Lampeland

Splitter ny hytte på romslige 148 kvm - Stort spisekjøkken, to stuer, fem soverom og to bad - Høy standard

Sjuvasskleiva 35 B , 3623 Lampeland

VISNINGER

1. oktober søndag kl. 14:30-15:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 143 m²
Bruksareal 148 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 5
Soverom 4
Byggeår 2023
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 80
Energimerking C
FINN.no 250240076
Sist endret 27.09.2023 22:04
Prisantydning 6 890 000,-
Totalpris 6 945 170,-

Beregnet totalkostnad

6 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 41 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 650 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 55 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 945 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere Sjuvasskleiva 35B, en splitter ny hytte av hyttemodell Kikut 147 med oppløft, på et fantastisk nytt tomtefelt på Vestre Berget syd/øst for Blefjellheisen. Hytta ligger i umiddelbar nærhet til skiløype, og det er kort vei til skiheisen.

Energieffektiv hytte isolert i hht TEK 17.

Hytta har en veldig god planløsning med bla:: Entre med garderobe,  Kjøkken med plass til mange rundt langbordet, stue.
Hovedsoverom og bad på en side av hytta og soveromsfløy med fire soverom, delikat bad og loftstue. Isolert bod/teknisk rom.
God og lun uteplass på begge sider av hytta.

Innebildene i prospektet er bilder tatt fra en tilsvarende ferdigstilt møblert hytte.

NB! Lave omkostninger - Man betaler kun dokavgift av tomteverdi kr .1.650.000,-  kr 41.250,-

Innhold

Hytta inneholder:

1. etasje:
Entré: 4,8 m2
Gang: 11,9 m2
Soverom: 11,8 m2
Soverom: 9,3 m2
Soverom: 13,2 m2
Bad: 8,5 m2
Bad: 5,9 m2
Kjøkken og stue: 49,9 m2
Bod 4,7 m2

Hems:
Hemsrom 1: 6,8 m2
Hemsrom 2: 8 m2
Hemsrom 3: 7,3 m2

Standard

Hytta er ny og er bygd  i henhold til gjeldende forskrifter. Den har gjennomgående høy standard på både materialer, innredninger og arbeid.

Kjøkken
Kjøkken og hvitevarer fra Woodart, farge sort. Kjøkkenvask, ett-greps Hans Grohe blandebatteri. Integrerte hvitevarer fra Siemens el.l:
Kjøleskap, komfyrtopp (keramisk) med avtrekk, stekeovn, oppvaskmaskin.

Bad
Innredning i sort farge, 1 stk 120 cm og 1 stk 100 cm bredde inkludert speil. Kraner og dusjgarnityr leveres med ettgreps batterier og kraner. Gustavsberg toaletter eller tilsvarende. Dusjvegger i sort/glass utførelse. Gulv leveres lagt med 60x60 flis, 5x5 cm i dusjsone. Panel på vegger, 30x60 cm stående flis i dusjsone.

Beliggenhet

Hyttene får en svært attraktiv  beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper rett utenfor døren med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det. Gangavstand fra hytta til alpinbakken.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Løpende kostnader

Da hytta ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, lpende kostnader for eiendommen.

Vei: Sndre Blefjellveien: Vegavgift er kr 75,- for enkelttur, rskort koster kr 1100,-.

De interne adkomstvegene vil bli organisert som privat veglag med egen rsavgift for vedlikehold og bryting av veg.

Vann: Vannforsyning besørges av grunneier/ hytteeierne i felleskap. Godkjent vannforsyning leveres fra borebrønner.
Årlig kostnad for drift av felles pumpehus tilkommer, stipulert til kr. 5.625 pr. år.

Avlp: Avløp besørges av Blefjell vann og avløpsselskap AS som er eid av grunneierne i området. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avlpsselskap AS. For 2022 er årsavgift ca kr 7.138,-. For mer informasjon se gjerne www.bleva.no.

Lypeavgift: Lypeavgift er obligatorisk og er pt kr 500,- til Blefjell Lypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften remerkes oppkjring av skilyper. For mer informasjon se www. bleva.no eller www.bleloyper.no.

Kommunale avgifter: Årlige avgifter til Flesberg kommune betales i hht gebyrregulativ som fastsettes årlig. Årlig renovasjonsavgift for hytter er ca kr 1500,-
Eiendomskatt vil med dagens takster påløpe seg til ca kr 6.025,- pr r. Pr i dag brukes følgende tabell: Bruksareal 147,8 kvm x kr 8.000,- x 1,4 sonefaktor x 1,3 ytre faktor (vei, vann, avlp, strm) x 1 indre faktor (standard, ny hytte har oftest 1). Takst kr 2.151.968,- x 0,7 (Reduksjonsfaktor bestemt av regjeringen i 2020). Eiendomskatt 4 promille.

Kostnadene til strøm vil variere avhengig av bruk av hytta, antall medlemmer i husstanden, nsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 147,80 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 125,5 m².
Primærrom: 120,7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad.

2. etasje:
Bruksareal: 22,8 m².
Primærrom: 22,8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue

Adkomst

Fra Kongsberg - kjør Rv. 40 nordover mot Flesberg/Geilo. Ved Svene bro, ta av til venstre og følg Vestsideveien (merket mot Blefjell). Etter en stund ta av til venstre, godt merket mot Blefjell på Søre Blefjellveien.
Like før Blestua er et stort 4-veis kryss. Kjør til høyre mot Gvelven og følg veien i ca. 860 meter. Hyttefeltet blir liggende opp til venstre.

Tomt

Areal: 982 kvm, Eierform: Eiet tomt.

Eiet tomt på ca. 982 kvm ihht matrikkelbrev. Opparbeidelse av gruset stikkvei, grunnarbeider tomt og to parkeringsplasser er inkludert. Tomten ligger høyt på oppsiden av Sjuvasslivegen. Tomten vil bli oppmålt innen 18.10.2024.

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Fundamenter:
Tomt graves/traues ut og masse utskiftes med stabilt underlag som stein, pukk og grus. Bunnledninger samt kabler legges inn og såle komprimeres. Bygget fundamenteres med armert betong. Ringmurs-elementer med Steni plater og støpt plate på mark. Det legges varmekabler i alle rom i hovedetasje, utenom soverom.

Bærekonstruksjoner/yttervegger:
Tradisjonelt reisverk 48x148 mm kryssisolert med 48x48, totalt 198 mm isolering. Utvendig kledd med Nord kledning.

Innervegger:
Innvendige vegger bygges i tre med nødvendig isolasjon, glatt panel og beiset overflate i farge Skumre.

Vinduer:
H-vinduer med 2 lag glass.

Beslag:
Utvendige beslag/takrenner leveres iht. til illustrasjoner.

Takverk og taktekking:
Bærende takkonstruksjon med isolasjon. Taket tekkes med underlagspapp, knotteplast og torv på taket.

Terrasser:
Støpte terrasser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest  for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Utbygger eier også Blefjell hytteutleie AS og er gjerne behjelpelig med utleie om dette er ønskelig. De har svært gode resulteter å vise til. Se www.blefjellhytteutleie.no.

Oppvarming

Oppvarming av boligen ved bruk av gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad og vedfyring i stue.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Eiendomsskatt

Det er i Flesberg kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes.
Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for sekundærboliger, f.eks fritidsbolig, skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Vestre Berget. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På hovedeiendommen som eiendommen er fradelt fra, er det tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler.  Ved fradelingen ble heftelser fra hovedeiendommen oveført til denne eiendommen, disse vil ikke bli slettet. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp.
Vann kommer fra borrehull, og spillvannsledninger blir tilknyttet Bleva som drifter og vedlikeholder avløpssystem i området.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.
Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse.
Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Sjuvasskleiva 35 B, 3623, Lampeland, Gnr. 13 bnr. 80 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-22-0026

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.