Tinn austbygd

Meget pen og nyere helårshytte m/hems fra 2007 med en god standard og en attraktiv beliggenhet. Stor uteplass. 3 soverom

Skirvedalen - Liset hytteområde , 3650 Tinn austbygd

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anders Fremmerlid Glasø
Anders Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF
Tori Fremmerlid Glasø
Tori Fremmerlid Glasø Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

54%

har bolig på over 120 kvm

40%

er barnefamilier

45%

er gift

27%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 91 m²
Bruksareal 91 m²
Soverom 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 2
FINN.no 262416441
Sist endret 21.06.2022 10:18
Prisantydning 2 890 000,-
Totalpris 2 973 492,-

Beregnet totalkostnad

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 890 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 973 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leinæs og Partners v/Anders Fremmerlid Glasø har gleden av å presentere en særdeles pen helårshytte beliggende i usjenerte og naturskjønne omgivelser i Skirvedalen. Hytten er bygd i 2007 og har en god standard med innlagt vann/avløp. Her har man en hytte m/hems som har 3 store soverom, stor terrasse, peis og gode solforhold.

Kvaliteter ved hytten:
- Flott beliggenhet i Skirvedalen
- Hytte med god standard
- Gode solforhold
- 3 store soverom + hems
- Innlagt vann/avløp og strøm
- Hytten er like fantastisk på vinter som sommer
- Nydelig jakt og turmuligheter i umiddelbar nærhet
- Nydelige skiløyper utenfor hytten
- Ca. 2,5 time fra Oslo med bil
- Festet tomt
- Flere biloppstillingsplasser rundt eiendommen

Standard

Takstobjektet er bygget ny i år 2007 etter da tidens byggekrav til konstruksjoner og isolasjoner oppført på grunnmur av leca, yttervegger av bindingsverk vegger tildekket med stående kledning, asfalt-vindtette plater. Tak tekket med pappshingel. Det er tilordnet stor terrasse med plass til flere sitteplasser. Innvendig er gulver av lakkerte furu gulver og noen gulver med belegg. Vegger tildekket med noen varierte panelte vegger med varierte malte innvendige flater. Himlinger av rette panelte flater og skråtak. Det er tilordnet og innredet hems-rom innredet med soverom. Takstobjektet er konkludert funksjonelt innredet med tilfredsstillende romløsninger med god planløsning. Oppvarming av bygget med vedfyring og elektrisk varme.

UTVENDIG
Stående behandlet kledning som danner belistninger rundt vinduer og dører. Smårutet malte sprosser til vinduer og dører. Tak tekket med pappshingel med undertak.

INNVENDIG
Gulver tildekket med furu gulver og gulver med belegg, vegger og takhimlinger tildekket med panelte flater, noen overflater malt, deler av himlinger skråtak himlinger.

VÅTROM
Innredet baderom i hovedetasje, vaskerom og teknisk rom.

KJØKKEN
Kjøkken lakkert innredning registrer med tilfredsstillende skap plass med åpen kjøkkenløsning mot stue.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Det er kobberrør og rør-i-rør montert til vegg. ingen rør skap montert til vegg på vaskerommet.

TOMTEFORHOLD
Tomten er fint tilordnet naturtomt på festet grunn.

Beliggenhet

Hytten ligger flott til i naturskjønne omgivelser i Skirvedalen. Skirvedalen er en naturlig inngangsport til Hardangervidda og et glimrende utgangspunkt for den som søker friluftsliv og naturopplevelser. Kort vei til dagligvare, bakeri og bank i Austbygda. I nærheten har man store rekreasjonsområder med gode aktivitetsmuligheter hele året. Flott turterreng har man rett utenfor hyttedøren, og fra hytta er det relativt kort vei til høyfjellet med fine fiskevann og milevis med tur- og sykkelstier. På vinterstid har man nærhet til et godt preparert nettverk av langrennsløyper. Fra hytta er det kort vei til Håvardsrud seterliv, Skirva fjellstue og Skriva fjellkirke. Håvardsrud seterliv kan by på fjellridning på vidda og gårdsdrift med griser, høner, kaniner, kuer og sauer. Se www.skirvedalen.info for mer informasjon om området. Fra hytta er det ca. 15 km til sentrum av Tinn Austbygd hvor du bl.a. finner dagligvare, bank, kafé/bakeri og bensinstasjon. Det er ca. 45 km til Rjukan og til Gausta fra eiendommen, en av Norges mest populære vinterdestinasjoner. Fine fiskemuligheter i Akslarvatn og Mykletjønn ved kjøp av fiskekort.

Løpende kostnader

Vann avgift ca. Kr. 2 000
Kloakk/ avløp ca. Kr. 2 618
Renovasjon ca. Kr. 1 520
Brøyteutgifter ca.  Kr. 2 240
Forsikring ca. Kr. 8 500
Vedlikeholdsutgifter ca. Kr. 7 000
Festeavgift ca. Kr. 8300

Ovenstående er basert på nåværende eiers senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler ol.

Forsikring

Tryg forsikring
Polisenummer: 6564604

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Tilstandsgrad 3:
Innvendig > Innvendige trapper
Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det er registrert bratt trapp uten montert rekkverk til hems. åpen trinn i trapp og rekkverk montert på hems overstiger åpning av sikkerhetsmessige forskrift.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom
Rommet har ingen ventilasjon Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tilstandsgrad 2:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Det er avvik: Det er registrert noen ikke slutførte arbeid inne på kryploft, skillevegg inn mot hems rom er ikke tilfredsstillende tettet, synlig åpen isolasjon. manglende sluttført arbeid rundt luke, svak tilpasset luke fra hems rom til loft.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk høyden er registrert/ målt med avvik på høyd ut fra dagens krav. Det er registrert noen variert fundamenteringer under terrasse. Det er tilordnet luke i gulv på terrasse for inspeksjon under hytten.

Innvendig > Pipe og ildsted Gå til side
Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er registrert sprekk i ytterelement til pipe i stue. Manglende ildfast plate under feieluke til pipe. Pipe er ikke pusset gjennom hems rom. Det er 2 stk piper i stuene, det er kun ene pipen som har montert ildsted.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Innvendig > Krypkjeller
Det er begrenset tilgang til hele krypkjelleren. Det kan være noen risiko for oppsamling av vann/ smeltevann i grunn til krypkjeller da terrenget rundt bygningen tilsier at det kan komme tilsig.

Innvendig > Andre innvendige forhold
Det er påvist andre avvik

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det foreligger ingen dokumentasjon på oppbyggelse av baderommet, det er stående dusj kabinett over dusj som forhindrer lett renhold til sluk.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Baderommet er konkludert svekke tilgang på tilluftsløsning.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Det er ved befaring ikke funnet eller opplyst påvist stakemulighet til avløp.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er avvik: Det bør etableres lufteluker eller annen for ventilasjons mulighet.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Det er ingen spesielle bemerkninger i egenerklæringsskjema.

Boligens areal

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 91 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 77m².
Primærrom: 74m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, Gang, Stue/kjøkken, Vaskerom, Bad, Soverom 3 stk.

Hems:
Bruksareal: 17m².
Primærrom: 17m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Adkomst fra Skirvedalsveien mellom Tinn Austbygde og Veggli. Hvis man kommer fra Telemark, kjør ca 15 km fra Tinn Austbygde mot Veggli. På sommerstid er det fint å kjøre Kongsberg - Veggli for å komme frem til hytta. På denne veien er det flere ladestasjoner for el-biler. Se også nålplassering på kart på finn.no.

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 8228,-

Tomten er av fint tilordnet naturtomt med opparbeidet vei med parkeringsmulighet, det er ingen sjenanse fra annen bebyggelse på
eiendommen. Det er skog som skjermer deler av eiendommen. Det er kort avstand fra off vei gjennom området.

Eiendommen er etablert i grunnboka via festekontrakt som punktfeste. Ved punktfeste er det ikke definerte grenser til eiendommen. Man disponerer det som faller seg naturlig i marka, oppad begrenset til ett mål. Det gjøres oppmerksom på at bebyggelse og installasjoner skal holdes i direkte tilknytting til boligen slik at man opptar minst mulig areal.

Grunneier er Ragnhild Jonsjord Lurås.
Festeavgiften utgjør pt. 8228,- per år.
Festekontrakten har ingen fastsatt utløpsdato.
Festeavgiften betales forskuddsvis den 31/12 hvert år.

Neste regulering av festeavgiften er 01.01.2023 ihht til KPI.

Festekontrakten er lagt ved i salgsoppgaven. For øvrig gjelder reglene i Lov om tomtefeste av 20. desember 1996 nr. 106. Ved ytterlige spørsmål oppfordrer vi til å ta kontakt med megler.

Garasje / Parkering

Ja. det er gode parkeringsmuligheter på tomten rundt eiendommen.

Byggemåte

Hytten er oppført på grunnmur av leca, yttervegger av bindingsverk vegger tildekket med stående kledning, asfalt-vindtette plater. Tak tekket med pappshingel. Det er tilordnet stor terrasse med plass til flere sitteplasser. Innvendig er gulver av lakkerte furu gulver og noen gulver med belegg. Vegger tildekket med noen varierte panelte vegger med varierte malte innvendige flater. Himlinger av rette panelte flater og skråtak. Det er tilordnet og innredet hems-rom innredet med soverom. Takstobjektet er konkludert funksjonelt innredet med tilfredsstillende romløsninger med god planløsning. Oppvarming av bygget med vedfyring og elektrisk varme.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen.

Oppvarming

Det er vedfyring og elektrisk oppvarming

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klasifisering). Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Kommunale avgifter

Kr. 2 306 pr. år
Kommunale avgifter for 2022 er stipulert til kr. 2.306,-
Kommunale avgifter inneholder renovasjon og feieavgift.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 322 102 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen ligger under reguleringsplanen for Liset Hytteområde. Reguleringsplan ligger vedlagt salgsoppgave.

Offentlige planer

Ingen kjente offentlige planer.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Pengeheftelser i festerett
2008/189178-2/200  Festekontrakt - vilkår  
05.03.2008 
gjelder fra dato: 06.01.2008
TOMTEVERDI: NOK 300.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 6.000
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelser om regulering av leien
Pant for forfalt festeavgift
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

For adkomst frem til hytten, har hytteeier rett til å benytte eksiterende veger som bortfester eier eller har bruksrett til. Hytteeier må årlig dekke sin del av vedlikeholdskostnadene inklusiv brøyting for veg som benyttes.

Eiendommen har vannforsyning via felles ordnet vann i området. Eiendommen har avløp via septiktank

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert ett avvik i forbindelse med siste feiing av skorstein. Det må monteres en takstige som går helt ned til takskjegget.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Hytten selges møblert, og alt som er tilstede under visningen vil være der ved overtagelse dersom annet ikke blir avtalt mellom kjøper og selger.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tori@leinaes.no eller SMS: 97 53 34 03 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skirvedalen - Liset hytteområde, 3650, Tinn austbygd, Gnr. 30 bnr. 2 Fnr. 30 i Tinn kommune

Oppdragsnummer

22-22-0126

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.