#SELLEBAKK

Skap drømmehjemmet med litt kjærlighet! Oppussingsobjekt med 4 soverom og 2 bad | Solrik og romslig tomt!

Kjølberggaten 52 , 1654 Sellebakk

BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 168 m²
Bruksareal 209 m²
Bruttoareal 233 m²
Tomt 623 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1987
Gårdsnummer 609
Bruksnummer 236
Energimerking F
FINN.no 191004253
Sist endret 18.09.2020 11:55
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 2 939 019
Ligningsverdi 783 939,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 75 000,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 89 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 939 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL KJØLBERGGATEN 52!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne eneboligen med behov for oppgradering og modernisering på Sellebakk! Boligen, fra 1987, går over 2 etasjer - med en praktisk og unik planløsning. Det høyt under taket i stuen, og med store panoramavinduer gir det boligen et spesielt og sjarmerende uttrykk!
Her er mulighetene uante - på en stor og solrik tomt med kort vei inn til Fredrikstad sentrum! Det er gangavstand til skoler, barnehager, butikker, treningssenter, kollektivtrafikk og idrettsanlegg! Beliggenheten er som skapt for den aktive familien - eller den blivende!

Innhold

Underetasje: Vindfang, gang/hall, 2 soverom, bad/vaskerom, kjellerstue/lagerrom.
1.etasje: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom.

Standard

ENTRÈ - VELKOMMEN INN I VARMEN
Du møtes av en romslig og praktisk entré med god plass for oppbevaring av yttertøy.
STUE - HØYT UNDER TAKET
Det er to stuer i boligen. En romslig kjellerstue der det opprinnelig var antatt oppbygging av et innendørs basseng. Kjellerstuen er stor med gode mulugheter. Stuen i hovedetasjen har en utrolig takhøyde og et lekkert arkitekoniskt uttrykk som gir godt lysinnslipp og økt romfølelse.
BADEROM - ETT I HVER ETASJE
Det er tapet på veggene og vinylbelegg på gulvet på baderommet i 1.etasje. Det er store mengder muggsopp på overflater, samt skade i veggplate. Badet er utstyrt med dusjkabinett, baderomsinnredning med servant, samt wc på sokkel. Bad/vaskerom i underetasjen med malt panel på veggene og vinylbelegg på gulv. Her er det dushjørne med kun én glassvegg og hånddusj, wc på sokkel, servant, bereder og opplegg for vaskemaskin.
SOVEROM - PLASS TIL HELE FAMILIEN
Det er totalt 4 soverom i boligen av ulik størrelse. Her er det plass til praktiske og smarte garderobeløsninger.
KJØKKEN - EIKEKJØKKEN
Innredning med profilerte eikefronter og laminerte benkeplater med oppvaskkum og ettregps armatur. Det er fliser over benk. Frittstående kjøl-/fryseskap og komfyr. Integrert oppvaskmaskin, avtrekksvifte med avkast.
INNVENDIGE OVERFLATER
Gulv: Fliser, belegg, teppe, ubehandlet tregulv og parkett.
Vegger: Malt strie, malt panel, malt brystpanel/strie og ubehandlet panel.
Himlinger: Malt panel og ubehandlet panel.

Beliggenhet

I Kjølberggaten bor du i et populært og godt etablert boligområde på Sellebakk. Her er det kort avstand til skoler og barnehage, samt en liten spasertur til Sellebakk handelssentrum med godt utvalg av forretninger m.m. Kort avstand til busstopp med hyppige avganger til Fredrikstad og Sarpsborg. Det er et flust av rekreasjonsområder som blant annet Glommastien. Kort vei ned til båthavn.
Fredrikstad som by har masse spennende å by på! Fredrikstadmarka med lysløype og flott turterreng og bademuligheter er ikke langt unna. Området er usjenert og fritt beliggende i barnevennlige omgivelser, med gode solforhold og etablert boligbebyggelse. I Fredrikstad sentrum har man et flust av restauranter, barer og cafeer. Nyoppførte Nygaardsplassen har blitt et fantastisk kvartal med et internasjonalt preg, der man finner flotte restauranter og butikker. Brygga er også et yndet turistmål, og passer til både lunsjmøter og sommermiddager.

Tomt

Areal: 623 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1987

Antall soverom

4

Byggeår

1987

Byggemåte

Antatt fundamentert på leiregrunn. Grunnmur av Leca, utvendig pusset. Lite kryperom under gulv i kjellerstue/lagerrom, lukeadkomst i gulvet. Fuktig miljø i krypkjeller. Drenering fra byggeår. Yttervegger er oppført som bindingsverk. Der er ikke registrert svikt/deformasjoner i konstruksjonen. Liggende kledning med 11mm luftespalte bak. Saltak av trekonstruksjon. Sperretak, lukket konstruksjon. Undertak av Sutaksplater, sløyfer, lekter og tekking med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dokumentet ligger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 209 kvm, Bruttoareal: 233 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Det gjøres oppmerksom på at kjelleretasjens faktiske bruk ikke stemmer overrens med originale byggetegninger. Her var det opprinnelig tiltenkt et innendørs basseng.

Adgang til utleie

Eiendommen er registrert med én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Oppvarming

Peis i stuen. Varmekabler i vindfang, gang/hall og bad/vaskerom i underetasje. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 19 892

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 783 939 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 822 181 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt salgsoppgave. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

Pålegg fra Fredrikstad Kommune.
Avvik røykløp. Dokumentet ligger vedlagt.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.