Breivann/Kariåsen

Tøff og innholdsrik Bete/Beitski-hytte - fine uteplasser med gode solforhold - 4 sov. og hems

Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 44 , 3277 Steinsholt

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 74 m²
Bruksareal 84 m²
Soverom 4
Byggeår 1974
Gårdsnummer 70
Bruksnummer 2
Energimerking G
FINN.no 271515933
Sist endret 03.10.2022 10:08
Prisantydning 2 290 000,-
Totalpris 2 358 520,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 68 520,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 358 520,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til denne tøffe og innholdsrike hytta på Breivann!

Eiendommen ligger sydvendt til med gode solforhold i naturskjønne og rolige omgivelser. Hytta ble opprinnelig oppført som ei Bete/Beitski-hytte i 1974, og ble i 2005 vesentlig tilbygget og oppgradert. Tilbyggingen ga en betydelig større stue, samt to ekstra soverom.

Planløsningen består av et moderne kjøkken fra 2012, stor stue, fire soverom og hems. Bad og toalettrom med adkomst fra terrasse. I tillegg er det romslig bod, skibod og hobbyrom.

Eiendommen har vann fra eget borehull. Det ligger varmekabel til vannledningen. Nytt sikringsskap med automatsikringer montert i 2006.

Her har du et fantastisk fristed hvor du kan nyte helgene i fred og ro. Velkommen til visning!

Innhold

Hytta går over ett plan og  inneholder entré, kjøkken, stue og fire soverom. Over soverommene i vest er det i tillegg hems med god bruksverdi. Bad med inngang fra utsiden. Sidebygning med boder og toalettrom.

Standard

Fint beliggende hytteeiendom på punktfestet tomt på Kariåsen nordøst for Breivann. Hytta ble opprinnelig oppført som ei Bete/Beitski-hytte i 1974, og ble i 2005 vesentlig tilbygget og oppgradert. Tilbyggingen ga en betydelig større stue, samt to ekstra soverom.

Kjøkken
Moderne kjøkken med mørk innredning fra 2012. Heltre benkeplate med nedsenket oppvaskkum i metall med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet inneholder integrert kombiskap, komfyr, platetopp og avtrekksvifte.

Bad/toalettrom
Badet ligger i tilknytning til hovedhytta med utvendig adkomst. Gulvet er lagt med belegg. Vegger og himling med trepanel. Dusjkabinett med skyvedører, to-greps blandebatteri og hånddusj. Servantskap med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri. Det er ikke sluk i gulv.
I sidebygningen er det toalettrom med snurredo.

Overflater
Hytta er bygd med solide materialvalg. Gulvflatene består av enstavs heltrebord, vegger og himlinger av trepanel.

VVS/Teknisk
Vannrør i kobber og plastmateriale fra ukjent årstall.
Varmtvannsbereder av typen Oso 76 L fra 2022 plassert på soverom mot vest.
Vann til vegg og vannfordeling via pumpe. Borrevann. Avløp ledes til terreng.
Sikringsskap med automatsikringer plasser på soverom mot vest. Skapet ble montert i 2006.

For ytterligere informasjon om hyttas tilstand, se tilstandsrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger usjenert til rundt masse urørt natur i et veletablert hytteområde på Breivann i Larvik. Hytta ligger sydvendt til i terrenget hvor du har rikelig med sol. Her kan du nyte et fristed i naturskjønne omgivelser i et etablert og stille hytteområde.

Sommerstid byr Breivann på flott båt- og badeliv. Breivann har fine fiskemuligheter hvor man kan kjøpe fiskekort for hele hytta. Ta gjerne kajakken ut på vannet og utforsk Breivann og Langevann i naturskjønne omgivelser. Høsten byr på gode turmuligheter med sopp- og bærmuligheter rett utenfor døren.

På vinteren er det oppkjørte løyper i nærområdet. Hyttefeltet har i senere tid arbeidet med skiløype som skal gå helt rundt Breivann, slik at man kan ta en rundtur i umiddelbar nærhet fra hyttene. Ellers byr Vindfjelltraktene på flere flotte skiløyper. Ønsker du en lenger skitur kan du blant annet ta turen over til Skrim. For ytterligere informasjon om løypenettet i nærområdet se www.vindfjellsamarbeidet.no

Kjærra Fossepark ligger en kort kjøretur unna eiendommen og er kjent for sitt gode laksefiske. Et steinkast fra Kjærra Fossepark ligger Høyt & Lavt aktivitetspark. Parken passer godt for både store og små og byr på utfordringer i ulike vanskelighetsgrader. Dette er Skandinavias største klatrepark.

Breivann ligger med kort kjøreavstand fra flere sentrale byer på Østlandet som inviterer til mye bruk av hytta.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende punkter fått tilstandsgrader 2:
Kjøkken - gulvoverflate har slitasje.
Øvrige rom - kun naturlig ventilasjon på baderom. Mekanisk avtrekk bør etableres.
Etasjeskiller 1. etasje - skjevhetsmåling.
Elektrisk anlegg - det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Det anbefales å gjennomføre el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
Yttervegger - panel er stedvis råteskadet. Fasade generelt har behov for vedlkehold/overflatebehandling.
Yttertak - alder/slitasje. Vridde og løse trebord observert.
Terrasser - alder på platting. Sprekk i murvegg ved utestue registrert.
Fundamenter - enkelte søyler i trevirke står i kontakt med terreng. Dette vil forkorte trevirkets levetid.

Tilstandsgrad 3:
Røykvarslere og brannslukningsutstyr - det er ikke røykvarslere iht. forskrift i hytta. Brannslukningsutstyret er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. prisanslag kr. 2 000,- for røykvarslere og brannslukningsapparat.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun faglært (KjæAS). Installert varmtvannstank. Pumpe og nytt batteri på kjøkken og i dusj.

Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Litt mus for 2 år siden. Feller satt opp og det har ikke vært mus i fellene i år.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 84 kvm

Hovedhytta:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, entre og fire soverom.

Sidebygning:
Bruksareal: 11 m².
Primærrom: 1 m².  Følgende rom er oppgitt som primærrom: toalettrom. I tilstandsrapporten er en av bodene i sidebygningen omtalt som soverom, men det foreligger ikke dokumentasjon på at rommet er omsøkt fra bod til soverom. Rommet er derfor betegnet som bod i salgsoppgaven.

I tillegg er det baderom på ca. 2 m2 med utvendig adkomst.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Skiensveien ta av til Breivann på Breivannveien. Følg veien 1,7 km og ta til venstre og hold til høyre i første sving. Ta deretter til høyre i Y-krysset etter 800 meter.

Følg veien rett fram til du kommer til Breivann og ta til høyre ved vannet. Følg veien rundt vannet ca. 2 km og hold til høyre ved bommen i veikrysset. Ta første til høyre igjen og hytta ligger på venstre hånd rett etter svingen.

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Festeavgift: 4767

Eiendommen som er etablert i grunnboka som punktfestetomt via festekontrakt den 21.07.1975, er ikke oppmålt av kommunen. Ved punktfeste er det ikke definerte grenser til eiendommen. Man disponerer det som faller seg naturlig i marka, oppad begrenset til ett mål.

Grunneier: Fritzøe Skoger AS.
Festeavgiften er pt. kr. 4 767,- per år med forfall 1. juli hvert år, og betales forskuddsvis. Avgiften reguleres årlig iht. endringer i konsumprisindeksen.
Ved festeavtalens utløp i 2077 vil fester ha rett til å forlenge festeavtalen iht. reglene i Lov om tomtefeste. I forbindelse med forlengelsen må det påregnes engangsløfte av festeavgiften.
Ny eier skal godkjennes av grunneier, samtykke til overdragelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
Trærne tilhører grunneier, og eventuelt hogst krever grunneiers samtykke.

Garasje / Parkering

Parkering langs grusvei på grunneiers eiendom like ved hytta.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Anticimex:
Plattinger med skifer og terrassebord på tilsammen ca. 62 m2. Vann til vegg og pumpe/fordelingssystem. Innlagt strøm. Oppvarming er elektrisk og vedfyring. Naturlig ventilasjon.

Hytta er oppført på søylefundamenter med stubbloft. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasade med liggende og stående
trekledning. Saltak tekket med trebord

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke brukstillatelse/ferdigattest for hytta, noe som ikke var uvanlig på oppføringstidspunktet. Godkjente tegninger av hytta fra 1975 følger vedlagt salgsoppgaven. Godkjente tegninger av tilbygget fra 2005 følger også vedlagt,

Adgang til utleie

Utleie utover kortere perioder er ikke tillat iflg. festekontrakten.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring i peis.

Larvik kommune opplyser at siste tilsyn og feiing ble utført i juli 2019.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 810 pr. år

Det betales kommunale avgifter for renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr 268 779,-.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er detlaljregulert, men er regulert av bebyggelsesplanen for Kariås fra 1972. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen, med båndlegging H740_1: Innenfor området reguleres alle tiltak etter RPR for vernede vassdrag og gjeldende
regionale plan for vannforvaltning i vannregion Vest-Viken. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1975/4190-2/30  Festekontrakt - vilkår  
21.07.1975 
Festekontrakten følger vedlagt salgsoppgaven.

2008/1017977-1/200   ** Nye vilkår - feste  
18.12.2008
Nye vilkår til festekontrakten. Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.

2008/1017977-2/200  Forkjøpsrett  
18.12.2008
Grunneier har forkjøpsrett til ellers like vilkår.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Ifølge grunneier medfølger det veirett, og det betales kr. 1 000,- i året for vedlikehold og brøyting av veien.

Vann fra privat brønn til hyttevegg. Kommunen kommenterer at ferdigattest mangler på brønnen, noe som ikke er uvanlig for eldre hytter. Vannledningen er i dag ført inn i hytta til badet og kjøkkenet med pumpesystem uten at dette er omsøkt og godkjent av kommunen. Det må i så fall søkes kommunen om bla. godkjent utslippstillatelse. Eventuelle pålegg fra kommunen og tilbakeføring er selger uvedkommed. Konferer megler ved spørsmål.

Hytta har snurredo..

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Hytta overleveres som vist på visning, uten ytterligere ren- og ryddiggjørring. Selger tar med seg innbo og løsøre etter eget ønske.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til martin@leinaes.no eller SMS: 94 98 75 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Forkjøpsrett

Grunneier har forkjøpsrett til hytta til ellers like vilkår, men har signalisert at det er lite trolig at forkjøpsrett benyttes i dette salget.

Adresse og matrikkel

Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 44, 3277, Steinsholt, Gnr. 70 bnr. 2 Fnr. 44 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0054

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.