#LANDE

Arkitekttegnet leilighet med høyt under taket og loftetg. | Solrik veranda | Walk-in closet | Kjøkken med øy og vinskap!

Råkilveien 30 C , 1710 Sarpsborg

VISNINGER

1. mars mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jonas Nikolai Grimsøen
Jonas Nikolai Grimsøen Eiendomsmegler
Sondre Lien
Sondre Lien Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 97 m²
Bruksareal 97 m²
Bruttoareal 107 m²
Tomt 2 969 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 2062
Bruksnummer 489
Energimerking B
FINN.no 179419768
Sist endret 23.02.2021 13:18
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 611 269

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 121 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 611 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Man er i Sarpsborg kommune fritatt for eiendomsskatt de første tre driftsårene. Dette påkommer det 4.driftsåret.

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL RÅKILVEIEN 30C!
Grimsøen & Partners v/Jonas Nikolai Grimsøen presenterer denne leiligheten på Lande fra 2018 med et internasjonalt og luksuriøst preg! Med delikate og eksklusive løsninger som vinskap på kjøkkenet, som også har øy, og eget walk-in closet på hovedsoverommet! Det er totalt 2 soverom, og 2 stuer i leiligheten, samt et fantastisk veranda med utgang fra stuen. Teknisk rom/bod med opplegg for vaskemaskin. Det er vannbåren gulvvarme i leiligheten og balansert ventilasjon.
Lande er et område med kort vei til skoler, butikker, handlesenter og offentlig kommunikasjon. Gangavstand til Tunevannet med bade-, fiske- og turmuligheter

Innhold

2.etasje: Gang, kjøkken, stue, 2 soverom, walk-in closet, loftsstue, bod og bad.

Standard

Entré
Med en innbydende og usjenert trappeoppgang blir du ønsket velkommen til denne lekre leiligheten med høyt under taket og to plan. Det er god oppbevaringsplass for yttertøy etc.
Stue
Stuen er lys og romslig med god plass til både spisestuemøbler og tv-krok. Det er en delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på ca. 14 kvm.
Kjøkken
Et fantastisk kjøkken med øy i hvit, delikat utførelse og rene linjer. Her er det plenty av skap og benkeplass, og integrerte hvitevarer. Det er også et luksuriøst vinskap på kjøkkenet. Man får virkelig lyst til å røre rundt i grytene på dette kjøkkenet - samtidig som man har mulighet til å ta del av det sosiale som foregår rundt spisebordet!
Soverom
Det er to soverom av god størrelse i leiligheten. Hovedsoverommet har også eget walk-in closet - drømmen for mange! Omkledningsrommet kan enkelt gjøres om til et soverom nummer 3.
Bad
Delikat bad med fliser på gulv og vegger. Det er servant, klosett, baderomsinnredning og dusjkabinett. Et innbydende bad med alt du måtte trenge!
Bod
Det er bod/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et ettertraktet og meget attraktivt boligområde på Øvre Lande i Sarpsborg kommune. Etablert, sentralt og meget barnevennlig område med kort vei til skoler, butikker, handlesenter og offentlig kommunikasjon som har sitt knutepunkt kort vei fra leiligheten. Tunevannet med bade-, fiske- og turmuligheter i gangavstand (ca. 1000 meter fra eiendommen). Det er heller ikke langt til Sarpsborgmarka med lysløype og flott turterreng. Gode bussforbindelser til bla. Oslo ca. 100 meter fra boligen. Sykkelavstand til det nye sykehuset på Kalnes og ca. 4 minutter til Sarpsborg sentrum med bil. Lett adkomst til E6 (ca. 3 min. med bil). Eiendommen har gode lys og solforhold med solrik og lun balkong på 6 kvadratmeter.
Avstander:
0,1 km - Bussholdeplass
0,5 km - Askeladden barnehage
0,5 km - Lande Gård barnehage
0,6 km - Lande skole
0,6 km - Kurland skole
0,7 km - Lande senter
1,7 km - Storbyen / Sarpsborg sentrum

Tomt

Areal: 2 969 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ja. Parkering på sameiets eiendom. El er lagt opp til p-plass, så det kan enkelt monteres opp ladestasjon.

Felleskostnader

1 663 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer følgende: Forretningsførsel, TV/Internett, bygningsforsikring, snørydding/stell av grøntarealer, strøm til gatelys, avsetning til fremtidig vedlikehold, drift og vedlikehold samt andre driftskostnader.

Sameie

Sameiet Lange Gård Sameie, org.nr. 921675520.
Sameiet består av totalt 13 seksjoner, fordelt på henholdsvis 3 stk. 2-mannsboliger, 1 stk. 3-mannsbolig og 1 stk. 4-mannsbolig.

Andel formue

8 994

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Husdyrhold

Sameiet har pt. ingen restriksjoner på dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Byggemåte

Bygget er sålefundamentert med gulv på grunn. Yttervegger er oppført som bindingsverksvegger av tre. Yttervegger er kledd med Malmfuru som er ferdigbehandlet med jernvitrol, mens utbyggene er beslått/tekket med lakkert metall. Skillevegger mellom leilighetene er oppført i dobbelt bindingsverk i tre, med avskilt stender. Yttertak kledd med båndtekket metalltak i sinkgrå farge. Det er bygget kjeller under firemannsboligen hvor det er bodplass til samtlige leiligheter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattes datert 20.11.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med én boenhet og hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Varmesystemet i leiligheten til oppvarming, varmtvann og balansert ventilasjon er basert på varmegjenvinning med en varmepumpeløsning. Varmesystem med vannbåren gulvvarme i alle rom. Ventilasjonssystemet leveres også med egen kjøleenhet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 5 262

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles fra Altinn. Formuesverdi beregnes og foreligger senere i nyoppførte boliger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og felles adkomstvei i hht. reguleringsplan Råkilveien (23043). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2018/514435-1/200  Erklæring/avtale  
07.03.2018 21:00 
Solidarisk ansvar for vann- og avløpsledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jonas@gpartners.no eller SMS: 41 26 88 91 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.