Lampeland

Enkel hytte på 78 kvm - 40 kvm terrasse - Utsiktstomt som bare må oppleves helt øverst på feltet

Sjuvasslivegen 93 , 3623 Lampeland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Østmo
Thomas Østmo Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 70 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 3 876 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1963
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 1
Energimerking G
FINN.no 276920240
Sist endret 12.11.2022 10:01
Prisantydning 2 850 000,-
Totalpris 2 932 520,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 82 520,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 932 520,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Sjuvasslivegen helt øverst på Blefjells kanskje flotte hyttefelt.

Utsikten bør oppleves og solforholdene er veldig gode. Hytta ligger innerst i en blindvei med langrennnsløyper og turområdet rett på utsiden. Parkering på egen gårdsplass.

Hytta er på 78 kvm og er idag innredet med: Entré, stue med sofagruppe og spiseplass, enkelt men praktisk kjøkken, 3 soverom, dusjrom med pumpedusj og servant og separat toalettrom med snurredass.  Flott terrasse på ca 40 kvm

Det er idag ikke innlagt vann og avløp.   Ønskes denne komforten så kan selger koble hytta til vann/ avløp å bygge et enkelt hyttebad med flislagt gulv med varme, panel på vegger og tak, dusjkabinett, wc og innredning med servant. Kostnaden for dette gjøres på fastpris kr 550.000,- inkl. tilknytningsavgifter for vann og avløp. Det vil samtidig være mulig å få vanlig vann og avløp på kjøkkenet for en kostnad på kr 30.000,-.

Vurderes hytte på Blefjell så bør denne tas i betraktning

Velkommen!

Innhold

Hytta er bygd over ett plan og har følgende planløsning:
Entrè: 4kvm
Gang: 11.5kvm
Stue: 22.2kvm
Kjøkken: 10.4kvm
Soverom1: 9.2kvm
Soverom2: 6.5kvm
Soverom3: 5.6kvm
Dusjrom: 2kvm
Toalettrom: 2kvm

Bod: 8.5kvm

Standard

Fint beliggende fritidseiendom med festetomt og hyttebygning fra ca 1963. Hytta har i stor grad sin opprinnelige form, men er gitt flere oppgraderinger både inn - og utvendig over tid. Takstmann har ikke kunnskap om når tiltak er utført, således er oppgitte perioder/årstall å anse som anslag.

Innvendige overflater
Gulv: laminat, vinylbelegg, heltrebord og tepper.
Vegger: malt trepanel.
Tak: malt trepanel.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning fra 2000-tallet, med malt heltre, samt skrog og benkeplate av foilert spon. Laminat på gulv og mal panel på vegg og himling. Kjøkkenet er pr befaringsdagen frakoblet vann og avløp.

Dusjrom
Det er montert pumpedusj og servant (uten tilkobling til vann). Rør for lufting av avløp til toalett til over tak. Synlig fuktskjolder rundt
gjennomføring av luftepipe til over tak. Rommet mangler ventilasjon - dette man med fordel anlegges.
Rommet er innredet som dusjbad, men som pr tekniske definisjon ikke er å anse som et våtrom. Takstrapporten hensynstar i liten grad slike hyttebad av enklere standard grunnet mangel av membranet etc, men det skal presiseres at så lenge ny eier har forståelse for hvilke begrensninger og hensyn som må tas ved bruk av et slikt bad, sees det ingen grunn til at rommet ikke fortsatt kan brukes som det står. Grunnet mangel av formelle tekniske kvaliteter, utløses automatisk TG:3 og anbefaling om renovering.

Wc
Separat toalettrom med vinylbelegg på gulv og trepanel på vegger og i himling. Servant. Noe uferdig tilpasning av gulvlaminat rundt toalettskåla.

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være oppmerksom på.
Dette er tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
- Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen og undertak. Det er påvist synlig fuktskjolder og råteskader. Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000,-.
- Utvendig > Nedløp og beslag: Det er store deformasjoner i renner og nedløp. Kostnadsestimat : Under 10 000,-.
- Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000,-.

Dette er tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
- Innvendig > Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet.

Dette er tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
- Utvendig > Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
- Wc: Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Dette er tilstandsgrad IU - ikke undersøkt
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger.
Eiendommen er pr idag ikke tilkoblet vann- og avløp i følge selger. På eiendommen finnes nedgravd glassfibertank for toalett under hytta. Under bygningen registreres eldre trykkvannsrør av kobber - selger opplyser at hytta pr idag er frakoblet trykkvann. Hvorvidt tilkobling blir foretatt før salg må avtales med selger. Undertegnede er kjent med at det finnes nytt vann- og avløpsanlegg for området.

For ytterligere informasjon om boligens tilstand, se tilstandsrapport fra takstmann inntatt i salgsoppgaven. Interessenter må lese tilstandsrapporten nøye før inngivelse av bud.

Beliggenhet

Hytta har en fin beliggenhet med kort avstand til alt du ønsker deg av nærområdet. Blefjell byr på særdeles gode turmuligheter hele året!

Vinterstid byr området på fantastiske skiløyper med mange forskjellige turer. Strutåsen fjellstue ligger ikke langt fra hytta, og er et naturlig knutepunkt med flotte løyper på snaufjellet. Her kan du gå med familien til Solobua for en kopp kaffe - eller lengre turer, som topptur til Krøklatoppen eller dagstur til Vassholet ved foten av Blefjell.

Blefjellheisen gir også mulighet for slalåm og snowboard for de som måtte ønske det.

Om sommeren er store deler av løypenettet tilrettelagt for fotturer med klopper. Området har flere fjellvann med fiskemulighet. Det er også etablert flott sykkelsti til Fagerfjell.

Gangavstand til Blestua med god tradisjonsrik mat og den berømte "Blesnurren", samt alkoholservering og dagligvarer. Litt lenger unna finner du populære Blefjell Lodge med matservering og selvbetjent dagligvarehandel.

Ønsker du å ta en tur til byen tar det ca. 30 minutter til Kongsberg sentrum. Nærmeste sentrum er Flesberg med blant annet matbutikker, svømmehall og byggevareforretning.

Løpende kostnader

Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør ca kr. 6.000,-.
Vei: Søndre Blefjellveien: Vegavgift er kr 75,- for enkelttur, årskort koster kr 1100,-.
Lypeavgift: Lypeavgift er frivillig og er pt kr 600,- til Blefjell Lypeforening som har grunneiere, hytteeierforeninger og næringsdrivende på Blefjell som medlemmer. Avgiften øremerkes oppkjøring av skilyper. For mer informasjon se www. bleva.no eller www.bleloyper.no.

Forsikring

IF Forsikring

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har ikke kommentert noe i egenerklæringsskjema. Står opplyst at selger ikke har bebodd eiendommen. Skjema ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 78 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Kongsberg - kjør Rv. 40 nordover mot Flesberg/Geilo. Ved Svene bro, ta av til venstre og følg Vestsideveien (merket mot Blefjell). Etter en stund ta av til venstre, godt merket mot Blefjell på Søre Blefjellveien.
Like før Blestua er et stort 4-veis kryss. Kjør til høyre mot Gvelven og følg veien i ca. 860 meter. Hyttefeltet blir liggende opp til venstre.

Tomt

Areal: 3 876 kvm, Eierform: Festet tomt.

Grunneier er Øyvind Berget.
Festeavgiften utgjør pt. 4.480,- per år.
Festekontrakten gjelder i 60 år fra 20.11.1963 og utløper 20.11.2023.
 
I forbindelse med festekontraktens utløp har grunneier og selger inngått følgende avtale som vil ha betydning for ny eier:
Ny festeavgift vil bli kr. 14.000,- ved fornyelse av festekontrakt, samt ny oppmåling av tomten foretas. Tome størrelsen blir da ca 850 kvm.
Kostnader forbundet med dette dekkes av selger.

Festeavgiften reguleres deretter etter konsumprisindeks.
Neste regulering av festeavgiften er ved utgang av festekontrakt 2023. Festeavgiften reguleres deretter hvert 5 år ihht kontrakten og opplysninger fra bortfester. Festeavgiften betales forskuddsvis og har forfall 1. februar hvert kalenderår.

Det kreves samtykke fra grunneier ved overdragelse av festeforhold. Grunneier har ikke forkjøpsrett.

Det fremkommer av festekontrakten:
De trær som vokser på det bortleide areal disponeres av eier med de begrensninger som følger av skogoppsynets bestemmelser til enhver tid. Felte trær som gran og furu tilfaller eieren.
Det må ikke drives forretning, kafe, herberget osv. Det kan kun oppføres ei hytte på tomta.

Festekontrakten er lagt ved i salgsoppgaven. For øvrig gjelder reglene i Lov om tomtefeste av 20. desember 1996 nr. 106. Ved ytterlige spørsmål oppfordrer vi til å ta kontakt med megler.

Garasje / Parkering

Nei. Parkering på tomten.

Byggemåte

Hytta er oppført med fundamentert av lecablokker, samt tre og betongsøyler til stein og løsmasser. Fundamenteringen framstår OK, men erfaringsmessig vil det oppstå ulikt setningsmønster ved bruk av ulike materialer på ulike lokasjoner. Overordnet oppleves hytta "å stå støtt" og ingen
større, uventede skjevheter er registrert. Bjelkelaget vil opplagt ha målbare planavvik/skjevheter - dog er omfanget innenfor forventet nivå.
Yttervegger av isolert stenderverk med kledning av type stående tømmermannspanel, samt partier med liggende vestlandspanel. Kledningen er jevnt over i OK opplevd stand, dog med partier med naturlig høyere slitasje.
Hytta har eldre vinduer med koblede rammer fra byggeår.
Tak tekket med shingelpapp som undertegnede vurdere til å være skiftet på tidlig 2000-tallet. Konkret årstall er ikke kjent, og oppgitte anslag kan være avvikende fra den reele alder.
Synlig fuktskjolder og påbegynt råte i deler av undertaksbord over bod i bakkant av hytta - bør utbedres innen rimelig tid.
40kvm stor terrasseplatting utenfor hytta har gulvdekke av impregnerte, beisede terrassebord over bjelkelag fundamentert med søylepunkter av lettklinkeblokker til grunn/fjell.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest, midlertidig brukstillatelse eller tegninger på hytta iflg. Flesberg kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Oppvarming av hytta ved bruk av vedovn på kjøkken, samt åpen peis i stue. 
Teglsteinspipe i opprinnelig stand fra oppføringsåret.

Informasjon fra brannvesen datert 22.02.2022 påpeker følgende avvik: Mangler takstige/trinn på tak.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke mottatt oversikt over selgers forbruk.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 617 pr. år, for 2022.
Det betales kommunale avgifter for renovasjon og branntilsyn/feiing.

Eiendomsskatt

Det er i Flesberg kommune vedtatt eiendomsskatt, for denne hytta er det kr. 1.689,- for 2022.
Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 204 910 pr. 31.12.2020.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbebyggelse ifølge reguleringsplan for Vestre Berget. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr. 1060, tinglyst 15.05.1964: Festekontrakt.
Se pkt Tomt for mer informasjon. Kontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Privat vei til hytta.
Kommunen opplyser at hytta ikke er tilknyttet offentlig vann eller avløp.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 99 40 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Sjuvasslivegen 93, 3623, Lampeland, Gnr. 13 bnr. 1 Fnr. 7 i Flesberg kommune

Oppdragsnummer

22-22-0259

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.