Stavern

STAVERN - Unike og lekre selveierleiligheter med heis, terrasse (ca 21kvm), 2 stk garasjeplasser og bod. 1 SOLGT!

Vardeveien 11 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

6%

av boligene er nyere enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 106 m²
Bruksareal 106 m²
Tomt 1 396 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 4
Soverom 2
Byggeår 2024
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 342
FINN.no 319764655
Sist endret 21.09.2023 18:02
Prisantydning 8 300 000,-
Totalpris 8 326 370,-
Fellesutgifter 2 050,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
A1 2 1 106 m2 106 m2 8 300 000,-
B1 2 1 106 m2 106 m2 8 300 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Leinæs & Partners v/ Knut Leinæs har gleden av å presentere et unikt prosjekt i Vardeveien 11.

Prosjektet har totalt 4 selveierleiligheter, alle på ca. 106 kvm, fordelt på to bygningskropper. Boligene vil ha et stilrent og moderne uttrykk, og vil bli levert med gjennomgående høy standard og materialvalg. Det er lagt stor vekt på utforming og uttrykk av rommene med detaljert belysningsplan fra SML Lightning og Interiørdesign fra VIBO som harmoniserer med hverandre.
Det vil være nærmest trinnløs adkomst til leilighetene med heis fra gateplan til etasjene, og åpne svalganger til leilighetens inngangsparti.

Leilighetene har gode og funksjonelle planløsninger, og inneholder stue og kjøkken i delvis åpen løsning, 2 soverom, tv-stue (mulighet for 3 soverom), walk-in, flislagt bad, toalettrom og gang. Det er utgang til overbygget terrasse på ca 21 kvm fra stuen.
Det er lagt stor vekt på bokomfort som vannbåren gulvvarme i de fleste rom og store vindusflater for å nyte den fine utsikten. Leilighetene vil bli malt i delikate farger og belysningen er skreddersydd til hvert enkelt rom med ulike lyskilder.

Disse leilighetene passer perfekt for deg som ønsker å bytte ut eneboligen med noe nytt og vedlikeholdsfritt, samt beholde den rolige og gode beliggenheten.
Det er rusleavstand til Stavern sentrum med matbutikk og vinmonopol. 

Det vil være mulig for deg å gjøre enkelte tilvalg for å skape ditt drømmehjem.

Det medfølger garasjeplass til 2 biler i felles garasjeanlegg og sportsbod.

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om prosjektet.

Prosjektet / Selskapet / Eiendommen

Gnr. 5001, bnr. 342 i Larvik kommune. Prosjekttomten vil være felles for sameiet, og hver bolig blir tildelt seksjonsnummer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et etablert boligområde på Varden i Stavern.

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Larvik sentrum ligger heller ikke langt unna med bil. Her har du bla. populære Amfi kjøpesenter og ellers mange gode servicetilbud og fasiliteter. Fra sentrum er det ikke langt til Nordbyen kjøpesenter, Bølgen kultursenter, samt flotte tur og rekreasjonsområder med Bøkeskogen, Farris-vannet og Vestmarka, samt kort vei til Fritzøe Brygge, Indre Havn og bystranda.

Torp Flyplass ligger under 30 min kjøring fra eiendommen.

Adkomst

Fra Larvik følger du Stavernsveien og skilt mot Stavern. Ta til høyre inn på Vardeveien og følg veien ca. 240 m. Eiendommen ligger på venstre side av veien. Tomten er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 2 tomannsboliger, med to seksjoner i hver. Prosjektet Vardeveien 11 vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm

Arealer for boenhetene (samme for alle fire):
Bruksareal: 106,6 m².
Primærrom: 105,9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, toalettrom, stue, kjøkken, tv-stue, 2 soverom, walk-in og bad.

I tillegg vil det være til hver leilighet:
Terrasse/balkong: 21,3 m².
Sportsbod i kjeller: 10,9 m².
Garasje i kjeller: 40,5 m².

Beregningene er foretatt av arkitekt og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på ca. 1.396 kvm som eies av sameiet.

Asfaltert gårdsplass og felles utearealer mellom byggene leveres enten med steinheller eller platting av treverk. Eiendommen beplantes med hekk mot Vardeveien. Utbygger vil ha fokus på å bevare eksisterende terreng i størst mulig grad utover det som må opparbeides / endres på for å etablere nødvendige kjøre, snu, parkerings og uteoppholdsarealer.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser til hver boenhet i felles kjeller. Det leveres en elbillader til hver boenhet.

Boder

Hver leilighet vil få en sportsbod hver, på ca. 10 kvm, med tilgang via garasje.
Belysning i garasje og bodarealer fra takarmatur med tilstedeværelsesfunksjon.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøpere som handler etter bustadoppføringslova vil få muligheter til å velge andre farger og kvaliteter enn det som er beskrevet. Planløsninger kan i noen tilfelle endres noe, dette må ikke gå utover konstruksjoner som er nødvendig eller endre slik at det går utover de andre leilighetene. Alle slike endringer og annet må avtales med totalentreprenør.

Selger vil ha et tilvalgsmøte med kjøper der det vil være mulig å gjøre endringer på enkelte farge- og materialvalg, og tilvalg på leiligheten.

Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet / Forretningsfører

Det vil bli opprettet ett sameie på eiendommene, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av dette sameie.

Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av lov om eierseksjoner og vedtektene. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Sameiets styre skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte hvor nytt styre bli valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og eventuelle husordensregler.

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse.
Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Adgang til utleie

Eierseksjonene kan fritt leies ut, men det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonsloven § 24.
Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil være mulig å gjennomføre visning/befaring for potensielle leietakere før overtakelse.

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført byggeprosjektet, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

Fra overtakelse skal eierseksjonssameiet ha tegnet egen bygningsforsikring for de bygg som inngår i eierseksjonssameiets bygningsmasse. Selger skal se til at eierseksjonssameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper må tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.

Alle leilighetene vil være forsikret gjennom fellespolise og dette er inkludert i fellesutgiftene. Kjøper tegner egen innbo og løsøreforsikring fra og med overtakelse.

Pengeheftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Vei/Vann/Avløp

Boligene vil være tilknyttet offentlig vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av skatteetaten etter ferdigstillelse.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse ihht kommunedelplan for Stavern by.
En liten del av eiendommen mot Vardeveien er regulert til restriksjonsområde frisiktsone i reguleringsplan for Vardeveien, Z-43, fortau og rundkjøring.

Det er gitt rammetillatelse for riving av eksisterende bolig og oppføring av ny enebolig i Askeladdveien 5, eiendom på skrått på baksiden av dette prosjektet.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Betalingsbetingelser/finansiering

Så snart selgers eventuelle forbehold er frafalt og garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12 er stilt, betaler kjøper 10% av kjøpesummen. Forskuddsbeløpet må være fri kapital, og ikke knyttet til pant i boligen. Resterende del av kjøpesum og omkostninger innbetales til overtakelse. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetalingene skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Dersom endringsavtale inngås direkte med selgers underleverandører, anbefaler meglerforetaket at betaling for disse endringene finner sted etter overtakelse har funnet sted. Dersom kjøper velger å betale slik endringsbestilling tidligere, gjør meglerforetaket oppmerksom på at slik betaling vil kunne være usikret ved en eventuell konkurs.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnad estimeres til ca. kr. 2.050,- pr. leilighet pr. mnd.
Det tas forbehold om endring ifm økte kostnader.
Felleskostnader dekker bl.a. felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealene, trappevask, service av heis(løfteplatform) og brøyting.

Endelige felleskostnader vil bli satt opp av sameiets styre ved overtagelse.
I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel grunnpakke tv og internett, strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse eller så snart selgers forbehold er frafalt og resterende før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom utbygger/underentreprenør, faktureres og betales direkte til dem. Kjøper oppfordres til ikke å betale for arbeidene før etter overtagelse.

Tilvalg/endring etter kontraktssignering vil ikke endre garantibeløpet som blir utstedt til kjøper.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. Dersom kjøper ikke er forbruker, kan det avtales at eiendommen likevel selges etter bustadoppføringslova. Dersom eiendommen er ferdigstilt ved budaksept reguleres handelen av avhendingslova (i slike tilfeller gjelder ny salgsoppgave).

Det forutsettes at hjemmelsdokument tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling påløper et avbestillingsgebyr på 500.000,- av total kontraktssum (inkl. mva.). I tillegg tilkommer kostnader til tilleggs- og endringbestillinger dersom disse ikke kan kanselleres.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Leverandøravtaler

Selger har på vegne av eierseksjonssameiet anledning til å inngå bindende avtale vedrørende serviceavtaler og andre avtaler med ev. følgende leverandører:
•               Heisleverandør
Listen er ikke uttømmende.

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelsene regulerer betingelsene for kjøp av bolig. Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt.
Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgave, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

Kjøper oppfordres til å ta kontakt med meglerforetaket dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp inngås.

Reklamasjon/krav om mangler før overtakelse

Dersom kjøper blir gjort oppmerksom på at det foreligger en mulig mangel før overtakelse, må det reklameres på dette. Mangelen må påberopes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Det gjøres oppmerksom på at det påhviler kjøper en plikt om snarlig varsling om reklamasjonskrav, regnet fra tidspunkt for når kjøper har blitt oppmerksom på mulig mangel - selv om overtakelse ikke har funnet sted. Sen varsling om eventuelle reklamasjoner/krav kan medføre bortfall av reklamasjonsrett, jf. foreldelse.

Reklamasjon etter overtakelse, retting av mangler

Dersom kjøper etter overtakelsen oppdager og vil gjøre gjeldende at det foreligger en mangel, må det reklameres skriftlig på dette. Mangelen må påberopes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.

Forbruker må til enhver tid gi selger mulighet for utbedring. Dersom selger etter 14 dagers varsel hindres i å utføre utbedringsarbeidene innen normal arbeidstid (07.00 til 16.30), vil forbrukeren kunne miste sin rett til utbedring. Forbruker har ikke anledning til å sette bort utbedringsarbeidet til andre og kreve kostnadene dekket av selger, med mindre selger unnlater å rette mangler innen rimelig tid, og heller ikke har gjort dette etter at forbruker skriftlig har varslet, med 3 ukers varsel, om at arbeidet vil bli satt bort til andre.

Spesielle forhold i byggeperioden

Kjøper må være innforstått med og akseptere de ulemper som naturlig følger med under gjennomføring av byggeprosjektet, også etter innflytting har funnet sted. Dette omfatter også rett til å ha maskiner og utstyr stående på eiendommen/i området frem til arbeidene er ferdigstilt.

Forsinkelse kjøper

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til meglerforetaket i rett tid, svarer kjøper lovens forsinkelsesrente til selger. Påløpte forsinkelsesrenter avregnes fra avtalt overtakelse/forfall til betaling finner sted. Denne bestemmelse gir ikke kjøper rett til å forlenge betalingsfristen utover de frister som er avtalt.

Ved vesentlig forsinkelse med å innbetale hele kjøpesummen og omkostningene, vil selger være berettiget til å kreve erstatning, heve kjøpet mm. (jf. buofl. kapittel VII). Partene er enige om at én måned anses som vesentlig mislighold.

Forsinkelser

Dersom oppgitt byggetid (inkludert ev. tidsforlengelse) overskrides, vil forsinkelse være å regne fra dette tidspunkt, med unntak som nevnt under.

Selger skal overholde frister som er avtalte for overtakelse, og skal legge opp til en fremdrift som er tilpasset kjøpers forventninger, jf. buofl. § 10.

Selger forplikter seg til å informere om eventuelle forsinkelser som avviker fra ovennevnte tidsplan, så snart han er kjent med at det kan oppstå forsinkelser.

Selger har rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene i buofl. § 11.
Forhold som gjelder er:
-               Dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeid som forsinker arbeidet/overtakelse.
-               Dersom kjøper, eller noen kjøper svarer for, ikke overholder kontraktsavtale, eller at arbeidet blir forsinket pga. noe kjøperen er ansvarlig for.
-               Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selger/entreprenørs kontroll, og at det ikke var rimelig å forvente at selger/entreprenør kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/ entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

Overtakelsen er å regne som forsinket, dersom overtakelsen ikke kan gjennomføres til den tid kjøperen har rett til å kreve etter buofl. § 10 og § 11 som nevnt over. Det samme gjelder dersom arbeidet, eller deler av arbeidet ikke er fullført eller hjemmelsoverføring ikke skjer til den tid kjøperen har rett til å kreve.

Dersom overtakelsen er forsinket, kan kjøperen kreve:
-               Dagmulkt.
-               Heve avtalen.
-               Kreve erstatning.
-               Tilbakeholde deler av kjøpesum.

Vilkår for de ulike alternativene fremgår av buofl. §§ 18, 19, 20 og 22.

Kjøper anmodes til å sette seg inn i disse bestemmelsene, og rådføre seg med meglerforetaket dersom noe skulle være uklart. Kjøper oppfordres spesielt om å tilpasse dette forhold ved eventuelt salg av nåværende bolig, da bygningsforsikringen til selger ikke dekker eventuell erstatningsbolig for kjøper ved slik forsinkelse.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.