Sarpsborg

Storgata terrasse - Helt ny og innflyttingssklar - 3 sov, 2 balkonger - 2.etg.- Heis og garasje - Gode solforhold

Jacob Hilditch gate 15 (A24) , 1724 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Karianne Westby Jensen
Karianne Westby Jensen Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Avdelingsleder prosjektsalg

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

39%

har bolig på over 120 kvm

79%

av boligene er eldre enn 20 år

33%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 121 m²
Bruksareal 127 m²
Tomt 8 100 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1742
FINN.no 162024652
Sist endret 30.08.2021 15:25
Prisantydning 4 750 000
Totalpris 6 639 487

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (NB: prisen er fast) 1 878 328,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 628 328,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 10 000,- (Andelskapital BRL) -------------------------------------------------------- 11 159,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 639 487,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse

På tomten mellom Storgata, Jacob Hilditch' gate og Dronningens gate, ligger Storgata Terrasse Borettslag. Tomtens plassering rett på sydsyden av sentrum har perfekt plassering i rolige omgivelser og med kort avstand til alle byens fasiliteter!
Storgata Terrasse Borettslag består av totalt 69 leiligheter og to hybler fordelt over åtte bygg, og alle leiligheter har egen p-plass i garasjekjeller og 1 stk bod. Byggene har forskjellig høyde med fasader av teglsten og trepanel. Mellom byggene er det hyggelige felles uterom med beplantning og sittegrupper. Det er avsatt plass til gjesteparkering. Det er en svært variert og spennende miks av ulike leiligheter. Det er også lagt stor vekt på tilgjengelighet, funksjonalitet og estetikk. Med smarte løsninger og gode kvaliteter er vi sikre på at du vil trives i Storgata Terrasse Borettslag!

Leveransebeskrivelse

Fasader og fellesarealer
Fasader med teglstein, partier med trepanel og store vindusfelt. Det er benyttet trevinduer utvendig som er aluminiumsbeslåtte. Porttelefon med monitor i leiligheten. Alle arealer har automatisk slokkeanlegg. Eget pulverapparat i leiligheten, samt at leiligheten er tilkoblet brannvarslingsanlegg.
Terrasser
Leiligheten har en balkong ca. 16 kvm, og en på ca. 3 kvm. Gulv av impregnert treverk. Rekkverk i glass. Utvendig fellesområde Det er lagt vekt på at uteområdene skal være gode sosiale rom. Felles gårdsrom. Disse "lungene" ligger godt skjermet for innsyn. Det er god kvalitet på utenomhusanlegget med belegningsstein i gangsoner. Lekeområder med fallsikkert underlag, kantstein og forstøtninger utført i granitt. Beplantning med trær og busker i oppbygde blomsterbed, gressplener og benker for felles bruk.
Generell standard
Mattlakkert eikeparkett og fotlist av eik i samtlige rom foruten våtrom. Vinduer innvendig er malt treverk og foret ut med gipsplater som er sparklet og malt sammen med vegg. Innvendige dører er hvitmalte
massivdører. Malte himlinger. Parkett i vindfang/gang.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning av type Aubo, levert i leverandørens standard skrog-utførelse og dører med benkeplater i høytrykkslaminat. Integrert komfyrtopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap med følger.
Bad/vaskerom
Vegger og gulv på bad er flislagt. Grå fliser på gulv og offwhite på vegg. Baderomsinnredning inkl. speil og lysarmatur. Det er følgende utstyr på bad: Dusjvegger fra Porsgrunn og  vegghengt toalett. Blandebatterier av type Oras Safira. Fliser på gulv og vegger. Opplegg for vaskemaskin i teknisk rom/bod. Fliser på gulv i teknisk rom/bod.
Oppvarming og energiøkonomiske tiltak
Leiligheten har et behagelig oppvarmingssystem. Det er vannbårent gulvvarmeanlegg med gulvvarme med termostatstyring i alle rom.
Byggemåte
Bygget er fundamentert til fjell. Ytterveggene består av 200 mm isolert bindingsverk forblendet med tegl og utlektet trekledning. Innvendig er veggene foret ut med 50 mm, isolasjon og gipsplatekledning.
Tak
Takkonstruksjon med lettak og isolasjonstykkelse på 40 cm. Taket er lagt som "flatt" tak med innvendig fall og sluk iht. NBI´s retningslinjer.
Annet
Opplegg for TV og internett med uttak i stue og i ett soverom. Utvendig stikk og lysarmatur på balkongene.
Innfelte lyskilder i gipshimling og under overskap på kjøkken. Balansert ventilasjon med varmeveksler i bod.
Forretningsfører
Borettslagets forretningsfører er Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag
Felleskostnader inkluderer
Renter og avdrag på fellesgjeld, drift av fjernvarme, oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter/eiendomsskatt, kabel-tv, internett, forsikring, vaktmestertjeneste, strøm i fellesareal, forvaltningshonorar, vedlikehold/påkostninger, revisjonshonorar, styrehonorar, arbeidsgiveravgift og kontigent NBBL.
IN-ordning
Borettslaget har iN-ordning (Individuell nedbetaling av fellesgjelden), som gir andelseierne en mulighet til å innfri deler eller hele andelens fellesgjeld inntil 4 ganger årlig med minimum kr. 100.000,-.
Andelskapital: kr. 10.000,- pr andel.
Lovverket
Leiligheten selges etter avhendingsloven.

Formuesverdi

Ligningsverdi er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av skatte-etaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er såkalt "primærbolig" (der boligeieren er registrert bosatt i folkeregisteret) eller  "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien utgjør ca. 25 % av den beregnede markedsverdien. For sekundærboliger skal ligningsverdien utgjøre ca. 90% av den beregnede markedsverdien. For øvrig gjøres det oppmerksom på nyere regler for fast-setting av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligen.

Ferdigstillelse

Leiligheten er ferdigstilt og innflyttningsklar.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 750 000,- (NB: prisen er fast) 1 878 328,- (Andel av fellesgjeld) 6 628 328,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 10 000,- (Andelskapital BRL) 11 159,- (Omkostninger totalt) 6 639 487,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Vederlaget

Om meglers vederlag er det avtalt følgende (betales av selger):
Provisjon fast kr. 37 500,-
Oppgjørsgebyr kr. 5 500,-
Pluss markedsføringspakke

Oppdragsnummer

25-17-0117

Internett

www.storgataterrasse.no

Utbygger

SELGER/UTBYGGER:
Storgaten Terrasse AS
Adresse: c/o SOBBL, Postboks 335, 1702 Sarpsborg
Org.nr: 814 743 772

Meglers Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet.
For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er
det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.
Selger har godkjent salgsoppgaven.

Ansvarlig megler

Navn:
Tittel:
Firmanavn: SOBBL Eiendomsmegling AS
Adresse: Postboks 335
Org nr: 994963821
Saksbehandlere: og