Nyoppuset 3-roms m. attraktiv beliggenhet - Solrik balkong - Enkel adkomst - Sentrumsnært - Nytt bad & kjøkken - P-plass

Ulfhilds gate 6 , 1707 Sarpsborg

VISNINGER

28. mai torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Aksje
Primærrom 69 m²
Bruksareal 70 m²
Bruttoareal 77 m²
Tomt 613 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1954
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 1720
FINN.no 165959645
Sist endret 23.05.2020 18:53
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 639 532

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) 281 052,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 631 052,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 830,- (Noteringsgebyr forretningsfører) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 480,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 639 532,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Ulfhilds gate 6!
Nyoppusset leilighet beliggende på Fritznerbakken i Sarpsborg sentrum! Leiligheten ligger i 1. etasje med parkeringsplass på aksjelagets tomt. Endeleilighet med en praktisk og arealeffektiv planløsning med sydvendt balkong med utgang fra stuen. Innvendige overflater har nylig blitt pusset opp med malte, slette vegger og det er lagt ny laminat i alle oppholdsrom. Balkongdør og alle vinduer er nylig byttet. Leiligheten inneholder hyggelig entré med plass til oppbevaring, nytt kjøkken, stue med plass til salong og spisegruppe, baderom fra 2019 og 2 gode soverom. To boder i kjelleren og en bod på loftet følger leiligheten.
Kort fortalt:
- 1. etasje
- 2 soverom
- Nytt laminatgulv
- Oppussede overflater
- Sydvendt balkong
- Nytt bad og kjøkken
- Attraktiv og sentral beliggenhet
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

1. etasje: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom.
Kjeller: Bod, bod, fellesboder
Loft: Bod.

Standard

Kjøkken:
Nyoppusset kjøkken med ny innredning med slette fronter. Oppvaskkum av rustfritt stål nedfelt i laminerte benkeplater. Integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Baderom:
Heldekkende servant med 2 skuffer under. Slette fronter og speil med lys. Gulvmontert klosett og dusjnisje med fast glassfelt. Det er gjort tiltak på badet i 2019.
Soverom:
Gode soverom med godt lysinnslipp og lekre farger på veggen.
Innvendige overflater:
Vegger: Nyoppussede og malte slette overflater. Fliser på bad.
Himlinger: Malt betong.
Gulv: Nylagt laminat ("enstavs") i alle oppholdsrom.
Uteområder:
Sydvendt balkong på ca 4 m2.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i sentrum av Sarpsborg. Det er nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter. Kulturhuset Gleng ligger også like i nærheten.
Eiendommen har gangavstand til Kulåsparken, byens stolthet, som er et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. I nærheten ligger også Sarpsborgmarka og Tunevannet. Borregård Golfklubb, tilbyr golf for alle og ligger kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane, driving range, proshop og kafeteria.
Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Sarpsborg Roklubb, samt Sarpsborg og omegn jeger- og fiskerforening, har sine anlegg ved innsjøen. Det er i tillegg tilrettelagt for funksjonshemmede ved Prestegårdstangen. Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane.
Fra eiendommen er det ca. 5 min kjøring til attraktivt badeland på Grålum. Badelandet ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint, lekekrok og treningsstudio. I nabobygget til hotellet ligger Inspiria science center - en fornøyelsespark basert på kunnskap.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 3-4 min gange fra Storbyen Kjøpesenter som byr på 75 butikker. Det er også kort vei til Lande storsenter, Amfi Borg og Tunejordet med et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det også kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er bussterminalen som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil fra Sarpsborg tar det ca. 18 min til Fredrikstad, 19 min til Rygge, 26 min til Halden og 59 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Sandesundsveien barneskole, Kruseløkka ungdomsskole og St. Olav videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Innenfor gangavstand:
Gågata.
Sarpsborg stasjon
Sarpsborg torg
Kulåsparken
Glengshølen
Storbyen kjøpesenter
St. Olav VGS
Sarpsborg stadion
Lysøypa på Kurland
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 5 minutter - Påkjøring E6 Grålum
Ca. 5 minutter - Sparta Amfi
Ca. 5 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 25 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 70 minutter -Oslo sentrum

Tomt

Areal: 613 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Med leiligheten følger en biloppstillingsplass i bakgården, 2 gjesteparkeringsplasser er også disponible samme sted. Gateparkering etter kommunens gjeldende bestemmelser.

Felleskostnader

4 200 pr. mnd. Kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikehold, regnskapshonorar, kabel-TV, forsikringer, renter og avdrag på fellesgjeld.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Askjelaget opplyser om at nye utgangsdører og maling av gang er planlagt. Ingen husleieendring er vedtatt så langt.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Aksjelaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 281.052,- pr. 31.12.18.
Lånegiver/lånenr. DNB 1212.80.89819
Lånets totale saldo er kr. 1.686.310,- pr. 01.01.2019.
Pantelån med 6 terminer årlig.
Arlig rentesats er 5%.
Dato for forrige termin er 02.05.2019.

Andel fellesgjeld

281 052

Andel formue

34 382

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 0000700041

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Husdyrhold

Husdyrhold er ikke tillatt.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Aksje), byggeår: 1954

Antall soverom

2

Byggeår

1954

Byggemåte

Boligblokk opprinnelig oppført i 1954 med en felles oppgang. Oppført i mur/betong, antatt fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Saltak i trekonstruksjon med ukjent tekking. Metall takrenner og nedløp. Betong etasjeskiller. Trappeoppgang i betong med rekkverk i malt metall. Trevinduer med isolerglass. Gården er etterisolert og påført ny utvendig fasade i puss/farget mur. Balkonger mot syd.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest kan ikke leveres, da dette ikke finnes på denne eiendommen i byggesaksarkivet.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe samt panelovner i ett soverom og stue. Varmekabler på bad.

Utstyr

Porttelefon med fjernbetjening.
TV- og internett via signaler fra Canal Digital.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert, men omfattes av:
- Kommunedelplan Sarpsborg sentrum 2013 - 2023. Formål: Boligbebyggelse. Godkjent: 15.05.2013.
- Delutredningene Verneverdivurdering og Estetiske retningslinjer gjelder for hele sentrumsområdet.
- Annet: Ny sentrumsplan vedtatt 2019.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Aksjelag

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjeselskapet eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer i aksjeselskapet, som gir aksjeeier leierett til en bestemt bolig. Aksjeeierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av aksjeeierne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre aksjeeieres mislighold, eller der Boligaksjeselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Laget har dog begrenset pant for ubetalte fellesutgifter.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 34 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 13 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visning: kr. 1 500,- pr. stk.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.