solgt

Fredrikstad - Vallefjellet , Bergfruelia 24

Type Leilighet
Primærrom 90m²
Bruksareal 96m²
Tomt 9 163m²
23/03/2020 09:43
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 733
Bruksnummer 68
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 990 000,-
Totalpris 3 991 369,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 1 369,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 991 369,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendom

Bergfruelia 24, 1663, Rolvsøy, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr. 733 bnr. 68 snr. 14 orgnr. 919844426 i Fredrikstad kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

2

Tomt

Festet fellestomt 9163 m²

Festet fellestomt, 9163 m²

Priser fra - til

Priser fra 3 990 000 - til

Totalpris inkl. omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 1 369,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 991 369,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Kommunale avgifter

Kr. 15 964 pr. år Inkludert eiendomsskatt, feiing, vann, avløp

Beskrivelse

Velkommen til Bergfruelia 12!

Strøken 4-roms leilighet ferdigstilt i 2019, med attraktiv beliggenhet. Leiligheten går over to etasjer og har en arealeffektiv planløsning. Boligens 1. etasje inneholder entré, stue med utgang til balkong, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til spisebord, soverom og bad. I 2. etasje finner du ett soverom, hvor det ene er tilknyttet bod/walk in closet og bad. Det er oppbaveringsplass i innvendig og utvendig bod. Det medfølger en parkeringsplass i carportanlegg og sportsbod. Arkitekten har i prosjekteringen brukt mye tid på å skape en gjennomtenkt og moderne bolig. Boligen har et moderne uttrykk og er kledd med royalimpregnert tre av furu. Her er det lagt stor vekt på lysinnslipp fra fasadevinduer, noe som gir boligen mye naturlig lys. Leiligheten ligger fint til i en vei uten gjennomgangstrafikk. Beliggenheten på tomten er høyt og solrikt i et rolig og populært område.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Bruksareal

Bruksareal: 96 kvm

Standard

Entré
Innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøy.
 
Stue
Lys og trivelig stue med plass til sittegruppe og tv-møbel. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til solrik balkong.

Kjøkken
Moderne kjøkken fra Aubo, med mye oppbevaringsplass i over- og underskap. Her er det integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap av type Boch. Det er plass til spisebord på kjøkkenet.

Bad
Boligen har ett delikat baderom i hver etasje. Badet i 1. etasje inneholder vegghengt toalett og servant med underskap. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Badet i 2. etasje er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne.

Soverom
Boligen har to soverom. Til hovedsoverommet er det direkte adgang til bod/walk in closet.

Overflater
Gulv: 3.stavs lys, eikeparkett. Fliser på bad.
Vegger: Vegger er sparklet og malt gips. Fliser på bad.
Himling: Sparklet og malt.

Annet
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter på alle kurser. Det monteres overspenningsvern.
Komfyrvakt monteres for automatisk utkobling ved for høy temperatur over stekeplater.
Røykvarsler montert i hver etasje.
Balansert ventilasjon med avtrekk fra kjøkkenvifte og baderom.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Full styling (Kr.16 000) Ny finn 03.01 (Kr.1 645) Grunnbokspørringer (Kr.808) Grunnpakke (Prospekter, fotografering m.m. enkelannonse) (Kr.14 900) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Meglerprovisjon (Kr.42 500) IKT/reg gebyr (Kr.1 250) Totalt kr. (Kr.82 603)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer

25-17-0170

Utbygger

UTBYGGER:
Frontline Drift AS

BYGGMESTER:
Byggmester Th. Bredholt AS

Saksbehandlere

Jonas Nikolai Grimsøen
Grimsøen & Partners
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 41 26 88 91 / E-post: jonas@gpartners.no

Grimsøen & Partners
/

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING