#HANNESTAD , Fjellhøyveien 49 C

Type Leilighet
Primærrom 74m²
Bruksareal 80m²
Bruttoareal 88m²
04/03/2020 09:48
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2011
Gårdsnummer 2079
Bruksnummer 82
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 2 185 000,-
Totalpris 3 116 996,-
Ligningsverdi 743 609,-

Beregnet totalkostnad

2 185 000,- (Prisantydning) 917 987,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 102 987,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Pantattest kjøper) 6 000,- (Paralellavklaring forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 14 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 116 996,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi ønsker deg velkommen inn i en gjennomgående og romslig endeleilighet med solrik terrasse mot syd og flott utsikt. Leiligheten ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder.

Leiligheten fremstår som moderne med lyse overflater og flotte materialvalg. Boligen inneholder 2 soverom, romslig stue og kjøkken, delikat baderom, entré og teknisk rom/bod. Parkeringsplass i felles garasje medfølger leiligheten, samt oppstillingsplass på borettslagets tomt. Her kan du flytte rett inn!

Kort fortalt:
- Moderne hjørneleilighet ferdigstilt 2011
- 2 soverom
- Vannbåren varme (varmtvann og fyring ink. i felleskostnadene)
- Balansert ventilasjon
- Romslig uteplass skjermet fra naboer
- Gar rasjeplass i parkeringskjeller
- Populært boområde

Innhold

1. Etasje: Gang, teknisk rom/bod, stue/kjøkken, bad/vaskerom m/wc, 2 soverom. Utgang til romslig sydvendt terrasseplatting på ca. 16 m2.
Kjeller: Garasjerom (biloppstillingsplass i felles garasjerom), bod.

Standard

Entré
Romslig entrè med gode oppbevaringsmuligheter.

Stue
Stor stue med delvis åpen løsning mot kjøkken. Gode møbleringsmuligheter. Utgang til sydvendt uteplass fra stuen.

Kjøkken
Moderne kjøkken med profilert, foliert innredning med metallbeslag. Delikate mosaikkfliser på vegg over benk. Mye lagringsplass i over- og underskap. Benkeplate i laminat med nedfelt platetopp og dobbel oppvaskkum. Innebygget ovn, oppvaskmaskin og mikroovn. Det er plass for kjøle/fryseskap. Det er plass til egen spisegruppe på kjøkkenet.

Soverom
I leiligheten er det to soverom av god størrelse. I boligens hovedsoverom er det praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring.

Bad
Delikat, flislagt bad med mye plass og varme i gulv. Moderne baderomsinnredning med ettgreps servantbatteri, speil og overskap med lyshylle og stikkontakt. Ellers inneholder badet dusjhjørne med dusjgarnityr og gulvstående klosett. Det er plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv og vegger, Malt slett himling. Varmekabler i gulv.

Balkong
Fra stuen er det utgang til romslig, sydvendt uteplass på cirka 16m2. Her kan du nyte solen! God plass til utemøbler og grill.

Innvendige overflater
Gulv: Parkett i alle rom for varig opphold samt teknisk rom. Fliser på bad.
Vegger: Malte slette flater. Nylig malte. Fliser på bad.
Himling: Malte slette flater.

Annet/diverse
- Skyvedørsgarderober i ett soverom og ett i gang.
- Sikringsskap i teknisk rom med overspenningsvern på 32 ampere, 8 fordelerkurser på hhv. 16 og 25 amp. Automatsikringer og -måler.
- Balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra kjøkken og bad, antatt tilluft i de andre rom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder. Det er kort vei til Kalnesskogen og lysløype på Kurland, samt Tunevannet som er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Sarpsborg sentrum, 18 min til Fredrikstad, 25 min til Svinesund og 1 time til Oslo S.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Medfølgende biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg samt rett til p-plass på terreng.
Ytterligere parkering er gateparkering etter kommunens parkeringsforskrift.

Felleskostnader

6 469 pr. mnd. Inkluderer: diverse honorarer, vaktmester, renhold og vedlikehold, kabel-TV, forsikringer, kommunale avgifter og eiendomsskatt, varmtvann og fyring, renter og avdrag på lån.

Borettslag

Fjellhøy terrasse borettslag.
Org. nr.: 897415542.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for opplysninger om meldefristen.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.
Det er ikke innført IN ordning i borettslaget.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 94867042657, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 15.08.2019: 2.3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 126
Saldo per 15.08.2019: 17 280 000
Andel av saldo: 563 218
Første termin: 10.05.2016
Neste avdrag: 10.05.2026 (siste termin 10.02.2051)
Fastrente til 28.01.2021

Lånenummer: 94867042665, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 15.08.2019: 2.75% pa.
Antall terminer til innfrielse: 106
Saldo per 15.08.2019: 10 662 894
Andel av saldo: 347 542
Første termin: 10.05.2016
Første avdrag: 10.11.2016 (siste termin 10.02.2046)

Andel fellesgjeld

917 987

Andel formue

31 604

Forsikring

Nemi Forsikring AS Polisenummer: 2894181

Husdyrhold

Tillat.

Brukeren av boligen skal søke styrets godkjennelse til det. Dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, vil søknaden bli innvilget.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2011

Antall soverom

2

Byggeår

2011

Byggemåte

- Bygning oppført med konstruksjon av støpte betongelementer i bærevegger og etasjeskiller.
- Støpt grunnmur fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser.
- Mønefasader i betong kledd med teglsten.
- Langvegger delvis i isolert bindingsverk med liggende malt kledning.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 10.07.2012.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom m/wc, 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

- Energibrønn er boret på borettslagets eiendom, denne forsyner varmepumpe med energi og leilighetene med vannbåren gulvvarme og varmt vann.
- Vannbåren oppvarming via gulvvarme, antatt varmekabler i bad.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 743 609 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 676 993 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
- Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: bebyggelse og anlegg.
- Reguleringsplan: Fjellhøyveien 49-51 (21040). Formål: Bolig - konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeplass, - grøntanlegg, - gangareal.
- Plan under arbeid: Fv 109 Alvim-Rolsøysund bru (kontakt Statens vegvesen for ytterligere informasjon) .

Annet:
- Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.
- Eiendommen berøres av et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Meglerproviasjon kr 32.000,-
Tilrettelegging kr 9.900,-
Grunnpakke borettslag kr 13.900,-
Oppgjørshonorar kr 5.500,-
Visningshonorar kr 1.500,- per stk.
Eierskiftegebyr SOBBL kr 5.225,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

41 26 88 91

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING