Svarstad

NY PRIS - Solid helårshytte fra 2008 med fantastisk utsikt i høyden - jacuzzi og badstue

Alpinveien 405 , 3275 Svarstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 137 m²
Bruksareal 137 m²
Tomt 1 279 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 2008
Gårdsnummer 34
Bruksnummer 3
Energimerking D
FINN.no 258339035
Sist endret 02.12.2022 11:12
Prisantydning 2 590 000,-
Totalpris 2 666 020,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 76 020,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 666 020,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/ Martin Sundet har gleden av å presentere Alpinveien 405!

Eiendommen har en flott og usjenert beliggenhet i høyden med fantastisk utsikt. Nærområdet byr på fine turområder året rundt. Det er kort kjøreavstand til bl.a. Høyt og Lavt klatrepark og Borgen skianlegg med flotte skiløyper. Populære Kongsberg Skisenter ligger 45 minutter unna med bil. Gode fiskemuligheter på blant annet Svartangen en kort kjøretur unna, ellers i lokale skogsvann og i Lågen.

Hytta inneholder stue med særdeles god takhøyde og utgang til terrasse med jacuzzi, kjøkken i åpen løsning, bad, badstue, vaskerom, toalettrom, samt tre soverom.

Hytta holder en god standard fra byggeår, og har innlagt helårs vann og strøm.

Velkommen til visning!

Innhold

Innholdsrik hytte med alt på ett plan. Hytta inneholder: tre gode soverom, kjøkken/stue i åpen løsning, bad, badstue, toalettrom og vaskerom. Stor terrasse med flott utsikt og gode solforhold med utgang fra stua. På terrassen er det i tillegg oppført jacuzzi med takoverbygg.

Standard

Solid helårshytte oppført i 2008. Hytta ble oppført med solide materialvalg, og holder normalt god standard fra byggeår. Det er lagt varmekabler i alle rom så her trenger du ikke å fryse på hytta! De innvendige overflatene består av gulvflater av flis, soverom med en-stavs laminat. Veggflater med panelplater, trepanel og tapet. Himlinger med mdf-panel og trepanel.

Bad/vaskerom/toalettrom:
Pent flislagt og romslig bad med varmekabler og downlights. Badet inneholder alt du trenger på hytta med dusjkabinett, dobbelservant og toalett. I enden av badet er det badstue som passer perfekt etter en kald dag ute på vinteren. I tillegg har hytta et eget toalettrom som passer fint når dere er flere på hytta.

Praktisk vaskerom på hytta med fliser og varmekabel på gulv og våtromsplater på vegger. Vegghengt utslagsvask med blandebatteri.

Kjøkken
Delikat og moderne kjøkken i åpen løsning til stua. Kjøkkenet har blant annet praktisk kjøkkenøy som gir rom for flere kokker, samt tøffe, sorte fliser på vegg. Innredning med rikelig oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Vannrør i rør-i-rør system.

Det er noen punkter i rapporten som har fått tilstandsgrad 2. Dette er:
Bad: Ventilasjon - ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.
Sanitærutstyr- toalettsete på badet og toalettrommet er løst
Overflater - sprekker i flisfuger observert over dør til badstue. Himlingsflate bærer preg av kondensmerker. Overflatebehandling bør påregnes. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Membran/overgang til sluk: Membran/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer. Det er rørgjennomføringer med mangelfull tetthet under servant, noe som kan medføre at fukt kommer inn i konstruksjonen. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Fallforhold: Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 11 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
Vaskerom: Overflater vegger - Underkant veggplater er ikke montert iht. monteringsanvisning og levetiden vil derfor være redusert. Plateskjøter er ikke fuget i våtsone.
Membran/overgang til sluk - Membran/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Fallforhold - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 7 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på
lekkasjesikkerhet.
Kjøkken: Ventilasjon. Avtrekksvifte mangler filter. Anbefales utbedret.
overflater gulv - Flisfuger bærer preg av slitasje.
Øvrige rom: Overflater - Veggoverflater bærer stedvis preg av slitasje. Sprekk i vegg under vindu ved  kjøkken. Ytterligere undersøkelser anbefales. Flisfuger og gulvlister bærer preg av slitasje.
Loft/råloft: Kontroll av diffusjonssperre - Det observeres tegn til utettheter i dampsperren rundt loftsluke mot kald sone. Konsekvens er fare for kondensering. TG2 er satt for å belyse risiko, selv om synlige skader ikke er observert.
Annet - Det ble observert spor etter gnagere i større omfang. Ytterligere undersøkelser og tiltak bør påregnes.
Badstue: Vurder konstruksjonsoppbygging - Badstuer skal ha en spesiell konstruksjonsmetode for å fungere optimalt og for å redusere faren for skader. Symptomer ble sett som kan indikere skader og som forsterker mistanke om at konstruksjonsoppbygging ikke er korrekt. Bakenforliggende plater synes å ikke ha tålt varmen. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Tekniske anlegg, VVS anlegg: stakeluke - Stakeluke er ikke lokalisert. Ytterligere undersøkelser. anbefales.
Elektrisk anlegg: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Kursoversikt er mangelfull. Løse ledninger observert i stue og på toalettrom. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
Fasader inkl. kledning: Mangelfull musetetting bak kledningsbord. Tiltak bør påregnes. Fasade har stedvis
behov for overflatebehandling.
Dører: Ytterdør og terrassedører mangler beslag under terskel. Fare for vanninndriv. Tiltak
anbefales.
Yttertak: tekking: Takrenner har stedvis motfall. Takrenner er stedvis utette. Tiltak må påregnes. Israfter har høy slitasjegrad. Utskiftninger bør påregnes.
Terrasser: Terrassen og rekkverket bærer preg av etterslep av vedlikehold. Løse/knekte fliser
ved inngangsparti. Terrassen og rekkverk fremstår stedvis som uferdig. Tiltak må påregnes.

Følgende har fått tilstandsgrad 3:
Bad: Vannrør - vannlekkasje fra koblinger bak dusjkabinett. Tiltak må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag: kr. 0 - 10 000,-.
Vaskerom: Ventilasjon - Ingen ventilasjon. Mekanisk avtrekk må etableres.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000,-.
Brann: røykvarslere og brannslukningsutstyr - Det er ikke montert røykvarslere i hytten. Forskriftsmessig slukkeapparat mangler. Sjablongmessig prisanslag kr. 0 - 2 000 ,-.

Se tilstandsrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven for ytterligere informasjon om hyttas tilstand.

Beliggenhet

Hytta har en flott og usjenert beliggenhet i høyden med fantastisk utsikt over Svarstad. Nærområdet byr på fine turområder året rundt. Her kan du dra på skogstur hvor du blant annet finner multer, blåbær, bjørnebær og kantareller i gangavstand fra hytta.

Det er kort kjøreavstand til Borgen skianlegg, Skrim, Høyt og Lavt Klatrepark, Kjærra Fossepark, Kjærrafiske (laksefiske), samt en litt lengre kjøretur til Kongsberg skisenter.

Borgen skianlegg er fylkesanlegget for langrenn i Vestfold og har oppkjørte skiløyper innover bla. til Presteseter, Årum, Viddaseter og over til Skrim. Les mer her: www.borgenski.no. Gode fiskemuligheter på blant annet Svartangen en kort kjøretur unna, ellers i lokale skogsvann og selvfølgelig Lågen.

Beliggenheten er sentral med alle Vestfoldbyene, samt Kongsberg, Skien, Drammen og Holmestrand innenfor en omkrets av 55 km. Østfoldbyene Moss og Fredrikstad ligger kun en kort kjøretur på henholdsvis ca. 1,5 og 2 timer unna Svarstad. En drøy times kjøring med bil til Oslo.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til vedlikehold av vei.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? (Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats)
Hvem: Grande Invest As og Styrevoll VVS
Hva: Alt av elektriker arbeide av Grande Invest og rørlegger arbeide av Styrevoll VVS under oppføringen av hytten i 2011

Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Hva: har tatt to mus i felle rett etter at bygget var ferdig i 2011.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Hva: ja dette er en hytte som er bygget på dugnad men det har vært fagfolk med under byggingen . Alt av rørlegger arbeide er utført av Styrevoll VVS og alt av elektriker arbeide er ut ført av fagfolk . Det som ikke er utført av fagfolk er innvendig plating ,listing og flise legging.

Boligens areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 137 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 137 m².
Primærrom: 137 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad, wc, badstue, vaskerom og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Tomt

Areal: 1 279 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 10000

Flott naturtomt med pent opparbeidet med gruset gårdsplass.

Grunneier heter Tore Solberg, tomten er framfestet av Svarstad camping og hyttegrend AS.

Festeavgiften er for tiden ca kr. 10 000,- per år ifølge selger. Avgiften reguleres etter endringer i konsumprisindeksen hvert 10. år, med grunnlag i KPI per oktober 2004. Neste regulering vil være i 2024.

Fremfestekontrakten ble inngått 10.10.2004 uten oppgitt festetid og anses derfor som evigvarende.

Ved salg av bygninger på tomten skal ny eier godkjennes av frembortfester. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn. Det er ikke forkjøpsrett.

Kopi av fremfestekontrakten følger vedlagt salgsoppgaven. Kontakt megler ved spørsmål.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen. Om vinteren blir veien brøytet helt frem til hytta.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Anticimex v/ Jarle Dalen Myrengen:
Gruset innkjøring og gårdsplass. Utvendig areal i all hovedsak belagt med terrasse. Terrasser på tilsammen ca. 150 m2.

Hoveddel av terrassen er vendt mot øst. Overbygget jacuzzi plassert på terrasse. Oppvarming er elektrisk og vedfyring. Varmekabler i gulver. Naturlig ventilasjon.

Hytten er oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med stående villmarkspanel. Saltak tekket med
torv. Vinduer i 2-lags glass og ytterdør fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Hytta er omsøkt, men det foreligger ikke brukstillatelse/ferdigattest for hytta. Konsekvensene for dette kan være at det er ulovlig å bruke hytta. Det er pt. ikke klart fra som skal til for å fremskaffe ferdigattest. Megler anbefaler budgiver å legge inn et forbehold om at selger søker ferdigattest, og bærer risikoen for dette. Godkjente tegninger av hytta følger vedlagt i salgsoppgaven.

Deler av terrassen i front, samt bak hytta fremkommer ikke på de byggesøkte tegningene. Normalt sett kreves midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

For ytterligere informasjon kontakt megler.

Adgang til utleie

Ved utleie av hytta må det innhentes samtykke fra frembortfester.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, peis og varmekabler.

Kommunen opplyser at tilsyn/feiing 2019 ikke utført pga. ingen hjemme ved varslet tilsyn/feiing.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 719 pr. år

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr. 597 901.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplanen Hyttefelt Svarstad Skisenter fra 2008. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen, med hensynsone om at reguleringsplan skal fortsatt gjelde.


For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst fremfestekontrakt som følger vedlagt salgsoppgaven. Vesentlig informasjon om denne er inntatt i punkt om "Tomt" over.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp iht. informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Innbo og løsøre medfølger handelen. Hytta overleveres uten ytterligere rengjøring etter visning.

Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger i utgangspunktet ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 94 98 75 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Alpinveien 405, 3275, Svarstad, Gnr. 34 bnr. 3 Fnr. 13 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0046

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.