solgt

#SLEVIK , Slevik platå 13

Type Enebolig
Primærrom 139m²
Bruksareal 144m²
Tomt 426m²
26/03/2020 13:00
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1983
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 414
Energimerking G
Sist endret
Prisantydning 3 290 000,-
Totalpris 3 384 519,-
Ligningsverdi 786 822,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 94 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 384 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør kr. 5 593,-

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SLEVIK PLATÅ 13!

Grimsøen & Partners presenterer denne eneboligen beliggende på Gressvik - nær skog og mark, men samtidig med kort vei inn til Fredrikstad sentrum! Med 3 soverom, to stuer og gode utearealer er dette den perfekte familieboligen!

Fra boligen er det gangavstand til barnehage og skole, samt fantastiske tur- og rekreasjonsområder rett utenfor dørkarmen. Kjøkken med god skap- og benkeplass, 2 bad og carport er bare noe av det man får i Slevik Platå 13! Med flott og behagelig utsikt ut mot frie skogsområder, kan man virkelig finne roen!

Kort fortalt:
•3 soverom
•Store uteområder
•2 bad
•Peis i begge stuer
•Nærhet til barnehage og skole
•ca. 15min til Fredrikstad sentrum

Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje: Bad, vaskerom, gang, kjellerstue, kontor og 2 soverom.
1.etasje: Bad, vindfang, gang, spisestue, stue, kjøkken og soverom.

Standard

Entré
Du møtes av en romslig entré med god oppbevaringsplass for yttertøy osv. Videre sluses du inn til boligens stue/spisestue.

Stue
Stuen er romslig med egen tv-krok og plass til spisemøbler. Herfra har du utgang til en flott uteplass med gode solforhold og jacuzzi. Det er også en stue i underetasje, denne også med egen peis. Perfekt som et ungdomsrom, evt. en tv-stue!

Kjøkken
Pent kjøkken med kjøkkeninnredning i treverk med lakkerte profilerte fronter. Laminat benkeplate med lakkert tre frontlist. God skap- og benkeplass. Her kan man kokkelere med god samvittighet!

Bad/våtrom
Bad i begge etasjer. Badet i underetasjen har fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Baderomsinnredning med underskap, klosett og dusjhjørne med glassvegger og nedsenket gulv. I 1.etasje er det fliser på gulv og vegger, klosett og dusjkabinett. Innbydende og lekre bad med alt du måtte trenge. Vaskerom i underetasjen - meget praktisk dersom du har familie og vasker ofte!

Soverom
3 soverom av god størrelse med plass til gode garderobeløsninger. Plass til familien og gjester.

Innvendige overflater
Gulv: Gulv med laminat og/eller flislagte flater.
Vegg: Tapet og malte slette vegger. I underetasjen er det malt smartpanel, malt strie og tapet.
Himling: Malte slette overflater. I underetasjen er det behandlet takpanel.

Uteområder
Terrasse på ca. 48kvm. Et fantastisk uteområde med plent av boltreplass for ungene, samt en jacuzzi der mor og far kan roe ned etter en lang arbeidsdag.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Slevik, med gangavstand til Slevik skole og barnehagen like bortenfor. Ca. 10 min til daglivarebutikker. Gressvik Torg med blant annet Coop Mega, apotek, tannlege, legesenter, bakeri, blomsterbutikk, klesbutikker etc er også kort vei unna . Ca. 15 min inn til Fredrikstad sentrum. Det er fantastiske turområder i umiddelbar nærhet, samt nærhet til badestrender og båthavn.

Tomt

Areal: 426 kvm, Eierform: Festet tomt
Festet tomt med festeavgift på 980kr/år.
Tomten er relativt flat og har gode sol og lysforhold.
Gårdsplass/innkjøring/parkering belagt med betong belegningssten.
Forøvrig del opparbeidet med plen samt naturtomt m.m. Tomten gir et godt inntrykk

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt samt i carport.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1983

Antall soverom

3

Byggeår

1983

Byggemåte

Grunnmur antatt i ousset/malt lettbetongblokker fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Utvendig kledd med stående kledning. Saltak i trekonstruksjon, taket tekket med betongtaksten.

Boligen har fått TG(Tilstandsgrad 2) på de fleste punker, se takstrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig brukstillatelse på boligen den 23.desember 1982.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 144 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad m/wc, vaskerom, gang m/trapp/kjellerstue,
kontor, 2 soverom

1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad m/wc, vindfang, gang m/trapp, spisestue/stue/kjøkken, soverom

Kontor i underetasje er et rom som antatt ikke er godkjent for varig opphold.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i underetasje, og på de fleste rom, samt bad i 1.etasje. Panelovner i enkelte rom. Ildsted i stuer i begge etasjer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 841

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 786 822 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Reguleringsplan: 138 Slevik III
Formål: Boliger
Godkjent/vedtatt:
april 7, 1981.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Selger opplyser om at jacuzzi medfølger salget.

Ellers gjøres det spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: heine@gpartners.no eller SMS: 95 12 90 58 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Meglerprovisjon 44.000,-
Tilrettelegging 9.100,-
Grunnpakke 14.900,-
Oppgjørshonnorar 5.500,-
Visninger 1.500,- stk.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Heine Kristoffer Aas
Eiendomsmegler / Partner
Heine Kristoffer Aas

95 12 90 58

heine@gpartners.no

VERDIVURDERING