Anvik/Stavern

Koselig og velholdt hytte i et attraktivt hytteområde - kjøkken og bad fra 2017 - solrikt

Søndre Tjøstolfvika 47 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 50 m²
Bruksareal 53 m²
Tomt 400 m² / Festet tomt
Soverom 2
Byggeår 1975
Gårdsnummer 4123
Bruksnummer 1
Energimerking F
FINN.no 273273150
Sist endret 03.10.2022 15:41
Prisantydning 2 500 000,-
Totalpris 2 573 770,-

Beregnet totalkostnad

2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 73 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 573 770,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til denne fine hytta i et attraktivt hytteområde ved sjøen!

Eiendommen har en sjarmerende og sjønær beliggenhet med gode solforhold i et av Vestfolds mest populære hytteområder på Anvik. Herfra er det kort vei til strender, svaberg og turområder - alt tilrettelagt for herlig sommeridyll og late feriedager. Stavern sentrum ligger en liten kjøretur unna og byr på kafeer, restauranter, butikker og gallerier. Ellers byr nærområdet på masse aktiviteter for store og små, og det er ingen grunn til å kjede seg!

Lettstelt hytte som inneholder to soverom, stue, bod, samt nyere kjøkken og bad. Ute finner du en lun og vestvendt terrasse, samt markterrasse.

Hytta ligger i fin weekend-avstand fra Oslo med i underkant av 2 timer i bil.

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Hytta inneholder entré, stue, kjøkken, bad, bod og to soverom.

Standard

Hytta ble opprinnelig oppført i 1975 og tilbygd i 2017 med nytt kjøkken. Samme året ble badet oppusset. Deler av hyttas vinduer er skiftet i 2015/2016, og fremstår ellers som godt vedlikeholdt.

Bad
Moderne og stilrent bad fra 2017. Belegg på gulv, Vegger med våtromsplater. Det er montert downlights i himling. Innredning med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps armatur. Overskap, speil, overlys og stikkontakt. Dusjhjørne med to-greps armatur, hånddusj og regnfallsdusj. Gulvstående toalett. Vannrør av armert flexirør, kobber og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Avtrekksvifte i vegg.

Kjøkken
Lyst og pent kjøkken fra 2017 med downlights og opplegg for vaskemaskin. Gulv med laminat. Vegger med mdf veggplater og Kitchen Board veggplater. Himling med mdf panel. Innredning med profilerte fronter, benkeplate i heltre, og laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale og ett-greps armatur. Nisje for oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Veggmontert avtrekksvifte. Vannrør av armert flexirør, kobber og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Det er etablert automatisk lekkasjestopper og komfyrvakt.

VVS/Teknisk
Vannrør av armert flexirør, kobber og typen rør-i-rør system. Avløpsrør av plastmateriale. Utvendig hovedstoppekran og stakeluke vest for terrasse.
Varmtvannsbereder av merket Høiax RBS 120 i benkeskap på kjøkken. Det elektriske anlegget er i hovedsak vurdert å være fra boligens byggeår.
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod.

Hytta er godt vedlikeholdt over tid, men det må påregnes løpende vedlikehold/påkostninger. For ytterligere informasjon om hyttas tilstand, se tilstandsrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Hytta ligger usjenert og fint til på harmoniske Anvik. Beliggenheten er landlig og rolig, med kort vei til strender, svaberg og utallige bademuligheter. For den aktive er det volleyballbane, fotballbane og minigolf kort vei unna hytta. Her er det også flotte turmuligheter i området på bl.a. populære Kyststien som strekker seg fra Stavern til Helgeroa.

Fantastiske Stavern sentrum ligger en liten kjøretur unna (ca. 10 min). Stavern er kjent som et av Vestfoldkystens "smilehull" med et yrende folkeliv sommerstid. I tillegg til et pulserende folkeliv byr Stavern på et variert og godt tilbud av kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og arrangementer. Den populære Stavernsfestivalen arrangeres ved Larvik Golfklubb - som forøvrig byr på en av Norges beste golfbaner med lengst spilletid i landet.

For de minste er det ikke langt til Foldvik Familiepark - en populær destinasjon sommerstid. Det er også kort kjørevei (ca. 10 min) til Helgeroa og Nevlunghavn med butikker, restauranter, kafeer og båthavn.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Bad - Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft i underkant våtromsplater i dusjsonen. Levetiden vil derfor være redusert. Fuger må fornyes.
Overflater gulv.- Det er stedvis knirk i gulvet. Det er stedvis sprekker mellom gulvbord. Det er observert merker etter det som synes å være eldre fuktskade langs yttervegg enkelte steder. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Etasjeskiller 1. etasje - skjevhetsmåling. Det er noe merkbare skjevheter i hytta. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.
Teknisk anlegg/VVS - Varmtvannsbereder står i skap som mangler understøttelse av skapbunn. Bedre understøtting bør etableres.
Elektrisk anlegg (forenklet vurdering) - Det er ikke gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget, og det foreligger ingen
dokumentasjon. Med bakgrunn i det ovenstående bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
Vinduer - Vinduer er i all hovedsak av eldre dato, skyvedør mot kjøkken har ett-lags glass, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Det ble stedvis punkterte glass/vinduer på soverom 1. Utskifting av glass anbefales.
Yttertak - Tekking, takvinkel/takform, sluk og andre avrenningsforhold inkludert fallforhold, beslag/renner/nedløp/snøfangere. Panel har stedvise symptomer på alder. Stedvise råteskader er observert. Symptomer på slitasje og elde er registrert på taket, selv om det ikke ble observert tegn på
lekkasjer eller skader. Svank og bulninger er observert. Takets tekking er vurdert uegnet med hensyn til takvinkel. Registrert vannansamlinger på tak (mangelfullt fall). Tiltak anbefales. Deformasjoner/slitasje stedvis på renner og nedløp. Tiltak anbefales.
Utvendige trapper - Understøtting av trapp er ikke sikret mot fukt fra grunn. Fare for råteskader.
Drenering - vann fra yttertak og bortledning. Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra bygningen. Tiltak anbefales.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Kjenner du til om det har vært uført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært (Byggmester A. Ramsåsen og Larvik Rør).

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. (Ramsåsen). Det foreligger dokumentasjon og arbeidet er byggemeldt.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av faglært.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?
Ja, kun av faglært. (KMH-elektro AS). Det foreligger samsvarserklæring for hele/deler av det elektriske anlegget.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 53 kvm

Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, stue, kjøkken, bad og to soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

I GPS/appløsning kan du lage egen adkomstbeskrivelse fra din destinasjon til Søndre Tjøstolfvika 47.

Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisningen.

Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: ca. 400 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 3 860,- pr. år.

Grunneier er Gunnar Levi Anvik.

Festekontrakten ble opprinnelig inngått i 1975 for 20 år. Kontrakten fornyes automatisk 3 ganger av 10 år hvis den ikke ble sagt opp av en av partene før kontraktens utløp. Den utløper således i 2025, og etter tomtefesteloven blir festeforholdet automatisk videreført etter dette, og man har derfor en evigvarende festerett. Det må påregnes at det blir foretatt en oppjustering av festeavgiften i tråd med markedsverdien av tomten ved festeforholdets utløp. For 2022 er taket på 13.592 kroner for festetomter inntil ett mål.

Festeavgiften betales forskuddsvis hvert år med forfall 01.03.. Avgiften reguleres ihht. konsumprisindeksen hvert femte år.

Kjøper må godkjennes av grunneier. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn.

Trærne på eiendommen tilhører grunneier, og må avklares særskilt dersom disse ønskes hugget.

Det er ikke tillatt med forretningsmessig virksomhet på tomta. Det er ikke tillatt med fremleie av festeretten.

Forkjøpsretten i festkontrakten er ikke gjeldende lenger.

Eiendommen som er etablert med festekontrakt den 17.06.1975, er ikke oppmålt av kommunen. Viser til festekontrakten for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Parkering på tomten.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Anticimex:
trekledning. Pulttak tekket med asfaltbelegg. Vinduer med to-lags glass. Skyvedør med ett-lags glass mot kjøkken. Ytterdør i trekonstruksjon.
Formpresset ytterdør mot bad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse/ferdigattest for hytta, noe som ikke var vanlig på oppføringstidspunktet. Kommunen har ikke dokumentasjon på at det foreligger brukstillatelse/ferdigattest for tilbygget fra 2016, men det foreligger godkjente tegninger av hytta med tilbygget fra 2016 som samstemmer med dagens utforming, og som følger vedlagt salgsoppgaven. Kjøper overtar risikoen for et eventuelt pålegg fra kommunen om riving/endring/tilbakeføring av tilbygget.

 I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Ifølge festekontrakten kan hytta leies ut for inntil 4 uker i året.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring i ovn.

Kommunen har ikke registrert opplysninger om det har vært feiing/tilsyn av røykløpet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 7 644 pr. år

Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2020: kr. 287 408,-.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplanen Naverfjorden m / tilgrensede arealer fra 1994.

Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanen.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Nabohytta er under oppføring og det er pr. utarbeidelse av salgsoppgaven støpt såle. Det er søkt om å sette opp en Furutangen fra Familiegruppa.

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1975/3416-2/30  Festekontrakt - vilkår  
17.06.1975
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
LEIEN KAN REGULERES
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Festekontrakten følger vedlagt salgsoppgaven.

2017/145461-1/200  Erklæring/avtale  
16.02.2017 
Rettighetshaver: VESTRE NAVERFJORDEN VANN OG AVLØP S  
Org.nr: 815650662
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Vestre Naverfjorden vann og avløpslag SA har rett til å anlegge, vedlikeholde og eventuelt fornye hovedledning/stikkledning over eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp ihht. informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Kjøper og fremtidige eiere av eiendommen plikter å delta i vedlikehold av den private adkomstveien og VA-anlegget i området, i samsvar med sin bruk. Årlig drift og vedlikeholdskostnad for VA-anlegget er tidligere estimert til ca kr 1.500.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Innbo og løsøre kan medfølge handelen etter nærmere avtale med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.

Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til martin@leinaes.no eller SMS: 94 98 75 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Hytta vil ikke bli ytterligere ren- og ryddiggjort etter visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Søndre Tjøstolfvika 47, 3294, Stavern, Gnr. 4123 bnr. 1 Fnr. 57 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-22-0214

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.