Selveierleilighet - Flott utsikt mot vannet - Takterrasse med fantastiske solforhold - Garasje - mulig rask overtag.

Nybergveien 4F , 1718 Greåker

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 57 m²
Bruksareal 61 m²
Tomt 9 211 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Byggeår 2004
Gårdsnummer 2079
Bruksnummer 542
Energimerking E
FINN.no 170877561
Sist endret 27.04.2020 17:23
Prisantydning 2 290 000
Totalpris 2 356 269

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 66 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 356 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL NYBERGVEIEN 4F!
Grimsøen & Partners v/Jonas Bergtun presenterer Nybergveien 4F på Hannestad! Beliggende i 2.etasje med gang, bad, soverom, kjøkken, stue og bod har du her alt du måtte trenge for en praktisk og behagelig hverdag. I tillegg har du utgang til en fantastisk takterrasse med sol fra formiddag til kveld!
Det medfølger garasjeplass, samt bod i felles garasjekjeller. Det er fliser på alle gulv, foruten på soveromt og i bod.
Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter.

Innhold

Loftsetasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue, soverom og bod.

Standard

Entré
Innbydende og imøtekommende entré med garderobeskap for oppbevaring av yttertøy ol.
Stue
Stuen er av god størrelse med fliser på gulvene. Det er store vinduer som gir et godt lysinnslipp og økt romfølelse. Her har du plass til tv-møbler og spisestue.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med malte slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen er fra 2012. Det er montert fliser på veggene over kjøkkenbenkene. Integrert koketopp og komfyr.
Soverom
Soverommet er lunt og behagelig. Her har du en flott atmosfære for gode netter! Plass til garderobeskap.
Bad
Badet er fra byggeår, men det skal ha blitt lagt flis på flis på vegger og gulv. I himlingen er det malte plater. Baderommet har en innredning med slette høyglans fronter. Plassbygde benker med hylleplass, flislagt med mosaikkfliser. Inneholder klosett, servant, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige overflater
Gulv: På soverommet er det laminat, og i boden er det belleg. De øvrige gulvene har fliser.
Vegg: På soverommet er det malte panelplater. De øvrige veggene har malt glassfibervev.
Himling: I himlingene er det slette malte plater.
Annet
Det er mulighet til å installere el-billader på sin egen garasjeplass.

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.
Estimert tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Barneskole
Ca. 3 minutter - Bakeri
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Barnehage
Ca. 8-10 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 15 minutter - Borregård golfklubb
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 9 211 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Tomten består dels av pent opparbeidet grøntarealer slik som gressplen, hekkbeplanting, prydbusker og trær, og dels av naturtomt med skogbunn og fjell i dagen.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Garasjeplass medfølger leilighet. Det er også flere gjesteparkeringsplasser på sameiets tomt.

Felleskostnader

1 670 pr. mnd. Fellekostnadene inkluderer: Vedlikehold, felles strøm, kabel-tv/bredbånd, vaktmester, styrehonorar, og forretningsførsel.

Sameie

Utsikten Boligsameie, Org.nr: 987753757

Forsikring

IF Skadeforsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2004

Antall soverom

1

Byggeår

2004

Byggemåte

Bygningen er fundamentert med støpte fundamenter på fjell/steinfylling. Utvendig er fasadene kledd med liggende trepanel som er beiset/malt. Saltak oppført i sperrekonstruksjon. Taket er tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 21.11.2005.

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 61 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 57 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme i boligrommene med unntak av entré og soverom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 767

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert, men ikke mottatt fra Altinn enda.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplanen:
Rv. 109 Storveien (21013).
Formål: Bolig.
Godkjent: 17.06.1980.
Plan under arbeid: Fv 109 Alvim Rolvsøysund bru. Reguleringsplan ligger vedlagt prospektet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 29 000,-
Tilrettelegging: kr. 3 900,-
Grunnpakke: kr. 14 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visning pr. stk: kr. 1 700,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.