Sarpsborg

Velkommen til Storgata Terrasse! 3 soverom - Walk-in closet - 2 bad - Høyt og luftig

Jacob Hilditch gate 11 , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Karianne Westby Jensen
Karianne Westby Jensen Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Avdelingsleder prosjektsalg

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 138 m²
Bruksareal 148 m²
Tomt 8 100 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1742
FINN.no 162024653
Sist endret 23.02.2021 07:12
Prisantydning 5 625 000
Totalpris 7 937 540

Beregnet totalkostnad

5 625 000,- (NB: prisen er fast) 2 311 381,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 936 381,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 1 159,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 937 540,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse

På tomten mellom Storgata, Jacob Hilditch' gate og Dronningens gate, ligger Storgata Terrasse Borettslag. Tomtens plassering rett på sydsiden av sentrum har perfekt plassering med kort avstand til alle byens fasiliteter!
Storgata Terrasse Borettslag betstår av totalt 69 leiligheter og to hybler fordelt over åtte bygg, og alle leiligheter har egen p-plass i garasjekjeller og 1 bod. Byggene har forskjellig høyde med fasader av teglsten og trepanel. Mellom byggene er det hyggelige felles uterom. Det er avsatt plass til gjesteparkering. Det er en svært variert og spennende miks av ulike leiligheter. Det er også lagt stor vekt på tilgjengelighet, funksjonalitet og estetikk. Med smarte løsninger og gode kvaliteter er vi sikre på at du vil trives i Storgata Terrasse Borettslag!

Leveransebeskrivelse

Fasader og fellesarealer
Fasader med teglstein, partier med trepanel og store vindusfelt. Det er benyttet trevinduer utvendig som er aluminiumsbeslåtte. Porttelefon med monitor i leiligheten. Alle arealer har automatisk slokkeanlegg. Eget pulverapparat i leiligheten, samt at leiligheten er tilkoblet brannvarslingsanlegg som er tilknyttet brannsentral.
Terrasser
Leiligheten har en stor terrasse på ca. 15 kvm, og en balkong på ca. 3 kvm. Gulv av impregnert treverk. Rekkverk i glass.
Utvendig fellesområde
Det er lagt vekt på at uteområdene skal være gode sosiale rom som er skjermet mot støy. Felles gårdsrom. Disse "lungene" ligger godt skjermet for innsyn og trafikk. Det er god kvalitet på utomhusanlegget med belegningsstein i gangsoner og opphold. Lekeområder med fallsikkert underlag, kantstein og forstøtninger utført i granitt. Beplantning med trær og busker i oppbygde blomsterbed, gressplener samt utemøbler for felles bruk.
Generell standard
Mattlakkert eikeparkett og fotlist av eik i samtlige rom foruten våtrom og bod. Vinduer innvendig er malt treverk og foret ut med gipsplater som er sparklet og malt sammen med vegg. Innvendige dører er hvitmalte massivdører. Malte himlinger. Parkett i vindfang/gang.
Kjøkken
Sigdal-kjøkken levert i leverandørens standard skrog-utførelse og dører med benkeplater i høytrykkslaminat. Integrert komfyrtopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap.
Bad/vaskerom
Vegger og gulv på bad er flislagt. Grå fliser på gulv og offwhite på vegg. Mørk baderomsinnredning inkl. speil og lysarmatur. Det er følgende utstyr på bad: Dusjvegger fra Porsgrunn og vegghengt toalett. Blandebatterier av type Oras Safira. Fliser på gulv og vegger. Opplegg for vaskemaskin i bod. Fliser i teknisk rom/bod.
Oppvarming og energiøkonomiske tiltak
Leiligheten har et behagelig oppvarmingssystem. Det er vannbårent gulvvarmeanlegg med gulvvarme med termostatstyring i alle rom.
Byggemåte
Bygget er fundamentert til fjell. Ytterveggene består av 200 mm isolert bindingsverk forblendet med tegl og utlektet trekledning. Innvendig er veggene foret ut med 50 mm, isolasjon og gipsplatekledning.
Tak
Takkonstruksjon med lettak og isolasjonstykkelse på 40 cm. Taket er lagt som "flatt" tak med innvendig fall og sluk iht. NBI´s retningslinjer.
Annet
Opplegg for TV og internett med uttak i stue og i ett soverom. Utvendig stikk og lysarmatur på balkongene. Innfelte lyskilder i gipshimling og under overskap på kjøkken. Balansert ventilasjon med varmeveksler i bod.
Forretningsfører
Borettslagets forretningsfører er Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag
Felleskostnader inkluderer
Renter og avdrag på fellesgjeld, drift av fjernvarme som går til oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, kabel-tv, internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm i fellesareal, forvaltningshonorar, vedlikehold/påkostninger, revisjonshonorar, styrehonorar, arbeidsgiveravgift og kontigent NBBL.
IN-ordning
Vi tilbyr forvaltning av Individuell Nedbetalingsordning, som gir andelseierne en mulighet til å innfri deler eller hele andelens fellesgjeld.
Andelskapital: kr. 10.000,- pr andel.
Lovverket
Leilighetene selges etter avhendingsloven. Ved salg av nybygg etter avhendingsloven er selger pliktig til å stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12.

Formuesverdi

Ligningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av skatte-etaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 30 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 50% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Ferdigstillelse

Leilighetene er ferdigstilte og innflyttningsklare.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 625 000,- (NB: prisen er fast) 2 311 381,- (Andel av fellesgjeld) 7 936 381,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 1 159,- (Omkostninger totalt) 7 937 540,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Vederlaget

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon fast kr. 37 500,-
Oppgjørsgebyr kr. 5 500,-
Pluss markedsføringspakke

Oppdragsnummer

25-17-0081

Internett

www.storgataterrasse.no

Utbygger

SELGER/UTBYGGER:
Storgaten Terrasse AS
Adresse: c/o SOBBL, Postboks 335, 1702 Sarpsborg
Org.nr: 814 743 772

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.
For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.
Selger har godkjent salgsoppgaven "dato"

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: SOBBL Eiendomsmegling AS
Adresse: Postboks 335
Org nr: 994963821
Saksbehandlere: og