Lampeland

Hyttemodell Kikut 147 med oppløft - Stort spisekjøkken, to stuer, fem soverom og to bad - Høy standard

Vestre Berget - Tomt 154 og 155 , 3623 Lampeland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 142 m²
Bruksareal 147 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 5
Soverom 4
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 1
FINN.no 250240076
Sist endret 06.06.2023 13:56
Prisantydning 6 890 000,-
Totalpris 6 932 620,-

Beregnet totalkostnad

6 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 41 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 42 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 932 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse av prosjektet

Vi har gleden av å presentere hyttemodell Kikut 147 med oppløft på et fantastisk nytt tomtefelt på Vestre Berget  syd/øst for Blefjellheisen. Denne flotte hyttemodellen skal bygges på tomt nr 154 og 155.

Kikut er Blefjell hytteutvikling as største hyttemodell i reisverk. Det store kjøkkenet og oppholdsrommet på hele 50 kvm ønsker deg umiddelbart velkommen inn. Fem soverom og to bad gir en følelse av luksus. Soveromsfløy med fire soverom over to etasjer. Tilgang til bod fra hytta gjør det enkelt å smøre skiene. God og lun uteplass på begge sider av hytta.

NB! Alle bildene i prospektet er bilder tatt fra ferdigstilt hytte. Kjøper kan påvirke valg av farger på overflater, vegger, gulv, tak, kjøkken og bad.

Hytta inneholder:

1. etasje:
Entré: 4,8 m2
Gang: 11,9 m2
Soverom: 11,8 m2
Soverom: 9,3 m2
Soverom: 13,2 m2
Bad: 8,5 m2
Bad: 5,9 m2
Kjøkken og stue: 49,9 m2
Bod 4,7 m2

Hems:
Hemsrom 1: 6,8 m2
Hemsrom 2: 8 m2
Hemsrom 3: 7,3 m2

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen

Hytta selges av Blefjell Hytteutvikling AS, som har levert en rekke flotte hytter på Blefjell de siste årene.
BHAS leverer hytter i reisverk, lafte og stavlaft. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om hytter.
Se også blefjellhytteutvikling.no

Beliggenhet

Hyttene får en svært attraktiv  beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper rett utenfor døren med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det. Gangavstand fra hytta til alpinbakken.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Adkomst

Fra Kongsberg - kjør Rv. 40 nordover mot Flesberg/Geilo. Ved Svene bro, ta av til venstre og følg Vestsideveien (merket mot Blefjell). Etter en stund ta av til venstre, godt merket mot Blefjell på Søre Blefjellveien.

Like før Blestua er et stort 4-veis kryss. Kjør til høyre mot Gvelven og følg veien i ca. 860 meter. Hyttefeltet blir liggende opp til venstre.

Areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 147,80 kvm

Følgende rom vil inngå i prosjektet primærrom:
Alle rom i hytta med unntak av bod i 1. etasje er medregnet som P-rom.

De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på ca. 1.000 kvm ihht reguleringskart. Opparbeidelse av gruset stikkvei, grunnarbeider tomt og to parkeringsplasser er inkludert. Tomten ligger høyt på oppsiden av Sjuvasslivegen. Tomten vil bli oppmålt etter at hytta er ferdigstilt.

Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Ventilasjon

Det leveres avtrekksvifter i bad. Det leveres gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad.

Tilvalg

Iht bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.

Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsetidspunkt.

Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.

Eventuelle tilvalg og endringer avtales med selger. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.

Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbetillinger for 15 % av kjøpesummen.

Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av hytta.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av hytta, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.

Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Adgang til utleie

Utbygger eier også Blefjell hytteutleie AS og er gjerne behjelpelig med utleie om dette er ønskelig. De har svært gode resulteter å vise til. Se www.blefjellhytteutleie.no.

Vei/Vann/Avløp

Vann kommer fra borrehull, og spillvannsledninger blir tilknyttet Bleva som drifter og vedlikeholder avløpssystem i området.

Formuesverdi

Da hytta selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for sekundærboliger, f.eks fritidsbolig, skal for inntektsåret 2019 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Vestre Berget. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Kjøpesummen betales i følgende terminer:

1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt hytte for dette beløpet.

2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht Bustadoppføringsloven § 47.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Salgsbetingelser

Hyttene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Hyttene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at hyttene er ferdigstilte selges hyttene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.

Kjøper kan kansellere hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.

Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i bindende kjøpsbekreftelse.

Kontraktsmøte avholdes innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før varsel om byggestart er sendt kjøper påløper et avbestillingsgebyr på kr. 50.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på  10% av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere hytter til samme kjøper.

Oppvarming

Det leveres elektrisk gulvvarme i entré, stue, kjøkken, bad, wc og sportsbod. Det er ikke varmeovner på soverom. Lekker moderne peisovn fra anerkjente Contura Type 750 med front og sideglass.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
-
-
-
-

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Vestre Berget - Tomt 154 og 155, 3623, Lampeland, Gnr. 13 bnr. 1 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-22-0026

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.