Oppusset enebolig med 4 soverom | Takterrasse med flott utsikt til vannet | Hage og uteplasser | Barnevennlig!

Østgårds vei 2 , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Jonas Bergtun
Jonas Bergtun Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 129 m²
Bruksareal 129 m²
Bruttoareal 143 m²
Tomt 473 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1926
Gårdsnummer 2079
Bruksnummer 79
Energimerking G
FINN.no 177708971
Sist endret 25.05.2020 20:57
Prisantydning 3 200 000
Totalpris 3 291 519
Ligningsverdi 711 877,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 91 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 291 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL ØSTGÅRDS VEI 2!
Grimsøen & Partners v/Jonas Bergtun presenterer denne koselige og moderniserte eneboligen på Hannestad med alt familien trenger! Det er totalt 4 soverom i boligen, alle beliggende i 2.etasje. Bad, samt eget vaskerom med klosett. Kjøkken fra 2013/14 og en koselig stue i ulike soner med blant annet en vakker vedovn.
Dog er det virkelig utearealene som er Østgårds vei 2 sin virkelige signatur. Med uteplasser i flere himmelretninger har du her sol hele dagen, i tillegg til en fantastisk utsikt! Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Innhold

Kjeller: Ikke måleverdig
Krypekjeller: Ikke måleverdig
1.etasje: Entré, vaskerom med klosett, bad, trappegang, stue, tv-stue og kjøkken
2.etasje: Trappegang og 4 soverom

Standard

Entré
Du møtes av en innbydende og romslig gang med god plass til yttertøy og lignende. Herfra tas du videre inn til boligens stue og kjøkkendel, samt trappegang opp til 2.etasje.
Stue
Stuen er koselig med flere ulike soner for både spisestue og tv-krok. Det er en flott vedovn som virkelig smykker inn rommet. Stuen er malt i tidsriktige farger.
Soverom
Det er totalt 4 soverom i boligen av god størrelse. Her er det god oppbevaringsplass for klær etc.
Kjøkken
IKEA kjøkken fra 2013. Innredningen har malte profilerte fronter og massive benkeplater av oljet
eik. Det er montert glassplater på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Det er en ny ventilator
med kullfilter over komfyren. Alle hvitevarer kan medfølge salget.
Baderom
Fliser på gulv og vegger, og plassbygd servantinnredning, veggmontert klosett, 2 stk. servanter og dusjhjørne med dusjvegger og forheng. Det er også et eget vaskerom i boligen. Vaskerommet har tidligere vært et bad, men benyttes nå som vaskerom. Vaskerommet har en
eldre standard. Vaskerommet inneholder klosett, servant, en nyere varmtvannsbereder på 200 liter og opplegg for vaskemaskin.
Uteområder
Det er fantastiske uteområder med terrasser og verandaer i alle himmelretninger som gir gode solforhold gjennom hele dagen. I hagen kan ungene leke fritt uten bekymringer fra engestelige foreldre!
Innvendige overflater
Gulv: Laminat og malte tregulv.
Vegg: Malte panelplater og diverse malt tapet.
Himling: Mdf-panel og malte slette plater.
Elektrisk anlegg 50 AHS og diverse kurser med automatsikringer.
Store deler av det elektriske anlegget har blitt oppgradert og kontrollert i perioden 2007-2011.
Det er bla. oppgradert med 3 fas inntak, sikringer og kurser (jf. Egenerklæring).

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Hannestad i Sarpsborg kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger heller ikke langt unna nydelige skogs- og turområder, samt Tunevannet med fiske- og bademuligheter. Tunevannet er et populært badested om sommeren med flere sandstrender og flytebrygge med stupetårn. Ved Prestegårdstangen er det tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nærområdet har lekeapparater for barn, grillanlegg og fotballbane. Borregård Golfklubb ligger med kort vei fra boligen. Her finner du banespill, nærspillbane og driving range, i tillegg til proshop og kafeteria. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan INSPIRIA science senter, Lekeland og Superland anbefales.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra, Kiwi Grålum og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen til Storbyen Kjøpesenter i Sarpsborg sentrum. Her ligger også en trivelig gågate, butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har Amfi Borg et godt og variert utvalg. Det er gode muligheter for shopping i Sverige, med Svinesund og Nordby handlesenter rett over grensen. Butterfly Bakeri og Hannestad Ungdomsklubb ligger også godt innen rekkevidde fra boligen. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss.
Estimert tidsavstander i bil:
Ca. 3 minutter - Barneskole
Ca. 3 minutter - Bakeri
Ca. 5 minutter - Dagligvare
Ca. 5 minutter - Barnehage
Ca. 8-10 minutter - Tunevannet badeplass
Ca. 10 minutter - Sarpsborg sentrum
Ca. 15 minutter - Fredrikstad sentrum
Ca. 15 minutter - Borregård golfklubb
Ca. 25 minutter - Svinesund
Ca. 80 minutter - Oslo sentrum

Tomt

Areal: 473 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Flere parkeringsplasser på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1926

Antall soverom

4

Byggeår

1926

Byggemåte

Det er støpte fundamenter på jord/leiregrunn. I kjelleren er det støpte gulv på stedlige masser, og i tilbygget bad er det støpte gulv på oppfylte masser. Ringmuren til den eldste delen, samt ringmur til tilbygget tv-stue er oppført av plasstøpt betong med sparestein. Ringmur til tilbygget entré og vaskerom er av lettklinkerblokker. Det er en kjeller under deler av den eldste delen, men denne har lav takhøyde og er derfor ikke måleverdig. Yttervegger er dels oppført av reisverk og dels av bindingsverk. Utvendig er fasadene kledd med overflatebehandlet trepanel, og det er vinduer med isolerglass. Det er saltak yttertak tekket med stålpanner.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Dokumentene vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 143 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Det benyttes elektriske panelovner. Peisovn i stuen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 828

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 711 877 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 562 755 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Grimsøen & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert.
Reguleringsplan: Rv. 109 - Storveien (21013)
Formål: Bolig
Godkjent: 17.06.1980

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Alle hvitevarer medfølger salget. Lamper medfølger ikke. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bergtun@gpartners.no eller SMS: 99 31 36 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt følgende:
Provisjon: kr. 40 920,-
Tilrettelegging: kr. 6 900,-
Grunnpakke: kr. 10 900,-
Oppgjørshonorar: kr. 5 500,-
Visningshonorar: kr. 1 700,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.