solgt

#HASLE , Hasletoppen 5

Type Enebolig
Primærrom 208m²
Bruksareal 215m²
Bruttoareal 234m²
Tomt 1 554m²
06/04/2020 12:17
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1979
Gårdsnummer 3001
Bruksnummer 69
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 3 150 000,-
Totalpris 3 240 269,-
Ligningsverdi 939 370,-

Beregnet totalkostnad

3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 76 250,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 90 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 240 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL HASLETOPPEN 5!
Grimsøen & Partners presenterer denne eneboligen med egen utleiedel! Boligen drar seg over to etasjer med to kjøkken, to bad, samt eget vaskerom. Dette er den perfekte familieboligen! En stor terrasse på ca. 51 kvm for de sene sommer- og høstkveldene med venner. Dobbelgarasje med automatisk portåpner.
Eneboligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Hasle i Sarpsborg kommune, ca. 7,5 km fra Sarpsborg sentrum. Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder innover i marka, noe som gir gode turmuligheter på helårsbasis. Området har nærhet til barnehager, lekeplass, fotballbane, idrettshall, badeplass, treningssenter og offentlig kommunikasjon.
Kort fortalt:
•Naturnært
•Utleiedel
•Store uteplasser
•Dobbelgarasje
Velkommen til visning!

Innhold

Kjeller: Bad/vaskerom m/wc, stue/kjøkken, gang/soverom, trapperom, bod, kryperom.
1. etasje: Bad m/wc, vaskerom , gang 1, kjøkken, kontor, stue, spisestue, trapperom, vindfang, gang 2, 2 soverom, wc. Utgang til syd/vestvendt terrasse fra stuen. Utgang til nordvendt balkong/inngang fra vaskerom.
Loft: Uinnredet loftsrom.

Standard

Entré
Imøtekommende og lys entré med god oppbevaringsplass for yttertøy.
Stue
Flere gode stuer med plenty av plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Fra stuen er det utgang til en stor terrasseplatting på ca. 51 kvm. Her er det også utebelysning - et perfekt og yndet sted for sene sommerkvelder med familie og venner.
Kjøkken
Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og plass til frokostbord etc. Kjøkkeninnredning med lakkerte profilerte trefronter, noen med glass. Laminerte benkeplater. Det er montert mosaikkfliser mellom benkeplate og overskap. I kjelleretasjen er den en kjøkkeninnredning med malte/folierte profilerte fronter og innbygget oppvaskmaskin, ovn og kjøle/fryseskap.
Soverom
Soverommene er av god størrelse - her får du plass til hele familien pluss gjester! Kjelleretasjen er ifølge hjemmelshaver godkjent for varig opphold, dette gjelder imidlertid ikke aktuelt soverom. Merk at det er nye regler fra 01.01.2016 som gjør det lettere å få godkjent bolig for utleie.
Bad
I kjelleretasjen er det bad med fliser på gulv og pussede og malte grove vegger. Det er vegghengt servant, dusjkabinett, plass og opplegg for vaskemaskin og klosett. I 1.etasje er det fliser og gulvvarme i gulvet, våtromsplater på veggene og takpanel med innfelte downlights. Klosett, badekar, wc, dusjkabinett og servant - her har du alt du måtte trenge! I 1.etasje har du også luksusen med et helt eget vaskerom! Det er også et litet wc-rom.
Innvendige overlfater
Gulv: Vinylbelegg i de fleste rom, laminat i kjøkken.
Vegg: Malt tapet/strietapet, tapet, malt panel og malt/foliert smartpanel.
Himling: Malte takessplater i de fleste rom.
Diverse
- Åpen garderobe i vindfang
- Diverse løsmonterte skap
- Tilknyttet alarm med brann og tyverialarm
- Røykvarslere
- Brannslukningsapparat
- Diverse belysninger og panelovner, varmepumpe samt peisovn
- Utelys
- Utekran
- Utestikk

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Hasle i Sarpsborg kommune, ca. 7,5 km fra Sarpsborg sentrum. Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder innover i marka, noe som gir gode turmuligheter på helårsbasis. Området har nærhet til barnehager, lekeplass, fotballbane, idrettshall, badeplass, treningssenter og offentlig kommunikasjon. 
Fra eiendommen er det kort vei til Glomma som byr på et rikt fiskeliv med mulighet for å fange gjedde, abbor og gjørs. Ellers kan man bade, eller ta seg en tur ut på elva med robåt, kajakk eller kano. Det er gangavstand vei til Øya golfpark med 9-hulls golfbane som er åpen for alle. Vinterstid kan Kjerringåsen alpinsenter by på flotte opplevelser for hele familien.
Isesjøen byr på fine bade- og fiskemuligheter, og i tillegg er det kun ca. 17 km til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg. På Grålum, ca. 17 min kjøring fra boligen, finner du et attraktivt, nyoppusset badeland. Dette ligger i tilknytning til Quality hotell som også huser en populær lekepark med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok. I nabobygget finner du Inspiria science center - en spektakulær fornøyelsespark basert på kunnskap.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega Hafslundsøy og Coop Extra Iseveien. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Iseveien senter et variert utvalg. Det er kort kjørevei til sentrum med hyggelige handlegater, samt Storbyen Kjøpesenter med 75 butikker. Lande senter, Amfi Borg og Stopp Tune har også et godt og variert utvalg. Fra Sarpsborg er det kort reisevei til hyggelig grensehandel rett over svenskegrensen.

Tomt

Areal: 1 554 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2076
Tomten er festet. Ved ytterligere informasjon - ta kontakt med megler.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje, samt flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Forsikring

TRYG Polisenummer: 7162118

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1979

Antall soverom

3

Byggeår

1979

Byggemåte

Boligen er fundamentert på fjell/faste, komprimerte masser. Grunnmur oppført av plasstøpt betong, og av lettbetongblokker. Valmet tak oppført av takstoler i trekonstruksjon og tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på boligen den 30.06.2017.

Boligens areal

Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 234 kvm
U . etasje/kjeller:
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/vaskerom, stue/kjøkken
1. etasje:
Primærrom: 156 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad m/wc, vaskerom, gang 1, kjøkken, kontor, stue, spisestue, trapperom, vindfang, gang 2, 2 soverom, wc
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut.

Oppvarming

I stuen er det montert en peisovn, i spisestuen en luft-til-luft varmepumpe. Det er elektrisk gulvvarme på baderommene, for øvrig er det montert enkelte panelovner. Luft til luft varmepumpe produsert i 2009.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 19 476,95 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 939 370 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 381 733 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Privat stikkledning til offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Meglerprovisjon: 34 950,-
Tilretteleggning: 9 900,-
Grunnpakke Enebolig 18 050,-
Oppgjørshonorar: 5 500,-
Visning: 1 500,- stk

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Eiendomsmegler
Jonas Nikolai Grimsøen

412 68 891

jonas@gpartners.no

VERDIVURDERING