Tveteneåsen

Innbydende og velholdt halvpart av tomannsbolig over to plan med 4 soverom. Solrik og usjenert uteplass.

Dåpanveien 15 , 3265 Larvik

VISNINGER

19. mai torsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

60%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er nyere enn 20 år

55%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 111 m²
Bruksareal 120 m²
Tomt 373 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 5
Soverom 4
Byggeår 2004
Gårdsnummer 4060
Bruksnummer 203
Energimerking C
FINN.no 258344727
Sist endret 18.05.2022 10:10
Prisantydning 3 550 000,-
Totalpris 3 652 742,-

Beregnet totalkostnad

3 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 550 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 102 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 652 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dåpanveien 15 er en innbydende halvpart av tomannsbolig beliggende på populære Tveteneåsen. Den ligger fint til i en blindvei, har gode solforhold og usjenert hage. Boligen ble oppført i 2004 og fremstår velholdt og pen. Noe oppgraderinger innvendig, men ellers er det meste fra byggeår.

Boligen går over to etasjer med en god planløsning. 1. etasje inneholder stue og kjøkken i delvis åpen løsning, soverom, toalett-/vaskerom samt entré. 2. etasje består av tre romslige soverom, bad og bod. Gode lagringsmuligheter i bod og utvendig sportsbod. Av oppgraderinger de siste år har selger: satt inn ny peisovn i stue 2018, nye toaletter, nytt servantskap og dusjkabinett på bad i 1. etasje, malt overflater og fjernet vegg mellom kjøkken og stue.

Fra stua er det utgang til en hyggelig uteplass som ligger skjermet og solrikt til. Her finner du en romslig terrasse som har ettermiddags og kveldssol frem til ca kl 21, ifølge selger.
I hagen er det hekk som skjermer og gjør hagen lun, ellers plen  med rom for aktiviteter og ballspill.

Innhold

1.etasje:
Entrè: 5.4kvm
Bad: 5kvm
Soverom1: 8.3kvm
Stue: 29kvm
Kjøkken: 10kvm
Utebod: 4.8kvm

2.etasje:
Trappegang: 7.8kvm
Soverom1: 12kvm
Soverom2: 9.4kvm
Soverom3: 13.4kvm
Baderom: 8kvm
Bod: 3.7kvm

Standard

Tomannsboligen ble oppført i 2004 med god og solid standard. Dagens eier har eid boligen siden 2018 som fremstår velholdt siden byggeår. De innvendige overflatene består av parkett og flis på gulv, vegger med MDF-panel, samt malt panel i himling. Flislagt gulv i entre, bad og toalettrom med varmekabler. Boligen holder god standard så her kan du flytte rett inn!

Bad 1. etasje:
Flis på gulv og MDF-panel på vegger. Av installasjoner finnes hjørnebadekar med dyser, dusjkabinett, toalett, samt servant med skapinnredning. 

Bad 2. etasje:
Lyst og pent bad som inneholder opplegg til vaskemaskin, samt skap med vaskekum, dusjkabinett, toalett, samt servant med skapinnredning.
Noe fuktopptak i MDF-front til skap under vaskekum. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte i himling, samt smal tilluftspalte under dørblad.

Kjøkken:
Ligger i åpen løsning mot stue med innredning og overflater fra byggeår. Innredningen med fronter at malt MDF, skrog av foliert spon, samt benkeplate av stavlimt heltre. Det registreres avflassinger med fuktsvell i flere fronter og bør skiftes på sikt. Det er frittstående hvitevarer. Det er verken montert vannstopper eller komfyrvakt. Dette bør monteres.

Tekniske installasjoner:
Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg.
På vegg i utebod finnes koblingsskap for rør-irør-system.
Boligen har avtrekk på kjøkken og bad, forøvrig kun naturlig ventilasjon.
300liter varmtvannstank fra byggeår montert i utebod.
Sikringsskap med automatsikringer montert på vegg i entrè 1.etg.
Brannslokker montert - ukjent alder; dette må byttes hvis alder er over 10år.
Røykvarslere montert.

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er:
TG2 Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
- Balkonger, terrasser osv: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Piper og ildsted: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke.
- Bad: Det er uegnede materialer i våtsoner, og det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
- Vannledning: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør- system. Dette er kun av betydning ved lekkasje på anlegget.

TG 2 Avvik som kan kreve tiltak:
- Etasjeskille/gulv mot grunn (innvendig): Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen på begge bad. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring (bad 1. etasje).

TG3 Store eller alvorlige avvik:
- Nedløp og Beslag: Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier, samt at det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. Kostnadsestimat: 10.00-50.000,-.

Tilstandsrapport og egenerklæring er vedlagt prospektet. Interessenter må lese tilstandsrapporten nøye før inngivelse av bud.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Tveteneåsen i Larvik som er et populært boligområde litt utenfor Larvik sentrum. Her er det kort vei til flotte turområder og gode bussforbindelser.

Det er barnehage på feltet, samt barneskole på Sky og Langestrand. Nærmeste ungdomsskole ligger på Ra. Mathandelen gjør du på nærmeste matbutikk som er Rema 1000 Veldrebakken eller Kiwi Farriseidet litt lengre unna.

Er du glad i å gå tur er det kort vei til fine turløper. Hva med å legge søndagsturen til Sålsås - et populært turmål for små og store. På toppen kan du nyte vakker utsikt over Larvik og fjorden. For en forfriskende dukkert på de varme sommerdagene kan Ulfsbakktjern, Batteristranda og Farris anbefales - alle i rimelig avstand fra eiendommen. Ulfsbakktjern er et meget populært badested sommerstid hvor det i tillegg går mange fine og merkede turløyper til populære steder som Langevannstunnellen, Sportskapellet og Bakkanetjørna. Vinterstid er Ulfsbakktjern et fantastisk sted for skøyter og isfiske. For skientusiasten er det flotte lysløyper på Kleiver skistadion på Veldre ikke altfor langt unna.

Larvik sentrum er kun få minutter unna i bil. Her har du bla. populære Amfi kjøpesenter og ellers mange gode servicetilbud og fasiliteter. Fra sentrum er det kort vei til Nordbyen kjøpesenter, Bølgen kultursenter, samt flotte tur og rekreasjonsområder med Bøkeskogen, Farris-vannet og Vestmarka, Fritzøe Brygge, Indre Havn og bystranda.

Torp Flyplass ligger ca. 20 min kjøring fra eiendommen.

Løpende kostnader

Kabel-tv og internett fra Altibox, kr. 1.100,- pr mnd.
Forsikring av huset er ca. kr. 5.000,- pr år.
Brukt ca. 12.800 kwh siste året i strøm.
Årlig medlemskap i velforening Tveteneåsen utgjør kr. 500,-.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Fremtind
Polisenummer: 21296280

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Egeninnsats innsetting av peisovn.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 120 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, stue, kjøkken, soverom og bad.

2. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 3 soverom, trapperom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Larvik følg Brunlanesveien mot Helgeroa. Ta til venstre til Tveteneåsen på Tveteneveien. Ta første til venstre på Dåpanveien og hold til høyre i svingen. Kjør inn veien til venstre, og tomannsboligen ligger på venstre hånd etter ca 35 meter.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 373 kvm, Eierform: Eiet tomt.
Svakt skrånende tomt opparbeidet med busker og plen i hage, samt beleggningstein foran huset i oppkjørsel.

Garasje / Parkering

Nei. Biloppstillingsplass for opptil 3-4 biler ifølge selger, foran bolig på tomten.
Selger informerer at det ble søkt om garasje i 2018, og det ble godkjent. Ikke satt opp. Ny eier må søke på nytt om godkjennelse.

Byggemåte

Bygget er oppført etter tradisjonelle bygningstekniske prinsipper med støpt betongdekke på mark, isolerte yttervegger med trepanel, samt tak tekket
med betongtakstein. Takrenner og nedløp av plastisert stål. Nedløp er ført til overvannsslanger i grunn. Yttervegger av stenderverkskonstruksjoner med kledning av type liggende dobbelfals med staff - en vanlig kledningstype fra byggeåret. Kledningen er stedvis begrenset ventilert, men oppfattes ikke å mangle. Kledningen er jevnt over i ok stand.
32 kvm stor veranda utenfor stue har gulvdekke av beisede, impregnert bord over bjelkelag mot grunn.
Utover noe innvendig oppussing bærer boligen i stor grad overflater og konstruksjoner fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.09.2004 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Det fremkommer ikke av dokumentet hva som mangler av arbeider for å få ferdigattest. Men i ferdigmeldingen (datert 15.09.04) i søknaden til midlertidig brukstillatelse er det oppgitt følgende gjennstående arbeider:
- Div. listverk. og Montering av dørvridere.

Kjøper overtar boligen slik den står idag.

Barnehage / skole i området

Nærmeste barnehager:
Skattekista barnehage (1-6 år) ca. 0.4 km
Leikvang barnehage ca. 2.6 km
Veldre kulturbarnehage (1-6 år) ca. 3.7 km

Nærmeste skoler:
Sky skole (1-7 kl.) ca. 2 km
Langestrand skole (1-7 kl.) ca. 2.7 km
Ra ungdomsskole (8-10 kl.) ca. 1.4 km
Thor Heyerdahl videregående skole ca. 6.1 km

Dersom barnehage eller skoler er av betydning, bes interessenter ta kontakt med kommunen for informasjon om kapasitet.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet ved bruk av varmepumpe i stue/kjøkken, varmekabler i entre og begge bad, samt peisovn av type Dovre. Ellers oppvarming ved bruk av panelovner. Det er opprinnelig varmekabler i stue/kjøkken, disse virker pr. idag ikke. Når selger overtok boligen, ble det byttet termostat, uten at dette hjalp. Etter dette har hun ikke sett behov for å utbedre ytterligere, da de andre varmekildene har vært tilstrekkelige for selger.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Kommunen opplyser at siste tilsyn var 14.03.2007, siste feiing utført i 2017. Feiing ikke utført ved sist besøk - ønsket ikke feiing.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

akturert kr. 11. 839,- for 2021.
Prognose for år 2022 er kr. 12.030,-

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 728 871 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 623 936 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplanen Tvetenefeltet datert 07.11.1990.
Det foreligger en bebyggelsesplan ihht. reguleringsplan for området fra 2005, med navn Tvetenefeltet, etappe 3 - Endring. Formålet til eiendommen er konsentrert småhusbebyggelse med feltnavn Bn1.

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i kommuneplanen arealdel 2021-2033.
Friarealet ved siden av hagen til boligen er avsatt til felles lekeareal for barn i reguleringsplan og bolig i kommunedelplan.

Deler av eiendommen ligger i område for mulig marin leire.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Selger informerer at hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale, men ikke kjøl- og fryseskap.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thomas@leinaes.no eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dåpanveien 15, 3265, Larvik, Gnr. 4060 bnr. 203 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0116

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.