Anvik/Stavern

Strøken hytte fra 2022 med fantastisk beliggenhet i høyden - sjøutsikt - kveldssol - båtplass

Anvik 3 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 98 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 1 040 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2022
Gårdsnummer 4122
Bruksnummer 80
Energimerking D
FINN.no 269713548
Sist endret 24.10.2022 13:23
Prisantydning 7 890 000,-
Totalpris 7 961 270,-

Beregnet totalkostnad

7 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 60 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 400 000,-)) 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 270,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 961 270,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fantastisk beliggende hytte fra 2022 med fin sjøutsikt og optimale solforhold til sent på kveld. Hytta ligger på Anvik, mellom sommeridyllene Stavern og Nevlunghavn, og har en praktisk planløsning med "alt" på ett plan. Med en splitter ny hytte slipper du å bruke tiden din på vedlikehold og kan heller bruke ferien din til turer langs kyststien, bading og et ellers bredt utvalg av sommeraktiviteter som området tilbyr.

Hytta ligger i kort gangavstand til sjøen, og du finner flere fine badeplasser i nærhet med barnevennlige sandstrender og folketomme svaberg. Ellers gangavstand til den kjente Kyststien. Området i Larvik for øvrig byr på masse aktiviteter for store og små og det er ingen grunn til å kjede seg. Her ligger forholdene godt til rette for å lage uforglemmelige ferieminner med dine nærmeste.

Med i handelen følger båtplass på Bakke.

Nå har du muligheten til å oppfylle hyttedrømmen!

Innhold

Hytta har en arealeffektiv og god planløsning over ett plan. Planløsningen består av stor stue i åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater mot sydvest med fin sjøutsikt. Mellomgangen fører til hyttas fire soverom, hvorav et stort hovedsoverom på ca. 13 kvm. Romslig, flislagt bad med alle fasiliteter, samt eget toalettrom - ypperlig når dere er mange på hytta.

Hytta er oppført på en flott naturtomt med lite vedlikeholdsbehov. Eiendommen ligger sydvestvendt til med optimale solforhold og sen kveldssol - perfekt etter en lang dag "på farten". Fjellknausen mot øst skjermer godt mot vinden som kommer fra havet og bidrar godt til en lun uteplass i høyden.

Med hytta følger i tillegg båtplass hvor du kan utforske flere perler langs kysten. Ta gjerne båtturen til Stavern eller Nevlunghavn for en is.

Standard

Moderne hytte fra Saltdalshytta i den stilrene Nova-serien. I serien er det lagt vekt på funksjonelle detaljer som hever helhetsinntrykket, og god planløsning med smarte løsninger.

Hytta går over ett plan og egner seg godt for alle generasjoner med en funksjonell planløsning.

Hytta leveres nøkkelferdig med kjøkkeninnredning med hvitevarer i form av integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap.

Oppvarming
Hytta leveres med gulvvarme i entré, bad stue/kjøkken og soveromsgang.

Beliggenhet

Hytta har en fantastisk beliggenhet i høyden med sjøutsikt og optimale solforhold. Anvik er et attraktivt hytteområde i Brunlanes, mellom sommeridyllene Stavern og Nevlunghavn. Området ligger solrikt og landlig til, med kort vei til flotte strender, svaberg og bademuligheter. Svært gode turmuligheter i område med blant annet Kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa. Kort vei til fotballbane, volleyballbane og minigolf. I nærområdet finnes flere campingplasser med lekeplasser, kiosker og restaurant.

Idylliske Stavern ligger en kort kjøretur unna tomtene. Her yrer det av liv på sommeren og du finner kafeer, restauranter og butikker som har søndagsåpent hele året. Utforsker du Stavern vil du finne koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flott skjærgård.

Nevlunghavn er også et flott sted innen sykkelavstand og verdt mange besøk om sommeren. Flott båtliv her på sommeren med fiskeutsalg på brygga. Plukk gjerne opp noe bakst fra populære Nevlunghavn Bakeri & Conditori på veien tilbake til hytta.

For de minste er Foldvik Familiepark å anbefale - en populær destinasjon sommerstid. Aktivitetsparken passer perfekt for barnefamilier med tilbud som akebakke, minigolf, teater, traktorkjøring og mye mer.

Mølen er kjent for sitt spennende svaberglandskap med landets største rullesteinstrand og 16 større gravrøyser. Historisk område hvor høvdinger og tjenere ble begravd i jernalderen.

Løpende kostnader

Det må påregnes noe utgifter til vedlikehold av veien, samt drift av den private delen av vann og avløpsanlegget.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 4 soverom, bad, toalettrom, kjøkken/stue, gang og entré.

Alle arealer i denne salgsoppgave et innhentet fra byggetegninger fra Saltdalshytta og offentlige registre hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene. Det må påregnes noe avvik i arealene fra byggetegningene da det ikke er utført kontrollmåling etter at hytta ble bygd.

Adkomst

Fra Stavern sentrum følg Helgeroveien mot Helgeroa. Etter ca. 5,5 km ta av til venstre på Hummerbakkveien. Følg veien i ca. 2 km og ta til venstre inn på Anvikveien. Ta til høyre ved minigolfen og inn på Ramnsveien som går til høyre. Etter ca. 900 meter, ta første til venstre opp bakken. I enden av veien er det en parkeringsplass på venstre hånd. Hytta ligger rett frem for parkeringsplassen.

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners skilt på hytta. Bruk gjerne kartet i annonsen til å lage direkte adkomstbeskrivelse.

Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 1 040 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Eiendommen har tinglyst bruksrett til to parkeringsplasser på parkeringsplassen syd for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Fundament av støpt plate. Stående trekledning. Taket et tekket med takpapp.

Adgang til utleie

Det er ingen restriksjoner mot utleie og markedet for korttidsutleie antas å være meget godt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres av kommunen og er ikke fastsatt pt. Stipulert kostnad ca. 9 480,- pr. år.

Renovasjonsanlegget er privat felles oppsamlingsplass for hytteavfall fra området. Feltet er en del av en større oppsamlingsplass for avfall. Området skal ha tilfredsstillende snumulighet for renovasjonsbil.

Formuesverdi

Fastsettes normalt i etterkant av at man har overtatt hytta. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg. Har du verken opplysninger om kostpris eller tidligere fastsatt formuesverdi, registrerer du antatt markedsverdi. Det vil si, det fritidseiendommen ville blitt solgt for i dag.

Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse og grønnstruktur. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst en rekke heftelser på eiendommen fordi tomtene ble skilt ut fra en større landbrukseiendom. Disse heftelsene har ikke praktisk betydning for de fradelte eiendommene da de gjelder andre deler av landbrukseiendommen. Kopi av grunnboken fåes ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å ta kontakt med megler dersom det er spørsmål til dette.

Vei/vann/avløp

Privat vei, privat helårs vann- og avløpsanlegg som er tilkoblet kommunalt nett.

Kjøper og fremtidige eiere av eiendommen plikter å delta i vedlikehold av den private adkomstveien og VA-anlegget i området, i samsvar med sin bruk.

Hyttenaboen i vest har gangrett over eiendommen i sydlig del mot eiendomsgrensene. Konferer megler ved spørsmål.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.

Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Øvrige forbehold

Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger.

Alle perspektiver, modell, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse.

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring og innboforsikring av kjøper.

Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelse så snart ferdigattest foreligger. Forventes å foreligge innen 15. oktober.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Hytta selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.

Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve hytta, utvendige arealer, herunder ferdigstillelsen av disse.

Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Anvik 3, 3294, Stavern, Gnr. 4122 bnr. 80 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0196

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter i salgsoppgaven før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.