Stavern

Enebolig 135 kvm samt bygg med leilighet m godkjenning for 2 hybler, næringslokale 250 kvm - garasje/verksted 91 kvm

Brunla Allé 28 og 30 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

30%

er barnefamilier

46%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 394 m²
Bruksareal 751 m²
Tomt 1 197 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1950
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 234
Energimerking G
FINN.no 279493405
Sist endret 18.11.2022 14:04
Prisantydning 7 500 000,-
Totalpris 7 703 520,-

Beregnet totalkostnad

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 203 520,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 703 520,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Knut H. Leinæs & Kristin Sundling har gleden av å presentere Brunla allé 28 og 30!

Eiendommen ligger fint til og har en sentral beliggenhet med kort vei til Stavern sentrum. Stavern er for mange kjent som "sommerbyen" og byr på flotte solfylte sommerdager og milde vintre med lite snø. Sommerstid er det herlig å rusle ned til sentrum og oppleve det yrende folkelivet med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. Vinterstid bør du ta turen bort til vannbassenget - her lages det flott skøytebanen på vinteren dersom været tillater det. Området er pent opparbeidet og kan nytes hele året rundt - det er bla. satt ut benker her slik at du kan slappe av i sola. Det er også flust av strender og badeplasser, samt flotte turområder i området slik at søndagsturen aldri blir kjedelig.

Dette er en spennende eiendom bestående av en eldre enebolig og et stort sidebygg som er kombinert næring og bolig. Eiendommen har tidligere tjent til mange ulike formål. Mange kjenner nok eiendommen som "Eventyrhuset" i Stavern.

Tomten er opparbeidet med innkjørsel med belegningsstein, stor asfaltert gårdsplass, samt noe gressplen og bed. Det er god plass til parkering av flere biler og stor garasje i sidebygget. Her har du et supert utgangspunkt til å sette ditt eget preg på uteområdet. Enten du vil anlegge større plen, koselig grønnsakshage, eller rett og slette lage en fin platting med utekjøkken. Her er mulighetene mange. Det er gode solforhold på eiendommen.

Eneboligen ble bygget på 1950-tallet og senere oppgradert i 1988 med bla. nye vinduer, kledning og takstein. Boligen inneholder entré, gang, 2 stuer, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. I tillegg er det en utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet. Eneboligen har flere avvik og det må påregnes rehabilitering. Her har du et supert utgangspunkt for å skape en virkelig flott bolig - til eget bruk eller til utleie?

Sidebygget var opprinnelig en fabrikk som senere har blitt oppgradert og omgjort til dagens løsning. Det ble sist i 2018 foretatt en rekke oppgraderinger av bygget bla. stedvis ny kledning, enkelte nye vinduer, samt nytt taktekke og terrasse.

I 2. etasje finnes det en lekker leilighet som  inneholder: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom. Fra stua er det utgang til en stor terrasse på 46 kvm med fin utsikt over området og ut mot sjøen. Her er det god plass til det du måtte ønske av sittegrupper og grill, det er også montert stikk til strøm.
Leiligheten ble renovert i 2018 og har i hovedsak laminat på gulv og slette malte flater. Det er noe arbeider i leiligheten som pt. ikke er ferdigstilt og må påregnes utført av ny eier. Leiligheten har både utvendig og innvendig adkomst. Ved leilighetens inngangsparti mot vest er det en fin terrasse med god plass til utemøblement. Denne plassen er super de dagene det blåser litt, her kan du sitte lunt og godt.

Resten av 2. etasje i sidebygget inneholder det som tidligere var en del av kafeen til "Eventyrhuset". Her er det et stort oppholdsareal med enkelt kjøkken i tillegg til innredet rom og bod. Larvik kommune har tidligere godkjent at denne delen av boligen kan gjøres om til 2 utleieenheter og det er i tillegg til separat inngang også gjennomgående adkomst fra hovedleiligheten. Dette betyr at evt utleieleiligheter her ikke vil være selvstendige boenheter, men kan leies ut som del av egen bolig. Det er innvendig adkomst fra 1. etasje og opp til denne delen av bygget. I tillegg er det pr. i dag en dør mellom denne delen og hovedleiligheten.

1. etasje i sidebygget inneholder en stor næringsdel bestående av flere ulike rom. Det er i dag innredet til et stort photo-studio hvor det også finnes et enkelt kjøkken. Det er også en stor garasje som egner seg utmerket som verksted. Det er inngang både fra gatenivå ved Brunla Allé samt fra gårdsplassen. I følge selger har Larvik kommune uttalt at man også kan søke om å gjøre om denne delen av bygget til boligformål. I sidebygget er det påbegynt flere store arbeider, en god del av disse er ikke ferdigstilt og må påregnes ferdigstilt av ny eier.

Dette er en eiendom av de sjeldne. Her har du en super mulighet for videre utvikling. Leiligheten passer for deg som ønsker å leie ut, eller rett og slett kombinere egen bolig med næringsvirksomhet. Mulighetene er mange, og med de rette grepene kan dette virkelig bli en fantastisk eiendom.

Velkommen til visning!

Innhold

Brunla allé 28:
1. etasje:
Inngangsparti/trappegang: 16.7 kvm
Toalettrom 1: 2.2 kvm
Toalettrom 2: 4.5 kvm - revet
Toalettrom 3: 3.2 kvm
Toalettrom 4: 1.4 kvm

Stort studiorom: 158 kvm
Vaskerom: 10.3 kvm
Diverse boder/inngangsparti: 27 kvm
Entré: 32.3 kvm

Garasje: 56 kvm
Grovareal/verksted: 35 kvm

2. etasje:
Soverom 1: 29 kvm
Soverom: 2 6.3 kvm
Soverom3: 13.2 kvm
Dusjbad: 6 kvm
Entré/gang: 17 kvm
Vaskerom: 3.6 kvm
Stue: 25.6 kvm
Kjøkken: 29 kvm

Sidedel - kun grovareal
Kontor/oppholdsareal: 78 kvm
Oppholdsareal 2: 21.8 kvm

Grovbod: 38.8 kvm

Brunla allé 30:
Entré: 2.5 kvm
Gang: 6.5 kvm
Gang2: 6.7 kvm
Vaskerom: 4.2 kvm
Stue 1: 29.6 kvm
Stue 2: 26.5 kvm
Soverom 1: 18.5 kvm
Soverom 2: 10.8 kvm
Baderom: 8.4 kvm
Kjøkken: 13 kvm

Standard

Eiendommen består av en eldre enebolig og et stort sidebygg som er kombinert næring og bolig. Eneboligen har flere avvik og det må påregnes rehabilitering. Sidebygget er innredet med næringsdel og en leilighet i 2. etasje, i tillegg til at det er mulig å innrede resten av 2. etasje til 2 hybler. I sidebygget er det påbegynt flere store arbeider og en god del av disse er ikke ferdigstilt og må påregnes ferdigstilt av ny eier. Alle interessenter oppfordres til å lese tilstandsrapporten som følger inntatt i salgsoppgaven, samt å gjøre en fullgod gjennomgang av bygget og vurdere dets tilstand opp mot forventninger og krav.

Enebolig - vaskerom:
Eldre vaskerom med vinylbelegg på gulv, vegger av tapetserte plater, samt trepanel i himling. Av installasjoner finnes vaskekum, opplegg til vaskemaskin og varmtvannstank. I tilstandsrapporten har rommet fått TG3 pga. alder som tilsier at rommet bør totalrenoveres.

Enebolig - bad:
Eldre bad med fliser på gulv og oppkantflis til vegg, vegger av malt strie, samt himling av malte plater med innfelte downlights. Av installasjoner finnes stort kombinert dusjkabinett og badekar med massasjedyser, toalett og servant.  I tilstandsrapporten har rommet fått TG3 pga. alder som tilsier at rommet bør totalrenoveres.

Enebolig - kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har keramiske fliser med varmekabler på gulv, trepanel på vegger og fliser på partier mellom over- og underskap, samt himling av trepanel. Kjøkkeninnredningen har malte heltrefronter, samt foliert benkeplate og base. Det er integrerte hvitevarer i form av BEHA stekeovn og platetopp. Rommet er ventilert via Villavent avtrekksventilator over stekeovn.

Enebolig - VVS/teknisk:
Boligen er tilknyttet kommunalt vann, samt avløp med avrenning til nedgravd septiktank.
Glødde kobberrør fra varmtvannstank og hovedstoppekran til foredelingsgrener.
Synlige avløpsrør av plast.
Boligen har avtrekk på kjøkken og bad, forøvrig kun naturlig ventilasjon.
150 liters varmtvannstank plassert på vaskerom.
Elektrisk anlegg som bærer preg av vesentlige avvik - bør kontrolleres av el.takstmann.

Leilighet - bad:
Badet ble nybygget av fagpersoner i 2018, dog fremstår deler av arbeidet å være utført som ufaglært egeninnsats. Det er flere arbeider i rommet som pt. ikke er ferdigstilt. Rommet har fliser og fliser på Litex-plater i dusj, vegger av malte plater, samt himling av sparklet og malt gips. Av installasjoner finnes vegghengt toalett (innkassing ikke ferdigstilt), servant med innredning, samt dusjnisje med glassvegg. Rommet er ventilert via ventil tilkoblet kanalvifte i takverk.

Leilighet - vaskerom:
Vaskerommet har fliser på gulv med oppkantflis til vegg, vegger av malt betong, samt sparklet og malt gips, samt himling av sparklet og malt gips. Flisearbeid av faglært, samt plate- og maleriarbeid som fremstår å være utført som ufaglært egeninnsats. Flere av arbeidene i rommet er ikke ferdigstilt. Av installasjoner finnes 200 liter varmtvannstank, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, samt vegghengt toalett. Koblingsskap for rør-i-rør system er montert på vegg. Rommet er ventilert via avtrekksvifte på vegg.

Leilighet - kjøkken:
Kjøkkenet har laminat på gulv, vegger av sparklede og malte plater, samt himlinger av malte plater. Kjøkkeninnredningen er fra 2018 og har fronter skrog og benkeplate av foliert spon. Benkeplate av heltre eik. Av installasjoner finnes platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Rommet er ventilert via ventilator tilkoblet kullfilter.

Sidebygg - toalettrom:
Sidebygget har flere toalettrom, samtlige er eldre og har oppgraderingsbehov. Enkelte av rommene kan ikke brukes da toalettene er tilkoblet avløp som har ukjent rørføringer i grunn, dette gjelder også ett gulvsluk i 1. etg. Et av rommene har oppbrutt gulv i forbindelse med en planlagt renovering, men arbeidet vil ikke bli ferdigstilt av selger. Ventilasjon via ventil med naturlig avtrekk ført til yttervegg.

Sidebygg - VVS/teknisk:
Bygget er tilknyttet kommunalt vann, samt avløp med avrenning til nedgravd septiktank. Det er gitt pålegg om tilknytning til kommunalt avløpsnett.
Flere avløpsrør ut av bygget har ukjent tilkobling og er ikke i bruk pr. i dag. Påregn gravearbeider.
Nytt rør-i-rør system i forbindelse med bygging av leilighet i 2. etg. utført av fagpersoner (koblingsskap plassert på vaskerom).
I eldste del er det eldre trykkvannsrør av kobber.
Nye avløpsrør av plast i forbindelse med bygging av leilighet i 2. etg. Øvrige avløpsrør er eldre og har tiltak må forventes.
På kjøkken mangler overgangsmuffer fra trykkvann- til varerør - bør utbedres.
Ny varmtvannstank montert i leiligheten i forbindelse med renoveringen.
Drypplekkasje fra utekran registret.
Nytt el.anlegg i sin helhet i leilighet i 2018, også nytt sikringsskap. I eldste del er det flere åpne el.punkter. To eldre sikringsskap i entré 1.etg.
Bygget har avtrekk på kjøkken og bad, forøvrig kun naturlig ventilasjon.

Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1995-Byggets eldste vinduer
2018-Byttet deler av yttervegg, samt oppført balkong utenfor stue/kjøkken
2018-Nytt taktekke, luftet med banelagt papp
2018-Nye takrenner og nedløp
2018-Isolert takkonstruksjon 30 cm
2018-2. etg øst og sørvegg vesentlig oppgradert
2018-Nytt kjøkken
2018-Nytt bad
2018-Bytt vaskerom

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på.
Dette er konstruksjoner som ikke er undersøkt:
Enebolig:
Krypkjeller - Ingen adkomstmulighet.

Dette er tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Enebolig:
Nedløp og beslag - Ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
Veggkonstruksjon - Spredte råteskader i bordkledning.
Vinduer - Slitte karmer og sprekker i trevirket.
Pipe - Alder.
Kjøkken - Skader på overflater/innredning.
Avløpsrør - Alder.
Ventilasjon - Mangelfull ventilasjon i ett eller flere rom.
Varmtvannstank - Alder.
Drenering - Ikke tegn på utvendig fuktsikring.
Grunnmur og fundamenter - Sprekkdannelser i grunnmur.
Utvendige vann- og avløpsledninger - Alder.
Septiktank - Alder.

Sidebygg:
Nedløp og beslag - Ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur, manglende beslag må monteres.
Takkonstruksjon loft - Der hvor endringer ved takverk og takutstikk er foretatt, må ferdigstillelse foretas.
Utvendige dører - Værslitte karmer og sprekker i trevirket.
Pipe - Alder.
Bad - Deler av utførelsen på overflater bærer preg av ufagmessighet (flisarbeidet utført av fagpersoner), avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning, ikke ferdigstilte arbeider og manglende tilluftsventilering.
Vaskerom - eler av utførelsen på overflater bærer preg av ufagmessighet (flisarbeidet utført av fagpersoner), avvik i fallforhold til sluk og manglende tilluftsventilering.
Toalettrom - Påregn oppgraderinger.
Innvendige vannledninger - Alder og mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system.
Innvendige avløpsrør - Alder.
Ventilasjon - Avvik i ventilasjonsløsningen iht. krav.
Elektrisk anlegg - Flere åpne el-punkter i eldste del, to aldre sikringsskap i entré i 1. etg.
Drenering - Alder.
Grunnmur og fundamenter - Sprekkdannelser i grunnmur.
Terrengforhold - Noe fall mot bygg.
Septiktank - Alder.

Dette er tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
Sidebygg:
Veggkonstruksjon - Spredte råteskader i bordkledningen.
Vinduer - Slitte karmer og sprekker i trevirket, samt lekkasje rundt vindu.
Innvendige overflater - Eldre og generelt oppgraderingsbehov.

Dette er tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik. Disse et gitt med et kostnadsestimat for utbedring:
Enebolig:
Taktekking - Skader og avvik på taktekkingen. Kostnadsestimat: kr. 100.000,- til 300.000,-.
Takkonstruksjon - Skjevheter og fuktskjolder/skader. Kostnadsestimat: kr. 50.000,- til 100.000,-.
Overflater - Skader.  Kostnadsestimat: kr. 50.000,- til 100.000,-.
Etaskjeskille - Høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet gir TG3.  Kostnadsestimat: kr. 50.000,- til 100.000,-.
Vaskerom - Rommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.  Kostnadsestimat: kr. 50.000,- til 100.000,-.
Bad - Rommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.  Kostnadsestimat: kr. 100.000,- til 300.000,-.
Vannledninger - Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig.
Elektrisk anlegg - Vesentlige avvik, deler av anlegget oppleves å være bygget av ufaglærte. Anlegget bør kontrolleres av fagkyndig. Kostnadsestimat: kr. 10.000,- til 50.000,-.
Branntekniske forhold - Brannslukker mangler. Kostnadsestimat: Under kr. 10.000,-.

Sidebygg:
Balkong - Ingen lufting i konstruksjonen.
Etaskjeskille - Høydeforskjell på over 20 mm innen en lengde på 2 meter gir TG3.
Innvendige trapper - Ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat: Under kr. 10.000,-.
Utvendige vann- og avløpsledninger - Utvendig avløpssystem har funksjonssvikt. Kostnadsestimat: kr. 50.000,- til 100.000,-.

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Stavern byr på aktiviteter året rundt, alt fra påskeutstillingen på våren, konserter på sommeren, kunstutstillinger på høsten og julegrantenning på vinteren. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Gode bussforbindelser til Larvik sentrum.

Løpende kostnader

Tryg forsikring kr. 17 928,- pr år.
Telenor fiber kr. 900,- pr. mnd.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Brunla allé 28:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Nei. Våtrom i 1 etg er utgått på levetid, må regnes som rehabiliteringsbehov.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun av faglært. Flislegger Kjell Roger Jensen. Et nytt bad og vaskerom i 2 etg 2018 støp, membran og flisarbeid av Kjell Roger Jensen. Øvrige våtrom er av eldre dato. Våtrom i 1 etg er utgått på levetid, må regnes som rehabiliteringsbehov.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Et nytt bad og vaskerom i 2 etg. 2018 støp, membran og flisarbeid av Kjell Roger Jensen.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Faktura.
- Er arbeidet byggemeldt? Ja. Arbeidene er byggemeldt og godkjent samt innhentet midlertidig brukstillatelse. Ansvarsrett som selvbygger.
- Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja. I 1 etg. er det 3 toaletter og et gulvsluk som ender ut i ingenting. Rør er videofilmet og staket uten hell. Forholdet er rapportert til kommunen ifbm. nytt avløpssystem i gaten og tilkobling til dette. Det skal tilkobles nytt offentlig nett når dette etableres.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Grenland Rørservice AS. Et nytt kjøkken, bad og vaskerom i 2 etg. 2018. Vann og avløp i 1 etg. er utgått på levetid, må regnes som rehabiliteringsbehov.
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende? Ja. Skorstein i nr. 28 er av meget stor dimensjon og egentlig uegnet til vedfyring. Skorsteinen har ikke vært i bruk i vårt eie. Ikke feiet.
- Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. På stort soverom mot sør i 2 etg. i ny leilighet er det en del nedbøyning fra gammelt av. Vi valgte å ikke rette dette ved oppussingen. Er stabilt.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. To vinduer i 1 etg. har synlige merker etter lekkasje. Deler av fasader i 1 etg. i er utgått på levetid, må regnes som rehabiliteringsbehov.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. Trehus Stig Eliassen AS. Ifbm. med etablering av ny leilighet i 2 etg. er det revet og bygget nye yttervegger, mot sør og vest, nye altaner, nytt tak, ny rominndeling, nye dører og vinduer, Altan er isolert med PUR plater og tekket med sveiset papp.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. TT elektro og SPB elektro AS. TT elektro har skiftet inntakssikring fra 250 til 160 amp. TT elektro har og bygget nytt sikringsskap til den delen av 2 etg. som ikke er ny leilighet. SPB elektro har laget nytt inntak, ny måler og komplett nytt anlegg til ny leilighet. Ventilasjon er kun en avtrekksvifte fra bad og vaskerom. Denne er montert selv koblet på stikkontakt. Avlufting over tak.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja. Det foreligger samsvarserklæring.
- Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Ja. Det er en mengde arbeid fra tidligere eier som er utført som egeninnsats og hvor vi ikke kjenner kvaliteten på arbeidet. Vi regner dette som i behov av etterkontroll, etterarbeid, utskifting.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja. Det er vedtatt påkobling til offentlig avløpssystem, det er varslet oppstart av dette arbeidet uten at dato er satt utover 2022-23.
- Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? Ja. Krav til påkobling til offentlig avløp og sanering av septiktank.
- Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja.
- Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene? Ja. Leilighet i 2 etg. har midlertidig brukstillatelse, to utleieenheter er godkjent av bygningsmyndigheten men ikke påbegynt opparbeidet.
- Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Ca. 30 m2 av 1 etg. samt hele 2 etg. godkjent bruksendret til boligformål. Resten av 1 etg. er fortsatt registrert som næring. Kommunen har skriftlig bekreftet at hele nr. 28 kan bruksendres til bolig hvis ønskelig.
- Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? 2018.
- Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja. Utleieenheter mot øst i 2 etg. er ikke påbegynt og dermed heller ikke fått brukstillatelse.
- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Ja. 2016 ifbm. vårt kjøp.

Bygningene Brunla allé 28 og 30 er oppført som industribygg og kontor på 50 og 60 tallet. Fabrikkbygningen er ombygget i flere etapper, hvor vi kun kan ta ansvar for siste byggetrinn. Her er skiftet tak med diffusjonsåpen duk på eksisterende undertak, 73mm lufting, nytt tak av plater som er tekket med sveiset asfaltpapp. Taket er i utgangspunktet bygget med 20 cm sperrer, dette er isolert og nedforet med 10 cm slik at det er samlet 30 cm isolasjon i taket. Etaskjeskillet mellom 1. og etg. er støpt, dette er oppforet 10 cm, isolert og nytt gulv enten av betong med varmekabel eller sponplater med varmefolie, gulvene har enten flis eller Pergo laminat. I leiligheten er alle vegger og himlinger bygget av isolert stenderverk, sponplater utenpåliggende gipsplater, foruten eksisterende murvegger og nye vegger i bad og vaskerom som er bygget av rupanel med Litex og flis eller gips. Alle gips overflater er malt med egeninnsats med akrylmaling NCS 0500. På våtrom er benyttet Hey/di betonglook. Eksisterende yttervegger med nord er tilleggsisolert med 10 cm på innsiden. Nye yttervegger er bygget av 48x148 stenderverk med innvendig påforing av 48x48.

Brunla allé 30:
- Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Utgått på levetid, må rehabiliteres.
- Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. En del nedbøyning på himling i stue. Har ikke utviklet seg i vår tid.
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Maur om sommeren. Bekjempet med sånne små papp bokser. Kommer tilbake hvert år hittil.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Ved enkelte vindretninger og mye regn kommer det noe vann inn i tak ved peisen (skjer ca. 1-2 ganger pr. år).
- Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Ja. Det er en mengde arbeid fra tidligere eier som er utført som egeninnsats og hvor vi ikke kjenner kvaliteten på arbeidet. Vi regner dette som i behov av etterkontroll, etterarbeid, utskiftning.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja. Det er vedtatt påkobling til offentlig avløpssystem, det er varslet oppstart av dette arbeidet uten at dato er satt utover 2022-23.
- Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? Ja. Som punktet over.
- Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Ja. 2016.
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler?) Det elektriske anlegget er ikke i orden og trenger fornyelse.

Bygningene Brunla allé 28 og 30 er oppført som industribygg og kontor på 50 og 60 tallet. Kontoret (nr. 30) ble bygget om til bolig midt på 90-tallet med datidens løsninger, dette er utgått på dato og må fornyes. Dette gjelder særlig tak, elektrisk anlegg og våtrom.

Boligens areal

Primærrom: 394 kvm, Bruksareal: 751 kvm

Brunla allé 28:
1. etasje:
Bruksareal: 135 m².
Primærrom: 135 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 ganger, vaskerom, bad, kjøkken, 2 stuer og 2 soverom.

Brunla allé 30:
1. etasje:
Bruksareal: 347 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, vaskerom 4 toalettrom og studio.
I tillegg finnes diverse boder, garasje og verksted på totalt 318 m² som s-rom.

2. etasje:
Bruksareal: 269 m².
Primærrom: 230 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom, bad, kjøkken, stue, kontor og 3 soverom.
I tillegg finnes en bod på 39 m² som s-rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Brunla Allé.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 1 197 kvm, Eierform: Eiet tomt

Arealet ovenfor er opplyst av Larvik kommune og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen. Eiendommen er etablert med analogt målebrev den 30.06.1947. I følge målebrevet er tomtens størrelse 1162,85 kvm. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter til flere biler på tomta. Det er også en stor garasje med plass til flere biler i sidebygget.

Byggemåte

Følgende informasjon vedrørende byggemåte fremkommer i tilstandsrapport utarbeidet av Schau Takst AS:

Brunla allé 28:
Bygget er oppført med støpt betongplate på mark, ringmurer, samt grunnmurer av pussede betongblokker. Nordre- og vestre yttervegg er oppgitt oppført av siporex lettbetongblokker og tradisjonelt stenderverk. Nytt taktekke i 2018 av banelagt papp som skal være lagt over underliggende
luftesjikt.

Brunla allé 30:
Bolighuset ble bygget på 1950-tallet og ble oppgradert i 1988 med blant annet nye vinduer, ny kledning, samt ny takstein. Det registreres flere, større avvik ved bygget - flere av avvikene bør gis oppmerksomhet og tiltak innen rimelig tid. Eksempelvis registreres utettheter i tak, skjevheter i takverk, bad med renoveringsbehov, samt bærer det elektriske anlegget preg av vesentlig avvik - samt oppleves deler av anlegget å være bygget av ufaglærte.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 26.08.1997 for bruksendring fra administrasjonsbygg til bolig og tilbygg. Denne er gitt med følgende merknader:
- Avtrekk fra baderom.
- Eventuelle krav fra feieren må etterkommes.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.02.1998 for bruksendring. Denne er gitt med følgende merknader:
- Rekkverk på veranda fra dør ikke ferdig.
- Håndlist innvendig trapp til 2. etg. ikke oppført.
- Mellomrom mellom trinn i innvendig trapp må ikke overstige 0,1 m åpning (treverk i trapp må monteres).
- Takrenner rundt om ikke oppført ferdig.
- Terrasse ikke ferdig bygd iht. godkjente tegninger.
- Iht. pkt. 5h i godkjent vedtak kan antall personer ikke overstige 25 stk. og det må være en voksen pr. 5 barn som avtalt.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 07.12.2020 for leilighet mot vest 2. etg. og fasadeendring av denne, samt bruksendring deler av 1. etg.
Selger opplyser at grunnen til at det ikke er ferdigattest for dette tiltaket er fordi hyblene ikke er påbegynt.

Det gjøres oppmerksom på at dagens innredning av sidebygget med unntak av leiligheten i 2. etasje ikke stemmer overens med godkjente tegninger mottatt fra Larvik kommune. Ny eier må selv vurdere bruken av de ulike rommene og undersøke om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys. Ny eier bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bruke disse rommene som rom til varig opphold. Eiendommens bebyggelse er kun byggesøkt i henhold til tegninger som er mottatt fra kommunen. Tegninger utleveres etter forespørsel til megler.

Adgang til utleie

Eneboligen og leiligheten i sidebyggets 2. etasje kan lovlig leies ut.

Oppvarming

Larvik kommune opplyser at siste feiing ble utført 22.03.2021 og siste tilsyn ble utført 17.08.2021.

Selger opplyser at skorstein i Brunla allé 28 er av meget stor dimensjon og egentlig uegnet til vedfyring. Skorsteinen har ikke vært i bruk eller feiiet i selgers eie.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas eiendommen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger opplyser om et årlig energiforbruk i 2021 på ca. 54 000 kwh. Ifølge selger har den nye leiligheten i 2. etg. egen måler, forbruket der utgjør ca. 15 000 kwh pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 765,93 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 170 317 pr. 31.12.20
Formuesverdi som primærbolig kr. 809 827 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 915 378 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til bolig i Kommunedelplan for Stavern by.

Eiendommen ligger i et område for mulig marin leire, i likhet med de fleste eiendommer i Larvik kommune. Ved utbyggingstiltak på eiendommen, vil behovet for nærmere undersøkelser melde seg først dersom eiendommen også ligger i et aktsomhetsområde. Et aktsomhetsområde er sjeldent kartlagt på forhånd. Se NVEs veileder 1/2019, som utgangspunkt for dette. Enhver husstand må forholde seg til grunnforholdene i sine byggesaker. Enkle tilbygg behandles etter enklere prosedyrer enn opprettelse av nye boenheter.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Rettigheter på 3805-5001/140:
1947/1715-1/30 Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 30.06.1947
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 234
- Byggeforbud med 6 meter avstand fra den frasolgte parsellens østgrense.

Rettigheter på 3805-4042/44:
2000/775-1/30 Erklæring/avtale tinglyst 08.02.2000
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 5001 Bnr: 234
- Rettigheten er utløpt. Omfattet rett til tidligere parkering.

Vei/vann/avløp

Adkomst via offentlig vei. Boligen er tilknyttet kommunalt vann og avløpsnett via septiktank som ligger inne i kommunal tømmeordning. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Det er installert vannmåler på eiendommen. Larvik kommune opplyser om et forbruk i 2021 på ca. 195 kvm3.

Larvik kommune har planer om separering av vann og avløpsledninger i området. Det vil bli gitt pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank. Foreløpige planer tar sikte på anleggsstart i slutten av 2022, men skal ikke avsluttes før 2024. Prosjektleder Tore Andreas Garshol opplyser i telefonsamtale 01.11.2022 at prosjektet er noe forsinket og at oppstart trolig blir i starten av 2023. Prosjektet starter i Kronprinsens gate ved Sjektekanalen i Stavern og arbeidene ved Brunla allé 28 og 30 vil trolig ikke komme i gang før årsskifte 2023/2024. Det er pt. ikke gitt pålegg fra kommunens side, men dette vil bli gitt innen kort tid. Konferer megler ved spørsmål om dette.

Selger oppgir at flere avløpsrør ut av sidebygget har ukjent tilkobling - disse skal være filmet og forsøkt avklart, men pr. i dag er disse avløpene valgt å ikke brukes. Dette gjelder 3 toaletter og et sluk i sidebyggets 1. etg. Det må derfor påregnes gravearbeider.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Kjøleskap, frysere, vaskemaskin og tørketrommel medfølger slik det fremstår på visning.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen - se over. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Brunla Allé 28 og 30, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 234 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0195

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.