektene vil også inneholde bestemmelser som åpner for at andelseiere med funksjonsnedsettelse i enkelte tilfeller kan kreve å bytte plass(inkludert tilhørende bod) til den største garasjeplassen(inkl. tilhørende bod) som er tilrettelagt for andelseiere med nedsatt funksjonsevne og spesialtilpasset bil med behov for større plass.

Ellers gjesteparkering på borettslagets eiendom.

Det legges tilførsel for elbillader frem til parkeringsplass i parkeringskjeller. Totalt 8 stk.

Boder

Hver leilighet får bod i garasjekjeller på minimum 5 kvm.

Leilighetene F2, F3 og F4 får i tillegg innvendig bod.

Internett / TV

Selger vil legge trekkerør til internett/telefon fra bygget og ut i kommunal vei. Kjøper må selv velge leverandør, bekoste påkobling og montasje av internett/telefon fra bygget og til leverandørens nett. Det anbefales å velge leverandøren som er tilkoblet trekkrørene som blir lagt av utbygger, slik at man eventuelt kan bestille et abonnement gjennom en felles pakkeløsning for borettslaget. Det tas forbehold om leverandøren kan tilby en slik felles pakkeløsning. I driftsbudsjettet er det lagt inn en kostnaden for en slik ordning.

Det leveres trekkerør for totalt 2 stk. TV- uttak. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for internett/telefon om man bestiller før vegger er bekledd.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det skal lages en tilvalgsliste med priser som selger og kjøper er omforent om. Bestillinger etter denne tilvalgslisten avtales med og faktureres direkte fra entreprenør. Det er ikke anledning til å flytte på vinduer, elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake deler av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.  Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når borettslaget er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for borettslagets fellesarealer.

Borettslag

Borettslaget består av totalt 8 andelsleiligheter fordelt på to bygg. Forretningsfører for borettslaget er USBL Sandefjord.

Hver leilighet utgjør en andel i borettslaget med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av borettslagets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn én andel i borettslaget.

Borettslaget er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Borettslagets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Ved kjøp av leilighet betales innskudd 40%, resterende del av kjøpesum, 60%, nedbetales gjennom felleskostnadene.

Det tas forbehold om at det kan bli endringer i de stipulerte felleskostnadene og lånekostnadene, som følge av endrede priser fra leverandører samt endring i rente og vilkår for lån til fellesgjeld.

Utkast til driftsbudsjett og vedtekter for borettslaget følger vedlagt i salgsoppgaven.

Sikringsordning/IN-ordning

Etter at samtlige andelsleiligheter er overtatt av nye eiere kan borettslaget søke opptak i sikringsordning mot tap av felleskostnader. Inntil dette vil det være kjøpere og selger som er ansvarlige for å betale borettslagets kostnader. Selger er å regne som andelseier for usolgte enheter. Felleskostnader blir fakturert kjøper fra overtagelsestidspunkt. Borettslaget har legalpant på inntil 2G ovenfor andelseierne.

Når sikringsordning er etablert vil borettslaget kunne bestille IN-ordning fra USBL. Andelseiere kan da selv velge å nedbetale sin andel av fellesgjelden helt eller delvis. Vi gjør oppmerksom på at nedbetaling av fellesgjeld kun kan gjøres i forbindelse med ordinært låneforfall. Dersom borettslaget beslutter å binde renten vil ikke nedbetaling kunne gjøres i perioden med fastrente.

Både sikrings- og IN-ordning vil medføre en liten økning i felleskostnadene.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller borettslaget skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Adgang til utleie

For utleie av hele boenheten gjelder spesielle regler i borettslag. Du kan leie ut borettslagsleiligheten i inntil tre år hvis du selv har bebodd den i minst ett av de siste to årene. Men du må søke styret i borettslaget om tillatelse. Ønsker du å leie ut, utover de tre årene, må du søke styret på nytt. Se forøvrig punktet "Boplikt/konsesjon".

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. I brann- eller annet skadetilfelle, tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

Etter overtakelse skal borettslaget tegne egen forsikring for bygningene som inngår i borettslaget. Selger skal se til at borettslaget har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring.

Alle leilighetene vil være forsikret gjennom fellespolise og dette er inkludert i fellesutgiftene. Kjøper tegner egen innbo og løsøreforsikring fra og med overtakelse.

Tinglyste heftelser/servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Det er tinglyst følgende heftelser som følger eiendommen:
1973/7128-1/30  Bestemmelse om vannledn.  
30.11.1973 Vegvesenets betingelser vedtatt
På 1970-tallet ble det gitt tillatelse til Luftforsvarets skoler Stavern om å legge vannledning over eiendommen. Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.

Det er tinglyst følgende rettigheter som følger eiendommen:
Rettigheter på 3805-4040/42
Rettigheter i eiendomsrett
2021/1028340-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
23.08.2021 21:00  rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4040 Bnr:13  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Vei/Vann/Avløp

Leilighetene blir tilknyttet offentlig vann og avløpsnett. Adkomst fra offentlig vei.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt leiligheten (første årsskifte etter tinglyst hjemmel).

For 2019 var satsene 25% av boligverdien for primærbolig og 90% av boligverdien for sekundærbolig. Dersom formuesverdien overstiger 30% av markedsverdi for primærbolig, eller markedsverdien for sekundærbolig kan formuesverdien kreves nedjustert.

Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål..

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplanen Kaken-Skråvika fra 2014.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033. Eiendommen er underlagt hensynssone H910_1 som sier at reguleringsplan skal fortsatt gjelde.

Reguleringskart og kommuneplankart følger vedlagt salgsoppgaven. Kopi av bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 15 111,- til kr. 20 107,- pr. mnd. basert på nominell rente 3,64% pr. oktober 2022. 

Driftsutgifter inkluderer bl.a.: Kommunale avgifter, styrehonorar, TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, løpende drift og vedlikehold av bygningene mm.

Kostnadene er beregnet på gjeldende prisnivå i 2022. Således må det påregnes en justering av disse ved innflyttingstidspunkt.

Felleskostnadene knyttet til driften av borettslaget betales forholdsmessig av den enkelte eier.

Rentene på fellesgjelden blir fordelt på hver bolig etter størrelsen på gjelden. Ved kjøp av bolig betales innskudd 40%, resterende del av kjøpesum 60%, nedbetales gjennom felleskostnadene. De første 20 årene av lånet for fellesgjelden er avdragsfrie med flytende rente. Etter den avdragsfrie perioden er over, vil det bli en økning i felleskostnadene.

Det tas forbehold om at det kan bli endringer i de stipulerte felleskostnadene og lånekostnadene, som følge av endrede priser fra leverandører samt endring i rente og vilkår for lån til fellesgjeld.

Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/borettslagets styre ved overtagelse.

Oppgjør

Kjøper skal innbetale 10% av totaltpris ved kontraktsinngåelsen til eiendomsmeglers klientkonto. Beløpet skal være fri egenkapital. Beløpet tjener som sikkerhet for kjøpers forpliktelser etter avtalen (depositum). Tilbakebetaling til kjøper forutsetter enten samtykke fra selger eller dom. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. I slike tilfeller må selger fremlegge kopi av fakturer som har forfallsdato før overtagelse til megler før fakturaen forfaller til betaling.

Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget skal forbrukeren betale et vederlag som dekker nødvendige kostnader og et rimelig påslag jf. bustad. § 41 (2).

Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av totalsummen (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper.