Stilren og lekker halvpart av tomannsbolig - Ny i 2017 - 3 soverom og 2 bad - Garasje - Eget vaskerom - Solrik balkong!

Prost Bangs vei 16 A , 1710 Sarpsborg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 141 m²
Bruksareal 170 m²
Tomt 873 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 2062
Bruksnummer 819
Energimerking B
FINN.no 172677778
Sist endret 27.04.2020 17:12
Prisantydning 4 550 000
Totalpris 4 672 769
Ligningsverdi 919 212,-

Beregnet totalkostnad

4 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 122 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 672 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL PROST BANGS VEI 16A!
Grimsøen & Partners presenterer denne halvparten av en tomannsbolig på Lande fra 2017! Med blant annet tre soverom, to bad, god bodplass, garasje og fine uteplasser er dette den perfekte familiebolig! Vedlikeholdsfritt og i nærheten av skoler, barnehager, butikker, idrettsanlegg og kollektivtransport er dette et ypperlig sted å vokse opp.
Stor delvis åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til en solrik balkong. Man har også luksusen med et eget vaskerom. Lande er et av Sarpsborgs mest populære boligområder. Det er kort vei til både sentrum og tur- og rekreasjonsområder.

Innhold

1.etasje: Vaskerom/teknisk rom, bad, entré, hall, bod, garasjerom m/bod og 2 soverom.
2.etasje: Bad, stue/kjøkken/gang og soverom.

Standard

Entré
Romslig og imøtekommende entré med en åpen garderobe for oppbevaring av yttertøy og lignende.
Stue
Stuen er lys og innbydende med god plass til både tv-krok og spisestuemøblement. Det er en delvis åpen stue-/kjøkkenløsning for sosiale sammenkomster og middager! Fra stuen er det utgang til en solrik balkong.
Soverom
Eiendommen har tre gode soverom der alle har skyvedørsgarderobe. Perfekte soverom for familien. To soverom befinner seg i 1.etasje, og ett i overetasjen.
Bad
Det er to baderom i boligen. I 1.etasje er det fliser på gulv og vegger, og en innredning med servant, dusjhjørne og vegghengt klosett. Baderommet i 2.etasje inneholder dobbel baderomsinnredning, speilskap, vegghengt høyskap, dusjnisje og vegghent klosett. Man har også luksusen med et eget vaskerom.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med malte, slette fronter fra Aubo. Laminerte benkeplater med nedfelt dobbel oppvaskkum, samt platetopp. Det er integrerte hvitevarer og montert dekorplater på deler av vegg mellom benkeplate og overskap.
Innvendige overflater
Gulv: Parkett i alle rom for varig opphold. Fliser i entré og våtrom.
Vegger: Malte, slette vegger.
Himling: Malte, slette overflater.

Beliggenhet

Boligen ligger i Ulstens vei på nedre Lande, ca. 2 km nordøst for Sarpsborg sentrum. Området består av eldre etablert boligbebyggelse i form av eneboliger og rekkehusleiligheter, samt næringsbebyggelse. Det er kort avstand til barnehager, skoler, butikker, bussholdeplass og idrettsanlegg, samt umiddelbar nærhet til Tunejordet med sine kjøpesenter. Det er kort kjørevei til av- og påkjøring til E6, og til det nye sentralsykehuset på Kalnes. Det er også kort gangavstand til Landeparken og Tunevannet som er et populært friområde med bade- og fiskemuligheter.

Tomt

Areal: 873 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Tomten er flat og har gode sol- og lysforhold. Asfaltert innkjøring og gruset gårdsplass. Forøvrig pent opparbeidet med plener, hekker etc.

Garasje / Parkering

Garasje følger seksjonen. Det er også flere biloppstillingsplasser på tomten.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Bygning oppført på støpt plate på mark, antatt fundamentert til fjell/faste, komprimerte masser. Vegger oppført i bindingsverk, kledd med liggende kledning og platevegger pusset/sprøytepusset. Tak antatt med takpapp/banemembran. Integrert garasje og bod.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på bygningen den 21.02.2017.

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 170 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i 1.etasje, samt alle våtrom. Luft-til-luft varmepumpe i stue/kjøkken i 2.etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har benyttet seg av Fortum som strømleverandør, antatt 10-12000 kw pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 6 346

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 919 212 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 309 162 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Balansert ventilasjon.
Vamtvannsbereder på ca. 200 liter.
Vannrør av RIR (rør i rør).
Utelys.
Utekran.
Utestikk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp medfølger salget. Taklampe i trapp og spisestue medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende
Fastpris: kr. 34 000,-
Tilrettelegging: kr. 9 900,-
Grunnpakke: kr. 9 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visning pr. stk: kr. 1 500,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.