Bøkelia/Larvik sentrum

Tiltalende eierleilighet med sentral beliggenhet - 2 soverom - veranda - gangavstand til alle sentrumsfasiliteter

Brannvaktsgate 23A , 3256 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

60%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

41%

har bolig mellom 60-120 kvm

18%

er barnefamilier

25%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 62 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 304 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1900
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 85
Energimerking F
FINN.no 268722802
Sist endret 08.11.2022 19:58
Prisantydning 3 000 000,-
Totalpris 3 084 020,-
Fellesutgifter 1 000,-

Beregnet totalkostnad

3 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 75 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 84 020,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 084 020,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Drømmer du om å bo sentrumsnært? Da bør du ta en titt på denne leiligheten.

Velkommen til Brannvaktsgate 23 A!

Dette er en ny leilighet beliggende i et eldre bygg i Bøkelia i Larvik sentrum. Her bor du like ved butikker, restauranter, kafeer, treningssenter, kino og mye mer. Det meste du trenger finner du rett i nærheten. Fantastiske Bøkeskogen ligger bare noen minutter unna - her er det flotte turmuligheter hele året. Sommerstid kan du ta beina fatt og rusle ned mot Batteristranda for et deilig bad i sjøen. Foretrekker du ferskvann ligger også Farrisvannet innen gangavstand - også her er det flere fine badeplasser, samt båthavn.

Leiligheten ligger i byggets 1. etg. og fremstår med god standard og delikate løsninger. Ved leilighetens inngangsparti er det en utvendig veranda hvor det er plass til et lite bord og et par stoler - et fint sted å nyte morgenkaffen. Planløsningen består av vindfang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 gode soverom, pent bad, separat toalettrom og bod. Dersom du har behov for ytterligere oppbevaring disponerer denne leiligheten også en egen bod i kjelleren.

Med smakfulle løsninger, lyse og luftige rom, samt kort vei til det meste Larvik sentrum har å by på - ligger det aller meste til rette for å trives her.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etg. og inneholder: Vindfang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad, separat toalettrom og bod. Ved leilighetens inngangsparti er det også en utvending veranda. Leiligheten disponerer også en egen bod i kjeller.

Utstyr

Sentralstøvsuger.

Standard

Flott nyoppusset leilighet i beliggende i 1.etg. i eldre bygg. Leiligheten holder god standard og er utført i henhold til TEK. 17 med bla. lydisolert/ trinnlydisolert mellom etasjene og fullisolert og tetthet etter TEK.17.

Kjøkken
Kjøkken fra 2019. Gulv belagt med tre-stavs parkett. Vegger og himling med malte slette flater. Innredning med slette fronter. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i metall og ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, ovn, platetopp og avtrekksvifte. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra 2019. Det er etablert automatisk vannstopper og komfyrvakt.

Bad
Bad fra 2019. Gulv og veggflater belagt med flis. Himling med malt slett flate. Innredning med slette skuffefronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri. Speil med integrert belysning. Stikkontakter. Gulvstående toalett. Varmekabler. Dusjkabinett med skyvedører, to-greps blandebatteri og hånddusj. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra 2019. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom
Toalettrom fra 2019. Gulv belagt med flis. Vegger og himling med malte slette flater. Servantskap med slett skapfront, heldekkende servant og ett- greps blandebatteri. Speilskap. Gulvstående toalett. Vannrør i forkrummet kobber tilknyttet rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra 2019. Balansert ventilasjon. Varmekabler.

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er:

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv):
Bad: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett.
Gulvoverflate på utsiden av dusjsonen er tilnærmet flat, og det kan ikke verifiseres at det er membranoppkant ved terskel. Yttligere undersøkelser anbefales.

Toalettrom: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel må etableres. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom: Det ble registrert sprekker i enkelte hjørner og i overgang vegg/tak. Krever oppfølging og jevnlig ettersyn. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser i entre, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Samt løse flisfigurer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Etasjeskiller - 1.etg: Det er noe merkbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 17 mm i stue. Ingen merknader i det andre rommet som ble målt.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Filtere ble inspisert og disse anbefales utskiftet.

Elektrisk anlegg: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig):
Toalettrom: Drypplekkasje fra kobling på kaldtvann under servant ved tapping. Yttligere undersøkelser og tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

TGIU (ikke undersøkt):
Bad: Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot yttervegg og inventar/teknisk installasjon.
Brann: Brannskiller er skjult, og ikke mulig for byggssakkyndig og vurdere. Yttligere undersøkelser anbefales.

Selger har kommentert i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven, at hun ikke har bodd i leiligheten i hennes eiertid. Leiligheten har vært utleid. Se vedlagt egenerklæringsskjema.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Bøkelia i Larvik sentrum med kort vei til butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Det er også kort vei til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge og strandpromenaden til Tollerodden.

Fra sentrum er det gangavstand til Mesterfjellet barne- og ungdomsskole, Thor Heyerdahl videregående skole og barnehager, samt idrettsanlegg med mange fritidstilbud for store og små.

Felleskostnader

Det betales kr. 1.000,- pr. mnd for felleskostnader.
Det betales for forsikring og avsettes penger til vedlikeholdskonto.

Løpende kostnader

I tillegg til felles bygningsforsikring kommer det utgifter til kommunale avgifter, strøm/oppvarming, tv, internett og innboforsikring.

Andel fellesgjeld

Denne seksjonen har ingen fellesgjeld.

Sameie

Eierseksjonen hører til boligsameie Brannvaktsgate 23A.
Sameiebrøk: 1/3
Det foreligger ikke forretningsfører for sameiet.
Det kreves ikke styregodkjennelse ved overtagelse.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ifølge styreleder er det ingen planer i sameiet utover ordinært vedlikehold.
Septiktanken må på sikt gjøres noe med/fjernes, men usikker på når dette skal gjøres. Sameiet vurderer å koble seg på fibernett, når septiktanken skal fjernes. Kostnadsbildet for disse tingene er avgjørende og skal tas opp når det blir aktuelt i fremtiden.

Innvendig vedlikehold av egen boligseksjon og veranda, samt andre rom som hører inn under seksjonen, påhviler fullt og helt den enkelte sameier. Enkelt utvendig vedlikehold som maling etc. er sameierne ansvar. Se vedtektenes punkt 5 for ytterligere informasjon om vedlikehold.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Ifølge vedtektene kan seksjonen bare brukes til beboelse og ikke ervervsformål. Ved salg av seksjoner kan disse ikke overdras (selges) til juridisk person bortsett fra unntakene i Eierseksjonslovens § 24.
Vedtektene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter før bud inngis.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: ca. 59 kvm, Bruksareal: ca. 62 kvm

Følgende rom inngår i primærareal: Entre, wc, stue, kjøkken, bad og to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten bod i felles kjeller på ca. 5 m2. Bod i kjeller har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Det gjøres oppmerksom på at arealene er beregnet i henhold til rommenes faktiske bruk selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter. Plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk, og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra selger og offentlige registere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Brannvaktsgate.

Leiligheten er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 304,9 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal for sameiet.

Tomten er pent opparbeidet med asfalt, gressplen og har en fin felles utestue på fellesarealet.

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev 13.11.1906. Dokumentet er innhentet, men vanskelig å tyde hva som står. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i matrikkelbrevet er tilsvarende usikkert.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Bygget er oppført i teglstein. Betonggulv i kjelleretasje. Etasjeskillere og tak i trekonstruksjoner. Fasade med teglstein. Saltak tekket med betongtakstein. Vinduer i 2-lags glass fra 2019. Ytterdør fra 2019 med brannklasse EI30.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra to leiligheter til tre leiligheter datert 28.05.2019 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Ved utleie plikter sameier å melde skriftlig til sameiets styre. Ved utleie plikter sameier å gjøre leietaker oppmerksom på sameiets vedtekter, husordensregler, og øvrige bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet.

Larvik kommune opplyser Brannvesenet har ingen opplysninger om eiendommen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klassifisering). Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 570,- pr. år
Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 483 730 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 741 429 pr. 31.12.20

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Boligen er registrert i SEFRAK-registeret. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen er uregulert, men avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan for Larvik.

Eiendommen ligger i et område som omfattes av bestemmelsesområde Sentrumssone som omhandler spesielle bestemmelser som utfyller og konkretiserer krav til byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav.

Eiendommen ligger i et område som omfattes av hensynssone H120_1 som omhandler sikring av injeksjonsområde for Farriskilden som sier at alle tiltak i grunnen innenfor restriksjonsområdet for "Farriskilden" som kan påvirke grunnvannet, skal grunneier for kilden varsles og gis anledning til å uttale seg før ny arealbruk, grunnboringer og lignende tiltak eventuelt godkjennes.

Eiendommen er båndlagt for regulering etter pbl. (H710_1) (Dagsone) Området er båndlagt til Jernbane og tilhørende teknisk infrastruktur etter pbl. § 11-7, pkt. 2, jf. pbl. § 11-8, pkt. d. Båndleggingen skal sikre at det ikke foretas tiltak som vanskeliggjør planarbeidet og gjennomføringen av jernbanetiltaket. 
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter):
Det er varslet om igangsetting av arbeid med planprogram og prinsipplan for Bergeløkka. Området er på ca. 100 mål, med formål om utvikling av ny bydel på Bergeløkka i Larvik. Planen er at den nye bydelen skal bestå av en kombinasjon av næring og boliger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr. 1029,  tinglyst 25.04.1952: Erklæring/avtale 
Bestemmelse om septiktank.
Eier av Brannvaktsgate 23 forplikter seg til å fjerne septiktank som ligger på fortauet i Brannvaktsgate og flytte den inn på eiendommen, når dette blir nødvendig for fremføring av kabler eller andre anlegg som må plasseres i fortauet. Dette uten utgifter for Larvik kommune.

Dagboknr. 451202, tinglyst 16.04.2019: Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/3

Vei/vann/avløp

Kommunal vei. Offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via septiktank. Ved fremtidig separering av avløpsledninger i området, kan det bli gitt pålegg om separering av private stikkledninger og utkobling av septiktank.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring ref. vilkår.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er lagt tv og internett kabel inn til bygningens kjeller. Kjøper må selv sørge for å tegne abonnement og bekoste tilknytningen til dette.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Brannvaktsgate 23A, 3256, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 85 snr. 1 orgnr. 925432962 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0198

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.