Stavern sentrum

Flott eierleilighet med garasje og heis sentralt i Stavern - hovedsoverom i suiteløsning - lave felleskostnader

Larviksveien 19 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Christine Olafsen
Christine Olafsen Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

53%

av eiendommene har pris over 5 mill

37%

har bolig på over 120 kvm

30%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 105 m²
Bruksareal 109 m²
Tomt 745 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 645
Energimerking B
FINN.no 320217811
Sist endret 25.09.2023 09:02
Prisantydning 6 290 000,-
Totalpris 6 457 870,-
Fellesutgifter 3 000,-

Beregnet totalkostnad

6 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 200,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 290 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 167 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 457 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Larviksveien 19.

Leiligheten ligger praktisk til i byggets 2. etasje, med adkomst via heis eller romslig trappeoppgang. Bygget ble oppført i 2017 og  holder en gjennomgående god standard.

Leiligheten inneholder gang med garderobeskap, fra gangen er det dør inn til soverom, gjestetoalett, bad/vaskerom samt tilkomst til stuen. I stuen er det store vindusflater med skyvedører til verandaen.

Det er delvis en åpen kjøkkenløsning mot stuen, med god plass til spisestue. Ved kjøkken er det tilkomst til leilighetens hovedsoverom som ligger i en suiteløsning med adkomst via walk-in garderobe hvor det også er tilkomst til eget bad og bod. Leilighetens tredje soverom ligger med direkte adkomst fra stuen.

Tomta er pent opparbeidet med blomsterbed og granittkanter i avslutning mellom gress og asfaltert gårdsplass. Her har du egen parkeringsplass i garasjen med elektrisk port. I tillegg finnes en egen sportsbod på 6 kvm i tilknytning til garasjen.

Leiligheten ligger kun en kort rusletur fra Stavern sentrum, som er kjent for sitt yrende sommerliv. Her bor du sentralt med kort avstand til Staverns fasiliteter. Samtidig finner du Meny, Vinmonopolet, Apotek, Jernia, og post i butikk innen 200 meter fra leiligheten.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten har en romslig entré med garderobeskap. Det er praktisk gjestetoalett i tilknytning til gangen, samt soverom og vaskerom. Videre inn i leiligheten ligger stua, med store vindusflater. Fra stua er det utgang til romslig veranda via skyvedør. Østvendt, overbygget veranda på 18 m2. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen, som skaper et åpent og lyst rom. Fra stuen er det tilkomst til soverom som også kan passe ypperlig som kontor/hobbyrom etc. Videre ligger hovedsoverommet i tilknytning til walk-in, bad og en bod.

Standard

Gjennomgående normal boligstandard fra byggeår 2017 med malte gipsplater i himling og vegger, samt trestavs eikeparkett i oppholdsrom og flislagte bad/våtrom.

På kjøkken er det integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Vegghengt avtrekksvifte. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Det er etablert komfyrvakt og automatisk vannstopper.

Det er varmekabler på våtrom og toalett. Vannrør av typen rør i rør system og avløpsrør i plastmateriale fra byggeår. Balansert ventilasjon.

For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligsalgsrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til i Stavern, samtidig som den er tilbaketrukken fra veien.

Boligen ligger sentralt i Stavern med det meste like utenfor døren - offentlig transport, kaféer, bakerier, strender og gallerier. Leilighetsbygget ligger trukket tilbake fra hovedveien med drøye 100 meter til Meny med sitt rike utvalg. Samtidig finner du Vinmonopolet, Vitus apotek, Jernia og post i butikk på samme senter.

Sommerbyen Stavern er innholdsrik med masse historie og sjarm. Her bor du med gangavstand til alt Stavern har å by på - alt fra bryggeslengen langs marinaen og Kronprinstomta, til Stavern kirke eller en tur rundt i den gamle militærleiren Fredriksvern verft.

For den aktive er det flotte turmuligheter i nærområdet. Kyststien strekker seg 35 km fra Stavern - Naverfjorden - Nevlunghavn til Helgeroa. Turstien byr på svaberg, sandstrender, skog og mark. Kyststien passer til hele familien, og deler av strekningen er fremkommelig med rullestol. Stien ligger en spasertur unna og kan startes ved Fredriksvern verft som ligger noen få hundre meter unna boligen.

Om du er en erfaren golfspiller, nybegynner, eller bare kunne tenkt deg å prøve, så ligger Larvik Golfklubb en kort kjøretur på 4 km unna eiendommen.

Larvik sentrum ligger 7 km unna eiendommen og byr på et mangfold av fasiliteter. Her finner du blant annet Farris Bad, Bølgen Kulturhus, restauranter og mye mer.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd.
Felleskostnader er på kr. 3 000,- pr. mnd. som blant annet dekker bygningsforsikring, trappevask, heiskontroll, grunnabonnement Altibox, brøyting, strøm fellesarealer mv.

Sameie

Sameie: Larviksveien 19 Boligsameie, Orgnr: 921047452

Sameiet Larviksveien 19, org.nr. 921 047 452, består av 4 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner  (to garasjer hvorav en er eid av alle sameierne som en felles bod) - fordelt over 2. etasjer.
Styreleder og forretningsfører i sameiet er Jan T. O. Aronsen.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Saker som styret har arbeidet med ref. årsmøte avholdt 19. juni 2023:
- Eier av Larviksveien 17 oppfordres igjen å klippe hekken etter forskrift
- Det diskuteres å legge til rette for utsiktsplatå bak huset
- Det vurderes å lage et skjul rundt søppelanlegget
- Inngangsdøra er tung å åpne. Det bør tenkes på en løsning

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Polisenummer: SP184190723

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 12 000,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 17 696,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

To av garasjene i sameiet er seksjonert som næringsseksjoner for at disse kan omsettes fritt. I følge vedtektene har likevel sameierne av boligseksjonene forkjøpsrett.

Sameiets vedtekter følger inntatt i salgsoppgaven.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Følgende punkter er gitt TG2:

Bad:
- Det er ikke etablert tilstrekkelig membranoppkant ihht gjeldende forskrift ved dørterskel. Lekkasjesikkerheten kan ikke verifiseres.

Vaskerom:
- Det er ikke etablert tilstrekkelig membranoppkant ihht gjeldende forskrift ved dørterskel. Lekkasjesikkerheten kan ikke verifiseres.

Toalettrom:
- Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Tekniske anlegg, VVS anlegg
- Ventilasjon: Diverse varsler på ventilator. Blandt annet filterbytte. Det bør påregnes å ha service på anlegget.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Tilleggskommentar: Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Egenerklæringen følger vedlagt salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 109 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 109 m².
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, wc, vaskerom, stue, kjøkken, bad, walkin og tre soverom.
Følgende rom er s-rom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Kjører man på fylkesvei 301 fra Larvik mot Stavern, ligger leiligheten på høyre side etter Stagbanen. Kommer du fra motsatt retning ligger leiligheten på venstre side etter Meny.

Leiligheten vil være merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 745 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er opparbeidet med blomsterbedd, granittkanter og asfaltert gårdsplass.
Tomten er fellesareal for sameiet.

Garasje / Parkering

Parkering i egen garasje med elektrisk port og tilhørende sportsbod.

Byggemåte

Bygget er oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger i betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i betong. Saltak tekket med betongtakstein.
Fasader med stående og liggende trepanel.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.05.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Flere barnehager og skoler i nærområdet.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 863 pr. år

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Larvik kommune. Eiendomsskatten skal innkreves sammen med kommunale avgifter, normalt 4 ganger i året. Første innkreving for 2023 skjer 3. og 4. kvartal 2023. Satsen for 2023 er for boliger 1 promille av Skatteetatens formuesgrunnlag. For fritidsboliger er satsen den samme, men grunnlaget er egne takster utarbeidet våren 2023.  Satsen kan maksimalt økes opp til 4 promille i 2026.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 150 179 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 140 643 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, hensyn grønnstruktur H540_1 og hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø BEV _7 i kommunedelplan for Stavern by 2021-2033.

Et mindre område (25 kvm) er avsatt til offentlig friområde i reguleringsplanen "Ohlselia" fra 1981.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

Offentlige planer

Ingen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1972/1687-1/30 Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 19.04.1972 
Rettighetshaver: Knar: 0712 Gnr: 4044 Bnr: 7  
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven
Overført fra: 0712-5001/645
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1391422-1/200 Bestemmelse om veg tinglyst 12.12.2017 21:00 
Rettighetshaver: Knar: 0712 Gnr: 5001 Bnr: 146  
Gjensidig veirett
Overført fra: 0712-5001/645
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1440216-1/200 Seksjonering tinglyst 22.12.2017 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snar: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 23/100

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Privatvei fra Larviksveien.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Lampe over spisebord medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NAFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Clairs handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen.  Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rorbruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige bygge meldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Larviksveien 19, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 645 snr. 1 orgnr. 921047452 i Larvik kommune

Oppdragsnummer

22-23-0182

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.