Ise

3 SOLGT - 4 prosjekterte leiligheter fra 53 til 63 kvm - Carport - Balkong - Sportsbod - Perfekt for den aktive!

Bergbyveien 31 , 1730 Ise

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

28%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Bruksareal 53 m²
Soverom 1
Gårdsnummer 3042
Bruksnummer 153
FINN.no 170734953
Sist endret 05.01.2021 10:48
Prisantydning 2 250 000
Totalpris 2 250 000

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BERGBYVEIEN 31A-D PÅ ISE!
4 prosjekterte leiligheter med solrik beliggenhet landlig og naturnært! Leilighetene har henholdsvis ett og to soverom, samt egen platting eller veranda beroende på hvilken etasje du er i. Firemannsboligen går over to plan, og alle enhetene får gode solforhold og godt lysinnslipp!
Kjøkkenet har høy kvalitet og er fra Nordsjø, og på badet leveres fliser på gulv og vegger og ellers alt du måtte trenge! Fliser i gang og på baderom, ellers er det parkett i leilighetene. Det medfølger egen carport og sportsbod!
På Ise har du plenty av aktivitetsmuligheter innen kort avstand. Med alt fra golfbane til flotte turområder. I Bergbyveien 31A-D får du alt du trenger for å leve et praktisk og problemfritt liv!
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheter ca. 63kvm: Entré, 2 soverom, bod/teknisk rom, bad/WC/vaskerom og stue/kjøkken.
Leiligheter ca. 53kvm: Entré, 1 soverom, bod/teknisk rom, bad/WC/vaskerom og stue/kjøkken.

Standard

Hentet fra leveransebeskrivelse:
Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med 84% dokumentert virkningsgrad, roterende veksler. Aggregat plasseres i bod/teknisk rom.
Sanitær:
200 liters varmtvannsbereder, plasseres i bod/teknisk rom. 60cm hvit baderomsinnredning med speil. Vegghengt toalett med softclose sete.
Utvendig:
Royalimpregnert, brun dobbelfals kledning. All utvendig bekledning er generelt royalimpregnert og monteres med syrefast festemateriell. Minimal og moderne omramming. Vinduer og balkongdører med høy kvalitet og 3-lags energiglass. Ytterdør i hvit utførelse. Utvendige takrenner og taknedløp, i sort utførelse. Taktekking med sort takstein fra Zanda. Egen carport og sportsbod inngår i kjøpesum.
Innvendig:
Alle overflater er behandlet. Himlinger og vegger er ferdigmalte gipsplater. Standard farge er hvitmalt. Andre farger/tapet/veggplater fås som tilvalg. Vegger på baderom har hvite, blanke fliser i 20x40 cm, gulv på baderom har grå fliser i 20x20 cm, gulv i dusjsonen har grå fliser 10x10 cm og gulv i entré/vindfang har fliser "Grafite" i 30x30 cm som standard. Ønsker man andre fliser enn standard kan dette fås som tilvalg. Resterende gulv legges med eikeparkett type hvit eik 3-stavs. Andre gulv fås som tilvalg. Alle innervegger, samt bjelkelag er isolerte. Innerdører, dørkarmer, vinduer og vinduskarmer er hvitmalte. Innerdører er slette og hvitmalte. Listverk i hvitmalt slett utførelse. Innvendig materiell og farger kan velges/endres i hht. tilvalgsliste, ved forhåndssalg.
Kjøkken:
Høy kvalitet og riktig design på kjøkkeninnredning fra Nordsjø. Se egne kjøkkentegninger. Hvitevarepakke som tilvalg.
Elektrikerarbeider:
Stikkontakter iht. NEK 400: 2014 823. Normalt sett vil det dekke de aller fleste behov.
Stikk montert ved tak for uttak til belysning.
Ferdig montert enkel belysning i tak og over speil på baderom.
Ferdig montert enkel belysning i bod.
Det er mulighet for tilvalg på elektriker.
Rørlegger:
Av utstyr blir det levert og montert:
1 stk Eira kjøkkenbatteri, 1 stk frostfri utekran for kaldt vann, 1 stk trakt og kran for vm, 1 stk 60 Eli innredning, 1 stk Eva speil med led, 1 stk Eira servantbatteri, 1 stk Imber 90x90 dusjhjørne, 1 stk 200l expand vvb, 1 stk vannmåler, 1 stk Ive dusjbatteri, 1 stk Frida dusjgarnityr, 1 stk onovo veggskål med softclose sete, 1 stk now hvit trykknapp, 1 stk Bosch Tronic heat og 1 stk 3/4 waterguard med dørbryter og trådløse sensorer. Det er mulighet for tilvalg på rørlegger.

Beliggenhet

På Ise er det kort vei til gode turområder, golfbaner, badeplasser og matbutikker. Her kan
du trekke deg tilbake, men samtidig på få minutter ta deg inn til Sarpsborg sentrum! Kort vei til Isesjøen og Børtevann hvor det er mulighet for leie av kano til å padle innover vannet.
Området er bestående av spredt boligbebyggelse, større skogområder og noe landbruksarealer. Fra eiendommen er det kjøreavstand til skole, barnehage, butikker og idrettsanlegg. Det er umiddelbar nærhet til bussholdeplass med bussforbindelser til Sarpsborg sentrum.

Estimerte felleskostnader

Hver seksjonseier har alene det hele og fulle ansvar for drift og vedlikehold av all bygningsmasse som tilhører seksjonen. Dette gjelder også kabler og rør som går i grunnen. Kostnader tilknyttet drift og  vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt og andre løpende kostnader faktureres hver enkelt seksjonseier direkte. Om sameiet ønsker kollektivavtaler ol. vil det være mulig å fastsette felleskostnader etter overtagelse.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Hver av boligene vil bli en bohenhet, og man kan også fritt leie ut rom i egen bolig. Det gjøres oppmerksom på at etter eierseksjonsloven kan man maks eie to seksjoner i samme sameie.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 4 leiligheter. Prosjektet Bergbyveien 31 vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Tomten er uregulert.

Vei/Vann/Avløp

Leilighetene vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdig forsikring gjennom eierseksjonssameiet.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.