Stavern

Fin enebolig med sentral beliggenhet og rusleavstand til Stavern sentrum - koselig hage og deilig terrasse - 3 soverom

Brunla allé 3 , 3290 Stavern

VISNINGER

29. november tirsdag kl. 16:00-17:00

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

30%

er barnefamilier

46%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 108 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 322 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1904
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 130
Energimerking G
FINN.no 268713736
Sist endret 25.11.2022 15:55
Prisantydning 3 750 000,-
Totalpris 3 857 770,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 107 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 857 770,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Thomas Østmo har gleden av å presentere Brunla Allé 3!

Boligen ligger i populære Stavern - en perle langs Vestfoldkysten. Her bor du med herlig rusleavstand til Stavern sentrum med et godt utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Stavern er for mange kjent som "sommerbyen" og byr på flotte solfylte sommerdager og milde vintre med lite snø. Det er også flust av flotte turområder i området slik at søndagsturen aldri blir kjedelig.

Planløsningen går over 2 plan og gir en effektiv utnyttelse av boligens arealer. Boligens 1. etasje har entré og gang med plass til å sette fra seg sko og yttertøy, kjøkken med god plass til både matlaging og oppbevaring, trivelig stue, pent bad, praktisk separat toalettrom og ett soverom. Tar du trappa ned til underetasjen så finner du en gang og 2 gode soverom. I kjelleren er det også 2 boder - en på 4 kvm og en på 22 kvm. Disse bodene er ikke målbare, men har absolutt en bruksverdi. Den minste boden fungerer i dag som vedbod, mens den store boden har sluk og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Tomta er pent opparbeidet med en koselig liten hage med diverse beplantning - her kan både to- og firbente boltre seg. I tilknytning til stua finnes det en fin terrasse med plass til både utemøbler og grill. Her kan du invitere venner og familie til hyggelige lag på varme sommerdager. Bilen parkerer du rett ved boligens inngangsparti - meget praktisk dersom du har mange handleposer å bære på.

Boligen har siden byggeår fått flere oppgraderinger både inn- og utvendig. Boligen er innredet i trivelige farger og fremstår som trivelig - en super bolig for deg som vil bo sentralt i Stavern.

Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje:
Entré: 3,0 kvm
WC: 1,3 kvm
Gang: 5,4 kvm
Stue/kjøkken: 45,1 kvm
Soverom: 6,8 kvm
Bad/vaskerom: 6,6 kvm

Kjeller:
Gang: 8,8 kvm
Soverom 1: 9,5 kvm
Soverom 2: 11,3 kvm

Standard

Enebolig med sentral beliggenhet i Stavern. Boligen ble oppført i ca. 1904 og er siden den gang normalt godt vedlikeholdt og oppgradert inn- og utvendig. Boligen fremstår med generell god standard og tilstand. Noe vedlikehold og utbedringer bør påregnes på sikt.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat, betong, teppe, flis og heltre plank.
Vegger: Malte flater, betongblokker, betong og panel.
Himling: Malte flater, panel og tak-ess plater.

Bad:
Rommet har belegg på gulv med oppkant, flis på vegger, samt himling av Tak-ess plater. Av installasjoner finnes toalett, servant med innredning, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet og rommet er ventilert via naturlig avtrekk.

Kjøkken:
Kjøkkenet har laminat på gulvet, vegger av malte flater og plater, samt himlinger av Tak-ess plater. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og har glatte fronter og benkeplate i heltre. Kjøkkenet ble montert i ca. 2007 og at det er supplert noe innredning og malt fronter i 2020. Det er montert nytt blandebatteri i 2021. Det er integrerte hvitevarer i form av stekeovn, dampovn og platetopp. Rommet er ventilert via ventilator over platetopp.

Toalettrom:
Rommet har fliser på gulv, vegger av malte flater, samt himlinger av Tak-ess plater. Av installasjoner finnes toalett og servant. Rommet er ventilert via naturlig avtrekk.

VVS/Teknisk:
Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp via septiktank.
Innvendige vannrør av kobber og avløpsrør av plast.
Hovedkran er plassert i kjeller.
CTC vv-tank på ca. 200 liter plassert i rom med sluk i kjeller
Sikringsskap plassert i bod i kjeller.
Oppvarming skjer via elektrisitet og vedfyring.
Det er montert naturlig avtrekk med ventiler i diverse oppholdsrom.

Det er blitt utført noe oppussing/renovering de senere år. Det er bl.a:
2022 - Feiing
2021 - Nytt dusjkabinett
2021 - Nytt blandebatteri på kjøkken
2020 - Supplert noe innredning og malt fronter på kjøkken
2020 - Ny taktekking
2020 - Ny feieluke i kjeller
2014 - Nytt blandebatteri til vask
2014 - Noe nytt røropplegg i deler av kjeller
2104 - Nytt opplegg for vaskemaskin i kjeller
2010-tallet - Noen nye vinduer
2009 - El-tilsyn
ca. 2007 - Pusset opp kjøkken
2004 - Ny balkongdør
2000-tallet - Noen nye vinduer
* Pusset opp innvendige overflater over tid

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på.
Dette er tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Veggkonstruksjon - Ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur, samt spredte råteskader i bordkledningen.
Takkonstruksjon/loft - Misfarget undertak, påvist fuktskjolder i undertak, begrenset lufting i gesimser og begrenset isolasjon i skille mot 1. etg.
Vinduer - Alder.
Terrasse - For lav høyde på rekkverk iht. dagens krav.
Innvendige overflater - Bom i gulvfliser i entré, noe sprekker på vegg i stue i 1. etg. og noe sprekker på skjøter på gulv med heltre plank i kjeller.
Etaskjeskille - Høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
Innvendige trapper - Mangler håndløper på vegg.
Bad - Mulighet for vannlekkasje hvor vann ikke vil gå til gulv, avvik i fallforhold til sluk iht. krav, høydeforskjell fra topp slukrist til
gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Toalettrom - Rommet har kun naturlig avtrekk.
Vannledninger - Alder.
Ventilasjon - Mangelfull ventilasjon på ett eller flere steder i boligen.
Drenering - Mangler delvis klemlist mot grunnmur.

Dette er tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
Utvendige dører - råte/fuktskader. Kostnadsestimat: Under kr. 10.000,-.

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Stavern byr på aktiviteter året rundt, alt fra påskeutstillingen på våren, konserter på sommeren, kunstutstillinger på høsten og julegrantenning på vinteren. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Gode bussforbindelser til Larvik sentrum.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja. Hull i avløpsrør under kjellergulv.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært. Bolig rør 2014 utskiftning av spillvannsledning under kjellergulv.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. Tømrerfirma Atle Hetleøen 2020 nytt tak og renner.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja. Larvik kommune prosjekt Stavern VA-anlegg etappe 1.
- Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja. Har ikke ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 31 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og 2 soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, soverom, bad, toalettrom, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Brunla Allé.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 322 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiendommen er ikke opprettet med skylddelingsforretning, eller annen oppmålingsforretning og har ingen etableringsdato. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt. Dagens eier parkerer under terrassen, men eiendommens innkjørsel ligger mot nordvest av eiendommen.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Contaxt AS v/Petter Christiansen:

Grunnmur av lettklinker, betongblokker og støpt betong/stein. Den er oppført i trekonstruksjoner med kledning på fasader. Det er saltak konstruksjon med kaldt loft, og det er takstein som taktekking.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det ble godkjent tilbygg av boligen i 1983 og 1991.
Det foreligger ikke plantegninger av kjeller i kommunens arkiv, så det kan ikke med sikkerhet sies hva rommene er byggesøkt som.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og vedfyring.

Larvik kommune opplyser at siste feiing ble utført i 2019 og siste tilsyn ble utført i 2014. På tilsynet i 2014 ble det registrert følgende avvik: Panel og plater på skorstein i gang må åpnes slik at man får innsyn til skorstein.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 030 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 686 221 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 470 394 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registerert. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område og er avsatt til bolig i Kommunedelplan for Stavern by.

Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde BEV_ 7 som sier at bygg med antikvarisk verdi skal bevares. Se kommunedelplan for Larvik by for mer informasjon eller utdrag av den relevante bestemmelsen som følger inntatt i salgsoppgaven.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1959/195-1/30  Jordskifte tinglyst  23.01.1959 
- Grensegangssak
Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Adkomst via offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløp med septiktank. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Larvik kommune har planer om separering av vann og avløpsledninger i området. Dette vil føre til pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank. Foreløpig planer tar sikte på anleggsstart i slutten av 2022. Konferer megler ved spørsmål om dette.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Brunla allé 3, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 130 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0044

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.