Tiltalende, koselig enebolig fra 1989 | Innglasset terrasse | 4 soverom | 2 inngangspartier | Opparb., stor hage |

Navestadveien 71 , 1738 Borgenhaugen

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 128 m²
Bruksareal 150 m²
Bruttoareal 161 m²
Tomt 818 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1989
Gårdsnummer 1046
Bruksnummer 18
Energimerking E
FINN.no 176193146
Sist endret 26.05.2020 08:46
Prisantydning 3 300 000
Totalpris 3 391 519
Ligningsverdi 843 916,-

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 91 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 391 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Navestadveien 71 er en koselig og velholdt halvannenetasjes enebolig beliggende på pent opparbeidt eiet tomt. Hagen har frodig plen, fine beplantninger og prydbusker.  Boligen har en innglasset utestue med utgang fra stue, og balkonger på to vegger samt plattinger med usjenert beliggenhet. Det er parkering for biler på gårdsplass og det ble i 2018 oppført en romslig redskapsbod ved inngangspartiet.
Eneboligen har en fin planløsning og består av bl.a. en romslig stue/spisestue med vedovn, 4 soverom - 2 i hver etasje, stort bad med badekar og v.kabler, flott Ikea kjøkken med kjøkkenøy og eik benkeplate, vaskerom med direkte utgang og stor loftsstue. Det er ellers godt med lagringsplass i innvendig bod og i kneloft.
Kort fortalt:
- Opparbeidet, eiet tomt
- 4 soverom
- Varmekabler i hele 1. etasje
- Innglasset utestue
- Ikea kjøkkeninnredning med kjøkkenøy
- Automatsikringer
- Vedovn
- Vaskerom med direkte utgang
- Utvendig redskapsbod fra 2018
- parkett
- Nye luftekanaler
- Gode solforhold

Innhold

1. etg.: Entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, bod.
2. etg.: Loftsstue m/trapp, 2 soverom, kott

Standard

Stue: Eneboligen har en romslig , vinkelformet stue beliggende i første etasje.  Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt god plass for sofaløsning og spisestue. Stuen har vedovn og utgang til innglasset utestue.
Loftsstue:
Denne blir benyttet som TV-stue og har takvinduer og panel i tak og på vegger. På gulvet er det laminat.
Kjøkken:
Romslig kjøkken med nyere Ikea innredning med kjøkkenøy og massiv eikeplate. Innredningen har 2 stekovner- en med damp, mikro, to Herregård utslagsvasker, integrerte hvitevarer, flere skuffer og vitrineskap. Det er fliser over benk, parkett på gulv og malt tapet på vegger.
Vaskerom:
I tilknytning til kjøkkenet ligger et romslig vaskerom med egen utgangsdør. Vaskerommet har våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Det er opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og her står v.v.berederen. Fra vaskerommet er det også inngang til bod/walk in closet.
Bad:
Badet ligger i 1 etasje og har våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Innredningen består av hvit servantinnredning med profilerte fronter, speil med belysning, dusjkabinett, frittstående wc og badekar.
Soverom og garderobe:
Eneboligen har fire soverom - to i hver etasje. Soverommene i 2 etajse har skråtak og oppbevaring i knevegger. Soverommene i 1 etasje har garderobeløsninger.
Det er parkett og laminat på gulv, malt tapet og panel på vegger og malte flater/panel i himlinger.

Beliggenhet

Borgenhaugen
Eiendommen ligger sentralt på Borgenhaugen, med gangavstand til skole og barnehage, og kort vei til nærbutikk og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon til Sarpsborg sentrum og Fredrikstad. Det er kort vei til bl.a. fotballbane, idrettshall, treningssenter og Hevingen 18-hulls golfbane med cafe i golfsesongen. Hafslund Hovedgård på Borgen/Hafslund er en av landets vakreste herregårder og en perle med Hafslundparken på rundt 100 mål, med store løvtrær.
Videre er det flott turterreng med sykkel- og gangveier i nærområdet, samt lysløype med mange turmuligheter på Hevingen. Det er kun 1 mil til Sarpsborgs skjærgård i Skjeberg.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Spar. Det er kort vei til Iseveien Senter som består av en handelsdel og en helsedel. Senteret ligger samlokalisert med bl.a Byggmax, Europris og flere andre. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg sentrum, samt de øvrige handlegatene i byen innenfor rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Fra Sarpsborg jernbanestasjon går det tog til Halden, Oslo S og Gøteborg. Med bil tar det ca. 7-10 min. til Sarpsborg jernbanestasjon, 25 min. til Svinesund og 26 min. til Fredrikstad.
Innenfor gangavstand:
Borgen Barneskole
Skjeberghallen
Kiwi Borgenhaugen
Iseveien senter
Estimerte tidsavstander i bil:
Ca. 7-10 minutter - Sarpsborg stasjon
Ca. 10 minutter - E6 Årum
Ca. 10 minutter Skjeberg golfklubb Hevingen
Ca. 15 minutter - Sykehuset Østfold Kalnes
Ca. 15 minutter - Høysand badeplass
Ca. 20 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 70 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 818 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Forsikring

KLP forsikring Polisenummer: 72840984

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1989

Antall soverom

4

Byggeår

[1989

Byggemåte

Det er støpte fundamenter på leirgrunn - ringmur av lettklinkerblokker og isolerte støpte gulv på oppfylte masser.
Ytterveggene er oppført av isolert bindingsverk - fasadene er kledd med liggende dobbeltfalset trekledning som er beiset/malt.
Saltak yttertak oppført i sperrekonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest 04.05.1990

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 161 kvm
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja

Oppvarming

Elektrisk oppvarming - varmekabler i hele 1. etg. bortsett fra bod

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 16 000 - 20 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 16 000,-  - 20 000,-pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 843 916 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 038 099 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart
Reguleringsplan: Bede/Navestad
Reguleringsbestemmelser
Annet: Arealplanen er unnder rullering.  rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Bestemmelser om vann og kloakkledninger

Vei/vann/avløp

Offentlig iflg. kommunen

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boliselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hilde@gpartners.no eller SMS: 99 59 54 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,4%% beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.500,-, tilrettelegging. kr. 7.900,-, grunnpakke kr. 9.900,- For visninger er det avtalt kr. 1.450,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.