Lampeland

Høykvalitets stavlaftshytte fra 2019 med store vindusflater - to stuer - 4 soverom - loftstue og to bad, et med badstue

Glimmervegen 56 , 3623 Lampeland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 149 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 1 016 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 146
Bruksnummer 98
Energimerking C
FINN.no 274985099
Sist endret 25.11.2022 14:55
Prisantydning 6 500 000,-
Totalpris 6 673 770,-

Beregnet totalkostnad

6 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 173 770,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 673 770,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Det er en glede å få presentere Glimmervegen 56!

Dette er en høykvalitets stavlaft hytte, flott beliggende i attraktivt hytteområde på Blefjell, med umiddelbar nærhet til særdeles gode turområder hele året og skiløyper vinterstid. Hytta er oppført i 2019, og har en god planløsning med 2 romslige stuer, 2 soverom og 2 bad (ett av dem med badstue) i første etasje. I andre etasje er det loftstue og 2 soverom. Her er det stor plass å boltre seg på.
Det er flott utsikt mot Ravnåsen og Dronningkollen, som kan nytes hele året.

Uteområdet er pent opparbeidet og hytta ligger høyt og fritt. Ifølge selger er det sol frem til ca 21.00 på midtsommers. Rundt deler av boligen er det betongdekke lagt med skifter som legger tilrette for god bruk av uteområdet, sommer som vinter. Plass til flere sittegrupper.
Med under to timer reisevei fra både Oslo og Vestfold er Blefjell den "korteste" veien til fjells. Hytta var ferdig i november 2019,og har derfor ca. litt over 1 år igjen av nybygg-garantien.

Velkommen til visning!

Innhold

Boligen er bygget over to plan med flesteparten av arealet på et plan i 1. etasje på 112 kvm.
Planløsningen er god og inneholder:

1. etasje: Entré, vaskerom/teknisk rom, bad med badstue, to soverom, og bad nummer to. Kjøkken i åpen løsning mot spisestuen og videre har boligen to gode stuer nede.
2. etasjen er på 37 kvm og inneholder: Loftstue og to soverom. Det er også en koselig lesekrok i gangen.

Standard

Boligen har gjennomgående god standard på både materialer og håndverk fra 2019. For å gi maksimal boligkomfort er det vannbåren gulvvarme i samtlige rom i 1.etasje. Det er kun gitt TG0 og TG1 i tilstandsrapporten.

Innvendige overflater
Gulv: Heltre gulv i 2. etasje og flislagte gulv i 1. etasje.
Vegger: Laftet tømmer og panel.
Himlinger: Panel og dragere.

Kjøkken
Mørkt kjøkken fra Drømmekjøkken med åpen og praktisk løsning mot spiseplass.
Flislagt gulv med varme, vegger av malt panel og himling av grove tømmerdragere og panel. Innredningen med fronter av malt/beiset eik, skrog av foliert spon, samt benkeplate av heltre eik. Integrerte hvitevarer i form av vinskap, oppvaskmaskin, stekeovn, samt platetopp med ventilator.
Komfyrvakt montert. Vannstopper ikke montert - bør monteres.

Bad
Flislagte bad med vegghengt toalett, servant med skuffeinnredning, samt dusjhjørne med glassdører. På det ene badet er det en badstue.

Tekniske installasjoner
- Stor tomantlet varmtvannstank gir både varmt tappevann, samt vann til det vannbårne gulvvarmeanlegg. Det er oppgitt å være vannbåren gulvvarme i samtlige rom 1.etg.
- I stue er montert Contura-peisovninnsats.
- Selger oppgir eiendommen å være tilkoblet trykkvann fra privat brønnboringssystem for hytteområdet (BLEVA - Blefjell vann og avløpsselskap AS). Avløpet skal være ført til kvernpumpe.

Beliggenhet

Glimmervegen 56 har en veldig god beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell. Blefjell Løypeforening kjører opp ca 160 km med skiløyper. Blestølen er et meget fint utgangspunkt for skiturer i mange retninger.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det. Ligger ca 4 kvm unna hytta og har varmestua nederst i bakken.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.
Fra Blestølen kommer man fort opp på fjellet (ca 1 km) og har da flott utsikt i alle retninger (mot Norefjell, Sigdal, Telemark, Kongsberg etc). Det er ca 15 km fra Blestua til foten av Bletoppen, og deretter 5 km opp på selve Bletoppen. Derfra har man flott utsikt mot bl.a Gaustatoppen. Hvis man går fra Nordstul (opp fra Bolkesjø) er det ca 7 km opp til Bletoppen (sommer løype).

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Ca 2,5 km fra hytta finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg og Lampeland med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Løpende kostnader

Årlig avgift Bleva kr. 8.200,- inkl.mva pr år.

Snømåking er kr. 4.000,- inkl mva pr år.

Vei: Søndre blefjellveien bomkort 1.250,- pr. år.

Vann: Vannforsyning besørges av grunneier/hytteeierne i fellesskap. Godkjent vannforsyning leveres fra borebrønner. Årlig kostnad for drift av felles pumpehus tilkommer.

Avløp: Avløp besørges av Blefjell vann og avløpsselskap AS som er eid av grunneierne i området. Avløp føres til felles renseanlegg i Ådalen. Hytteeier betaler årlig avgift for vann og avløp til Blefjell vann- og avløpsselskap AS.

Løypeavgift: Brukere av løypene oppfordres til å betale løypeavgift på kr. 600.- pr. år til Blefjell Løypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften øremerkes oppkjøring av skiløyper. For mer informasjon se gjerne http://www.bleva.no http://www.bleloyper.no

Tv og internett: Canal Digital Parabol / Allente Norge. Kostnad er 379,- kr per måned for deres grunnpakke/standardpakke. Parabol og dekoder følger med hytta ved salg hvis ønskelig. ICE mobilt bredbånd inntil 50 GB per måned koster 479,- per måned. Selgerne opplyser at Numedal Fiber holder  på med å legge ned fiberkabel i området (Glimmervegen) som det vil være mulig å koble seg til. Det er lagt rør inn til hytta for streking av fiberkabel inn i hytta.

Eiendomsskatt vil med dagens takster påløpe seg kr. 6.115,- pr år.

Forsikring

Landkreditt Forsikring.

Selgers egenerklæringsskjema

Ifølge utfylt egenerklæringsskjema fra selger er det ingen feil eller kommentarer til hytta.
Se vedlagt skjema for ytterligere informasjon.

Boligens areal

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 149 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, spisestue, kjøkken, 2 stuer, 2 soverom, 2 bad(ett av dem med badstue) og bientré/teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, loftsstue og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Oslo/Drammen følg skilt mot Kongsberg retning Geilo ca 16km kjører du rett frem (ikke over jernbroen). Etter ca 9 km på FV98 kjør av vei mot Blefjell syd og Blestua gjennom bom (75kr). Kjør videre oppover retning Blestua. Etter ca 6 km kommer et stort fireveis kryss, ta til venstre mot Blestølen og følg veien ca 3 km til skilt Blestølen Hyttegrend så ta av til venstre. Følg så veien inn på feltet.

Tomt

Areal: 1 016 kvm, Eierform: Eiet tomt

Skrånende tomt. Det registreres stedvis noe fall mot murer - dette bør forsøkes endret for å begrense fuktbelastning mot bygget.

Garasje / Parkering

Biloppstilingsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Hytta er oppført med tradisjonelle konstruksjoner i form av støpt betongplate og isolerte ringmurselementer, yttervegger av stav/laft med både stenderverk- og laftekonstruksjoner.
Takverk av sperrer med overliggende tekke av torv. Vinduer og terrassedører i jevnt over solid stand med moderat slitasjegrad. Enkeltfløyet terrassedør i teknisk rom: Døra/karm trenger en mindre justering.
Trapp med rekkverk og håndløper på èn side - ikke håndløper langs vegg. Vertikalavstanden mellom trinn er 159mm, ergo over anbefalt maksimal 100mm.
Rundt hytta er anlagt uteplasser med steinfliser limt til betongdekke.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.10.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle gulv i 1.etasje. Moderne peisovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgerne opplyser at de brukte ca 15.000 kwh pr. år i 2020 og 2021. Brukte hytta nesten hver helg og brukte kun strøm til oppvarming.
Hittil i år t.o.m september er strømforbruket 7.500 kwt. Grunnen til at forbruket er lavere er blant annet at selger har senket temperaturen når hytta ikke er i bruk. 
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter: Kr. 2.750,- for 2022. Årlige avgifter til Flesberg kommune betales ihht. gebyrregulativ som fastsettes årlig.
Årlig renovasjonsavgift for hytter er kr. 2.106,25,- pr år (2022). Brannforebyggende avgift kr. 643,75 pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 497 000 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Blestølen: Reguleringsbestemmelser for fritidsbebyggelse Blestølen, del av GNR/BNR 144/2, 146/5,6,147/1,148/1,146/7,8 i Flesberg kommune med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 08.11.2012.

Hytta ligger i et område som det fortsatt bygges nye hytter. Det er avsatt tomt til fritidseiendom som ennå ikke er bygd. Denne eiendommen grenser ikke til Glimmervegen 56, men til 2 nabohytter på venstre side av Glimmervegen 56.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst flere avtaler og rettigheter på eiendommen. Disse har fulgt med fra hovedbølet ved fradeling av tomten.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp.
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet Blefjell vann og avløp AS (privat).

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Hytta selges umøbelert. Kun fastmontert inventar/løsøre følger med hytta. Integrert kjøleskap, vinskap, stekeovn, oppvaskmaskin og steketopp (induksjon) som følger med hytta.
Dersom kjøper ønsker å overta noen av møblene eller senger må det diskuteres og avtales spesielt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Glimmervegen 56, 3623, Lampeland, Gnr. 146 bnr. 98 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-22-0237

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.